Gość: ~wsk~ IP: *.chello.pl 18.01.10, 14:52 Śmiech na sali !!! A ochroniarze to pewnie spali w swojej kanciapie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 5656 Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.aster.pl 18.01.10, 15:58 K..., co za kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb haha, "strzeżone" osiedla :))) IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 18.01.10, 17:01 a ochrona to pewnie bała się zainterweniować Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: haha, "strzeżone" osiedla :))) 18.01.10, 19:10 Balanga musiała byc na całego. Ich powinni uciszyć, wezwac policje. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Wniosek ! Jeżeli bijac ... 18.01.10, 21:28 (Na melodię "Jeżeli kochać" J. Wasowskiego do słów J. Przybory) Jeżeli bijać, jeżeli bijać, jeżeli biiiijaaaać Jeżeli bijać, to nigdy nie z kolegą, W pojedynkę sąsiada ty lej, Co trudne jest dla sprawcy grupowego, To jednemu dużo jest lżej. Bo pojedyńczo to cię prawo nie zatrzyma, Wszak pobicie to liczą od dwóch, Więc ty ulżyj sobie w pełni mój kolego, I sąsiada zlej ty, że uchhh. Nie, wespół w zespół, wespół w zespół, Lecz sam ty go tłucz, Nie wespół w zespół, wespół w zespół Lecz sam ty go tłucz. A kiedy przyjdzie tu administrator I każe sprzątać tej twojej ofierze, To jeszcze będziesz miał z tego uciechę, Czy już cię to bierze ? Wniosek ! Jeżeli bijać, to wyłącznie w pojedynkę, Tak rozliczyć się z prawem lżej jest, Potem przerwy zrób sobie godzinkę I znów powróć do prania ty fest. W kraju żyjesz wszak dziwnym przypadkiem, Co to lanie bezpieczne w nim jest, Pod warunkiem, żeś jest w pojedynkę, Ot,twój kraj taki dzisiaj ma gest !! (c) Absurdello, 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Wniosek ! Jeżeli bijac ... IP: *.chello.pl 18.01.10, 22:05 Wasowskiego i Przybory to mało kto pomni wśród piszących,ot i poziom" "ynteligentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generalissimus polactwo-pieniactwo samo się wytłucze :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Wniosek ! Jeżeli bijac ... 19.01.10, 08:18 Kapitalne. Jak to dobrze, że przynajmniej niektórzy jeszcze pamiętają klasyków. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Wniosek ! Jeżeli bijac ... 19.01.10, 08:27 Absurdello, ale dałeś czadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wniosek ! Jeżeli bijac ... IP: 85.222.87.* 20.01.10, 23:32 nie moglem sie oprzec - pelen szacunek dla talentu i szybka reakcje autora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.chello.pl 18.01.10, 21:58 oto polska właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 16:52 Niestety jacy politycy, takie później ustanowione "prawo". Nie ma znaczenie z której opcji politycznej... Swoją drogą, nie podarowałbym takiemu sąsiadowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zubek Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.acn.waw.pl 18.01.10, 17:04 To znaczy, że trzeba uważać aby dać się bić co najmniej dwóm osiłkom? Jak jeden bije to co to w takim razie jest? Pewnie powiedzą, że bójka czyli ofiarę można posunąć z paragrafu za udział w bójce pewnie co? Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir A jaki naród tacy politycy 18.01.10, 18:58 A jaki naród tacy politycy. Co za wieśniakiem trzeba być żeby: 1) organizować głośne imprezy i denerwować sąsiadów w bloku 2) wyskakiwać na ludzi z metalowymi narzędziami "bo hałasują" Swoją drogą, jest na GW artykuł o tym jak Polacy wracają z Anglii. Do czego wracają? Do tego warcholstwa? Nie wiem jak jest w UK, ale nie zamienię Danii na Polskę dopóki poziom Polaków nie podniesie się do poziomu Duńczyków. Pomijam imigrantów z różnych dzikich krajów, bo to margines o którym dużo się słyszy, ale to w dalszym ciągu margines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.147.207.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.10, 16:57 To powinno dać do myślenia innym mieszkańcom tego osiedla. Nie mogą czuć się bezpieczni nawet jak maja ochronę i kamery he he he. To za co płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: 85.222.87.* 20.01.10, 21:24 Ach tak, to juz mi sie sytuacja wyjasnia i wiem kto tej nocy z mojego auta kierunkowskaz wykrecil. To zapewne ochrona tym byla zajeta i dlatego przeoczyla w ekranach monitoringu co dzieje sie na klatce. Od dawna probuje przekonac sasiadow by nie placic kasy darmozjadom ochroniarzom bo ich obecnosc w niczym tu nie pomaga a tylko kosztuje. Co wiecej to oni moga wspoldzialac z wlamywaczami. Niektorzy sasiedzi podnosza argument o prestizu miejsca gdy jest ochrona. I tak nie da sie z tego osiedla zrobic rezydencji wiec po co takie szopki i zadzieranie nosa ze "ja to mieszkam w prstizowym osiedlu". Takie samo ono prestizowe jak i inne blokowiska tylko ladniej polozone. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! 18.01.10, 17:01 Ja bym tę zasadę rozpowszechnił: gwałt też powinien wymagać conajmniej dwóch napastników, żeby być gwałtem. Tak samo kradzież, zabójstwo, itd. A co, jak tworzyć absurdy, to na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 18.01.10, 20:00 W krajach muzułmańskich też się świetnie sprawdza: kobieta, żeby zgłosić gwałt, musi przedstawić co najmniej dwóch świadków zdarzenia, mężczyzn oczywiście. Więc czemu nie u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.acn.waw.pl 19.01.10, 14:18 > W krajach muzułmańskich też się świetnie sprawdza: kobieta, żeby zgłosić gwałt, > musi przedstawić co najmniej dwóch świadków zdarzenia, mężczyzn oczywiście. Błagam, nie zabieraj głosu jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: 192.193.245.* 18.01.10, 17:17 i dobrze, nie beda wiecej halasować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tututu Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.chello.pl 18.01.10, 19:34 Pewnie wpadną z wizytą do sąsiada z dołu. Napier...alać go będą pojedynczo, żeby pobicia nie było :D Odpowiedz Link Zgłoś
roddii1 Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 20.01.10, 09:25 Ja temu człowiekowi chętnie pomogę w takiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Słusznie 18.01.10, 17:21 Towarzycho zachowywało się jak bydło to zostało ukarane. Podwójnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Słusznie 18.01.10, 18:05 three-gun-max napisał: > Towarzycho zachowywało się jak bydło to zostało ukarane. Podwójnie :) 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam niedurzy Re: Słusznie IP: *.chello.pl 18.01.10, 21:48 podwójnie to dałbym ci w papsko np za hałasy i za żywota. Odpowiedz Link Zgłoś
roddii1 Re: Słusznie 20.01.10, 09:31 Sie chamy goszczą, słonma im wystaje z butów i co sobota z zabłoconymi buciorami do Warszawy jadą żeby zobaczyć co u curci, której na Żyrandol nie stać tylko żarówka wisi a do gęby nie ma co włożyć bo kredyt aby mieszkanko w Warszawie mieć ( gó...zjady ) jak one dorabiają to na stronach sex, można zobaczyć. Sobota wsioch żryć przywiozą to sie tata z familią wódy nachlac musi, a że to nie stodoła wiejska gdzie można ryj wydzierać to po mordzie dostali i TAK TRZYMAĆ BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.centertel.pl 18.01.10, 17:23 Jak się robi z mieszkania w bloku nocny klub, to trzeba się liczyć z tym, że komuś wreszcie mogą puścić nerwy. Pewnie darli ryje na całą klatkę, a echo się niosło na cały blok. A teraz wielka obraza. Głowę dam, że to się zdarzyło nie pierwszy raz i facet po prostu nie wytrzymał, chociaż powinien, bo o mały włos narobiłby sobie kłopotów. Na szczęście chociaż raz durnota w prawie okazała się przydatna. W ogóle mi nie żal tych baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: 94.75.123.* 18.01.10, 18:04 Henio, three-gun-max, lola, oczywiście wy nigdy nie byliście u kogoś w piątek wieczór na domówce, która trwała po 22`00? Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 18.01.10, 21:08 Thomas trafiłeś w sedno :) Nie byli, bo na wsiach chodzi się po remizach a nie po domach. Odpowiedz Link Zgłoś
roddii1 Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 20.01.10, 09:35 Ty wieśniaku "po domach"?? He He, Wracaj do siebie i tam "po domach" zapierda...! Wsioch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asafa Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.chello.pl 18.01.10, 19:37 Skoro preferujesz taką formę rozwiązywania konfliktów jak ten sąsiad, to zapewne pogratulujesz wspaniałej repliki pobitym, jeśli w ramach zemsty obija facetowi ryj pod blokiem. W końcu wtedy wszyscy będą trzeźwi, a koleś raczej bejzbola (sic!)e sobą nie nosi poza domem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Ktoś hałasuje? W łeb go. 19.01.10, 08:32 W sedno trafiliście. U mnie pod oknem dzieciarnia wydziera się tak, że nie można wytrzymać. Następnym razem nie wytrzymam, wyjdę z bejsbolem i zrobię porządek. Poradźcie mi tylko, czy sprać jedynie hałaśliwe dzieci, czy również ich matki, które nie reagowały na wrzaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Ktoś hałasuje? W łeb go. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 09:11 Ty Zdzisiek chyba masz problemy z rozróżnianiem "dobrego" i "złego". Dla ciebie okrzyki bawiących się dzieci ti to samo co pijackie wrzaski? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Ktoś hałasuje? W łeb go. 19.01.10, 10:44 Aha, czyli wrzask pijanego jest zły, a wrzask dziecka (dziecka, podkreślam, kilkuletniego, a nie niemowlaka) to po prostu cudna muzyka dla uszu sąsiadów. Dzięki za pouczenie, teraz już wiem, że niektóre rodzaje wrzasków po prostu nie mają prawa mnie denerwować, bo są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! 18.01.10, 17:24 A ja proponuje poszkodowanym i poszkodowanemu mieszkańcowi by odpłacił się mu według zasady oko za oko ząb za ząb. Niech co jakiś czas pojedynczo pobiją tego sąsiada, to jego żonę tak na zmianę. I co najmniej ze trzy razy w tygodniu. Według prawa będzie wszystko ok. Ochroniarzom też mogą od czasu do czasu przyłożyć jakąś rurką owiniętą w gazetę. A ja by ktoś pytał czym pan bił? Powiesz że gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawarit maskwa Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: 212.76.61.* 18.01.10, 19:36 Poki co to on sam im wpierdzielil, wiec nie widze powodu, zeby za drugim razem skonczylo sie to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
couler Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 18.01.10, 20:26 No tak wielki zawodnik z niego, bo wyskoczył z metalowym prętem na pijanych ludzi, których czas reakcji jest opóźniony, pajacu. Rzeczywiście wielki wyczyn ! Ciekawe czy bez pręta i do trzeźwych też z niego taki kozak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fja Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.acn.waw.pl 18.01.10, 22:05 Same sobie winne wyjące narkomany... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 18.01.10, 20:34 niech Cię człowieku.... ale sie uśmiałem Odpowiedz Link Zgłoś
roddii1 Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 20.01.10, 09:49 Chętnie pomogę temu co zareagował, to nie domek jednorodzinny to budynek mieszkalny z 400 mieszkaniami, każdy ma prawo żyć w spokoju i usnąć po 22:00 Wieśniaki zaj..ne, jak chce sobie wyprawiac imprezki do 4 rano to niech spierda...a na wieś, tam gdzie jego miejsce, albo do klubu, dyskotek ale tam trzeba płacić!!! Człowieku jesteśmy z tobą !!!!!!! Nastepnym razem ci pomożemy a tych wszystkich co takie bajki piszą ( wjejskich inteligentów, gó...zjadów OSRAJ, I OLEJ CIEPŁYM MOCZEM, NIECH PODATKI ZACZNĄ W WARSZAWIE PŁACIĆ TO MOŻE POZWOLIMY IM BUTY NAM CZYŚCIĆ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmatty Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 17:26 Ach ta nieznajomosc prawa. Moj chamowaty sasiad dzisiaj otrzyma ode mnie to o co sie prosil od zawsze. Dotad balem sie oczywiscie kary, ale skoro mu przyladuje sam to zdaje sie mam luzik. A oczywiscie bicie bedzie dawkowane, raz na dzien, tak zeby nie bylo "zbyt dokuczliwe" w swietle prawa i komentarzy. Nareszcie! BTW. To chyba jedyny w ostatnim czasie przydatny news internetowy z gazety ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo dla Pana Dobrze tak hałasującym żulom !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.10, 17:38 Może i z pobiciem będzie problem (przez nieszczęsne sformułowanie kto bierze udział w pobiciu), ale przecież karalne jest spowodowanie uszczerbku na zdrowiu (nb. co za bzdury wygadywał ten policjant o konieczności dochodzenia tego w powództwie cywilnym! Art. 157 pargraf 2 mówiący o lekkim uszczerbku na zdrowiu zostawia to do trybu prywatnoskargowego, ale przecież to jest postępowanie karne!!!) W tej sytuacji może też da się zastosować normę o użyciu niebezpeicznego narzędzia w bójce lub pobiciu (kara do 8 lat) - to zależy już od dokładnych okoliczności sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Widać Polacy to urodzone poyeby 18.01.10, 18:01 Pewqnie dlatego takie mają "prawo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Nie przypadkiem tych ludzi zamyka sie za kratami IP: *.chello.pl 18.01.10, 18:14 O co wogole cala sprawa? Przeciez nieprzypadkiem wokol domow tych ludzi stawia sie ogrodzenie i oplaca ochroniarzy. Niech sie rzna po cichu. Dlaczego policja, oplacana z publicznych pieniedzy mialaby dzialac w takich wypadkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zacny Re: Nie przypadkiem tych ludzi zamyka sie za krat IP: 94.75.123.* 18.01.10, 18:42 A ja się zastanawiam dlaczego taki facet bez mózgu i jaj jak ty zdołał przeżyć tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: 84.38.160.* 18.01.10, 18:16 to było warszawskie bydło - szacun dla właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 18:38 Dobrze ze to osiedle zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Co za bzdury 18.01.10, 19:07 Co za bzdury. Małe czy duże pobicie. Użycie niebezpiecznego narzędzia jest już niedozwolone i karalne. Pewnie wnerwiony (i w cale się mu nie dziwie, bo bydło pewnie dało się wszystkim we znaki) facet jest gliniarzem lub ma jakieś powiązania z glinami i dlatego takie kuriozalne tłumaczenie i brak reakcji ze strony policji i ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Co za bzdury IP: *.chello.pl 24.01.10, 19:20 ha ha ha antekguma1 !! słaby z Ciebie jasnowidz! to psychol,który już nie raz wyciągnął łapy do ludzi, kolo poprostu powinien trafić do szp. psych., więc antekguma1 po co się męczysz z ustalaniem kim był napastnik jak bez mapy pojęcia pewnie nie masz gdzie jest bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! 18.01.10, 19:09 I miał raję, zarówno sąsiad jak i administracja. Jak sie nie przestrzega reguł wspólnoty, i balanguje sie "na całego", to trzeba wliczyc i te koszty. Co z ustawą o Ciszy?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 18.01.10, 20:46 Może coś tak bliżej o tej "ustawie o ciszy" bo to jakieś kuriozum. Owszem obowiązuja pewne regulaminy domowe i zasady współżycia społecznego ale te same zasady dopuszczaja sytuacje, gdy organizator uprzedza sąsiadów o imprezie. Ty też jesteś z gatunku wymierzajacych "swoją sprawiedliwość" rurką metalową ? no to gratuluję i życzę reakcji adekwatnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.chello.pl 18.01.10, 19:11 Może w końcu zostanie poruszony temat ludzi, którzy przez tych, którzy mają 'prawo do młodości' mają zszargane nerwy. Nie tylko 'starym' to przeszkadza. Impreza po 22, jak i głośna muzyka niosąca się po bloku poza godzinami ciszy nocnej(której prawo tak naprawdę nie określa) powinna być traktowana jako naruszenie własności prywatnej, a w notorycznych wypadkach jako powodowanie uszczerbku na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Osiedle Leśne mieści ludzi przeflancowanych z lasu IP: *.xdsl.centertel.pl 18.01.10, 19:13 Dosłownie , wystarczy spojrzeć na rejestrację samochodów , miałem kupić tam mieszkanie ale jak zobaczyłem jak w narożnym mieszkaniu na parterze od strony ul.Księcia Bolesława trzech łysych robi na balkonie grilla i rechocze , k-wa ,k-wa ,k-wa to odpuściłem sobie , choć osiedle z zewnątrz wygląda bardzo kameralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! 18.01.10, 19:21 Tytuł wymyślił jakiś idiota - z artykułu jasno wynika, że kto inny został pobity (goście), a kto inny ma zapłacić za sprzątanie (gospodarz imprezy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeszek Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.acn.waw.pl 18.01.10, 19:45 tak, będzie sprzątał krew swoich przyjaciół. w końcu to jego i przyjaciół wina, że zostali pobici, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaban Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.air-net.gda.pl 18.01.10, 22:12 Ale do halasu i poczucia, ze sa "pepkiem swiata" mieli prawo? Artykul jest szczatkowy, beznadziejny, nie wiemy jak bylo naprawde, jak goscie sie zachowywali, jakim frustratem jest ow sasiad - bez sensu oceniac na podstawie takiego tesktu. Tak samo mi "smierdzi" ta interpretacja, ze zeby bylo pobicie musi byc 2 agresorow (to dlaczego np. Michalczewski mial sprawe za pobicie w jakims klubie w Sopocie?). Generalnie autor artykulu do wyjeb..nia i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinko Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.acn.waw.pl 18.01.10, 19:23 No i dobrze! Bo bawić to się trzeba kulturalnie! Teraz mają nauczkę. Brawa dla policji, ochrony i administratora! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie 18.01.10, 20:53 A gdyby to Ciebie pobito za to, że zbyt głośno stukaja na schodach Twoje obcasy, też byś bił/a brawo ? Kultura to pojęcie bardzo szerokie - Tobie jednak obce, bo człowiek kulturalny nigdy nie cieszy się z nieszczęścia innych i nie bije braw dla niesprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Czyli jak Chuck Norris sie wk.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.01.10, 19:32 to moze chodzic i nap.. ludzi bezkarnie dopoki sie nie zmeczy albo nie spotka Pudziana!?! Co za banda oslow stanowi w Polsce prawo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeszek Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie! IP: *.acn.waw.pl 18.01.10, 19:38 Czytam Wasze komentarze i nie wierzę! Jaką trzeba mieć moralność, żeby pochwalać to, że jakiś psychopata rozwala ludziom głowy dlatego, że coś mu się nie spodobało? Skoro panu przeszkadzał hałas z imprezy, to czemu nie wezwał policji albo nie powiadomił ochrony, która też może wtedy zainterweniować? Najwyraźniej miał ochotę komuś spuścić wp... a może akurat żony z dziećmi nie było w domu, co? Zastanówcie się, co piszecie. Gość pobił 5 osób metalowym narzędziem i obojętnie, czy słyszał głosy, które mu kazały to zrobić, czy był nietrzeźwy, czy też "zdenerwował się" hałasem, to policja jest od tego, żeby delikwenta przynajmniej zatrzymać do złożenia wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.e-wro.net.pl 18.01.10, 22:01 A skąd wiesz że nie wezwał? Policja nie może interweniować w zamkniętych osiedlach a w ochronie najczęściej pracują dziadkowie, którzy dorabiają sobie do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonic Re: Warszawa: Zostałeś pobity? Sprzątnij po sobie IP: *.realestate.net.pl 18.01.10, 20:48 Jestem policjantem i nie spałem ale pisałem podanie o przejscie na EMERYTURE bo przepracowałem już 16 LAT i mam dosyć takich chamów jak TY. A jak bede na emeryturce to bede pracował jako ochroniarz i bede lać TAKICH JAK TY !! Odpowiedz Link Zgłoś