kasiap10 31.10.05, 10:49 Gdzie na ursynowie jest dobrze zaopiatrzona pasmanteria? Za informacje z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tvtotal2 metro Natolin; na Meander przy poczcie 31.10.05, 11:52 a własciwie na przeciwko komisariatu. Wejscie jest od strony sasiedniego, nizszego bloku. Milo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: metro Natolin; na Meander przy poczcie IP: *.acn.waw.pl 31.10.05, 14:36 przy megasamie na surowieckiego i niedaleko kosciola przy ul.Ken Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: metro Natolin; na Meander przy poczcie 31.10.05, 16:39 Gość portalu: aksiak napisał(a): > przy megasamie na surowieckiego nie wiem, czy mamy na myśli tę samą, ja w kazdym razie polecam tę połozoną na Surowieckieo, ale kawałek spory od Megasamu (bliżej rondka). Bardzo miła Pani i z córkami, udzielają np. zapaleńcom bezpłatnego instruktażu haftu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: metro Natolin; na Meander przy poczcie IP: *.acn.waw.pl 31.10.05, 17:35 no i na bazarku wawozowa/stryjenskich Odpowiedz Link Zgłoś