IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 18:47
www.youtube.com/watch?v=8wSoGGHv5xw
Obserwuj wątek
    • Gość: Saba Durnia Moja żona Sofja IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 10:44
      Nie stać cię na, chociażby krótki, komentarz?
      • Gość: Sofi Re: Moja żona Sofja IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 16:24
        nie miałam akurat wtedy czasu na pisanie ale jeśli interesuje cię moje zdanie na ten temat bardzo chętnie coś skrobnę:)
    • Gość: Kir Re: super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 21:24
      nie zgadzam się z wieloma poglądami JKM,uważam,że muszę to napisać uwzględniając to o czym mam zamiar pisać, wydaje mi się,że obaj mamy podobny sposób dyskusji i argumentacji, co nie oznacza,że jestem ażtak zarozumiałym bufonem aby się z nim porównywać.W tej jego krytyce państwa,które zkolei ja widzę w innym wymiarze, widzę także krytykę społeczeństwa,
      Nieraz zdarzało i zdarza mi się nawiązywać do sovieckiego wychowania i związanego z nim zachowań niewolnikówJKM pomija ten element w swoim wywodzieNic dziwnego,bo jak wówczas wyglądałyby te tradycje kultury,możnaby też wówczas [pkusić się o dyskusję i ocenę dlaczegóż to zjadają nas ci Chińczycy czy Wietnamczycy, ai złodzieje z Europy myślą tak jak myślą.
      Wszyscy zdają się stawiać na światłego dyktatora i to nawet w sytuacji gdy przeciwko dyktatorom burzą się niby ciemni MurzyniCzyli co npomieszanie z poplątaniem,Autentyczni niewolnicy nie chcą dyktatora a yutaj tak
      JKMskupia się natych niewolnikach z racji ich dzieci i konieczności dostosowania się do stanowionego prawa,Fajnie,dzieci można wychować,a jak wychować niewolnika?żebymając władzę myślał o interesie wszystkichjak dobry zarządca właściciel a nie głodomor ,który dostał się do masarnii wie ,że może zabrać tyle ile zeżre
      przecież to tacy niewolnicy dostają się do partii , które później rządzą i podobni ich wybierają
      zgodnie z sugestią JKM z czego wyrasta to co on nazywa socjalizmem jak nie z niewolnictwa wystarczy zobaczyćna próbę sprawiedliwszego KrUS,inne przywileje rzeczywiście tylko dla najbiedniejszych , a nie każdemu jak leci,ale wrask i krzyk, bo krzywda, no złodziejechcą ukraść,bo niewolnik nauczony słuchać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka