ubiquitousghost88 02.04.11, 10:12 Niezłe. Pod burdelową muzyczkę z dyskacza. Młodzi Polacy tylko na to czekają... "Nie ma granic i kondonów pieśni zeeeeew, pieśni zeeeeew!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triaubaralf Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam 02.04.11, 13:05 Trzymam kciuki ludzie, nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu. Jak mi smutno kiedy słyszę słowo Wajda. Wstydzę się go. Dla mnie to synonim bycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecce Ludziska to po prostu bydło.Śmieszna była ta rekla IP: *.elartnet.pl 02.04.11, 21:46 ma jako Kaszpirowski ale na takiej podstawie lecieć zamawiać telefon czy cos tam??? Naród ku... PiSowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinsson Bez Vat - Bez Vad IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 13:07 bezVat bezWat bezVAT. Tyt tyt TyT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phod Bez Kot, bez Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 13:14 bez kot bez kot bez kot .... Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Bez Vat - Bez Vad 02.04.11, 14:41 > bezVat bezWat bezVAT. Bez T, chodziło o sugerowanie, że to internet bez wad. Ogólnie czas, żeby UKE wkroczył kolejny raz i zakazał Netii reklam i podłączania nowych klientów dopóki nie rozbudują sieci, bo Netia to najbardziej skandaliczny operator jaki istnieje, tylko pakują nowych klientów, jak szprotki do puszki, a gdy puszka jest zapchana na 100% to pakują 2x więcej, a gdy się wydaje niemożliwe, że mogą wpakować więcej to pakują 10x więcej. W TP jest nieco lepiej tam też pakują na chama, ale przynajmniej rozbudowują sieć, oczywiście z dużym opóźnieniem, gdy większość zdążyła wpaść w szał, w Netii nawet jeśli większość jest w stanie szału to i tak im dopakują 10x więcej klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahubcia13 Re: Bez Vat - Bez Vad 02.04.11, 23:02 Popieram w 100% Złodzieje do sześcianu. Kazali mi płacić za internet którego de facto nie mam z ich winy. Ciągły brak Dsl-a doprowadzał mnie do szału. Jako że pracuję na necie w allegro,traciłam na tym kupę kasy. Wymyślali cuda wianki że to nie ich wina,kazali mi nawet zmieniać jakieś mikrofiltry w nowym kompie. Skandaliczna firma. Z 8 mega nie miałam nawet jednego.. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: Bez Vat - Bez Vad 02.04.11, 19:02 Totalny kicz, ale był ubaw, dlatego lubiłem tę reklamę, chociaż większości z nich nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
johnmartina8 Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam 02.04.11, 13:12 Na barykadach walka trwa LOL Cały ten punk wymyślił kiedyś z nudów Malcolm McLaren, ale jak widać nawet dziś jeszcze niektórzy łykają to na serio ;- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z sali I ani słowa o tym ze to Brazil IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 13:47 hę redactors? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 15:26 Niech zrobia najpierw porządke w firmie przez pół roku niepotrafili mi przenieść internetu.dopiero po interwencji urzedu oddali mi 300 zł i przenieśli łacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Doskonale wyraża chaos i bur..el jak tam mają IP: *.NA.cust.bahnhof.se 02.04.11, 15:34 Nowe logo doskonale wyraża chaos i bur..l jaki tam mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Nigdy więcej Netii - przekręt z Gwarancją Ceny IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 16:03 Netia jest gorsza od TP, bo zachowuje się dokłądnie tak samo, a ma żenująco gorszą jakość usług. Zniechęcili mnie oszustwem przy Gwarancji Ceny. Być może nie orientujecie się na czym ona polegała. Otóż GC polegała na możliwośći przejścia na nową promocję w okresie obowiązywania starej umowy BEZ WYDŁUŻANIA OKRESU UMOWY. Rewelacja, prawda? Klient niczym nie ryzykuje, zawsze ma najelepsze warunki. Bzdura. Jeżeli podpisało się 36M umowę z Netią, to zostało się z niczym. Po jakimś czasie Netia wycofała 36M umowy, a w warunkach GC był zapis - możesz przejść na nową promocję, o ile ta promocja jest oferowana na taki sam okres umowy jak twoja umowa, czyli nie możesz np. skorzystać z promocji aktualnej, która jest na 24M, nawet jeżeli zostało ci mniej niż te 24M... Klienci zostali z niczym. Z prawem, z którego nie mogli skorzystać. Dlatego nigdy więcej Netii. Wracam do TP, tym bardziej, że po aktualnych obniżkach ceny Neostrady są praktycznie takie same co na BSA Netii. LLU u mnie nie ma i pewnie nie będzie. Podsumowując - gratuluję Netio, jedną głupią decyzją straciliście nie tylko mnie jako klienta, ale też inne osoby, które systematycznie zniechęcam do waszej oferty. Opłaciło się cwaniactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Reklamy z Kotem były tak ohydne, IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 17:04 że zastanawiałam się nad zmianą operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
kucia700 Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam 02.04.11, 18:14 nareszcie nie bede musial przelaczac tv na inny kanal z powodu tych idiotycznych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28plk7b Netia to syf jakich mało IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 02.04.11, 18:26 Gorsi od TPSA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 18:45 KONDOM . Pajacu bez wykształcenia. Nie wypowiadaj się na tematy o których masz mikre pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojtam Poezja IP: *.internetia.net.pl 02.04.11, 20:59 "Świat realny i wirtualny przeplatają się wzajemnie, a każdy sam decyduje, ile w jego życiu może zajmować przestrzeń online" sratatata nananana Internet ma dzialac z predkoscia na umowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Netia mnie naciągnęła IP: *.altec.pl 03.04.11, 08:10 Mimo całej sympatii, którą do tej pory miałem do firmy Netia, której klientem byłem od kilku lat, niestety doświadczyłem niefajnych praktyk z ich strony. Chodzi o to, że w związku z tym, że praktycznie przestałem używać telefonu stacjonarnego postanowiłem rozwiązać umowę. Niestety Netia postanowiła skorzystać z wszystkich możliwości (nawet tak chamskich, jak brak kontaktu), aby w żenujący sposób naciągnąć mnie na jeden dodatkowy abonament!! Naprawdę śmieszne, bo chodzi o 35 zł brutto. Dodatkowo straszą mnie karami za rozwiązanie umowy w trakcie okresu lojalnościowego (jakby nie wiedzieli, że nie mam podpisanej z nimi umowy lolajnościowej). Obecnie firma przestała się kontaktować i nie odpowiada na moje reklamacje. Chyba będę musiał sobie zadać trud i przekazać sprawę do UOKiK. Z tego, co wiem jest to standardowa praktyka z ich strony - utrudnianie rozwiązania umowy W związku zastanówcie się dwa razy zanim zapragniecie skorzystać z usług Netii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rez Re: Netia mnie naciągnęła IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 09:46 zawsze mozesz zrezygnować z umowy, czy to w czasie trwania umowy lojalnościowej czy po jej zakończeniu, wystarczy wysłać pismo z rezygnacją, musi ona być zaakceptowana. Po co się kontaktować z operatorem i dawać się w dyskusję? Oczywiste jest to że każdy będzie namawiał do pozostania. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrwrrr Uważajcie na Netie przy przedłużaniu umowy 03.04.11, 08:22 Uważajcie na Netie przy przedłużaniu umowy przez telefon. Oczywiście do okresu umówionego telefonicznie dorzucili mi dodatkowy rok. 5 miesięcy trwało, zanim dostałem właściwą wersję umowy. I kilkadziesiąt maili. Mimo, że rozmowy są nagrywane robią klienta w wała tak długo, jak tylko się da, próbują brać na zmęczenie. Ale ja byłem wyjątkowo upierdliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Uważajcie na Netie przy przedłużaniu umowy 03.04.11, 12:57 to samo przy zawieraniu umowy, zmieniają treść i dopisują coś od siebie, później przyjeżdża kurier któremu się bardzo śpieszy a później tekst ... "trzeba czytać co się podpisuje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.11, 10:23 Kazdy operator robi wszystko by zatrzymać klienta. Dla mnie Netia jest zdecydowanie lepsza od TP. Odnośnie rozbudowy sieci, Netia robi to stale, ale jest zależna w dużym stopniu od TP. Jeśli więc idzie to powoli to dlatego, ze TP wszelkimi możliwymi sposobami próbuje utrudnić rozbudowę. Co do reklam z Kotem o gustach się nie dyg\skutuje. Jedne mi się podobały, inne nie, ale zwróciły uwagę ludzi a to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam 03.04.11, 13:03 Podam Ci zasadniczą różnicę między tepsą a Netią - jeśli jest problem z łączem to w tepsie dostawałem od razu informację o awarii jeśli takową mieli a jeśli u nich było oki to konsultant prowadził jak za rączkę w sprawdzaniu tego co u mnie. Jeśli problem był w Netii to tygodniami potrafili zlewać informując że u nich wszystko gra a problem musi być u mnie, zalecanie reinstalowanie i restartowanie wszystkiego, łącznie z systemem. Co do próśb o pomoc w zdiagnozowaniu problemu to w zasadzie rozmowa kończyła się po pytaniu czy mam ich modem, mam niestety swój router i standardowa odpowiedź "nie nasz sprzęt a tego nie wspieramy pomocą", tepsie to nie przeszkadzało. Netię ja gorąco polecam każdemu komu wydaje się iż większego syfu niż tepsa być nie może, oj może być, netia potrafi udowodnić że to co zdaje się niemożliwym jednak jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eivaay Netia zmienia logo. Tomasz Kot znika z reklam IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 21:30 ciekawe posunięcie. Netia powinna monitorować, co się teraz będzie dzało z ich wizerunkiem, kampania może być odebrana jako mocne przejscie, zwlaszcza ze robia mocny rebranding. Ciekawa apliakcja do sledzenia opinii online oferuje firma erudito.pl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Reklamy z Tomaszem Kotem miały swój klimat ...... IP: 82.139.160.* 05.04.11, 09:11 Nowe znikną w gęstwinie takich samych miałkich reklam. Każdą reklamę z Kotem się zapamiętuje. O innych - wcześniejszych (i późniejszych ) nikt nie będzie pamiętał !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś