kasiap10 19.11.06, 15:22 Przy Tesco na ul Kabacki Dukt 2 powstał nowy salon fryzjerski. Byłam ostatnio i bardzo polecam. Miła obsługa i nicskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cpt1 Re: Nowy fryzjer 20.11.06, 15:30 Byłam tez! Jest naprawde swietny. Pani Monika obciela mnie naprawde profesjonalnie, i do tego niskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: Nowy fryzjer 20.11.06, 16:27 Prawda? Kobitka jest profesjonalistką w każdym calu. W końcu mamy super fryzjerkę na ursynowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia775 Re: Nowy fryzjer 21.11.06, 12:16 Też byłam u Pani Moniki i tez polecam. Super fryzura za rozsądną cenę i miła obsługa!! Odpowiedz Link Zgłoś
arko1 Wygląda mi to na kryptoreklamę... 22.11.06, 11:57 Może faktycznie jest to dobry zakład ale zamieszczone tutaj posty jakoś mnie nie przekonują.... Odpowiedz Link Zgłoś
roodziootka Re: Wygląda mi to na kryptoreklamę... 22.11.06, 13:00 no wlasnie ja tez tak uważam. Mieszkam w pobliżu tego "salonu", urządzony jest dośc skromnie co oczywiście nie powinno go dyskwalifikować. ALe dziwi mnie fakt, że ilekroć tamtędy przechodzę salon jest zamknięty (zasłonięte rolety)a jak już jest otwarty po południu to Pani siedząca w środku nie wygląda na zarobioną. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: Wygląda mi to na kryptoreklamę... 22.11.06, 19:53 Pewnie, że reklama:) Byłam, sprawdziłam i opisuję. Wpadłam tam z przypadku.Jest ok więc polecam - ytylko tyle pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
neskulka Re: Wygląda mi to na kryptoreklamę... 23.11.06, 09:27 hmmm... już nie wiem co o tym myśleć. Po przeczytaniu waszych postów wybrałam sie wczoraj po południu na spacer w okolice salonu i rzeczywiście przeraźliwie wieje pustką- byłam koło 18.00 (według mnie najtrudniej dostępne godziny) i nic. Pan fryzjer i Pani fryzjerka na pogaduszkach, zero klientów Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: Wygląda mi to na kryptoreklamę... 30.11.06, 14:44 ja tez nie wiem co myslec, ale juz dwa razy nabrałam sie ze taki wielki seryjny zachwyt tu na forum - raz fryzjer, raz szklarz. A to mi wygląda podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś