Dodaj do ulubionych

Nowa inwestycja na Natolinie

12.06.07, 11:28
Obok Belgradzkiej powstaje nowa inwestycja, której inwestorem jest
www.smprzymetrze.waw.pl

Zabudują każdy wolny fragment, choć ten fragment wolny nie był. Był tu parking
na 50-70 miejsc dla 3 wieżowców obok. Nie wiem gdzie teraz ludzie będą parkować,
chyba wjadą sobie do mieszkania.
Paranoja. Jedynie kwartał między Rosoła/ Belgradzką/ Przy Bażantarnii/
Stryjeńskich jeszcze jakoś wygląda. Wokół sieczka urbanistyczna i blok na bloku.
Obserwuj wątek
    • pkulej Re: Nowa inwestycja na Natolinie 12.06.07, 12:08
      > Zabudują każdy wolny fragment, choć ten fragment wolny nie był. Był tu parking
      > na 50-70 miejsc dla 3 wieżowców obok. Nie wiem gdzie teraz ludzie będą parkować

Będą parkować po drugiej stronie Belgradzkiej, pod moim blokiem. Gdybym nie miał
      miejsca na zamykanej części parkingu to bym się wściekł.

Wiecie może coś więcej o tej inwestycji? Ile pięter np?
      • dobekwawa Re: Nowa inwestycja na Natolinie 12.06.07, 12:24
        Galeria Ursynów zrobiła swoje. W ciągu dnia nie ma wolnych miejsc, a wieczorem
        ludzie wracają do domów i też nie ma wolnych miejsc. Prawdopodobnie w nowych
        budynkach przy belgradzkiej nie było niestety obowiązku zakupu garażu i teraz to
        pokutuje.
      • artekanka Re: Nowa inwestycja na Natolinie 25.07.07, 21:41
        powierzchnia zabud - 3615 m2
        ilość kond nadziemnych - 7
        "" " podziemnych - 2 garażowe
        " mieszkań 100
        " miejsc parkingowych 256
        Dane pochodzą z decyzji o pozwoleniu na budowę
        Wszystkie drzewa wycięto kiedy jeszcze decyzja o tym nie była prawomocma.Skandal.
        Kierownik budowy ten sam co Centrum Natolin - Jakubowski z Drimexu
    • rubeus Re: Nowa inwestycja na Natolinie 12.06.07, 17:04
      "Szanowni Mieszkańcy!

Zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej "Przy Metrze" informuje, że rozpoczyna realizację budynku mieszkalno-garażowego przy ul. Belgradzkiej.
      W przypadku zainteresowania finansowaniem budowy, należy skontaktować się z Inwestorem Powierniczym "Drimex-Bud" S.A. w nieprzekraczalnym terminie do dnia 6 czerwca 2007 roku, pod adresem: Al. KEN 36 lokal 207 II p., tel. 022 649 18 16, celem podpisania umowy.

Z poważaniem
      Zarząd SM "Przy Metrze"
      • jaa_ga Nieprzekraczalny termin - 6. czerwca 13.06.07, 10:55
        Czyli dawno już minął, Rubeusie
      • escorpion Unikajcie SM przy metrze i drimexu 25.06.07, 23:24
        Ludzie, omijajcie SM przy metrze szerokim łukiem, a do Drimexu brak mi słów. Ja
        kupiłem mieszkanie w Galerii Ursynów i większego zlodziejstwa nie można sobie
        wyobrazić.
    • rubeus Re: Nowa inwestycja na Natolinie 12.06.07, 17:17
      budynek ma mieć ponoć siedem kondygnacji
      • hamaa Re: Nowa inwestycja na Natolinie 13.06.07, 10:40
        Współczuje wszystkim, którzy tam kupią. Ja kupiłam w Galeri Ursynów - strasznie
        z nas zdarli. Wiec podejrzewam ze nowa inwestycja i to i nowe zródło
        do "dojenia" nowych lokatorów.
        • milena.borkowska Re: Nowa inwestycja na Natolinie 13.06.07, 11:56
          Telefonicznie dowiedziałam się, że metr ma kosztować ok. 9 tys (cena zawiera
          balkon, miejsce postojowe, komórę lokatorską).
        • dlaagi do hamaa 27.06.07, 13:29
          Czy możesz bardziej rozwinąć stwierdznie "strasznie z nas zdarli". Teraz tez
          nie ma ceny ostatecznej podanej. ALe chyba nie wzrośnie ona o 20% po wybudowani?
          Mylę sie ?
    • andrewj Re: Nowa inwestycja na Natolinie 25.06.07, 22:07
      Własnie dowiedzialem sie ze z parkingu róg Belgradzka/Rosoła mam się wyprowadzic do 30.06 (czyli jeszcze 5 dni mi pozostało - dopiero dzisiaj pojawiła się ta informacja). Spółdzielnia ma inne plany co do tego terenu - najpewniej powstanie wiezowiec albo supermarket. Jak tak dalej pójdzie to nie bedzie gdzie parkowac. Pewnie nastepny w kolejnosci będzie parking przy Rosoła na wysokości Lokajskiego...
    • bazylea1 Re: Nowa inwestycja na Natolinie 26.06.07, 11:01

no koszmar jakiś. na dodatek odgrodzili płotem podjazd dla wózków od strony
      lanciego i do przychodni dla dzieci MR mozna sie teraz dostac tylko naokoło :(
    • marek.dumle To jest chore! 26.06.07, 21:44
      Nie rozumiem dlaczego nikt nie panuje nad rozplanowaniem przestrzeni w
      Warszawie. To jest nienormalne. Ja rozumiem, że właściciel działki ma prawo ją
      zagospodarowywać, ale są jakieś granice uciążliwości dla okolicznych
      właścicieli/mieszkańców. Nie trzeba być architektem, ani urbanistą, żeby
      wiedzieć, że takie naćkanie jest chore!
      • p.o.box.77 Re: To jest chore! 27.06.07, 17:26
        niestety, pisałem wielokrotnie na forum o budowie tworu postnatolin plaza róg
        płaskowickiej i rosoła. zero zabezpieczeń, głębokie wykopy, piętrowane palety z
        kostkami bauma na sąsiedniej ulicy, tarasujace przejazd samochody dostawcze...

obawiam się że kilka dni urlopu i udałoby sie kogoś wysłać z nadzoru
        budowlanego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka