bazylea1 26.08.05, 15:51 czy mozecie polecić dobre kawiarnie otwarte od rana a nie od południa? chodzi mi o Natolin, Kabaty, Imielin. a moze wiecie czy są gdzies na Ursynowie kawiarnie "sieciowe" typu coffee heaven itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re:Podniebny Barek, Al. KEN 105 26.08.05, 16:14 Otwarty od 8.00 do 20.00 chyba. Miłe wnętrze, tanio, dla niepalących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re:Podniebny Barek, Al. KEN 105 IP: *.chello.pl 26.08.05, 16:56 Kolega ze sklepu obok nich zatruł się tam pierogami. Ale kawą może się nie zatrujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re:Podniebny Barek, Al. KEN 105 26.08.05, 17:16 Dziwne...kupuję tam smaczne ruskie pierogi na wynos... Poza tym to jest LOT-owski cathering, tzn. karmią tam dokładnie tym, co danego dnia serwują na pokładach samolotów i reżim kontrolny jest ostry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re:Podniebny Barek, Al. KEN 105 IP: *.chello.pl 26.08.05, 18:05 Ale najwyrazniej raz mieli wpadkę- na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re:Podniebny Barek, Al. KEN 105 27.08.05, 06:41 dzieki, ale to chyba dosc daleko ode mnie, gdzies koło metra Ursynow? nie ma czegos blizej Kabat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: kawiarnie na Ursynowie IP: *.chello.pl 27.08.05, 09:27 jest taka kawiarenka na rogu KEN i ..nie pamietam tej ulicy, ale to ta glowna przy tesco. Jak stoisz na tym skrzyzowaniu na KEN przodem do tesco to po prawej na tym rogu jest kafejka jakos tak sie po wlosku nazywa- cafe..cos tam. Mają kilka stoliczkow na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianissima Re: kawiarnie na Ursynowie IP: *.adsl.proxad.net 27.08.05, 19:01 "Kolezanka" chyba stara Ci sie opisac Dolcette. Drogo i dobrze. Rano jest tez otwarta mini-kawiarnia Café Winkiel przy bazarku na Wawozowej. Zajrzyj moze tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11115 skarbnica aktualnoci o Kabatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: kawiarnie na Ursynowie IP: *.chello.pl 27.08.05, 23:45 O właśnie właśnie- Dolcetta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylea1 Re: kawiarnie na Ursynowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.05, 12:03 o to juz znacznie blizej a rano tzn od ktorej jest otwarta??? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: kawiarnie na Ursynowie 29.08.05, 18:18 juz wszystko wiem bo znalazłam to: kabaty.fotokabaty.info/gastronomia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
beatka.j Re: kawiarnie na Ursynowie 04.09.05, 20:42 Odwiedziłam stronę, którą polecasz. Jest bardzo fajna, duzo informacji, a nie wiesz może czy jest taka strona dotycząca ursynowa (ursynów, stokłosy). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: kawiarnie na Ursynowie 08.09.05, 21:48 > Odwiedziłam stronę, którą polecasz. Jest bardzo fajna, duzo informacji, > a nie > wiesz może czy jest taka strona dotycząca ursynowa (ursynów, stokłosy). > Pozdrawiam Stronki nie ma <Ta Kabacka jest mojego autorstwa > ale wspólnym wysiłkiem forumowiczów udało się stworzyć w miarę kompletny katalog ursynowskich knajpek (powiedzmy kompletny w 75%) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=19840453&a=19840453 Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: kawiarnie na Ursynowie 08.09.05, 21:51 Wykaz (o wiele mniej kompletny) jest też na stronie urzędu dzielnicy www.ursynow.pl/ksiazka/3_10.php#s Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: kawiarnie na Ursynowie 08.09.05, 18:24 pomiedzy stacja Ursynow a Stoklosy, niedaleko charakterystycznego "czerwonego" kosciola przy KEN, jest kawiarnia (palarnia kawy?) Signum bodajze - ci sami, co maja stoisko kawowe w Leclerc'u. ja tam nie bylam, ale kaw w leclerc'u maja duzy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
anouk_2005 Re: kawiarnie na Ursynowie 12.10.05, 22:03 Polecam serdecznie Lu Cafe, na Bronikowskiego (na Kabatach). Czynna od rana - od 8.00 - do późnego wieczora. Bardzo przyjemna atmosfera i - co ważne - pyszne jedzenie:) A i napić się można. Odpowiedz Link Zgłoś