Gość: john IP: *.chello.pl 23.11.04, 15:18 Nie chce być monotematyczny, wiem że ten temat był już poruszany, ale co myślicie natemat Baru Kabaczek.Jakie mają tam jedzenie, czy warto do nich iść??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anakinsky Re: Bar kabaczek IP: 212.160.156.* 23.11.04, 16:04 Jedzenie jest nawet niezle, nie wiem czy juz maja pozwolenie na alkohol. Niemniej jednak zdarzylo mi sie dlugo na nie czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek z czego utrzymuja się niektóre bary/restauracje IP: *.aster.pl 23.11.04, 17:32 dla mnie ciekawsze jest to, co w temacie. Zarcie to mniej więcej wszędzie takie same, ale jak to jest, że niektóre " jadłodajnie" trwają i trwają mimo złej i bardzo złej koniunktury. Tak jak wspomniany w innym watku Bar Alternatywny na ul. Cynamonowej, Rogozińskiego 1. Oto zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: z czego utrzymuja się niektóre bary/restaura IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 21:41 W Alternatywnym byłem ze dwa razy, ale z tego co pamiętam, jedzenie jest całkiem przyzwoite. A co do sukcesu ich trwania to podejrzewam, że służą za stołówkę urzędnikom i petentom urzędu dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil22 Re: z czego utrzymuja się niektóre bary/restaura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 02:50 bylem w alternatywnym rowniez i uwazam ze warto tam sie stolowac zarcie jest pyszne i niesrogie. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfalla Re: Bar kabaczek IP: *.acn.waw.pl 09.12.04, 10:48 Wpadam do Kabaczka od czasu do czasu. Glownie z braku alternatywy. Jedzenie podaja dosc smaczne, zazwyczaj najlepsze sa zestawy obiadowe (zupa, drugie) chyba codziennie inne. Minusem sa niezbyt duze porcje. Miejsce jest ladnie urzadzone, ale niestety maja malo stolikow. Mozna brac jedzenie na wynos, co czasami robie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Bar kabaczek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 03:37 dzis bylem w alternatywnym, tak go chwalicie i musze powiedziec ze jestem bardzo mile zaskoczony, wreszcie fajne miejsce na ursynowie, gratuluje, Odpowiedz Link Zgłoś