Dodaj do ulubionych

Brudne majtki są w cenie

IP: 210.50.73.* 14.04.04, 06:58
Z tego co wiem, to ten proceder ma juz dluuuuga historie w Japonii. Ponac na
ulicach Tokyo staly kiedys automaty z brudna damska bielizna...
Obserwuj wątek
    • Gość: Obeznany Re: Brudne majtki są w cenie IP: *.aine.pl 14.04.04, 13:03
      Dla mnie to żadna nowość, w dzielnicach rozrywki Shibuya i Kabukichou (Tokio),
      Nakasu (Fukuoka), Dotonbori (Osaka) i pewnie jeszcze mniej oficjalnych w wielu
      innych miastach Japonii oprócz legalnych domów publicznych, dyskotek ze
      striptizem, klubów perwersji i sexshopów można znaleźć mnóstwo straganów, w
      których się handluje nie tylko brudną bielizną i podpaskami kobiet, ale także
      włosami łonowymi, zużytymi prezerwatywami, moczem i kałem (także i mężczyzn).
      No cóż, Japończycy są wyjątkowo wyuzdanym narodem, już od zalania dziejów orgie
      i perwersje seksualne, gwałty, pedofilię i homoseksualizm traktowano w tym
      niezwykłym kraju jako coś zupełnie naturalnego i powszechnego. Między innymi
      też dlatego w dzisiejszej Japonii jest tak mało przestępstw na tle seksualnym,
      o wiele mniej, niż w konserwatywnych krajach typu Rosja, Stany Zjednoczone,
      Polska, Arabia Saudyjska czy też Meksyk, gdzie przecież czyny niemoralne są
      niedozwolone. Tak czy siak, Japonia jest krajem, w którym można spełnić
      niemalże wszystkie swe fantazje erotyczne nie krzywdząc innych, chociaż
      nekrofilia, pedofilia i zoofilia są tam prawnie zabronione i dość surowo karane.
    • Gość: Anulka Brudne majtki są w cenie IP: *.icpnet.pl 14.04.04, 13:32
      Czy ktos widział moje majtki? Hallo....ech piepszone żółtki
      • Gość: Winniczek Re: Brudne majtki są w cenie IP: *.poz1.cyber-cafe.pl 14.04.04, 13:55
        Ja widzialem...i mam calkiem miłe wspomnienia;P
      • Gość: nusiunia Re: Brudne majtki są w cenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 19:54
        artykuł dosc dziwnie brzmiący dla kogos osadzonego w Polskiej
        rzeczywistości.Ciekawy jest fakt ze ilośc przestepstw na tle seksualnym jest
        niewielka w Japonii.Nie mam nic przeciwko takim sklepikom-tak naprawdę lepiej
        zeby dziewczyna sprzedawała swoje majtki niż siebie.Kwestia 8smiolatek
        sprzedających bieliznę jest tak naprawdę sprawą do rozwiązania dla
        rodziców.Myslę że Polska taki "rozwój" ma przed sobą -prędzej czy
        później.Sprzedawcy i kupujący majtki nikogo nie krzywdzą- co jest bardzo ważnym
        faktem
    • rannyptak sprzedam moje brudne majtki za 50 PLN 14.04.04, 13:36
      Dla koneserów mogę zrobić nawet kleksa.
    • Gość: wonhacz a meskie tez kupuja ?? IP: *.baplc.com / *.baplc.com 14.04.04, 13:39
      po ile mozna sprzedac ??
    • yes2mike Re: Brudne majtki są w cenie 14.04.04, 13:40
      No tak... Pomieszalo sie we lbach, od tej elektroniki
    • Gość: MetroPodSmykiem Re: Brudne majtki są w cenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:55
      Żartujesz!!??
      Temat dość frapujący... Natomiast dzisiejsza pierwsza strona powodowała u
      męskiej części czytelników szczery uśmiech :)
    • Gość: nowa moda Re: Brudne majtki są w cenie IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.04.04, 20:19
      trzeba w polsce wprowadzic nowa mode na stare męskie skarpety... proponuje np
      tygodniowe skaracze cena 200 zl, z dziura dodatkowo 50 :)
      • Gość: jan Re: Brudne majtki są w cenie IP: *.piast.ds.polsl.gliwice.pl 16.04.04, 17:34
        gut, chcesz to ci moge sprzedac kilka par :)
    • mickey.mouse Re: Brudne majtki są w cenie 16.04.04, 22:23
      Obrzydlistwo, ale skoro ktos to lubi.
    • Gość: Plewu Re: Brudne majtki są w cenie IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 18.04.04, 19:26
      Boze ci to maja jazdy, oni sa bardziej zboczni od Polakow :) ode mnie :P hehe tylko zartuje, ale jhesli chodzi o ich zboczenie to nie zart!! oni naprawde maja poprzekrecane w glowach i pomyslec ze ja sie pasjonuje ich krajem i chistoria Samuraiow ehhhh. Jak to sie ludzie zmieniaja na przestrzenie wiekow
    • Gość: eam Re: Brudne majtki są w cenie IP: 195.6.68.* 20.04.04, 12:47
      a można prosić kontakt do dystrybutora?
    • Gość: Miss Lilou YourMissLilou@gmail.com IP: *.dynamic-ww-03.vectranet.pl 21.07.16, 00:36
      Jestem zadbaną kobietką i podzielę się z Tobą bielizną przesiąkniętą moim intymnym zapachem i smakiem. Ponoszę dla Ciebie majteczki tak długo, jak zechcesz, abyś jak najdłużej cieszył się tą niezwykłą wonią. Zanurz się w smaku i zapachu moich słodkich soczków!
      YourMissLilou@gmail.com
      • Gość: Angela Re: YourMissLilou@gmail.com IP: *.play-internet.pl 08.10.16, 15:31
        ja tez sie moge podzielic ;) pawian01@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka