fuzzy7 12.11.06, 13:38 Gdzie mogę kupić na Ursynowie, Mokotowie bieliznę męską - muszę wymienić parę sztuk, kaleson, "moje" stare sklepy splajtowały, a o obecnie funkconujących nic nie wiem... ? Pzdr, Fuzzy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Proza życia... 12.11.06, 13:41 W Galerii Mokotów w Kappahl. Pojedyncze sztuki są drogie, ale w paczkach po 3 sztuki (bielizna) i po 5 (skarpetki), wychodzi całkiem niezła cena przy naprawdę dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia... 12.11.06, 13:43 Dziękuję za szybką odpowiedź! Pzdr, Fuzzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Proza życia... 12.11.06, 17:41 Jeszcze w al. Niepodległości przy stacji Metro Racławicka. Jak jedziesz metrem z Ursynowa, to do przodu peronu i na lewo, potem schodami w kierunku Dąbrowskiego (nie Wiktorskiej) i wychodzisz koło sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia... 13.11.06, 00:31 Aha, dzięki, też tam pójdę! Pzdr, Fuzzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Proza życia... 14.11.06, 13:35 Fajny wątek - wszyscy sa w nim zieloni :) Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti.atlantic Re: Proza życia... 14.11.06, 17:43 To ja sie jeszcze dopiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia... 29.11.06, 15:06 bugatti.atlantic napisała: > To ja sie jeszcze dopiszę :) Dzięki! Pzdr, Fuzzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia... 15.11.06, 01:00 lewe_oko napisała: > Fajny wątek - wszyscy sa w nim zieloni :) Aha, coś w tym jest:) Dzięki! Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Proza życia... Fuzzy...byłeś? Kupiłeś? 14.11.06, 18:24 Bo muszę kupić synowi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia... Fuzzy...byłeś? Kupiłeś? 15.11.06, 00:57 Jeszcze nie, niestety, chyba za dużo spraw na siebie nałożyłem i mam... chroniczny brak czasu ;) Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
tygru_mrau Re: Proza życia... Fuzzy...byłeś? Kupiłeś? 15.11.06, 04:50 poza wcześniej wspomnianym Kappahlem w GM proponuję też tamtejsze Marks & Spencer też mają gatki i skarpetki w zestawach po kilka sztuk i wcale nie wychodzi drogo, jak na jakość, którą oferują przynajmniej moje Szczęście sobie chwali ---- miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Proza życia... Fuzzy...byłeś? Kupiłeś? 02.12.06, 15:02 Byłem i kupiłem! Kupiłem w tym sklepie przy stacji metra Racławicka, wychodzisz z metra prosto na sklep, trudno nie trafić. Dzięki bardzo wszystkim za podpowiedź! Pzdr, Fuzzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś