zuzanna832 21.02.07, 18:30 słyszałam, że niedawno na Ursynowie otworzyli nową knajpę, wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.o.box.77 Re: nowa knajpa? 23.02.07, 16:01 ja też słyszałem... ale to nieprawda... zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: nowa knajpa? 23.02.07, 16:26 p.o.box.77 napisał: > ja też słyszałem... ale to nieprawda... zamknęli. nową? tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: nowa knajpa? 23.02.07, 17:53 > ja też słyszałem... ale to nieprawda... zamknęli. I nie na Ursynowie a na Targówku. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika1000 Re: nowa knajpa? 23.02.07, 18:42 własnie ze knajpe!!nie nową tylko starą, tylko była nieotwarta!! ..a potem zamknęli;(( Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: nowa knajpa? 23.02.07, 19:24 I nie nowy a stary! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: nowa knajpa? 23.02.07, 21:04 i nie otworzyli - a spalili. --- a tam sie poli jak cholera, jak cholera, jak cholera mały stoi, łeb zadziera, łeb zadziera, bęc. Odpowiedz Link Zgłoś
macyk Re: nowa knajpa? 23.02.07, 23:10 spalili kotlety czy od razu całą knajpę ? Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: nowa knajpa? 24.02.07, 18:27 Nie kotlety! Ruskie! Bo to była wegetariańska knajpa! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a spalona jest ! 24.02.07, 19:32 Na tamkie pod trzynastym pożarną straż wezwali Z ratusza pełnym gazem z sikawką my jechali I pędzim przez Krakowskie w Śródmieście zapychamy Na Tamkie pod trzynastym natenczas zajeżdżamy Ref.: A tu się pali jak cholera, jak cholera, jak cholera ! Ogień bucha jak cholera, nie wiadomo skąd A naród stoi łeb zadziera, łeb zadziera, łeb zadziera A tu się pali jak cholera - z każdej strony dym. A wtem, na trzecim piętrze, gość jakiś z okna drze się : „Ratujcie bo się spalę, zajęli portki mnie sie !“ Ktoś krzyknął : “ skacz pan w siatkę !“ do niego strasznym głosem Gość skoczył - ale obok i zarył się w jezdnię równo nosem ... Ref.:....się pali...ct. Natenczas z drugiej strony zajeżdża pogotowie Gość leży na asfalcie i ma trzy dziury w głowie I nagle,jak nie wrzaśnie, przy ludziach bez krępacji Ratujcie moją babcię zamkniętą w ubikacji!!! Ref.:a tu siepali jak cholera, jak cholera, jak cholera.. mały stoi, łeb zadziera, z kazdej strony dym ! Natenczas jeden strażak, w zmoczonym kombinezie Po babkę tego gościa na grandę w ogień lezie Za chwilę jest spowrotem i niesie parę kapci I mówi do faceta, że to są resztki z babci. Ref.: a tu sie poli, jak cholera, jak cholera...itd. Walczyli my z tym ogniem na Tamce pod trzynastym A pożar był widoczny nad całym prawie miastem. Toporki byli w ruchu, ulice byli w wodzie Walczyli my z tym ogniem, aż podziw był w narodzie Trzy godziny'm walczyli, walczyli my, walczyli Bo strażaki w takiej chwili bardzo dzielne są Wszyscyśmy się pomoczyli, napocili, męczyli Trzy godziny my walczyli - aże się spalił dom. Recytacja końcowa : „Dzięki nieugiętej ofiarności strażaków fundamenty budynku zostali uratowione...” Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: nowa knajpa? 24.02.07, 20:47 Nie Ruskie a Ukraińcy! Odpowiedz Link Zgłoś
kubus.rozpruwacz Re: nowa knajpa? 26.02.07, 22:18 Zamknęli tego, który otworzył knajpę. Bo otwierał łomem po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś