Dodaj do ulubionych

Ignorancja M.Olejnik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 20:33
Poziom nieprzygotowania "dziennikarzy",szczególnie tvn 24 jest porażający.Nie słuchają,bądź nie rozumieją treści wywiadów we własnej stacji.W rozmowie z min. zdrowia powoływała się na wypowiedzi szefa NFZ i rzecznika praw pacjenta.Słuchałem tych rozmów dokładnie i nie padły tam absolutnie sformułowania cytowane przez Panią Olejnik,albo też jak zwykle nie zrozumiała wyraźnego przekazu.Jeżeli ja jako pacjent rozumiem mimo wieku co do mnie mówią to radzę tej pani zrezygnować z zawodu,by nie wprowadzać słuchaczy w błąd. Chyba,że celem było podlizanie się pisdziennikarskiej prawicy,ale oni i tak będą Panią opluwali w ramach katolickiej w ich wydaniu, miłości bliźniego.
Obserwuj wątek
    • Gość: rena Re: Ignorancja M.Olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 09:42
      Dzisiaj ,dla poparcia swoich infantylnych tez przywołała jako konsultanta Pana Piechę-eksperta od kontaktów z firmami farmaceutycznymi,walki z alkoholizmem i aborcją
    • Gość: Ziutek Ja widzę coś innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 10:30
      Myślę, że akurat Olejnik i tak jest dość kumata na tle innych pseudodziennikarzyn. Mnie irytuje u niej coś zupełnie innego. Zwróćcie uwagę na mimikę jej twarzy, zwłaszcza ust. Ma ogromne kłopoty - pewnie od nadmuchiwania się botoksem - z wypowiadaniem niektórych głosek, połyka sylaby, zniekształca słowa, robi dziwne grymasy. Ta "choroba" zresztą postępuje, niedługo w ogóle nie będzie jej można zrozumieć.
      • Gość: widz Re: Ja widzę coś innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 12:18
        a Cegielska od pogody?
        mowi jakby miala za chwile zemdlec, bezbarwna, bezplciowa, taka ciamciaramcia;
        dlaczego tvn trzyma takich nieudacznikow??
    • Gość: barakuda Re: Ignorancja M.Olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 15:33
      Dzisiaj znowu dała popis braku zrozumienia treści wypowiedzi prof. Nałęcza z ub tygodnia w zetce.Słuchałem również tej audycji i dla mnie wypowiedź była jasna,natomiast Pani redaktor znowu pokręciła,przekręciła i tak leci niemal codziennie.Natomiast zrozumienie konfliktu w świecie lekarsko-aptekarskim przekracza już całkowicie zdolności percepcyjne tej Pani. Najgorsze,że ta blondynkowa bezrozumność przekazywana jest do wiadomości publicznej i mąci wszystkim w głowach.Ustawa jest świetna poza 1 pkt i to jest fakt,który wywołuje wściekłość tego światka sponsorowanego dotychczas obficie przez firmy farmaceutyczne.Ja za kilka leków zapłaciłem 40% mniej niż w grudniu .I taka jest prawda.A o moralności i braku minimum etyki u wielu lekarzy lepiej nie wspominać.Szkoda,że dziennikarze zamiast bełtać ludziom w głowach nie zainicjowali akcji odchodzenia od lekarzy rodzinnych stawiających pieczątki.To my ich zatrudniamy po to by nas szantażowali?
      • jacekm22 Re: Ignorancja M.Olejnik 15.01.12, 16:32
        W temacie poziom poskiego dziennikarstwa , jest niestety coraz nizszy , czego sztandarowym przykladem jest pani zwana dziennikarka Olejnik ..... :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka