Gość: gazkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:59 Chcialbym zalozyć stacje tankowania gazu lpg w okolicy AL.KEN Potrzabna jest czy nie ? co o tym sądzicie? a może jest tego już pod dostatkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peppers Hmm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 11:17 Skoro Pan chce zalozyc stacje to pewnie najlepiej zna sie Pan na tym bussinesie i jest Pan zorientowany w lokalnej sytuacji. Wedlug mnie KEN to dobry punkt na stacje paliw. Nie wiem jednak czy akurat paliw gazowych. Z tego co wiem to na gaz decyduja sie ludzie z mniejszych miejscowosci i raczej mniej zamozni. Czyli zupelne przeciwienstwo mieszkancow okolic ulicy KEN. Pozdarwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: stacja gazowa IP: *.devs.futuro.pl 03.11.04, 12:55 Stacji LPG na Ursynowie nie ma zbyt wiele, ale lokalizacja przy KEN raczej odpada, bo i gdzie ? Co do tego kto zakłada LPG do samochodu. Czy jeżeli ktoś używa żarówek energooszczędnych to też musi należeć do biedniejszej części społeczeństwa? Rozumiem ze w obrębie KEN nikt nie ma takich zarówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazkom Re: stacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:28 rozumiem troszkę mnie oświeciliście dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursyn Re: stacja gazowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:37 Potrzebna, tylko obawiam się że przy KEN nie dostaniesz zgody. Odpowiedz Link Zgłoś