Dodaj do ulubionych

KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:51
Radio Maryja jest antysemickie, ksenofobiczne, nacjonalistyczne, zacofane, a
słuchają go tylko stare baby. Ksiądz Rydzyk obraca szmalem, a staruchy
wysyłają mu całe emerytury. Gadają tam rzeczy szatańskie. Jedna baba
powiedziała, że kocha Rydzyka bardziej, niż Jezusa. Uwierzycie?
Wogóle najlepiej kościół katolicki zmieść z powierzchni ziemi, a katolików
rzucić na pożarcie lwom. Mamy przecież demokrację i XXI wiek, a oni są jaby z
średniowiecza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał F. Re: KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:02
      Właśnie dlatego, że mamy demokrację to nikogo nie powinniśmy rzucać na pożarcie
      lwom. I co z tego, że XXI wiek? To znaczy, że mamy być barbarzyńcami?
      Zanim coś napiszesz, zastanów się facet.

radiomaryja nie jest antysemickie, ale raczej semifobiczne, czego też nie
      rozumiem.
      w nacjonaliźmie, który mieści się w granicach zdrowego rozsądku nie ma nic
      złego i pewien człowiek z forum utwierdził mnie w przekonaniu, że radiomaryja
      tych granic nie przekracza, ale balansuje pomiędzy szowinizmem, a patriotyzmem.
      Czy gadają tam rzeczy szatańskie...? z tym się raczej nie spotkałem, wydaje mi
      się, że raczej walczą z szatanem za wszelką cenę, doszukując się go nawet w
      jajku na mięko.
    • Gość: antyklerykalna Re: KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:59
      a papa to guru tej najwiekszej sekty na swiecie, zyje w luksusach i udaje,ze
      przejmuje sie losem biednych calego swiata!!! nienawidze katoli tak bardzo!!!
      • Gość: Michał F. Re: KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pclk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:14
        ale katole cię kochają:-)
      • Gość: Ble ble Z ostatniej chwili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:12
        Gazeta Pomorska zamieściła informację, ktora została zdjęta. Było to pod linkiem:
        www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/107130115
        A co tam było? Przeklejam stary opis.

OBYCZAJE
        O. Rydzyk maybachem...

Od kilku dni po Toruniu jeździ najdroższe seryjnie produkowane auto świata -
        maybach. Porusza się nim twórca imperium Radia Maryja ojciec Tadeusz Rydzyk.

Maybach to ekskluzywna limuzyna, dla tych którzy merdecesy s-klasse i
        jaguary uważają za wozy dla ubogich. Ponad sześć metrów długości-dokładnie 617
        cm, szerokość 198 cm, 550 koni mocy, w środku brakuje tylko fontanny. Najtańsza
        wersja kosztuje 310 tysięcy euro, czyli wedle aktualnego kursu ok. półtora
        miliona złotych.
        Maybach widywany w Toruniu ma wrocławskie numery. Jak wiadomo właśnie we
        Wrocławiu mieści się siedziba rydzykowskiej telewizji TRWAM. Nowe auto na Żwirki
        i Wigury kładzie przy okazji kres wszelkim pogłoskom, że imperium ojca Rydzyka
        ma kłopoty finansowe - jeszcze niedawno do słuchaczy Radia Maryja docierały
        dramatyczne apele jego twórcy o finansowe wsparcie.
        t.
    • Gość: sffinx Re: KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl 18.07.04, 23:48
      Radio Maryja jest mi zupełnie obojętne a czy ono jest i czy będzie, nie ma dla mnie znaczenia.
      Ale jak czytam takie odmóżdżone, chore z irracjonalnej nie nawiści posty, to stwierdzam, że ono jest bardzo potrzebne. Bo gdzie wy anonimowi "bohaterowie" forów internetowych moglibyście rozładować pokłady atawistycznych emocji.
      Piszcie dalej - internet jest cierpliwy.

Czekam teraz na "niusa" że Rydzyk kupił transatlantyk, to sie chyba zaplujecie do reszty.
      :-)))
    • Gość: Bishop Re: KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.85.227.* 19.07.04, 13:47
      AMEN ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka