Dodaj do ulubionych

Sklepy Zabka-fajna rzecz

IP: *.chello.pl 11.10.03, 15:31
Byłam dziś w żabce- super sklep- a co wy o tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rex Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.pie.warszawa.sint.pl 11.10.03, 16:03
      Fajny ???
      przeciez to sklep wyzyskiwaczy, nie płaci dostwacom.
      Fajny - no chyba ze tam pracujesz.
      pozdr
    • Gość: xxx Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 19:05
      Od strony klienta jest ok, ale o samej sieci slychac straszne rzeczy.
      • Gość: Luba Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.chello.pl 11.10.03, 21:24
        No pewnie,że klienta-bo jestem klientką i lubię być dobrze obsłużona
        • gale Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 12.10.03, 10:16
          Rowniez nie narzekam, przyjemna obsluga, dogodne godziny otwarcia (dla mnie to
          bardzo wazne). Co prawda wybor towaru dosc niewielki ale czegoz mozna oczekiwac
          po tak niewielkim, kameralnym sklepie. Calkiem ok :)
          • Gość: darek Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.tpi.pl 12.10.03, 15:35
            Drooooooooogo tam !!!!!!!!!!
            • gale Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 18.10.03, 09:23
              A to swoja droga :(
        • Gość: xxx Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:28
          Pasezy tez podobno potrafia dobrze obsluzyc. Lubisz u nich kupowac?
          • gale Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 18.10.03, 09:24
            Przyznam sie, ze nie mam w tej materii takiego doswiadczenia, zeby mowic,
            ze "tez potrafia dobrze obsluzyc". Zdam sie na Twoje.
            • Gość: xxx Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 14:41
              gale napisał:

> Przyznam sie, ze nie mam w tej materii takiego doswiadczenia, zeby mowic,
              > ze "tez potrafia dobrze obsluzyc". Zdam sie na Twoje.

Uzylem slowa "podobno", wiec nie bardzo rozumiem insynuacje.
    • Gość: Natolinczyk Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.10.03, 23:19
      Pierwsze slysze. A co to za sklep? I gdzie?
      • Gość: baba Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.crowley.pl 17.10.03, 15:03
        beznadzieja , cola i chipsy. Do tego nie licza się z mieszkańscami. Żaden z
        mieszkańców nie pozwolił im na instalację tak wielkiego hałaśliwego
        wentylatora na zewnątrz. Spółdzielnia ma to jak zwykle w nosie, byle forse
        skasowac
        • looos Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 19.10.03, 12:16
          Nie płacz, ciesz sie ze jeszcze wódki nie sprzedają ;) Bo te tabuny alkoholików
          itd itp jeszcze chodzą do Tesco.

A wiatrak wcale nie jest taki straszny, da sie z nim życ, sąsiedzi mieszkają
          kilke metrów od niego i nie narzekają, a ty mieszkasz dalej wiec nie marudź :)

--
          L.
          • rubeus Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 19.10.03, 12:33
            loos - jakos sami malkontenci i spragneini 'wiejskiej ciszy' tu sie wypowiadaja.
            jakos odglosy samochodow z k.e.n i wawozowej im nie przeszkadzaja.
            • Gość: kika Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.chello.pl 19.10.03, 17:11
              Oj, nie marudźz tym wentylatorem(tak naprawdę jest to klimatyzator). Na razie
              jest zimno- to nie chodzi na pełny gwizdek- ale jak będzie lato-to dpoiero
              zobaczysz, jak będziesz miała wesoło. A wódeczka w żabce zawsze jest-to uroda
              tych sklepów.Jak się jeszcze dołączą goście i klimatyzatory tej knajpy co jest
              szykowana na rogu -ten KLUB-a ma być czynny do rana - to będziecie mieli
              jeszcZe wesele. Prawdziwy trójkąt bermudzki.
              • Gość: fuja Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.10.03, 22:10
                jak sie z żabki zrobi żaba - to bedzie jeszcze fajniej. w ogóle to gratuluje
                tych mieszkanek po około 3.800 za / m kwadratowy - i ich sasiedztwa. drożej niz
                w N.Y.C w dobrej dzielnicy. Frajerstwo i masochizm nasz zda sie nie miec granic.
          • Gość: AGA Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.crowley.pl 20.10.03, 08:22
            Loosie , nie słyszłeś wentylatora na 2 biegu. Mam tylko nadzieję, że żaba do
            wiosny zbankrutuje i wyniesie się ze soimi czipsami i tym wentylatorem. Skąd
            wiesz, co myślą inni, nie wszyscy siedzą w internecie?
            A taki wielki wentylator pod nosem mieszkańców to prawdziwa samowola i podłość.
            łatwo mówić, jak się mieszka po 2 stronie bloku.
            A wczoraj szlaban na przejeździe do Konstanciona wciąż był zamknięty.
            Proszę bardzo , jeśli tak stawiasz sprawę ,to jak ja mam mieć ten cholerny
            wentylator, to Ty nie miej przejazdu. Załatwię Ci w Kole Czarownic
            • yes2mike Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 20.10.03, 15:28
              Na Dereniowej w żabie jest wóda.
              Obok (byla Rema 1000) jest Gross Market, gdzie ceny sa w
              porownaniu z Żabka KOSMICZNE... No i jest gdzie kupic po
              21 flaszke - nie musze zapierniczac na Statoil.
              • monikaaleksandra Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz 21.10.03, 09:57
                Na ul. Kazury w Oazie jest alkohol - Oaza jest otwarta do 22, wybór naprawdę
                spory. I bardzo miła obsługa.
                • Gość: kika Re: Sklepy Zabka-fajna rzecz IP: *.chello.pl 21.10.03, 21:13
                  Dobra informacja-dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka