Gość: bartek u.pl
IP: 188.137.118.*
07.03.11, 14:19
Witam wszystkich. By opisać całą sytuację potrzeba by kilku stron na forum. Najistotniejsze jest to iż zakładając firmę zwróciłem uwagę na ofertę Netii, telefon z internetem. W chwili obecnej mijają dwa miesiące od dnia otrzymania przez Netię podpisanej umowy, podczas tego okresu wykonałem kilkadziesiąt telefonów i ... mam telefon, gdzie rozmówcę słychać jak przez ścianę, mam też Internet, tyle iż nie 4MB a 2.. bo jestem gdzieś źle podpięty i nikt nie potrafi temu zaradzić. Dodam ,że gdybym nie dzwonił do nich co chwilę, to pewnie do tej pory nie miałbym włączonego ani telefonu ani netu. Obiecali wpierw 7go lutego, później zmienili wersję na 9go lutego, a gdy zadzwoniłęm 8go aby potwierdzić termin, powiedzieli że ktoś anulował w Netii moje zlecenie i będę wpięty 24go lutego. Termin ten przekraczał 40dni , które mają na podpięcie użytkownika do sieci, jeśli korzysta z linii TP. Zrobiłem awanturę i podłączyli mnie... 17go.. ręce opadają, bo firma funkcjonuje od 1 lutego i działaliśmy bez telefonu.. na chwilę obecną jak napisałem powyżej jest problem, bo jestem tak podpięty,że nawet nie potrafią mnie zlokalizować. Poczekam do dnia otrzymania pierwszej faktury. Na jej podstawie albo wypowiem im umowę, bo nie potrafią dostarczyć mi usługi, albo podam ich do sądu o straty materialne...chociaż może lepiej przejść do TP.. zbyt wielkiego wyboru nie mam.