vei 05.07.06, 22:36 (janowi od razu dziekuje, bo w historycznych watkach nic prawie nie znalazlam) czy mozecie mi polecic jakąś firmę, w której zrobią mi meble do kuchni? ceny prponowane w salonach prz KEn- ie są zbyt wygórowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: meble kuchenne 05.07.06, 23:10 Mimo wszystko odpowiem ;-) Ja zamówiłem w ATLAS w Landzie. Większych problemów nie było. Można się potargować, zwłaszcza jeśli z wyposażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: meble kuchenne 06.07.06, 09:31 oczom wlasnym nie wierze:) sprawdze w landzie, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: meble kuchenne 06.07.06, 10:14 Jezeli zalezy ci na duzej roznicy w cenie, proponuje zainteresowac sie firmami z Gory Kalwarii albo moze Piaseczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: meble kuchenne 06.07.06, 12:01 a moze masz namiary na jakąś firme w Piasecznie? Zależy mi na dużej róznicy w cenie, ponieważ moje mieszkanie za kilka miesięcy będzie wynajmowane i jak mi zniszczą kuchnie za np 4 tysiace to bedzie mi jej zal mniej niz tej za 14 tysiecy Odpowiedz Link Zgłoś
gretabe Re: meble kuchenne 06.07.06, 20:08 Moi sąsiedzi byli w salonie na Ken, który sprzedaje meble okreslonej firmy, nie pamiętam jakiej. W rezultacie kupili identyczne meble z Łodzi od innej firmy zaoszczędzili 35%, mimo , że płacili 200 zł za przewóz. Poszukaj firm w łodzi, może na łódzkim forum? Odpowiedz Link Zgłoś