18.01.07, 13:33
bylam w nowej knajpce AZYL na kenie, niestety porazka, daje im jeszcze 3
miesiace.Macie podobne wnioski
Obserwuj wątek
    • pusia-kotusia Re: azyl 04.02.07, 15:19
      czemu porazka ? napisz cos wiecej o tej knajpce ?
    • magur3 Re: azyl 07.02.07, 10:59
      totalny brak ludzi, wieje chlodem.Menu kiepskie, ceny wyskokie jak na zdolnosci
      kucharza.Troche nie trafiony pomysl, a szkoda bo moglo powstac cos fajnego
      • kleolili a konkretniej? 08.02.07, 11:43
        Jakie dania? Jakie ceny? Jaki klimat? Więcej szczegółów?!?!
        • adi815 Re: a konkretniej? 17.03.07, 23:24
          No niestety nie zgodzę się z magur3... Odwiedziłam "Azyl", bo lubię mieć własne zdanie i...
          Przyznam że jestem mile zaskoczona - faktycznie obawiałam się porażki - po takim komentarzu, ale - jak widać każdy ma własny gust.
          Moja opinia?
          Lokal w dość ciepłym klimacie, miła dla ucha muzyka - nie rażąca, którą słychać gdzieś w tle...
          Ponadto - ceny -jak przystało na lokal w tej klasie - ktoś kto jada w restauracjach nie powinien być zaskoczony.
          Skosztowałam polędwiczki wieprzowej z sosem z kurek, drobnymi kluseczkami oraz bukietem warzyw - dla mnie PYCHA.
          Porcja duża (bynajmniej jak dla mnie-zależnie od wielkości żołądka;)), a do tego lampka czerwonego Antares'a.
          Na deser szarlotka z lodami;)
          Tyle pomieściłam.
          Przyjaciółka - zajadała się kaczuszką na różnistych sałatach w sosie malinowym.
          Obie wyszłyśmy z lokalu syte i zadowolone.
          Moja opinia: Miejsce do którego nie raz jeszcze wrócę, bo menu bogate i trzeba spróbować wszystkiego;P, obsługa miła nie narzucająca się.
          Dla mnie miejsce na 5+ na spotkania w interesach, szybką kawę, czy wieczór na pogaduchy z przyjaciółmi.
          Najlepiej sprawdzić samemu - gusta kulinarne są niestety różne i co dla jednego jest smaczne innemu "podniebieniu" nie zaimponuje.
          Adrianka.

• tupot_bialych_mew No super 19.03.07, 16:28
            Tylko gdzie to jest???
            KEN jest długi i szeroki, nie chce mi sie przeszukiwać go całego. Dajcie
            konkretniejsza lokalizacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka