Dodaj do ulubionych

Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR

IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:51
Wkurża mnie strasznie LPR. Chcą całej Polsce narzucić katolicyzm. Może jescze
system monopartyjny???!!!
Obserwuj wątek
    • mpikanuroip Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 03.07.04, 11:59
      (LPR)Liga Prostackich Ramoli:))
      • umfana :)))) 03.07.04, 15:45
        • Gość: o co chodzi? Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:23
          Bardzo śmieszne, ale nie wiem, o co chodzi, bo wpisy na pewno nie na temat. To
          forum nazywa się "Prasa i media", a nie "Polityka" albo "Intymne życie członków
          LPR".
    • Gość: P Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.elk.mm.pl 05.07.04, 16:19
      Chłopcze drogi, kto Tobie narzuca katolicyzm.Wiara (jakakolwiek!) jest
      osobistym wyborem i nie ośmieszaj się, chłopczyku,takimi argumentami.Nie będę
      głosować na LPR,ale to są z pewnością bardziej przyzwoici ludzie niż Sojusz
      Lewych Pieniędzy.Demokracja to wybór, więc z obrzydzeniem ale muszę znosić
      samoobronę,PSL czy SLD.I tolerować kogoś, z kim się zupełnie nie
      zgadzam.Pozdrawiam i proszę tak nie przejmować się polityką i politykami, nie
      są tego warci.
      • Gość: Balbin Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.zory.msk.pl 05.07.04, 19:37
        Chłopczyku drogi.
        Otóż chłopczyku drogi, katolicyzm narzucili mi moi rodzice - ja sam nie
        przyłożyłem do tego ręki, ani tym bardziej głowy. Chłopczyku drogi.
        Jeśli znasz jakiś sposób na wypisanie się z tej morderczej sekty to będę
        wdzięczny. Nie chcę, żeby mnie fałszywie wliczano do tych 96% katoli, a to się
        Chłopczyku drogi właśnie dzieje. Chłopczyku drogi.
        • Gość: P Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.elk.mm.pl 05.07.04, 22:06
          Ależ to proste, zgłaszasz w parafii rezygnację.i NIKT,broń Boże, nie weźmie Cię
          za katolika.Życie jest naprawdę z reguły własnym wyborem.Są gorsze mafie niż
          kościół.
          • Gość: Balbin Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.zory.msk.pl 05.07.04, 22:49
            Dziękuję za odpowiedź.
            Niestety pudło! Sprawdzalem!
            To nie wystarczy. Uwierz mi...
            • kozaki_wiesi Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 08.07.04, 00:52
              Też próbowałam i potwierdzam - nie da się. A jaki opierdol dostałam od
              dobrodzieja! Brrr, dobrze, że epoka stosów już za nami... Choć kto wie co
              szykują brunatni chłopcy z LPR.
              • santiago78 Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 08.07.04, 15:29
                kozaki_wiesi napisała:

> Też próbowałam i potwierdzam - nie da się. A jaki opierdol dostałam od
                > dobrodzieja! Brrr, dobrze, że epoka stosów już za nami... Choć kto wie co
                > szykują brunatni chłopcy z LPR.

zal mi was....
                na każdym kroku widzicie kler, on jest wszedzie, prześladuje was
                rano sie obudzicie słyszycie radio maryja, w poudnie radio maryja, po południu
                tv trwam
                idzicie do sklepu a tam czarni
                wieczorem znowu radio maryja
                jak wy tak mozecie zyc?

dobrze że ja jestem wolnym człowiekiem i zamiast Radia Maryja mogę posłuchac
                sobie np progarmu III albo internetowego Heavy Metal Snake Radio...wy musiscie
                słuchać radia maryja
                jak to dobrze, ze do koscioła czasem chodze a czasem nie...was zmuszają
                jak to dobrze, ze na wyborach mam do wyboru kilkanaście partii...wy macie
                zapewne tylko jedną...lpr....jacy wy nieszczęśliwi....

jak wam pomóc w tym prześladowaniu?
                • kozaki_wiesi Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 08.07.04, 16:12
                  > jak wam pomóc w tym prześladowaniu?
                  Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego.
                  • santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 09.07.04, 10:34
                    kozaki_wiesi napisała:

> > jak wam pomóc w tym prześladowaniu?
                    > Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego.

biedny
                    proboszcz cię codziennie napastuje? porywa cie w niedzielę rano do kościoła?
                    zmusza cie do spoiwedzi?
                    oj, oj
                    • kozaki_wiesi Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 09.07.04, 18:03
                      santiago78 napisał:

> kozaki_wiesi napisała:
                      >
                      > > > jak wam pomóc w tym prześladowaniu?
                      > > Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego.
                      >
                      > biedny
                      > proboszcz cię codziennie napastuje? porywa cie w niedzielę rano do kościoła?
                      > zmusza cie do spoiwedzi?
                      > oj, oj
                      >
                      Przecież miałeś pomóc?
                      Proboszczowie przeważnie wolą mniejsze dziewczynki niż ja. Zwłaszcza jeden z
                      Tylawy

• santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 09.07.04, 20:46
                        kozaki_wiesi napisała:

> santiago78 napisał:
                        >
                        > > kozaki_wiesi napisała:
                        > >
                        > > > > jak wam pomóc w tym prześladowaniu?
                        > > > Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego.
                        > >
                        > > biedny
                        > > proboszcz cię codziennie napastuje? porywa cie w niedzielę rano do kościoł
                        > a?
                        > > zmusza cie do spoiwedzi?
                        > > oj, oj
                        > >
                        > Przecież miałeś pomóc?
                        > Proboszczowie przeważnie wolą mniejsze dziewczynki niż ja. Zwłaszcza jeden z
                        > Tylawy
                        >

właśnie jeden...na jakieś 10 000 klech?
                        hmmm

a ciebie jak prześladujuą? molestują?
                        • Gość: zaciekawiony Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:11
                          O kurczaki, ale fajnie. Skoro można się z Kościoła wypisać, to znaczy, że można
                          się do niego zapisać. Jak? Dają jakieś legitymacje członkowskie? Muszę mieć
                          jakichś wprowadzających? Czekam na odpowiedzi, bo chciałbym się zapisać i
                          zostać prezesem.
                          • Gość: Balbin Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... IP: *.zory.msk.pl 10.07.04, 09:18
                            Gość portalu: zaciekawiony napisał(a):
                            > O kurczaki, ale fajnie. Skoro można się z Kościoła wypisać, to znaczy, że
                            można
                            > się do niego zapisać. Jak?
                            Do kościoła katolickiego zapisują rodzice bez wiedzy i zgody dziecka. U ciebie
                            tak nie było? Szczęściarz....
                            Dają jakieś legitymacje członkowskie? Muszę mieć
                            > jakichś wprowadzających?
                            O legitymacji nie słyszałem, ale dają za to różne inne świadectwa. A z tym
                            wprowadzeniem to zapytaj księdza dobrodzieja. Prezesem jest papież i myślę, że
                            ciężko ci będzie nim zostać, chociaż prawdopodobnie jesteś fajny chłop i nie
                            opowiadasz różnych pierdół.
                            • santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 10.07.04, 13:32
                              Gość portalu: Balbin napisał(a):

> Gość portalu: zaciekawiony napisał(a):
                              > > O kurczaki, ale fajnie. Skoro można się z Kościoła wypisać, to znaczy, że
                              > można
                              > > się do niego zapisać. Jak?
                              > Do kościoła katolickiego zapisują rodzice bez wiedzy i zgody dziecka. U
                              ciebie
                              > tak nie było? Szczęściarz....
                              > Dają jakieś legitymacje członkowskie? Muszę mieć
                              > > jakichś wprowadzających?
                              > O legitymacji nie słyszałem, ale dają za to różne inne świadectwa. A z tym
                              > wprowadzeniem to zapytaj księdza dobrodzieja. Prezesem jest papież i myślę,
                              że
                              > ciężko ci będzie nim zostać, chociaż prawdopodobnie jesteś fajny chłop i nie
                              > opowiadasz różnych pierdół.

mogę wypisać sie z państwa? z konkretnie z "bezpłatnej" służby zdrowia?
                              • santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 11.07.04, 11:48
                                santiago78 napisał:

> mogę wypisać sie z państwa? z konkretnie z "bezpłatnej" służby zdrowia?
                                >

za trudne pytanie do oszłomstwa antykatolcikiego?
                                • Gość: Michał F. DO SANTIAGO IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:50
                                  Napisałeś: > za trudne pytanie do oszłomstwa antykatolcikiego?

Mam nadzieję, że nie kierujesz tego do mnie. Nie mam nic do Kościoła i kleru.
                                  Nie uważam, że każdy ksiądz to pedofil, nie daję się tak łatwo zmłucić przez
                                  stereotypy. Do grupy oszołomów antykatolickich nie należę. Walczę raczej z
                                  przeświadczeniem, że krk jest prześladowany, z fanatyzmem radiomaryjnym i z
                                  próbami kompromitacji naszej i tak już skompromitowanej klasy politycznej. Po
                                  prostu nie lubię "destruktorów". Jasne?
                                  • santiago78 Re: DO SANTIAGO 11.07.04, 22:32
                                    Gość portalu: Michał F. napisał(a):

> Napisałeś: > za trudne pytanie do oszłomstwa antykatolcikiego?
                                    >
                                    > Mam nadzieję, że nie kierujesz tego do mnie. Nie mam nic do Kościoła i kleru.
                                    > Nie uważam, że każdy ksiądz to pedofil, nie daję się tak łatwo zmłucić przez
                                    > stereotypy. Do grupy oszołomów antykatolickich nie należę. Walczę raczej z
                                    > przeświadczeniem, że krk jest prześladowany, z fanatyzmem radiomaryjnym i z
                                    > próbami kompromitacji naszej i tak już skompromitowanej klasy politycznej. Po
                                    > prostu nie lubię "destruktorów". Jasne?

jakoś nie widać tego po twych postach....
                                    • Gość: Michał F. Re: DO SANTIAGO IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:54
                                      może po prostu nie chcesz tego dostrzec...
                • Gość: Karl J. Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... IP: 62.233.232.* 13.07.04, 22:44
                  Brawo!Masz całkowitą rację...ale tv trwam czasem ma przebłyski...jakiś(dawny)
                  czas temu widziałem tam koncert Armii.MIODZIO:D
    • Gość: sffinx Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.core.lanet.net.pl 19.07.04, 00:26
      Na brednie, że biedaczki są w sidłach mafii katolickiej z której nie mogą się wyrwać nie ma co odpowiadać.
      Perspektywa jednak wygląda na smutną. Lwia część tych antykatolickich oszołomów, jak już przyjdzie czas pożegnać się z tym padołkiem i ułożyć się w "piórniku" będzie skamleć o księdza i chrześcijański pochówek. Znam liczne przykłady.
      • yvona73pol Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 26.07.04, 07:36
        wiecie co, zaczelo byc smiesznie, ale spojrzcie na to oczami dziecka, ktore
        jest odsuniete na bok i uwazane za czarna owce dlatego ze nie chodzi na
        religie... w szkole oczywiscie; kiedys bylo tez niemile widziane takie
        zjawisko, mimo, ze lekcje religii odbywaly sie w salach katechetycznych... zle
        jest narzucanie jedynie slusznego myslenia, powrot do czasow, gdzie
        chrystianizacja odbywala sie w ten sposob, ze do wioski wjezdzali ksieza i kat,
        beczka z woda swiecona i topor, wybor byl prosty i dualistyczny - albo/albo,
        wiadomo, ze wiekszosc wybrala wode... czy teraz ci, ktorzy maja inne poglady
        maja dzieci chrzcic i prowadzac na lekcje religii dla swietego spokoju? Jakiego
        dwulicowca sie w ten sposob wychowa?... a co powiecie na przypadek, ze rodzice -
        wierzacy, postanowili niczego dziecku nie narzucac i poczekac, az jako w miare
        dorosly podejmie sam decyzje - tez sie nacierpial z powodu niechodzenia na
        lekcje r.
        dzieci sa okrutne i konformistyczne, zawsze odrzuca "innego", to jest ich
        naturalny owczy ped, byc tacy jak grupa rowiesnicza), nosic to sami, jesc to
        samo, itp.....
    • antyczerwony_sok_pomidorowy Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 30.07.04, 20:50
      Biedne, prześladowane dzieci. Jaka wielka krzywda wam się dzieje. Proponuję jak
      najszybciej skierować sprawę do Strasburga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka