Gość: martinez IP: *.chello.pl 30.03.10, 10:48 "Wielka Czystka" w telewizji. Wiadomo-kto nie z nami ten przeciwko nam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszczu.pl "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... 30.03.10, 10:48 Sobecka wsadźcie albo Szczypińską maja wizerunki odpowiednio odpychajace od PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klątwiusz Karnowscy to sługusy pisu-robią czystki na zleceni IP: 62.29.160.* 30.03.10, 13:20 Przeciez te chłopaczki to zwykli chłopcy na posyłki na zlecenie pisu. Oni nawet ambicji zawodowych nie mają - zwykłe sprzedawczyki bez honoru... Są żenujący, stronniczy, nieobiektywni, o dziennikarskim zacięciu nie wspominając... Te leszczyki dostały fuchy w mediach, ale zamiast wykorzystac je w celu poprawienia jakosci mediów - na zawołanie Prezia Jarka robią co im każe. To beznadzieja i żenada. Dla mnie panowie karnowscy sa juz skonczeni - mam nadzieje że swiat dzienniakrski i świat mediów NIGDY im tego nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 A p. Kraśko dobrze wypadł ????? 30.03.10, 13:58 To już chyba ludziom się bardzo smak zepsuł... Ale raczej odpowiednio zadawano umiejętnie ułożone pytania. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Raczej nikt nie mógł dobrze wypaść... 30.03.10, 19:46 ...prowadząc program informacyjny na tak dennym poziomie (nie, żeby w konkurencji było lepiej, o nie). Ale pewnie to też wina tych niepłacących abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Przestałem dawno już płacić za " misyjność" TVP IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 15:04 I rzadko ich oglądam bo robi mi się niedobrze szczególnie jak trafię rano na "Kwadrans po ósmej " i suchą gwiazdę Justynę Dobrosz.Później cały dzień mam traumę. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Przestałem dawno już płacić za " misyjność" T 30.03.10, 16:39 Coś czuję, że doczekamy się chwili, w której z powodu "badań wizerunkowych" Wiadomości będzie prowadziła Doda lub tym podobny umysł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrenka A Schymalla to co, może dobrze wypada? IP: *.swidnica.mm.pl 30.03.10, 17:19 Przecież zakonnicy w przebraniu nikt nie lubi a na wizji jest już od soboru trydenckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Karnowscy to sługusy pisu-robią czystki na zl IP: *.189.220.2.skyware.pl 30.03.10, 18:08 Twoj komentarz rodem z peerelu , wypisz wymaluj komentarz tych których prawda kole a kole bardzo to widać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankrut "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 10:50 i to jest właśnie pisuarowa misyjność w tvp Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma 30.03.10, 11:03 Oczywiście, że lepiej wypadnie w badaniach wizerunkowych jakaś nowa twarz. No i dodatkowo będzie tańsza:) Już dawno przestałam oglądac wiadomości. Śmierdzą pisem na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma IP: 87.204.10.* 30.03.10, 11:22 meg303 napisała: > Oczywiście, że lepiej wypadnie w badaniach wizerunkowych jakaś nowa twarz. No i > dodatkowo będzie tańsza:) Jeszcze lepiej wypadną, jak się ich nie zbada - no bo swoi! Badanie swoich to tak jakby się podważało kompetencje szefa :-) a to jest niehalo. _____________________ Ja sam pisiam często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlin "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: 213.17.152.* 30.03.10, 10:52 no i zaczęło się pisiaki będą wywalać wszystkich a powinni karnowskiego i tego jak mu am kraśke szkoda tych Pań ale niestety wiedziały gdzie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyl.Tankior "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: 89.174.215.* 30.03.10, 10:53 Cóż więcej powiedzieć. Reżimowa telewizja rządzi się swoimi prawidłami. Ponoć Prezio Kaczyński ma świetny wizerunek. Mógłby poprowadzić Wiadomości, zważywszy, że dykcja u niego nienaganna, świetnie trzyma łapki na stole i ma piękny uśmiech. Inne rozwiązanie to wziąć na prezenterki dziewczyny z kolejnego misyjnego programu TVP czyli Modelki. Każdy z atencją siądzie przed plazmą i obejrzy roznegliżowaną prezenterkę pisowskich wiadomości.Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grumpy Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma IP: *.25.106.2.unregistered.k.pl 30.03.10, 12:29 dzieki za te "lapki na stole" :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarah.wernisaz Postaw na humor:) 30.03.10, 10:57 Zapraszam do spojrzenia na politykę z dystansem:) sarahwernisaz.wordpress.com Polecam, Sarah Wernisaż Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... 30.03.10, 10:58 Pewnie nie z tej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mops-slawek Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma 30.03.10, 10:59 A może Panowie Karnowski i Orzeł poddali by się badaniom wizerunkowym nie mówiąc o psychiatrycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Jacek Karnowski, zapamiętajcie tego sprzedawczyka. 30.03.10, 11:15 to sprzedajny łaps,jak i jego mocodawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Jacek Karnowski, zapamiętajcie tego sprzedawc IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:44 Fakt, ze to wyjatkowa kanalia, zeby mógł to by malutkiemu wodzusiowi wszedł be z wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma 30.03.10, 16:24 a kim oni sa? to tylko takie hieny scierwa!nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman fałszywe krokodyle łzy ronione przez Gazetę 30.03.10, 11:04 miejsca pracy nie są dane raz na zawsze, po drugie w wypadku przejęcia telewizji przez kręgi związane z elytami - wymianie będą podlegać wszyscy pracownicy TVP, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: fałszywe krokodyle łzy ronione przez Gazetę IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:47 Ty chyba pisotłumoczku nie rozumiesz znaczenia słów ktore napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.net.stream.pl 30.03.10, 11:06 Ja nie ukrywam radości:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt a gdzie te badania byly przeprowadzane? IP: *.fbx.proxad.net 30.03.10, 11:08 bo na pewno nie wsrod widzow, a to przeciez oni sa najwazniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: a gdzie te badania byly przeprowadzane? 30.03.10, 14:28 Mylisz się, w TVP widzowie są tylko dodatkiem do jedynie słusznej linii tej stacji. W tivi komercyjnych, owszem widzowie mają coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina1 "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 11:09 piękne kobiety, profesjonalistki, świetnie prowadzące Wiadomości, o co chodzi z tymi zwolnieniami?Płacimy abonament, ale nie mamy żadnego wpływu na to co banda polityków wyczynia w radiu i telewizji! Dziewczyny trzymajcie się! Jesteście świetne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.zax.pl 30.03.10, 11:09 A mnie ona się bardzo podoba! I ma piękne nogi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.10, 11:16 Do d... te badania. Dorota Wysocka z powrotem na wizję! Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma 30.03.10, 13:30 Ej, dziewczynie się coś wyrwało, albo wręcz przeciwnie - nie przeszło przez gardło, no i wizerunek się jej u szefów zepsuł. Jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_fujara Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma 30.03.10, 14:32 Gość portalu: GOŚĆ napisał(a): > Do d... te badania. Dorota Wysocka z powrotem na wizję! Powoli szykują miejsca dla pań z pięknym wizerunkiem - Marii K, Beatka Kl, Jolanta Szcz, czy też czudieso z Radyja z Ryjem czyli Sobeckiej. O cholera zapomniałem o takich gwiazdach jak Wróbel, Jakubiak czy Fastryga. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek32_1 "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... 30.03.10, 11:18 J. Karnowski w TVP, M. Karnowski w III Programie Polskiego racja.... niech mi ktoś powie, że media publiczne nie są zagarnięty przez PiSiorów. A może oprucz Sobeckiej, Szczypińskiej jeszcze Brudzińskiego dodamy? Sport J. Kurski a pogodę np. Jaruś Kaczyński???? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma 30.03.10, 14:31 Czepiasz się. Przecież wszyscy we wiosce wiedzą, że Sobecka jest wybitnym specjalistą ds. programów dziecięcych i telewizji edukacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
lecho65 "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... 30.03.10, 11:20 TYLKO WRÓBEL Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 A kto normalny ogląda pisuarowe Wiadomości ? 30.03.10, 11:20 myślałem 6,7 lat temu że gorszej propagandy a la Dziennik TVP za komuny być już nie może, że Telewizja politruków z SLD Kwiatkowskiego i Czarzastego to granice nachalnej propagandy. Ale to od prawie roku wyprawia PIS,to przekroczenie kolejnych, nieosiągalnych barier bezczelnej manipulacji faktami, rzecz jasna na korzyść wizerunku PIS i tow. I sekretarza Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Fakt ! TVPIS przebila w swej propagandzie nawet IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:54 głeboki PRL ! Bezczelna i bezwstydna nagonka na rzad i wychwalanie pis-kow w wykonaniu takich "tuzów" pisuarowej propagandy jak ta kanalia Karnowski, Pyza czy Krasko osiągnęły swoje apogeum. Wazelina cieknie niemal litrami. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Ja najbardziej lubię wszelkie tzw. puenty 30.03.10, 14:35 poszczególnych wiadomości, które skierowane są do ludzi z wyraźnym edukacyjnym niedorozwojem. Przoduje w tym Teleexpress. Wielu dziennikarzy jednak tak kurczowo trzyma się PiS TV, że zapominają o własnej godności. Na szczęście nie mamy systemu totalitarnego, bo przez swój konformizm umocniliby system "oficjalnej" propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 A kto normalny ogląda POdłe Fakty TVN? 30.03.10, 18:04 Myślałem 6,7 lat temu że gorszej propagandy a la Dziennik TVP za komuny być już nie może, że Telewizja politruków z SLD Kwiatkowskiego i Czarzastego to granice nachalnej propagandy. Ale to, co od 5 lat wyprawia PO, to przekroczenie kolejnych, nieosiągalnych barier bezczelnej manipulacji faktami, rzecz jasna na korzyść wizerunku PO i tow. I sekretarza Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 11:21 To był akurat błąd zwalnianie Wyszyńskiej. Lepiej zwolnijcie Kraśke/pseudogwiazdorka/Sensate sztucznie nakreczjacego atmosfere .Będzie przy okazji taniej dla TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albinnos Re:Ta Wyszynska wygladala juz jak ostatnia,tania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 11:45 dobrze ,ze toto wywalili.Zeby jeszcze te druga wiewiore z teleexpresu Olech ,czy jak jej tam jest. Chcemy normalnie wygladajacych prezenterek a nie kwoki noszace na twarzy kilogramy pudru.Ta nowa blondyna farbowana ,puculowata tez fatalne wrazenie robi.Szkoda natomiast jest pani Wysockiej.Brakuje jej spokoju i wywazonosci, jej milego ,dyskretnego usmiechu.U tamtych innych zawsze sie ujawnial usmiech qurfy a to przeciez telewizja panstwowa a nie burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Ma IP: *.25.106.2.unregistered.k.pl 30.03.10, 12:32 bardzo celen - krasko to sensatka sztucznie nakrecajaca atmosfere, na dodatek zakochany we wszystkim co koscielne i jp2 Odpowiedz Link Zgłoś
littoral niezła żenada... 30.03.10, 11:31 Małgorzata Wyszyńska się nie nadaje... Może się nie nadaje... Nie jest z mojej bajki, choć żal mi jej, bo teraz poczuje chłód zimnych schodów w telewizyjnej zjeżdżalni. Ale słyszę wciąż, że Piotr Kraśko się nadaje. Tymczasem gdy oglądam go w "Wiadomościach" nie bardzo wiem, dlaczego on mianowicie i do czego się nadaje. Skrzekliwy głos, średnio męska twarz, szklane spojrzenie, brak tego czegoś, co sprawia, że odłożylibyśmy na bok wszystko, by popatrzeć o czym i posłuchać jak mówi z ekranu. Nadaje się również Krzysztof Ziemiec... Współczuję mu z powodu wypadku i długiej, bolesnej rekonwalescencji. Ale i ten ugładzony, dziękujący zwierzchnikom i Opatrzności, że żyje dziennikarz zajmuje przed kamerą niewłaściwe dla niego miejsce. Nie będę wymieniać dlaczego, bo facet i tak się już nacierpiał. Prawdziwi, rasowi, w pewnym sensie nieustraszeni dziennikarze prowadzący programy informacyjne ? Tych na razie nie ma. Kiedy będą ? No właśnie... A pytać o to na pewno nie trzeba Jacka Karnowskiego. On też nie jest z tych nieustraszonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don juan Re: A jak wypada w badaniach Karnowski lub Sobala IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:55 Wygrali w cuglach konkurs na najwiekszego lizusa pisu ! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit karnowszczyzna spija natchnienie z kaczego kupra 30.03.10, 11:39 karnowszczyzna spija natchnienie z kaczego kupra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVP Re: karnowszczyzna spija natchnienie z kaczego ku IP: 188.33.73.* 30.03.10, 11:46 Na prowadzacych proponuje Karnowskiego, Migalskiego, Semke i Wildsteina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: karnowszczyzna spija natchnienie z kaczego ku IP: *.25.106.2.unregistered.k.pl 30.03.10, 12:34 no i pospieszalskiego w wiadomosciach sportowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: karnowszczyzna spija natchnienie z kaczego ku 30.03.10, 14:35 O Ziemniakiewiczu zapomniałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: karnowszczyzna spija natchnienie z kaczego ku IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:46 Dobrali sie tam kacze lizusy w tej TVPIS jak w korcu maku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Absurdu Czy ktoś objął badaniem wizerunkowym Jacka Karno.. IP: *.aster.pl 30.03.10, 11:42 wskiego? Gość się coraz bardziej odrealnia w swoim PiS-owskim świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe K.Ziemiec jest świetny! 30.03.10, 11:46 Pozostali też OK. Pani Wyszyńska lepsza od Hanny Lis, bardzo miła, no ale liczba prowadzących jest ograniczona. Brawo TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: K.Ziemiec jest świetny! IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:43 Świetny w czym ? W przekazywaniu propisowskiej propagandy Karnowskiego w TVPISLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Wiadomości TVP 30.03.10, 17:05 sa znacznie poważniejsze niż Fakty TVN i zajmują się w solidnych kilkuminutowych minireportażach poważniejszymi problamami Polaków. Także Wydarzenia Polsatu są OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 11:51 Ja bardzo lubię Pania Wyszyńska. Zdziwiona jestem, ze kierownictwo Wiadomości zwolniło Pania Wyszyńską.Proszę sie trzymac Pani Małgosiu. Oni nie są warci Pani. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.olsztyn.mm.pl 30.03.10, 11:56 no cóż Pan Karnowski jako brat bliźniak bliski jest PiS-owskiej metodologi myślenia - kto nie z nami ten przeciwko nam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły menel Elżbieta Jaworowicz do wiadomości IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.10, 12:19 ALe za to Elżbieta Jaworowicz musi wpadać w badaniach wizerunkowych wręcz celująco, i to od tylu już lat ciągle niezmiennie bardzo celująco, mimo że żygam już na samą myśl, że miałbym zmusić się i obejrzeć jej beznadziejnie słabe i kiczowate głupiutkie reportażę/audycje pełne egzaltacji, bogo-ojczyźnianego zadęcia, wazeliny i zwykłego serwilizmu albo prostytuowania się. Tak, to bardzo pasuje do wizerunku TVP. Elżbieta Jaworowicz to wzorzec dla calej TVP. Odpowiedz Link Zgłoś