magur3 18.01.07, 13:33 bylam w nowej knajpce AZYL na kenie, niestety porazka, daje im jeszcze 3 miesiace.Macie podobne wnioski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusia-kotusia Re: azyl 04.02.07, 15:19 czemu porazka ? napisz cos wiecej o tej knajpce ? Odpowiedz Link Zgłoś
magur3 Re: azyl 07.02.07, 10:59 totalny brak ludzi, wieje chlodem.Menu kiepskie, ceny wyskokie jak na zdolnosci kucharza.Troche nie trafiony pomysl, a szkoda bo moglo powstac cos fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
kleolili a konkretniej? 08.02.07, 11:43 Jakie dania? Jakie ceny? Jaki klimat? Więcej szczegółów?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
adi815 Re: a konkretniej? 17.03.07, 23:24 No niestety nie zgodzę się z magur3... Odwiedziłam "Azyl", bo lubię mieć własne zdanie i... Przyznam że jestem mile zaskoczona - faktycznie obawiałam się porażki - po takim komentarzu, ale - jak widać każdy ma własny gust. Moja opinia? Lokal w dość ciepłym klimacie, miła dla ucha muzyka - nie rażąca, którą słychać gdzieś w tle... Ponadto - ceny -jak przystało na lokal w tej klasie - ktoś kto jada w restauracjach nie powinien być zaskoczony. Skosztowałam polędwiczki wieprzowej z sosem z kurek, drobnymi kluseczkami oraz bukietem warzyw - dla mnie PYCHA. Porcja duża (bynajmniej jak dla mnie-zależnie od wielkości żołądka;)), a do tego lampka czerwonego Antares'a. Na deser szarlotka z lodami;) Tyle pomieściłam. Przyjaciółka - zajadała się kaczuszką na różnistych sałatach w sosie malinowym. Obie wyszłyśmy z lokalu syte i zadowolone. Moja opinia: Miejsce do którego nie raz jeszcze wrócę, bo menu bogate i trzeba spróbować wszystkiego;P, obsługa miła nie narzucająca się. Dla mnie miejsce na 5+ na spotkania w interesach, szybką kawę, czy wieczór na pogaduchy z przyjaciółmi. Najlepiej sprawdzić samemu - gusta kulinarne są niestety różne i co dla jednego jest smaczne innemu "podniebieniu" nie zaimponuje. Adrianka. Odpowiedz Link Zgłoś
tupot_bialych_mew No super 19.03.07, 16:28 Tylko gdzie to jest??? KEN jest długi i szeroki, nie chce mi sie przeszukiwać go całego. Dajcie konkretniejsza lokalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś