Dodaj do ulubionych

pedofil - Lasek Brzozowy

IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 00:41
W dzisiejszym programie Latkowskiego "Pedofile" (a dokładnie w trakcie
dyskusji po filmie) reżyser wspominał o pedofilu mieszkającym przy Lasku
Brzozowym, "grasującym" przy Galerii Ursynów. Ponoć postać znana, sąsiedzi
wiedzą o jego "słabostce", wie policja - i nic nie robi...
Po co to piszę? Nie wiem. Może po to, żeby zdać sobie sprawę, że takie bestie
często mieszkają tuż obok... A cały program po prostu PRZERAŻAJĄCY....
:(
Obserwuj wątek
    • malgoska4 Re: pedofil - Lasek Brzozowy 12.05.05, 11:58
      A wiadomo, jak gość wygląda? Chcę wiedzieć przed kim chronić dziecko...
      • Gość: a niby taka dzieln Re:a niby taka dobra dzielnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:36
        a niby taka dobra dzielnica...po prostu przerazona byłam........szkoda ze to
        stare zdjęcia(chyba tamto lato) bo kazdego w czarnym dresie oplułabym-tak
        profilatycznie:-*(((((((((((
    • titerlitury Re: pedofil - Lasek Brzozowy 12.05.05, 15:40
      Gość portalu: Caps napisał(a):

> W dzisiejszym programie Latkowskiego "Pedofile" (a dokładnie w trakcie
      > dyskusji po filmie) reżyser wspominał o pedofilu mieszkającym przy Lasku
      > Brzozowym, "grasującym" przy Galerii Ursynów. Ponoć postać znana, sąsiedzi
      > wiedzą o jego "słabostce", wie policja - i nic nie robi...
      > Po co to piszę? Nie wiem. Może po to, żeby zdać sobie sprawę, że takie bestie
      > często mieszkają tuż obok... A cały program po prostu PRZERAŻAJĄCY....
      > :(

Chyba nie do końca zrozumiałeś/aś - on powiedział, ze chciałby, żeby sąsiedzi
      wiedzieli, a nie że wiedzą. I Policja o jego "słabostce" nie wie, tylko
      zadzwonił na 997, gdzie nie chciano przyjąc zgłoszenia, mimo, że dysponował nr
      telefonu tego osobnika, polcjanci z DC obiecali się sprawa zając, ale nic nie
      zrobili. I nie to, ze grasuje, tylko w wyniku prowokacji umówił się na jakiś
      czacie z dziennikarzem podającym się za 14-latka właśnie pod Galeria Ursynów.
      Pewnie winne sa emocje za takie niedoskonałości :)

a niby taka dzieln.. - film był kręcony w tym roku
      • Gość: Caps Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 20:54
        > Chyba nie do końca zrozumiałeś/aś

Rzeczywiście - dzięki za uzupełnienia. Trafiłem (w sumie przypadkiem) dopiero na
        końcówkę filmu, nawet nie wiedziałem, że ta pokazywana "akcja", to właśnie
        rozgrywa się pod Galerią...
    • Gość: bogumil Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:07
      Jesli Wasze 14-letnie dzieci umawiaja sie z dwudziestokilkulatkami poznanymi
      poprzez internet, to rzeczywiscie musicie sie bac. Jesli 14-latek zgadza sie na
      takie spotkanie, to albo jest polglowkiem albo lubi zabawy ze starszymi panami.
      Pedofilia to zbyt powazny problem, zeby wpadac w histerie. Latkowski nie dostal
      namiarow od pogotowia policyjnego, bo nie wystarczy zadzwonic na policje
      proszac o dane wlasciciela danego numeru. Gdyby tak bylo, to kazdy moglby
      dzwonic pod 997 jak do informacji telefonicznej.

• Gość: senQ Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 20:30
        Pokazcie jego facjate! Po co ta smuga?

Pozdrawiam
      • Gość: Caps Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 20:59
        > Latkowski nie dostal
        > namiarow od pogotowia policyjnego, bo nie wystarczy zadzwonic na policje
        > proszac o dane wlasciciela danego numeru.

Zaraz, zaraz (bo to akurat już oglądałem). On nie chciał namiarów na tego
        pedofila, tylko chciał zgłosić sprawę na policję i podać im (dla ułatwienia
        identyfikacji) numer telefonu kolesia. Tyle, że przyjmująca zgłoszenie tego
        numeru nie chciała nawet zapisać i odsyłała go na komisariat, gdzie jego
        zgłoszenie dopiero mogło zostać przyjęte.
        • Gość: senq Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 23:55
          Tak czy siak siedzi gdzies ten kolo. I moze
          ryje jape i czyta to co piszemy.
          • Gość: Caps Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 00:08
            Mam nadzieję, że jednak trochę sra po portkach. Bo twarz jego niby była
            zasłonięta (a raczej zamazana), ale i tak na pewno wszyscy znajomi byli w stanie
            go rozpoznać (głos/postać/typ ubioru/trochę twarzy). I teraz koleś tylko czeka,
            kto pierwszy da mu w mordę...
            • Gość: Caps Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 00:09
              A swoją drogą przydałoby się dorwać ten film w divix'ie... Może ktoś nagrywał?
              Bo jestem prawie pewien, że jak koleś pochyla się nad samochodem, przez
              króciótką chwile widać jego twarz... Jak by się odpowiednio zorbiło capsa, jego
              zdjęcie można by upublicznić.
      • Gość: Caps Re: pedofil - Lasek Brzozowy IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 00:12
        > Jesli 14-latek zgadza sie na
        > takie spotkanie, to albo jest polglowkiem albo lubi zabawy ze starszymi panami.

Nawet jeśli tak jest, to w najmniejszym stopniu kolesia nie usprawiedliwia. Bo
        pamiętaj, że jednak człowiek w wieku 14 lat jest jednak cholernie głupi. Sam
        pamiętam, jakie głupoty robiłem w wieku 14-16 lat... Choć akurat oczywiście ze
        starszymi panami się nie umawiałem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka