Dodaj do ulubionych

"Kurierzy traktują klientów, jakby nie byli do ...

• Gość: Dariusz Kurier mówi, kiedy przyjedzie... IP: *.icpnet.pl 21.02.11, 08:37
      Korzystam z usług kurienet i jestem zadowolony z obsługi
      • Gość: zbyszek Re: Kurier mówi, kiedy przyjedzie... IP: *.rawamaz.mm.pl 23.04.11, 23:00
        Ja ostatnio wytropiłem w necie pośrednika firmę kurier-gmr.pl ponieważ miałem małowartościową paczkę postanowiłem spróbować.
        Okazało się że warto było, paczka dotarła na 2 koniec Polski! Szok! Następnego dnia i to przed 13. Normalnie się wierzyć nie chce. Jakby co to polecam. Jak wysyłałem wcześniej pocztą to szło tydzień.
    • Gość: pracownik szok nigdy w zyciu nikomu nie polece tej firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 21:30
      Witam, miałem przyjemność pracować w tej firmie, mówię tylko dlatego że była okazja zobaczyć jak Ci ludzie pracują.! Nie wiem od czego zacząć, od personelu, ludzie z ulicy "dresy", patałachy, nie szanujący paczki, obojętnie czy paczka zawiera przedmiot który może się zbić czy też inny przedmiot rzucają bez poszanowania.!!! Pracowałem tam 2 dni i to mi wystarczy, rano o 6 bałagan paczki rozrzucone po całej hali jeśli można to tak nazwać, pomieszczenie nie przystosowane do sortowania, wszystko dosłownie fruwa, mam zdjęcia które to potwierdzają, pracowałem w UPS, Siódemka w ogóle się nie uwaga choć by pod względem personelu.!!! Można podjechać na Nowatorów 8 i bez problemu zobaczyć co się tam dzieje, pod pretekstem odbioru paczki, można podejść pod bramy gdzie stoją auta, jak by ktoś pytał w co wątpię proszę powiedzieć że szuka Pan/Pani kuriera i tyle to wystarczy. A co dobre, pracowałem parę dni przed świętami, ludzie przychodzili po paczki, a kobiety z biura obsługi jeśli to tak można nazwać, szukały paczki przez 2h, a co lepsze koleś który po nią przyszedł czekał na nią.!!! To jest nie do pomyślenia!!!!! Zdzierają kasę o jak przyjdzie co do odszkodowania nie dostaniesz go......
    • kazik12groszy Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu 20.12.11, 15:01
      nie uogólniajmy, nie każdy kurier 'nie ma czasu czekać 10 minut' a większość dzwoni i umawia się na konkretną godzinę, a później bardzo często jeszcze to potwierdza. wiadomo zdarzają się wyjątki
    • Gość: . Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.play-internet.pl 31.03.12, 19:44
      Jestem naprawdę rozczarowana, a nawet wręcz zniesmaczona zachowaniem kuriera GLS, który rozmawiając ze mną przez telefon albo jadł, albo dłubał w zębach. Był arogancki, chamski, mówił mi na "ty", wmawiał coś co nie miało miejsca i oskarżał o kłamstwa. Zamiast dostarczyć paczkę, zostawił awizo, twierdząc przy tym, że nikogo w domu nie było i co najlepsze, paczkę mam do odbioru w kiosku!, gdzie udając się pod podany adres, takowego kiosku nie znalazłam. Nieprofesjonalizm, obrażanie klienta. Nie polecam korzystania z usług tej firmy!!! Nigdy wcześniej nie spotkała mnie taka sytuacja z kurierami z innych firm. Mam wrażenie, że taki kurier powinien chcieć nam przekazać paczkę, a nie być obrażonym, że musi pracować i przy tym utrudniać klientom życie. Za usługę mają zapłacone, lecz wydaje im się, że w zamian tej usługi nie muszą wykonywać - niech klient sam za swoją paczką jeździ i traci czas, choć właśnie po to, by uniknąć straty czasu, zamówił usługi tej firmy. I nie ma co liczyć na życzliwość takowego kuriera, by wcześniej zadzwonił i umówił się o najdogodniejszej godzinie dla obu stron, trzeba się modlić o to, by w ogóle po nie wiadomo jakim czasie i straconych nerwach, odzyskać swoją paczkę! Zdecydowanie przestrzegam przed usługami firmy kurierskiej GLS!!!
    • Gość: holowman Nie polecam pod kazdym wzgledem tej firmy gsl IP: 46.70.149.* 10.05.12, 18:29
      NIE POLECAM POD KAŻDYM WZGLĘDEM TEJ FIRMY GSL,AROGANCJA NIEDBAŁOŚĆ PACZKA DOCHODZI DO ODBIORCY PO TYGODNIU.

PACZKA NADANA W CZELADZI MIAŁA DOTRZEĆ DO GRABOWA TO JEST ODLEGŁOŚĆ MIEDZY TYMI MIASTAMI 15 KM 20 MINUT JAZDY.OTÓŻ PACZKA ZNALAZŁA SIĘ W WROCŁAWIU A NASTĘPNIE W CZĘSTOCHOWIE I NA KONIEC Paczka niedoreczona - zły adres.

DWA RAZY ODWAZILEM SIĘ SKORZYSTAĆ Z ICH USŁUG I TO BYŁY MOJE DWIE NAJGŁUPSZE DECYZJE W MOIM ŻYCIU.
      • Gość: darek87 Re: Nie polecam pod kazdym wzgledem tej firmy gs IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 14:15
        jezeli sie wysyla paczke to trzeba napisac dokladny adres miejscowosc i wojewodztwo i dodac nr. tel. zeby kurier mogl sie skataktowac a duzo razy jest tak ze adresy sa zle podane i numery telefonow ludzie nauczcie sie wysylac paczki
    • Gość: darek87 Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 08:41
      ludzie to mysla ze jak zamowia paczke to kurier bedzie stal pod ich domem kilka godzin i czekal na nich a nie zastanowia sie ze taka osoba wraca do domu o 21 a takich klijentow dziennie ma 40 50 dlatego jest najpierw dzwonione do klijenta i uzgadniane o ktorej godzinie bedzie w domu a jak wam takie cos nie pasuje to kupujcie w sklepach proste
    • Gość: kurier ludzie mysla ze jak zamowili to juz ma byc przesyl IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 14:05
      chcialem zwrucic uwage na firmy kurierskie piszecie ze kurierzy sa nie kulturalni chamscy nie dowoza paczek. lecz taki kurier sie nie rozdwoi jak dziennie ma po 60 klijentow i w trase wyjezdza o 9 a do pracy przychodzi o 5 rano sam laduje paczki nawet po 40kg a paczek ma 70, 80 jedzie w trase i wraca do domu o 21 i zarabia 1400 1500zl a klijenci narzekaja bo paczka jest o tej godzinie a nie w czesniej to sami moze sie zatrudnicie jako kurier a sie przekonacie ze to nie jest taka latwa praca a kurier jak by mial tak czekac na co drugiego klijenta po 15 minut to by polowy paczek nie rozwiozl do klijentow. czasami sie trzeba zastanowic ze nie jestesmy wszedzie
    • Gość: luk Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: 193.200.51.* 20.09.12, 14:35
      a wiec jak kurier miałby się zjawić miedzy 16 a 18 w 70 miejscach naraz bo ktoś pracuje do 16 było by to niemożliwe zakładając ze na każdy adres ma 10 min zaczynając o 16 rozwozić paczki ostatnia by doręczył o 7 40 rano a wątpie ze by np 3 w nocy kogoś satysfakcjonowała bo przecież o tej porze się sipi jak szanowna pani ma wstać do pracy jak tu by ja kurier wyrwał ze snu o 3 :):);)
    • Gość: Piotr Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 15:13
      coś koszmarnego! A było tak: w poniedziałek dostałem sms-a, że ponieważ nie było mnie w domu, to muszę pofatygować się do punktu, gdzie składowane są nieodebrane przesyłki. Tymczasem inne firmy kurierskie nie miały problemu dostarczeniem paczki, bowiem ja w domu... byłem cały czas. Następnego dnia, po dotarciu do kuriera, usłyszałem, że on nie twierdzi, iż był pod wskazanym adresem, a wszystko może naprawić w... środę rano. Na moje pytanie: "Skoro zapłaciłem wcześniej za doręczenie, to dlaczego jeszcze muszę wydawać pieniądze na dojazd do punktu składowania przesyłek?", kurier odparł mlaskając coś pod nosem, że nic na to nie poradzi. Słowem: z dala od firmy GLS, o której mój przyjaciel po usłyszeniu historii grubiańskiego zachowania, odparł: "Nie przejmuj się, w GLS jeszcze nigdy nie dostałem paczki do domu, więc dlaczego teraz miało być inaczej?!".
    • Gość: ela stuba Nie polecam tej firmy IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 19:29
      ta firma to komletna porazka-zero kompetencji,zero odpowiedzialnosci,przesylke dostalam uszkodzona dostarczyl ja jakis kurier z lapanki co to nawet nie chcial pokwitowania nie mowiac o rozpakowaniu paczki,po prostu zwial.Mija tydzien moich prosb o przyjazd kureira i spisanie protokolu szkody-niestety konczy sie na obietnicach.Mam dosc gown...twa i arogancji tych pozal sie boze pracownikow.OSTRZEGAM PRZED KOMPLETNA AMATORSZCZYZNA I OLEWACTWEM,za moje pieniadze ktos sobie jaja robi a nie pracuje.Rozmowa z jakimkolwiek szefem jest niemozliwa-tam chyba wszyscy sa sobie panami-KTO WSTAJE TEN ZADZI.TRAGEDIA,JA SAMA NICZEGO NIE WYSWLALAM ZA ICH POSREDNICTWEM I CHYBA WIEDZIALAM CO ROBIE.
    • Gość: Sylwia Kurier? kpina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 14:41
      Korzystałam już z usług DPD i DHL zawsze byłam zadowolona, kurier dzwoni kiedy nie ma mnie w domu na tel, a GLS? minęłam się z nim kilka minut, zostawił awizo, czemu nie zadzwonił ? Oczywiście ten "kurier" nie może wrócić i oddać mi mojej przesyłki. To nie jest kurier tylko listonosz przynoszący paczki ;/ NIE POLECAM! teraz muszę czekać do jutra i sama wybrać się na pocztę, a zapłaciłam za KURIERA!
    • Gość: palisander Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.warszawa.mm.pl 18.12.12, 18:00
      Z nadzieją czekam na moją paczkę - kurier ma być za godzinę. Wczoraj zastałam awizo, że ponieważ mnie nie było w domu (godz. 9.30, o tej porze codziennie jestem w pracy), mam sobie paczkę odebrać osobiście pod wskazanym adresem. Zadzwoniłam z awanturą na infolinię, dowiedziałam się, że wszystko jest w porządku, bo po jednej nieudanej próbie dostarczenia paczki kurier zostawia awizo. Na moją uwagę, że gdybym z awizem po paczkę chciała biegać, to bym z usług Poczty Polskiej skorzystała, a gnojom płaci się za dostarczenie do domu, pani łaskawie zgodziła się na "reedycję" zlecenia i poinformowała mnie, że paczka będzie dostarczona dnia następnego. Pani nie ma możliwości przekazania kurierowi informacji, żeby przed 13-tą się nie fatygował, bo znowu nikogo nie zastanie. Może tylko obiecać, że będzie się ze mną kontaktował telefonicznie. Telefonu zero. Minęła 17-ta - oficjalna pora zakończenia dostarczania przesyłek - kuriera ani widu ani słychu. Kolejny telefon na infolinię z pytaniem WTF? Po dłuższej chwili spędzonej na wysłuchaniu, co mi IVRS ma do powiedzenia oraz kilku denerwujących melodyjkach (polecam w celu dekompresji po podobnych atrakcjach skecz Macieja Stuhra "Infolinia") pani poinformowała mnie, że wcale paczka dziś nie musi do mnie dotrzeć, bo równie dobrze może dotrzeć jutro! Na szczęście podała mi numer telefonu, pod którym mogłam uzyskać informację, gdzie jest paczka i kiedy mam się jej spodziewać, żeby nie kiblować bez końca bojąc się wejść pod prysznic, bo na pewno właśnie wtedy kurier nadejdzie. I czekam... Gdyby nie to, że firma GLS została mi narzucona przez sprzedawcę, nigdy w życiu nie skorzystałabym z jej usług. Wysokie mniemanie i skrót od angielskiej nazwy, żeby ludzi wprowadzać w błąd. Jakoś nigdy kurierzy rodzimych firm nie mają problemu, żeby mnie zastać...
    • Gość: Firma Opinia o GLS - ta firma to nieporozumienie IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 14:26
      Chciałbym wyrazić swoją opinie o firmie kurierskiej GLS. Otóż nie wiem czy komuś z was zdarzyła się kiedyś sytuacja żeby paczka nie została dostarczona w dniu w którym powinna ponieważ: "źle sobie wprowadzili dane i paczka nie mogła wyjść z magazynu". Dostaje w ciągu miesiąca około 10-15 paczek z różnych firm najczęściej DPD, UPC, DHL i niestety GLS. Nigdy przenigdy nie doświadczyłem czegoś takiego ze strony innej firmy. Bardzo rzadko kiedy warunki atmosferyczne gwałtownie się pogorszą jedna paczka na 20 się opóźni - miły człowiek w centrali przeprasza i jest ok - też jestem człowiekiem i rozumiem takie rzeczy - siła wyższa. Ale kiedy zadowolony z siebie i ze swojej odpowiedzi goguś mówi mi że przez bałagan moja kolejna paczka nie dotrze na czas to coś mi się po prostu dzieje. Gdybym chciał czekać na paczkę dwa dni skorzystałbym z poczty i zapłacił 2x mniej. Niejednokrotnie zamawiam towar pod klienta któremu zależy na czasie - i wiem jedno jak paczka będzie wysyłana GLS przygotuj się na 2 dni oczekiwania - u nich to norma.
      • Gość: Marlena Re: Opinia o GLS - ta firma to nieporozumienie IP: 89.100.215.* 03.02.13, 21:21
        Też bym chciała czekać na swoją paczkę o 2 dni więcej od ustalonego terminu, w ogóle chciałabym dostać W KOŃCU swoją paczkę... Paczka została wysłana 17 stycznia (środa) z okolic Torunia do Dublina, poinformowana zostałam że paczka może dojść już w poniedziałek, a więc siedziałam w poniedziałek cały dzień w domu pod telefonem i nic, minął tydzień dzwoni telefon. Miła pani mówi mi że moja paczka została zagubiona, ale coś tam mają na magazynie międzynarodowym więc kazała mi opisać jak wyglądała moja paczka, zwykła wielka walizka na kółeczkach z kartką w tyle z moimi danymi. Miła pani powiedziała że jak tylko coś będą wiedzieć to da mi znać, minęły 3 dni i cisza więc dzwonie. Nadal nic nie znaleźli, mijają prawie 2 tygodnie od wysłania, ponaglam "miłą panią" bo w walizce mam potrzebne rzeczy i leki które są mi niezbędne. Dzwonie za następne 3 dni pani nic nie wie, mówi że oddzwoni zaraz jak sobie poszuka jakieś dane, oddzwania i mówi że walizka się jednak znalazła (CUD!) i że dzisiaj (czwartek) albo jutro będę ją miała. Mamy niedziele, walizki nie ma, przeczekam poniedziałek, zadzwonię we wtorek poinformować ich że jak w środę (3 tygodnie po wysłaniu) nie dotrze moja paczka zgłaszam kradzież na policję.
    • Gość: Kamila Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.toya.net.pl 17.01.13, 15:31
      To się w głowie nie mieści! Koszt przesyłki 146,45 zł zatem daję panu kurierowi 200 zł po 100 i proszę o wydanie 50 zł.... Odp- *Pani chyba sobie zarty robi! Mowilem, przez tel ile!... Jesli nie ma pani rowno to prosze do sasiadow podzwonic moze ktos rozmieni... A jak nie to paczka jedzie na magazyn!* Szczeka mi opadla...
    • Gość: gość Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.148.246.94.ip4.artcom.pl 21.01.13, 08:32
      To prawda. Kurier jako jedyny nie kontaktuje się z klientem i trzeba czekać przez cały dzień na "księcia", a przy tym jaki on niemiły i arogancki!!!!!! On jest panem i władcą!!!! Jeżli cię nie zastanie 2 razy to wywozi zapłacony towar 50 km od miejsca zamieszkania. Ciekawe jak mam go odebrać skoro nie mam samochodu!!!!!!! "Gorąco polecam" GLS
    • Gość: gość Kurier nie zadzwonił, nie zostawił awizo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:00
      Do mnie kurier nawet nie zadzwonił, nie zostawił awizo, o tym że przesyłka leży w jakimś punkcie dowiedziałam się z maila (dobrze że w miarę na bieżąco sprawdzam i zdążyłam odebrać przesyłkę).
      Nie polecam.
    • Gość: Koniec Swiata Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: 79.162.217.* 23.02.13, 14:32
      Witam
      Ja miałam z GLS gorsze przewałki. Pierwszą paczkę z TSCHIBO otrzymałam rozprutą-brak rękawiczek, rękawiczki pod moim łokciem wsunięto mi do paczki, w momencie kiedy sprawdzałam zawartośc z uwagi na uszkodzona paczke. Nic nie powiedziałam, zapłaciłam, podziekowałam. Ale drugim razem nie mogłam sobie darować, że ponownie dostaje rozprutą paczkę, poprosiłam o protokół: "ja Wam tego nie podaruję"-usłyszeliśmy z mężem".
      Serwis niczym HORROR !!!GLS jest beznadziejna firma w Polsce-zatrudniają z ULICY !!!nie ma solidności, bezpieczeństwa przesyłek. !!! Nie polecam tej firmy
    • Gość: nim Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.play-internet.pl 25.02.13, 15:41
      Tragedia. Brudne od BŁOTA paczki, kurier w ogóle nie dzwoni, wpisuje nieprawdziwą historię paczki, na 2 dni po odbiorze(np. że zostawił awizo, którego nie ma). A jak już ewentualnie zadzwoni i nie możesz być w domu wtedy, gdy mu się podoba, to zostawi paczkę np. w kiosku nie informując Cię o tym - sam masz się dowiedzieć - wytłumaczcie mi, po cholerę działacie na rynku??
    • Gość: AsiaWwa Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.13, 16:08
      Firma GLS oferuje "usługi" na tragicznym poziomie. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Kurier nie dzwoni i nie zapowiada kiedy będzie. Zostawia awizo wywieszone byle jak na drzwiach klatki schodowej (!!!) Byle kto może je sobie wziąć i pójść do tzw. najbliższego punktu, żeby odebrać moją paczkę... Tragedia.
      Ciekawa jestem czy w tym punkcie, który jest po prostu praskim sklepikiem w ogóle ta paczka będzie...
      Zdecydowanie odradzam. Firmy kurierskie bywają różne, ale ta jest wyjątkowo beznadziejna.
      • Gość: Skazani na GLS Re: nie korzystajcie z usług GLS!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 17:14
        Najgorsza firma kurierska, z jaką się spotkałam, od lat korzystam z usług DPD, DHL, UPS i z wszystkich tych firm jestem zadowolona, natomiast doręczanie paczki przez GLS jest jak zły sen, zdecydowanie odradzam! Na paczkę czeka się wieki (za każdym razem to samo), trzeba wykonać niezliczoną ilość telefonów żeby cokolwiek się ruszyło i była szansa, że paczka kiedykolwiek dotrze. Po prostu K O S Z M A R.
    • Gość: nicknack Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.13, 21:36
      GLS: Koszmarni, fatalni, nieuprzejmi, kłamliwi, beztroscy, nieodpowiedzialni, nieostrożni, nieuprzejmi, leniwi KOSZMAR!!!!!!
    • Gość: matys Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 19:30
      Witam wszystkich. Mam prosbe ,czy ktos moglby sie wypowiedziec o pracy w GLS oddzial w Ełku. Prosba tez jest do tych ,ktorzy otrzymuja przesylki z tego oddzialu. Prowadze działalosc gosp. i szukam dobrej firmy kurierskiej z tego terenu. Serdecznie pozdrawiam forumowiczów.
    • Gość: adresat z Hamburga pozytywna opinia IP: 89.204.137.* 15.05.13, 22:43
      zdarzaja sie napewno wpadki ale powiem wam jak bylo u mnie ostatnio...obecnie przebywam w Hamburgu zrobilam paczke wg tabeli miala troche ponad 3kg zamowilam kuriera na www.kurierzy24.com--zamowilam na 9 maja a z gls przyjechal facet dzien wczesniej nawet bylo mi to na reke juz 9rano i mowi ze oni tu jutro maja swieto nie pracuja ---sluchajcie nastepny dzien wieczorem paczka w Poznaniu rewelacja

dzieki im za to ze sa--wszystko zalatwilam przez internet

jak widac nie tylko nalezy psy wieszac --ale tez wystawic pozytywna opinie jak sie nalezy

pozdrawiam wszystkich kurierow nadal bede korzystac z ich uslug do innych firm sa konkurencyjni cenowo

anna
    • Gość: dorothy79 Kurier Siódemki 52km pokonuje w 27godz. IP: *.46-29-148.tkchopin.pl 17.05.13, 16:53
      Cóż, cechy: kompetentność, rzetelność, uczciwość, troska o klienta nie są tej firmie znane. Wczoraj o 9 rano otrzymałam komunikat, że przesyłka dotarła na magazyn w Gdańsku. Kurier miał do pokonania zaledwie 52km i zajęło mu to bagatela ponad 27godz. To są kpiny. A kurierowi należy się mandat za tamowanie ruchu, jeśli jeździ 2km/h. Dwukrotnie dzwoniłam na infolinię i miło, i grzecznie Panie informowały mnie, że kontaktowały się z kurierem, że wie, iż przesyłka jest pilna. Jeszcze przed 18 usłyszałam, że kurier będzie między 20 a 22. I jakież było moje zdziwienie, kiedy o 22 odczytałam na stronie www, że przesyłkę awizowano. Jakim prawem ktoś wypisuje takie bzdury. Trzeba było napisać uczciwie, że ta firma nie ma wystarczającej ilości kurierów i nie jest w stanie należycie wykonywać swoich usług. Dziś rano znów dzwoniłam na infolinię i otrzymałam informację, że przesyłka w trybie pilnym będzie u mnie do 10. I znów rozczarowanie. Kurier zawitał do mnie po 12. Zdziwiony, czemu się denerwuję, przecież on po prostu wczoraj nie zdążył. Kpina, po prostu kpina.
    • Gość: matys83 Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.play-internet.pl 18.05.13, 09:30
      Witam. Jestem kurierem GLS. Tak czytam te wszystkie wpisy i mysle sobie tylko jacy tu wszyscy strasznie poszkodowani sa... Ojej ... Postawil sobie jeden baran z drugim dom na wsi. Jak sie pytam sołtysa gdzie mieszka "kowalski" to słysze: trzeba jechac 2km dalej pozniej w las ,objechac jezioro i tam gdzies bedzie. Malo tego, Pan "kowalski" jest tak mily ze na paczce jest jego numer ale co z tego! Jak nie ma zasiegu albo mu ciezko telefon przy dupie trzymac. Powiem tylko tyle: wymagana zdawalnosc w naszej formie to jest 97%. Codziennie mam ok 70 stopów. I to jest wlasnie forum ludzi z tych 3% niedostraczonych przesyłek. Macie prawo byc nie zadowoleni bo macie swoje 3% dla siebie:) POZRDAWIAM I ZAPRASZAM NA JEDEN DZIEN Z KURIEREMn bo chyba nie macie pojecia jak wyglada praca kuriera.
    • Gość: Gość Kurier mówi, kiedy przyjedzie. Masz być w domu IP: *.maverick.com.pl 18.06.13, 11:14
      GLS to zdecydowanie najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Czekałam na ważną przesyłkę i specjalnie musiałam wziąć dzień wolny z pracy, żeby ją odebrać. Czekałam w domu, przesyłka miała być między 9-12, o godzinie 12:30 dostałam maila, że mam sobie paczkę odebrać z magazynu, ponieważ podobno nie było mnie w domu. PORAŻKA!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka