13.10.06, 23:25
Czy ktos korzystal z uslug tej szkoly? Ciekawa jestem opinii.
Obserwuj wątek
    • turtle3 Re: speak up 14.10.06, 22:35
      ja osobiście się w niej nie uczyłem, ale w pewnym sensie są dla mnie
      podejrzani. chodzi mi mianowicie o to, że często zmnieniają nazwę. logo
      pozostaje to samo, czyli pomarańczowe kółko, a nazwa co kilka lat się zmienia.
      teraz jest "speak up", wcześniej było "opening", a jeszcze
      wcześniej "ogrange". trochę, dziwne, że szkoła zmnienia tak nazwy. czyżby
      chcieli zatrzeć jakieś niemiłe wspomnienia i skojarzenia klientów?
      • lewe_oko Re: speak up 15.10.06, 10:33
        Nazwę Orange zmienili, gdyz tego chciała telefonia komórkowa. Dobrze na tym
        wyszli trzeba przyznać ;) Może właśnie dlatego wczesniej wybrali taką nazwę...
    • iviwawa Re: speak up 17.10.06, 12:38
      Mój kolega z pracy korzysta z ich usług w Katowicach. Tam mieszka. Dużo
      podróżuje (jest handlowcem), więc ta szkoła jest dla niego idealna. W sensie
      dopasowywania lekcji. Niestety droga.
      • beti_deb Re: speak up 17.10.06, 12:54
        moja koleżanka pracuje w tej szkole językowej, jest bardzo droga. A zmienia
        nazwę-co 3 lata, ponieważ jesli by jej nie zmieniała wiązało by sie to z
        kosztami sporymi (nie wiem, nie znam się na tym za co i po co te koszta), po
        prostu jak zmienia nazwę automatycznie unika tych kosztów. Za 2,5 roku zmieni
        znów :)
        • qmc Re: speak up 17.10.06, 17:10
          Malo przekonujace. Firmy latami pracuja na dobre imie i potem na tym
          imieniu "jada", bo to juz ono jest gwaranacja dobrego poziomu. EMPiK, Archibald
          czy Metodysci to hasla ktore nie wymagaja tlumaczenia. Czeste zmiany sa
          podejrzane.
          • hamaa Re: speak up 18.10.06, 10:37
            Speak up nalezy do Empiku, ale tez sie dziwię dlacze go czesc szkól jest pod
            inna nazwa. Podobno inny program nauczania. Nawet sie tym kiedys
            zainteresowałam, ale ten program jest tak skomplikowanym, ze zrezygnowałam.
    • jaromir_gazy Re: speak up 19.08.15, 06:17
      Agnessimo, proszę o kontakt mailowy na jaromir_gazy@gazeta.pl w sprawie rozwiązania umowy ze Speak Up.
      Tez mam podobne problemy z tą uczelnią, na razie nie chce wypisywać się publicznie na forum.

Jaromir Gazy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka