Gość: zorica IP: *.chello.pl 22.04.05, 20:51 Jaką ursynowską firmę moglibyście polecić na kurs prawa jazdy? Zależy mi na dobrych instruktorach, badaniach w (przystępnej) cenie kursu... R-max, Pik, Jar a może jeszcze inną? Proszę pomózcie wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lisa Marie Re: prawo jazdy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 22:04 Mimo,że mieszkam na Kabatach jeździłam na kurs w Imoli przy pl.Konstytucji. Jazdy z instruktorem miałam na Ursynowie i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prawo jazdy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 19:42 a ja mialam kurs w jarze na kabatach i bylam bardzo zadowolona. teoria poszla szybciutko, a instrukorzy na jazdach bardzo cierpliwi i mili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubawa Roj/Warszawianka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 21:50 Polecam filię OSK Warszawianka (o wdzięcznej nazwie ROj) na terenie SGGW na tyłach hotelu Ikar. Rok temu, gdy robiłam kurs, wszystko było OK (wszystko - czyli cena, wykłady, corsy, plac manewrowy). Z instruktorów polecam Maćka (o ile jeszcze tam pracuje) - cierpliwy i z błyskawicznym refleksem :) Odpowiedz Link Zgłoś