Gość: wojtek Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: 77.236.2.* 04.01.10, 18:17 Nie mają prawa! FASZYZM NIE PRZEJDZIE! NIE WOLNO!!! Pewnie kibole maczali w tym palce... Głupi faszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Tylko w chorych umysłach powstają takie porównania 04.01.10, 18:20 Na naszej-klasie w Nowy Rok pokazał się najpierw kominiarz / na szczęście / ale wiadomo co kominiarz czyści ___ czy to też była jakaś aluzja ????? Później codziennie ukazywała się "ekipa rozbiórkowa", rozbierająca logo N-K ___ przesłanie było jednoznaczne....zmiana jego wizerunku. Ci co w każdej tego typu scence dopatrują się innych treści są po prostu CHORZY....!!!! A gdyby nawet ...to w przypadku Oświęcimia "strażnicy" całkowicie zostali ośmieszeni przez złodziei a użytkownikom N-K należą się słowa uznania za "czujność".... I to wszystko w tym temacie.... ____ tnij.org/cz8r Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb Buachachacha!!!! rebranding == auschwitz, hahahaha 04.01.10, 18:25 Ludzie mają tak pusto w głowach, że aż się dziwię, że im nie implodują! Ręce normalnie opadają... To jedyna sensownie wykonana rzecz na Naszej Klasie od czasu jej powstania (a konto mam tam zanim ktokolwiek o niej słyszał), a ludzie już psioczą! Świetny pomysł na rebranding - choć raczej myślę, że aż tak daleko się nie posuną i tylko logo zmienią. Doskonałe posunięcie by zrobić to kroczkami, przyzwyczaić ten psioczący na wszystko motłoch a przy okazji zaciekawić ludzi myślących. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... 04.01.10, 18:29 Hahaha - nie zalapalem o co chodzi patrzac na NK, ale bardzo mi sie teraz podoba. Widomo, ze portal NK ma byc zabawa dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Z winiety Gazety Wyborczej zniknęły litery 04.01.10, 18:35 Z winiety Gazety Wyborczej zniknął kiedyś napis Solidarność. Został pusty, czerwony prostokąt, z czasem ustawiony w pion. Wobec tego jasnym jest, że to Gazeta Wyborcza zleciła kradzież napisu Arbait... Ta sama metoda, ten sam skutek, no i zazdrość, że u niej napisu brak a tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
matt2 Napis sugeruje, na kogo głosować - na PO 04.01.10, 18:36 Sugestia głosowania w najbliższych wyborach. Zostały takie literki: Na PO Ostatnia literka z nazwy PiS (czyli S) jest wywożona taczkami za ekran... Pozdrówka Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H1N1 Re: Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na k IP: *.dsl.bell.ca 04.01.10, 18:46 Glupota ludzka powala.Wszystkie zmiany napisow beda sie ludziom kojarzyc z Oswiecimiem.Ostrzegam pomyslodawcow na zmiany ulic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot789 Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.toya.net.pl 04.01.10, 18:48 A mi kropki z logo gazeta.pl przypominaja uklad piecow w krematorium w Oswiecimiu. Jakis spisek musi w tym byc. Ta dziewczyna co przewrocila papieza tez jest pewnie zamieszana. Nie wiadomo tylko jeszcze w jaki sposob. A ten wielki statek statek, co przybyl do Gdanska to pewnie specjalnie po ten napis z Oswiecimia, co by go wywiezc na fzhut :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.10, 18:53 ci, co doszukuja sie we wszystkim jakis podtekstow powinni byc poddawani okresowym badaniom wiadomo na co i na szkodliwosc spoleczna.wszak od 28 lat jest wolnosc w tym kraju,nie???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Po prostu wstyd za ten portal... IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 18:59 Opinia, jakoby NK naśmiewała się z kradzieży napisu w oświęcimskim muzeum jest wyjątkowo niesmaczna. Wstyd mi za Ciebie "gazeto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Kogoś chyba porąbało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 19:01 Też zauważyłem ten zabieg z literkami i nigdy w życiu bym nie wpadł, żeby skojarzyć to z Auschwitz! Nowy rok, noworoczne porządki, zmiana wystroju, ale Oświęcim??? Ktoś ma naprawdę bujną fantazję! U mnie na osiedlowym sklepie też zdejmowali dziś neon do naprawy i co w związku z tym?? Przestańcie bredzić i doszukiwać się jakiś wielkich spraw tam, gdzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.acn.waw.pl 04.01.10, 19:08 No to autor artykułu zabłysnął ... Przetłumaczył sobie po swojemu i już ma aferę - bezmózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
kovaliv Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... 04.01.10, 19:15 Na naszej Klasie znikają litery z napisu, logo. Komentarze nazywają to niesmaczną reklamą albo modą. Ciekawą wersję napisu z Oświęcimia opublikowała swego czasu "Fronda" - nr 31 z 2003 r., s. 21. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick jagger straszne! IP: *.lanet.net.pl 04.01.10, 19:22 nazwa nasza klasa obraza moje uczucia religijne oraz przypomina przykre wspomnienia, otoz moj dziadek, ktory zginal w II wojnie swiatowej mial na imie sasza!!?? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: 212.244.23.* 04.01.10, 20:25 A jak myślicie kto się doszukuje takiej ideologii to chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titus Dużo złej woli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 21:02 Szczerze mówiąc trzeba naprawdę kolosalnej ilości złej woli i wewnętrznej potrzeby poszukiwania spisku, żeby skojarzyć fakt "remontu" na nk z kradzieżą napisu... Od początku wyglądało to jak zwykła próba zmiany loga przedstawiona w dowcipny i ciekawy sposób. No ale jak ktoś siedzi w domu i wymyśla teorie spiskowe i szuka wrogów to faktycznie miał prawo do takich skojarzeń...naprawdę, więcej dystansu...mniej zacietrzewienia, bo niedługo rozbieranie choinki zacznie się komuś kojarzyć z drwiną z kradzieży napisu AmF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.10, 21:32 o kurw... pprzerąbane później wejdzie na nk taki kretyn jak KAPUCHA (nie ważne kto to) i sie wystraszy i na serio zadzwoni a co póxniej.Panika na cały kraj :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunio-patriota Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: 217.96.99.* 04.01.10, 21:47 Won z żydami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinesku Re: Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na k 04.01.10, 22:48 Czy aby Księżyca nie kradziono w podobny sposób? :> PLAGIAT!! PROFANACJA!! BRONIĆ GŁOWĘ PAŃSTWA!! (qń by się uśmiał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: 94.254.236.* 04.01.10, 23:33 nic innego po gazecie nie można było się spodziewać, jak to mówią żal dupę ściska, pościska pościska i puści ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokoniak Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.emea.ibm.com 05.01.10, 08:47 Poważny serwis, a takie brednie i bzdury bierze pod uwagę. Gazeta.pl straciła u mnie parę punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.malbork.mm.pl 05.01.10, 11:06 Jak by tu zrobić sobie reklamę, wiem! Ukradnijmy nasz napis, może to trochę niesmaczne, ale byznes iz byznes nie?, media rozdmuchają to jako afere, ale przecież nie ważne jak mówią...ważne żeby mówili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiaaa To prowokacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 12:11 To prowokacja? Albo polski naród ma naprawdę nasranę w głowie... jak można porównać remont do kradzieży? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 17:32 to skandal!!!! te ludziki logo portalu od 2 stycznia 2010 kradną logo nasza-klasa.pl jak gdyby nigdy nic nawet bez poinformowania na blogu że te ludziki bedą rozbierać napis bo gdyby poinformowalina blogu o tym czy wstawili jakąś informację dla naszoklasowiczów to by było wiadomo corobią gdyby dali informację typu "Będziemy modernizować nasz serwis i będziemy rozbierać logo portalu bo bedzie matamorfoza loga i logo wkrótce wejdzie na swoje miejsce w zupełnie innym layoucie" a tak mi to przypomina jak kradli napis z oświęcimia STOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem! Znikają litery z logo naszej-klasy. Moda na kra... IP: 188.33.46.* 05.01.10, 21:37 zminiają nazwę, i ja to wiem Odpowiedz Link Zgłoś