Gość: Michał IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:51 Wkurża mnie strasznie LPR. Chcą całej Polsce narzucić katolicyzm. Może jescze system monopartyjny???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpikanuroip Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 03.07.04, 11:59 (LPR)Liga Prostackich Ramoli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o co chodzi? Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:23 Bardzo śmieszne, ale nie wiem, o co chodzi, bo wpisy na pewno nie na temat. To forum nazywa się "Prasa i media", a nie "Polityka" albo "Intymne życie członków LPR". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.elk.mm.pl 05.07.04, 16:19 Chłopcze drogi, kto Tobie narzuca katolicyzm.Wiara (jakakolwiek!) jest osobistym wyborem i nie ośmieszaj się, chłopczyku,takimi argumentami.Nie będę głosować na LPR,ale to są z pewnością bardziej przyzwoici ludzie niż Sojusz Lewych Pieniędzy.Demokracja to wybór, więc z obrzydzeniem ale muszę znosić samoobronę,PSL czy SLD.I tolerować kogoś, z kim się zupełnie nie zgadzam.Pozdrawiam i proszę tak nie przejmować się polityką i politykami, nie są tego warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbin Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.zory.msk.pl 05.07.04, 19:37 Chłopczyku drogi. Otóż chłopczyku drogi, katolicyzm narzucili mi moi rodzice - ja sam nie przyłożyłem do tego ręki, ani tym bardziej głowy. Chłopczyku drogi. Jeśli znasz jakiś sposób na wypisanie się z tej morderczej sekty to będę wdzięczny. Nie chcę, żeby mnie fałszywie wliczano do tych 96% katoli, a to się Chłopczyku drogi właśnie dzieje. Chłopczyku drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.elk.mm.pl 05.07.04, 22:06 Ależ to proste, zgłaszasz w parafii rezygnację.i NIKT,broń Boże, nie weźmie Cię za katolika.Życie jest naprawdę z reguły własnym wyborem.Są gorsze mafie niż kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbin Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.zory.msk.pl 05.07.04, 22:49 Dziękuję za odpowiedź. Niestety pudło! Sprawdzalem! To nie wystarczy. Uwierz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 08.07.04, 00:52 Też próbowałam i potwierdzam - nie da się. A jaki opierdol dostałam od dobrodzieja! Brrr, dobrze, że epoka stosów już za nami... Choć kto wie co szykują brunatni chłopcy z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 08.07.04, 15:29 kozaki_wiesi napisała: > Też próbowałam i potwierdzam - nie da się. A jaki opierdol dostałam od > dobrodzieja! Brrr, dobrze, że epoka stosów już za nami... Choć kto wie co > szykują brunatni chłopcy z LPR. zal mi was.... na każdym kroku widzicie kler, on jest wszedzie, prześladuje was rano sie obudzicie słyszycie radio maryja, w poudnie radio maryja, po południu tv trwam idzicie do sklepu a tam czarni wieczorem znowu radio maryja jak wy tak mozecie zyc? dobrze że ja jestem wolnym człowiekiem i zamiast Radia Maryja mogę posłuchac sobie np progarmu III albo internetowego Heavy Metal Snake Radio...wy musiscie słuchać radia maryja jak to dobrze, ze do koscioła czasem chodze a czasem nie...was zmuszają jak to dobrze, ze na wyborach mam do wyboru kilkanaście partii...wy macie zapewne tylko jedną...lpr....jacy wy nieszczęśliwi.... jak wam pomóc w tym prześladowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 08.07.04, 16:12 > jak wam pomóc w tym prześladowaniu? Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 09.07.04, 10:34 kozaki_wiesi napisała: > > jak wam pomóc w tym prześladowaniu? > Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego. biedny proboszcz cię codziennie napastuje? porywa cie w niedzielę rano do kościoła? zmusza cie do spoiwedzi? oj, oj Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 09.07.04, 18:03 santiago78 napisał: > kozaki_wiesi napisała: > > > > jak wam pomóc w tym prześladowaniu? > > Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego. > > biedny > proboszcz cię codziennie napastuje? porywa cie w niedzielę rano do kościoła? > zmusza cie do spoiwedzi? > oj, oj > Przecież miałeś pomóc? Proboszczowie przeważnie wolą mniejsze dziewczynki niż ja. Zwłaszcza jeden z Tylawy Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 09.07.04, 20:46 kozaki_wiesi napisała: > santiago78 napisał: > > > kozaki_wiesi napisała: > > > > > > jak wam pomóc w tym prześladowaniu? > > > Pomóż mi wypisać się z Kościoła Katolickiego. > > > > biedny > > proboszcz cię codziennie napastuje? porywa cie w niedzielę rano do kościoł > a? > > zmusza cie do spoiwedzi? > > oj, oj > > > Przecież miałeś pomóc? > Proboszczowie przeważnie wolą mniejsze dziewczynki niż ja. Zwłaszcza jeden z > Tylawy > właśnie jeden...na jakieś 10 000 klech? hmmm a ciebie jak prześladujuą? molestują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:11 O kurczaki, ale fajnie. Skoro można się z Kościoła wypisać, to znaczy, że można się do niego zapisać. Jak? Dają jakieś legitymacje członkowskie? Muszę mieć jakichś wprowadzających? Czekam na odpowiedzi, bo chciałbym się zapisać i zostać prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbin Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... IP: *.zory.msk.pl 10.07.04, 09:18 Gość portalu: zaciekawiony napisał(a): > O kurczaki, ale fajnie. Skoro można się z Kościoła wypisać, to znaczy, że można > się do niego zapisać. Jak? Do kościoła katolickiego zapisują rodzice bez wiedzy i zgody dziecka. U ciebie tak nie było? Szczęściarz.... Dają jakieś legitymacje członkowskie? Muszę mieć > jakichś wprowadzających? O legitymacji nie słyszałem, ale dają za to różne inne świadectwa. A z tym wprowadzeniem to zapytaj księdza dobrodzieja. Prezesem jest papież i myślę, że ciężko ci będzie nim zostać, chociaż prawdopodobnie jesteś fajny chłop i nie opowiadasz różnych pierdół. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 10.07.04, 13:32 Gość portalu: Balbin napisał(a): > Gość portalu: zaciekawiony napisał(a): > > O kurczaki, ale fajnie. Skoro można się z Kościoła wypisać, to znaczy, że > można > > się do niego zapisać. Jak? > Do kościoła katolickiego zapisują rodzice bez wiedzy i zgody dziecka. U ciebie > tak nie było? Szczęściarz.... > Dają jakieś legitymacje członkowskie? Muszę mieć > > jakichś wprowadzających? > O legitymacji nie słyszałem, ale dają za to różne inne świadectwa. A z tym > wprowadzeniem to zapytaj księdza dobrodzieja. Prezesem jest papież i myślę, że > ciężko ci będzie nim zostać, chociaż prawdopodobnie jesteś fajny chłop i nie > opowiadasz różnych pierdół. mogę wypisać sie z państwa? z konkretnie z "bezpłatnej" służby zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... 11.07.04, 11:48 santiago78 napisał: > mogę wypisać sie z państwa? z konkretnie z "bezpłatnej" służby zdrowia? > za trudne pytanie do oszłomstwa antykatolcikiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał F. DO SANTIAGO IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 20:50 Napisałeś: > za trudne pytanie do oszłomstwa antykatolcikiego? Mam nadzieję, że nie kierujesz tego do mnie. Nie mam nic do Kościoła i kleru. Nie uważam, że każdy ksiądz to pedofil, nie daję się tak łatwo zmłucić przez stereotypy. Do grupy oszołomów antykatolickich nie należę. Walczę raczej z przeświadczeniem, że krk jest prześladowany, z fanatyzmem radiomaryjnym i z próbami kompromitacji naszej i tak już skompromitowanej klasy politycznej. Po prostu nie lubię "destruktorów". Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: DO SANTIAGO 11.07.04, 22:32 Gość portalu: Michał F. napisał(a): > Napisałeś: > za trudne pytanie do oszłomstwa antykatolcikiego? > > Mam nadzieję, że nie kierujesz tego do mnie. Nie mam nic do Kościoła i kleru. > Nie uważam, że każdy ksiądz to pedofil, nie daję się tak łatwo zmłucić przez > stereotypy. Do grupy oszołomów antykatolickich nie należę. Walczę raczej z > przeświadczeniem, że krk jest prześladowany, z fanatyzmem radiomaryjnym i z > próbami kompromitacji naszej i tak już skompromitowanej klasy politycznej. Po > prostu nie lubię "destruktorów". Jasne? jakoś nie widać tego po twych postach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał F. Re: DO SANTIAGO IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:54 może po prostu nie chcesz tego dostrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl J. Re: Oni są wszędzie!!! wróg ,wróg, wróg, wróg... IP: 62.233.232.* 13.07.04, 22:44 Brawo!Masz całkowitą rację...ale tv trwam czasem ma przebłyski...jakiś(dawny) czas temu widziałem tam koncert Armii.MIODZIO:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR IP: *.core.lanet.net.pl 19.07.04, 00:26 Na brednie, że biedaczki są w sidłach mafii katolickiej z której nie mogą się wyrwać nie ma co odpowiadać. Perspektywa jednak wygląda na smutną. Lwia część tych antykatolickich oszołomów, jak już przyjdzie czas pożegnać się z tym padołkiem i ułożyć się w "piórniku" będzie skamleć o księdza i chrześcijański pochówek. Znam liczne przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 26.07.04, 07:36 wiecie co, zaczelo byc smiesznie, ale spojrzcie na to oczami dziecka, ktore jest odsuniete na bok i uwazane za czarna owce dlatego ze nie chodzi na religie... w szkole oczywiscie; kiedys bylo tez niemile widziane takie zjawisko, mimo, ze lekcje religii odbywaly sie w salach katechetycznych... zle jest narzucanie jedynie slusznego myslenia, powrot do czasow, gdzie chrystianizacja odbywala sie w ten sposob, ze do wioski wjezdzali ksieza i kat, beczka z woda swiecona i topor, wybor byl prosty i dualistyczny - albo/albo, wiadomo, ze wiekszosc wybrala wode... czy teraz ci, ktorzy maja inne poglady maja dzieci chrzcic i prowadzac na lekcje religii dla swietego spokoju? Jakiego dwulicowca sie w ten sposob wychowa?... a co powiecie na przypadek, ze rodzice - wierzacy, postanowili niczego dziecku nie narzucac i poczekac, az jako w miare dorosly podejmie sam decyzje - tez sie nacierpial z powodu niechodzenia na lekcje r. dzieci sa okrutne i konformistyczne, zawsze odrzuca "innego", to jest ich naturalny owczy ped, byc tacy jak grupa rowiesnicza), nosic to sami, jesc to samo, itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
antyczerwony_sok_pomidorowy Re: Mafia Katolickich Rodzin, czyli LPR 30.07.04, 20:50 Biedne, prześladowane dzieci. Jaka wielka krzywda wam się dzieje. Proponuję jak najszybciej skierować sprawę do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś