Dodaj do ulubionych

"La Scala" przy KEN - polecam

IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 21.02.05, 17:36
wiem ze trudno pojsc do fajnego miejsca na Ursynowie a La Scala przy KEN
(miedzy Plaskowickiej a Belgradzka) to swietne miejsce. szczegolnie polecam
makarony i winka.
oby wiecej takich miejsc bo na razie wszystkie oblezone... czekam na inne
fajne miejsca, ja polece dodatkowo Sentyment i Deske
Obserwuj wątek
    • Gość: anakinsky Re: "La Scala" przy KEN - polecam IP: 212.160.156.* 23.02.05, 10:34
      A ja nie polecam, mimo że lubiłem ten przychodzić bo obok mieszkam. Dostałem
      ostatnio sałatkę amerykańską z surowym, niedopieczonym miesem. Sorry, moge tam
      tylko wpaść na piwo (zimne).
      • Gość: pawlo Re: "La Scala" przy KEN - nie polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 22:21
        ja tez nie polecam, pniewaz raz dostalem prawie zimny makaron , a raz na dere
        czekalme 30 min
    • lewe_oko Re: "La Scala" przy KEN - polecam 23.02.05, 22:43
      Ja byłam raz i uważam, że jest ok. Wnętrze ładne, przestronne - jedzenie tak na 4.
      • craker Re: "La Scala" przy KEN - polecam 24.02.05, 09:08
        Ja juz kiedyć pisałem, że też nie polecam. Fakt, że sala może i jest
        przestronna, ale meble udajace drewniane i skórzane raczej w złym guście. Ja co
        prawda dostałem kluchy ciepłe, ale musiałem długo czekać. Poza tym nie bardzo
        lubię miejsca, w których rzadko kto bywa, oprócz obsługi...... Wiem, że pewnie
        wszystko powinno mieć czas na jakies rozkręcenie się, ale chyba juz wystarczy
        włoskiego jedzenia na Ursynowie i ciężko jest się wybić. Zwłaszcza gdy nie
        proponuje się niczego oryginalnego.
        A i jeszcze mają jakieś takie okropne "szmaty" w oknach, to chyba mają być
        zasłony?
        Ja osbiście wolę "Parmę". Byłem tez w końcu w Szafranie, jest fajny i
        zdecydowanie polecam. Można zjeść coś co łączy niesamowite zestawienia smakowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka