Dodaj do ulubionych

TESCO !Kabaty !! nigdy więcej

28.05.03, 14:20
nigdy wiecej tam nie pojde choc mam pod samym nosem.wolę wsiąść w autko i
pojechać dl Leclerca.
to jakiś obłęd.
wczoraj było gorąco jak w piekarni. podobno optworzyli nowe kasy a kolejki
jeszcze dłuższe. do tego kasjerzy z Work Service pracuja jak muchy w smole -
chyba mają placone od godziny a nie jak normalni kasjerzy Tesco od
załatwionego klienta.
poza tym ten sklep to jeden wielki syf.
nie ma tam większości artykułów których potrzebuje a jedynie jakieś własne
marki.
słowem tragedia.
pojęcia nie mam dlaczego ludzie tam kupują. przecież tam traktują klienta jak
bydło
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: TESCO !Kabaty !! nigdy więcej IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.05.03, 14:49
      Tesco to dno!!jak widze ten ich "produkt Tesco" to aż chce mi się wyjść ze
      sklepu.i wychodzę.już fakt przeniesienia działu alkoholowego na
      koniec "marketu" sprawił,że znienawidziłam ten sklep;)))))))))))CAŁA RESZTA TEŻ
      JEST DO D...HIT-WRÓĆ!!!!
      • Gość: kierownik TESCO a jak traktować bydło ? jak bydło !!! IP: *.pp.com.pl 28.05.03, 14:59
        więc o co Co chodzi !
      • pacio Łezka 28.05.03, 15:19
        toć żyjesz jeszcze ???
    • Gość: Maja Re: TESCO !Kabaty !! nigdy więcej IP: *.chello.pl 28.05.03, 18:38
      hocest napisał:

> nigdy wiecej tam nie pojde choc mam pod samym nosem.wolę wsiąść w autko i
      > pojechać dl Leclerca.
      > to jakiś obłęd.
      > wczoraj było gorąco jak w piekarni. podobno optworzyli nowe kasy a kolejki
      > jeszcze dłuższe. do tego kasjerzy z Work Service pracuja jak muchy w smole -
      > chyba mają placone od godziny a nie jak normalni kasjerzy Tesco od
      > załatwionego klienta.
      > poza tym ten sklep to jeden wielki syf.
      > nie ma tam większości artykułów których potrzebuje a jedynie jakieś własne
      > marki.
      > słowem tragedia.
      > pojęcia nie mam dlaczego ludzie tam kupują. przecież tam traktują klienta jak
      > bydło

To prawda kasjerzy z firmy Work Serwice poruszają się jak muchy w smole.
      byłam tam wczoraj, gorąco jak diabli. Chciałam kupić czekoladę ale
      zrezygnowałam bo czekolady prawie płyną.Dodatkowo się zezłościłam bo na
      paragonie miałam 3 zawyżone ceny. Niby parę groszy a człowieka złości.Można te
      pieniądze niby odzyskać w dziale obsługi klienta, ale kto by marnował następne
      pół godziny a dotego ten potworny upał.
      Maja
    • Gość: Zniesmaczony Re: TESCO !Kabaty !! nigdy więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 16:59
      hocest napisał:

> pojechać dl Leclerca.
      > to jakiś obłęd.
      > załatwionego klienta.
      > marki.
      > słowem tragedia.
      > bydło

FAKT!
    • asztet Re: TESCO !Kabaty !! nigdy więcej 09.07.03, 14:16

> bydło

Przepraszam, która firma nie traktuje klienta jak bydło? Klient jest tylko
      dodatkiem do portfela, z którego zawartości jak najwięcej ma pozostawić w danym
      interesie. Do niczego innego jest niepotrzebny. A jeżeli już zdarzy się, że
      wyjdzie zadowolony - to przecież oni tego nie robią żeby był zadowolony, tylko
      po to, żeby przyszedł jeszcze raz i jeszcze raz zostawił kasę.

Oni i tak dobrze wiedzą, że poniżej pewnego progu nie zejdą: jakaś część
      mieszkańców okolicy będzie tam kupowała, bo nie chce im się ruszyć nigdzie
      indziej, inni robią to z przyzwyczajenia, a jeszcze inni będą jechali całe
      miasto żeby kupić jakieś ochłapy czy inne barbeluchy opakowane w ich papier, bo
      jest tanie, a że zamiast szynki czy soku wprowadzą do organizmu jakieś
      substancje żarciopodobne, to już jest bez znaczenia. Taka nędza jest w kraju -
      i oni o tym wiedzą . Głupi nie są.
    • Gość: pollo Re: TESCO !Kabaty !! nigdy więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 10:47
      hocest napisał:

> pojechać dl Leclerca.
      > to jakiś obłęd.
      > załatwionego klienta.
      > marki.
      > słowem tragedia.
      > bydło

Za taką płacę i takie traktowanie to się nie dziwię że pracownikom się nie chce
      pracować...
    • Gość: Piękny Borys Re: TESCO !Kabaty !! nigdy więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 19:49
      hocest napisał:

> pojechać dl Leclerca.
      > to jakiś obłęd.
      > załatwionego klienta.
      > marki.
      > słowem tragedia.
      > bydło

I to jest piękne w TESCO - sprzedają jakieś gówna w opakowaniach zastępczych
      (woda po goleniu "Tesco", he he), piwo Tesco, "Tesco cola" itd., a do tego mają
      kupę pijanego bydła co się raczy tymi zastępczymi produktami przy wejściu!
      Najpiękniejsze są te ogorzałe napite mordy (co się zwalają z oddalonych
      dzielnic do tego przybytku), żeby się napić tanio... Ot, "klyentela"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka