Dodaj do ulubionych

Ugotowane leki w Tesko na Kabatach

IP: *.chello.pl 07.07.03, 10:17
W wypowiedziach dotyczących Tesko na Kabatach piszecie że bardzo zmieniło się
na niekożyść po przejęciu Hita przez Tesko. Z więkrzością wypowiedzi się
zgadzam. Miałam wiele podobnyh doświadczeń i nie chce mi się już pisać ile
razy zostałam oszukana na drobne kwoty. Kilkakrotnie kupiłam nieświeże mieęso
i starą wędzoną rybę.Wielokrotnie spotkałam się z niekompetentnym, aroganckim
personelem, chciaż też musze stwierdzić że trafiłam też na miłe, życzliwe
kasjerki. Staram się nie podchodzić do kas obsługiwanych przez pracowników
czasowych.
Mimo że jestem sąsiadką Tesko, staram się ograniczać w nim zakupy do minimum.

Zbytnio się rozpisała , sprawa którą chciałam poruszyć jest naprawdę poważna .
W Tesko nad wieloma produktami zainstalowano oświetlenie, między innymi nad
kosmetykami i lekami.
Żarówki podgrzewają przez 24 godziny na dobę leki i kosmetyki.
Ciekawa jestem co na to Sanepid? Leków takich nie można zażywać gdyż mogą
być szkodliwe dla zdrowia.Ugotowane kosmetyki nie zachowują też swoich
właściwości, sądzę że mogą byc też szkodliwe dla zdrowia.
Pozdrawiam .
Rysia.

Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 07.07.03, 13:01
      Ja już przestałam tam kupować kosmetyki i parafarmaceutyki- przecież to jest
      nacieplejszy rejon w Tesco! Z daleka mozna wyczuć! Jedynie kosmetyki dla dzieci
      sa "prawidłowo" trzymane.
      • Gość: Barbara Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 09.07.03, 08:27
        Byłam wczoraj w Tesko, nadal nad kasmetykami jest umieszczone oświetlenie,
        które mocno podgrzewa produkty pod nim umieszczone.Chciałam kupić krem do
        twarzy, ale nie zdecydowałam się bo wszystkie były mocno ciepło, podobnie z
        pastami do zębów. Jeszcze niedawno prasa trąbiła aby nie kupować kosmetyków na
        bazarach między innymi z powodu tego że są narążone nadziałanie wysokiej
        temperatury i w zwiazku z tym szkodliwe dla zdrowia.
        Ktoś miał strasznie głupi pomysł instalując to oświetlenie.
        Ja kosmetyków nie kupie już u nich na pewno.
        Barbara.
    • Gość: Ewa Z Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 07.07.03, 16:59
      To jeszcze jeden powód dla którego trzeba omijać Tesco szerokim łukiem.
      • Gość: Miki Uwaga na prezerwatywy! IP: *.chello.pl 10.07.03, 21:30
        W Tesko na Kabatach na jednej półek z lekami leżą pudełka z prezerwatywami.Nad
        nimi i bezposrednio pod nimi jest oświetlenie, które mocno podgrzewa wszystkie
        produkty. Sądzę że tak przechowywane prezerwatywy mogą nie spełnić swojego
        zadania.
        Czy Tesko będzie płaciło alimenty?
        • Gość: Anka Re: Uwaga na prezerwatywy! IP: *.chello.pl 11.07.03, 18:15
          Gość portalu: Miki napisał(a):

> W Tesko na Kabatach na jednej półek z lekami leżą pudełka z
          prezerwatywami.Nad
          > nimi i bezposrednio pod nimi jest oświetlenie, które mocno podgrzewa
          wszystkie
          > produkty. Sądzę że tak przechowywane prezerwatywy mogą nie spełnić swojego
          > zadania.
          > Czy Tesko będzie płaciło alimenty?

Brawo!
          Będziemy mieli więcej nowych obywateli.

A.
    • Gość: ryhurfky Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 10:45
      Gość portalu: Rysia napisał(a):

> W wypowiedziach dotyczących Tesko na Kabatach piszecie że bardzo zmieniło się
      > na niekożyść po przejęciu Hita przez Tesko. Z więkrzością wypowiedzi się
      > zgadzam. Miałam wiele podobnyh doświadczeń i nie chce mi się już pisać ile
      > razy zostałam oszukana na drobne kwoty. Kilkakrotnie kupiłam nieświeże mieęso
      > i starą wędzoną rybę.Wielokrotnie spotkałam się z niekompetentnym, aroganckim
      > personelem, chciaż też musze stwierdzić że trafiłam też na miłe, życzliwe
      > kasjerki. Staram się nie podchodzić do kas obsługiwanych przez pracowników
      > czasowych.
      > Mimo że jestem sąsiadką Tesko, staram się ograniczać w nim zakupy do minimum.
      >
      > Zbytnio się rozpisała , sprawa którą chciałam poruszyć jest naprawdę poważna .
      > W Tesko nad wieloma produktami zainstalowano oświetlenie, między innymi nad
      > kosmetykami i lekami.
      > Żarówki podgrzewają przez 24 godziny na dobę leki i kosmetyki.
      > Ciekawa jestem co na to Sanepid? Leków takich nie można zażywać gdyż mogą
      > być szkodliwe dla zdrowia.Ugotowane kosmetyki nie zachowują też swoich
      > właściwości, sądzę że mogą byc też szkodliwe dla zdrowia.
      > Pozdrawiam .
      > Rysia.
      >

To samo dotyczy zjełczałych prezerwatyw
    • Gość: Rysia Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 15.07.03, 20:49
      Z braku czasu na zakupy gdzieś dalej, wczoraj znów wstąpiłam do Tesko.
      Jak zwykle zostałam oszukana, tym razem na kilka złotych. Tym razem nie
      podarowałam i zgłosiłam się do działu obsługi po zwrot różnicy między ceną na
      półce a tą na paragonie. Straciłam na to około 15 minut.
      Przy okazji sprawdziłam czy kosmetyki i leki są nadal podgrzewane przez
      umieszczone nad nimi i pod nimi oświetlenie. Oddradziłam starszaj pani zakupu
      gorącego APABU.
      Rozmawiałam na temat przechowywania leków ze znajomą farmaceutką, powiedziała
      mi że leki przechwywane w w takich warunkach jak w Tesko mogą stać się nie
      tylko nie skuteczne ,ale wręcz szkodliwe dla zdrowią.
      To tyle na dziś.
      Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru.
      Rysia

• Gość: Renata Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 15.07.03, 21:09
        Bojkotuj Tesco. Nawet jeśli masz bardzo mało czasu wyobraź sobie, że nie ma
        takiego sklepu, to lepsze niż zatrucie, kupienie świństwa i oszustwa.
        Pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:44
      Jeżeli faktycznie, leki kupowane w Tesko mogą być szkodliwe dla zdrowia , to
      trzeba natychmiast zawiadomić o tym Sanepid, Inspekcje Handlową , prasę,itp.
      • Gość: też Ewa Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:54
        Tam wszystko jest szkodliwe: leki, kosmetyki, artykuły spożywcze. To cud, że
        ludzie dotąd nie podnieśli rabanu- chyba im wszystko jedno co jedzą ( jeśli sie
        zatrują to trudno widocznie tak być musiało), czym się leczą i jakich
        kosmetyków uzywają.
        • Gość: ???????? Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak tam ... IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 18:45
          masz w końcu na imię.
          Czy ty masz może sklep z kosmetykami w pobliżu???
          Tyle energii włożone w pisanie z samym sobą nie może być bezinteresowne
          • Gość: Renata Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 17.07.03, 19:19
            Nie mam sklepu z kosmetykami, ani zadnego innego. Uważam, że sprzedawanie
            towaru zepsutego,źle przechowywanego, przeterminowanego a do tego robienie tego
            ś w i a d o m i e powinno być zwalczane. Oczywiście możesz smarowac się
            zjełczłym kremem, "leczyć" nieprawidłowo przechowywanymi lekami, jeść
            ser/wędlinę/mięso.............z wsadem" z namnozonych bakterii. Jak to lubisz
            Twoja sprawa. Może zarobia na tym lekarze- co przy ich marnych pensjach nie
            jest bez znaczenia!
            • Gość: Rysia Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 18.07.03, 22:45
              Ja też nie mam sklepu z kosmetykami ani żadnego innego. Poruszam ten temat bo
              wydaje mi się że jest ważny. Dziwi mnie, bezmyślność i głupota kierownictwa
              Tesko. Gdyby to się działo w stanach zmalazłby się tłum poszkodowanych, wysokie
              odszkodowania i sieć poszłaby z przysłowiowymi torbami.
              Tyle na dziś.
              Życzę miłego wypoczynku.
              Rysia.
          • Gość: Ala Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 21.07.03, 01:16
            Gość portalu: ???????? napisał(a):

> masz w końcu na imię.
            > Czy ty masz może sklep z kosmetykami w pobliżu???
            > Tyle energii włożone w pisanie z samym sobą nie może być bezinteresowne

Szanowny panie "????????", nie przyjdzie panu do głowy, ze na Kabatach
            popularny jest internet poprzez kablówkę UPC?? Chello.pl to częsty adres
            internautów z tej części Ursynowa (i pewnie nie tylko) :-)

Pozdrawiam
            Ala

• Gość: ??????????????? Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.acn.waw.pl 22.07.03, 09:08
              I styl pisania jest bardzo popularny,taki zbliżony do pisaniny dziesięciolatka.
              • Gość: ala Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 22.07.03, 11:50
                No i po co te ataki? I na kogo?
                • Gość: ????????????? Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 20:42
                  Nie lubię oszołomów,jak mi się nie podoba sklep to w nim nie kupuję-to
                  odpowiedź na pierwsze pytanie
                  Na wariata -to odpowiedź na drugie pytanie
                  • Gość: ala Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 25.07.03, 14:49
                    Oskarzyłeś piszacych o to, że są jedna i ta sama osoba, tylko na podstawie
                    podobnego adresu (serwera)- To z kolei mi sie nie spodobało, bo swiadczyło o
                    tym, ze oszołomem jest tu ktos inny :/
                    • Gość: ??????????/ Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.acn.waw.pl 25.07.03, 22:50
                      Mam propozycję.
                      Pójdź w te miejsce ,w którym rozdają rozum.
                      Zanim zaczniesz pisać na jednym forum,w jednym wątku spróbuj w domu,w zeszycie
                      poćwiczyć style.Wszystkie,no prawie wszystkie wypowiedzi w tym wątku są
                      napisane jedną ręką.
                      I wcale mi nie chodzi o to,że nie masz racji pisząc o Tesco(ponieważ
                      prawdopodobnie ją masz-nie wiem ,nie kupuję w Tesco),tylko o Twoją naiwną
                      manierę udawania wielu osób w celu bliżej nieznanym dla mnie,ale niewątpliwie
                      jasnym dla Ciebie.
                      • Gość: ala Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 27.07.03, 01:49
                        Moge cie zapewnic, że pisze tu tylko i wyłącznie jako ala (tak mam na imie
                        zreszta) i z w/w osobami niewiele mam wspólnego, poza tym, ze pewnie mieszkamy
                        wszytkie na Kabatach lub okolicy i korzystamy z internetu za pomoca TV kablowej
                        UPC. To wszystko.
                        Styl twojej wypowiedzi swiadczy nie tyle o braku rozumu u ciebie, jak o
                        arogancji i braku wychowania :(

Bez pozdrowień panie anonimie
                        Ala
                        • Gość: ala Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 27.07.03, 01:51
                          Acha, dodam jeszcze, że nie bronie pozostałych piszacych spod adresu chello, bo
                          moze rzeczywiscie masz rację, ze ktos pisze pod kilkoma imionami. Lecz ten sam
                          adres, powtarzam, nie swiadczy o tej samej osobie (nie mowie o adresie z
                          cyferkami, oczywiscie).
                          • Gość: Renata Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.chello.pl 27.07.03, 22:20
                            Ja też piszę wyłącznie (!) we włąsnym imieniu i nie jestem ani Ewą ani Rysią
                            ani Anką ani Miki ani Barbarą ani nikimkolwiek innym. I zgadzam sie z Alą, że
                            jesteś aroganckim i źle wychowanym człowiekiem, cóż kulture wynosi sie z domu...
                    • Gość: ??????????/ Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.acn.waw.pl 25.07.03, 22:50
                      Mam propozycję.
                      Pójdź w te miejsce ,w którym rozdają rozum.
                      Zanim zaczniesz pisać na jednym forum,w jednym wątku spróbuj w domu,w zeszycie
                      poćwiczyć style.Wszystkie,no prawie wszystkie wypowiedzi w tym wątku są
                      napisane jedną ręką.
                      I wcale mi nie chodzi o to,że nie masz racji pisząc o Tesco(ponieważ
                      prawdopodobnie ją masz-nie wiem ,nie kupuję w Tesco),tylko o Twoją naiwną
                      manierę udawania wielu osób w celu bliżej nieznanym dla mnie,ale niewątpliwie
                      jasnym dla Ciebie.
                      • kilovolt Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta 26.07.03, 11:34
                        A to co znawca stylów się znalazł? Udajesz takiego eksperta co to niby potrafi
                        rozpoznać osobę po jego stylu wypowiedzi? Może rzeczywiście jakiś z ciebie
                        ekspert bo ja nie potrafię ocenić tego, że to jeden i ten sam styl. No bo to
                        rzeczywiście tylko ekspert potrafi.
                        • Gość: ?????????????//// Re: Ewo,Renato,Rysiu,Anko,Miki,Barbaro,czy jak ta IP: *.acn.waw.pl 28.07.03, 17:27
                          A to już jest twój problem,nie mój
    • Gość: ? Re: Ugotowane leki w Tesko na Kabatach IP: *.acn.pl 03.01.04, 09:37
      ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka