Dodaj do ulubionych

Stomatolog- Pileckiego 132

15.04.09, 19:19
Czy ktoś korzystał z usług stomatologii KAL- DENT przy Pileckiego 132?
Szukam opinii...
Obserwuj wątek
    • 0anonimo1 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 17.04.14, 11:52
      Osobiście nie polecam, Pani Stomatolog, bo nawet dr nie miała przed nazwiskiem( widocznie takich tylko zatrudniają w Kal Dent) leczyła mi 1, po ustaleniu ze zrobi leczenie i jeszcze nie trzeba robić kanałowego( tylko zaleczyła). Zmarnowałam 130 zł. Po miesiącu okazało się że jedynka boli niemiłosiernie. Teraz korzystam z usług innej stomatolog która jest DOKTOREM i jest w pełni profesjonalna, zrobiła mi zdj RTG, a nie jak poprzednia. Obecna Doktor wyleczyła mi ropnia do którego doprowadziła Pani stomatolog z Kal Dent. Także odradzam stanowczo.
      • isia111111 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 14.05.14, 09:37
        A ja jestem bardzo zadowolona z kal-dent. Właściwie do kogo bym tam nie trafiła to dobrze się zaopiekuje moimi ząbkami. zreszta cała rodzina tam chodzi i tez jakos nigdy nie bylo problemu . kazdy dentysta jest lekarzem ,wiec o co ci chodzi z tym dr przed nazwiskiem?? doktor to tytuł naukowy jak juz ktos napisal. Wogole dziwne, lekarz chcial ci ratowac zab ,zeby ni bylo kanalowego a ty teraz po nim jedziesz.. mi po kanalowym dwojka pekla i teraz musze koron nosic niestety.teraz unikam kanalow jak ognia :)
    • well19 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 24.04.14, 10:40
      Ja też nie jestem zadowolona z leczenia zębów u nich.
      • msieion1 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 01.05.14, 21:13
        well19 napisała:

> Ja też nie jestem zadowolona z leczenia zębów u nich.

nic nie umiesz, nic nie rozumiesz....
        doktor to tytuł naukowy- osoba po stomatologii nie musi go posiadać- lekarz próbował ratować Twój ząb,żeby nie leczyć kanałowo-nie udało się, ale wykazał zaangażowanie i troskę- a Ty,laik,go dyskredytujesz- klinicysta, to nie weóżbita- robi, co może,żeby było dobrze, żeby ratować zęby brudnych pacjentów- najłatwiej oczernić...

szczotka i pasta i nitka dentystyczna to droga do braku bólu i problemów - najlepsze dał Ci bóg-zęby zdrowe- naprawiane- to nie to samo
        • well19 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 02.05.14, 17:16
          > well19 napisała:
          >
          > > Ja też nie jestem zadowolona z leczenia zębów u nich.
          >
          >
          > nic nie umiesz, nic nie rozumiesz....
          > doktor to tytuł naukowy- osoba po stomatologii nie musi go posiadać- lekarz pró
          > bował ratować Twój ząb,żeby nie leczyć kanałowo-nie udało się, ale wykazał zaan
          > gażowanie i troskę- a Ty,laik,go dyskredytujesz- klinicysta, to nie weóżbita- r
          > obi, co może,żeby było dobrze, żeby ratować zęby brudnych pacjentów- najłatwiej
          > oczernić...

Nie wiem, dlaczego mnie cytujesz. To nie mój wpis ten o tytułach naukowych!!!
        • lena147 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 05.05.14, 14:04
          Jeśli korzystasz z usług stomatologa to gratulacje, dla mnie doktor to osoba której ufam i jestem pewna ze jest doświadczoną i profesjonalną osobą.
          Stomatolog w KAL-DENT nie był pewien jakie leczenie zastosować, a co lepsze bez zdj RTG to mogła raczej tylko gdybać. Więc ja podziękuje o taką troskę...
          Korzystaj sobie z usług stomatologa który/a po wizycie powie Ci "starałem/am się no cóż, nie udało się..." i życzę powodzenia. :D
          Osobiście dla mnie higiena jamy ustnej jest priorytetem.
          Jeśli korzystasz tylko z pasty i nici to pozdrawiam :D

• kosla114 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 29.01.15, 14:45
            ciekawe wypowiedzi, akurat ostatnio byłam i aż ciekawa byłam co tu piszą ludzie o tym gabinecie... ciekawe też skąd takie recenzje bo ja na pileckiego chodzę od chyba 3 lat na przeglądy uzębienia i jakieś wypełnianie ubytków czy inne tego typu zabiegi (dla mnie uzębienie to podstawa;) i nie słyszałam zeby ktokolwiek się skarżył albo narzekał a dodam że mój chłopak tez tam chodzi regularnie i zadowolony...
    • elusia083 Re: Stomatolog- Pileckiego 132 16.07.16, 20:15
      Ja też jestem bardzo zadowolona z Kaldent leczę się u nich od lat i nigdy nie doświadczyłam żadnych problemów... szczerze powiem: bardzo godny polecenia gabinet...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka