Dodaj do ulubionych

redakacja odpowiada słuchaczom:)

• Gość: Zgryzuu Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.05, 23:39
      Pozdrawiam :)
    • tees1 badzcie godni swej nazwy - BBC od 22:00 !!! 20.01.05, 16:16
      TOK FM Pierwsze Radio INFORMACYJNE napisalo m.in.:

Zmiany w programie: BBC - od 23:00 do 24:00
      w:
      serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53862,2501484.html
      Co to za logika, prosze Panstwa, jaka motywacja?

Przeciez o 22:00 czasu polskiego (20:00 czasu Greenwich) Serwis Swiatowy BBC
      nadaje swoj glowny program informacyjny, godzinna audycje "Newshour".

"Newshour has been the BBC World Service's flagship news programme since its
      launch in 1988"
      www.bbc.co.uk/worldservice/programmes/newshour/institutional/aboutus.shtml
      www.bbc.co.uk/worldservice/programmes/newshour/

Retransmitujac BBC w godzinach 19:00-22:00 radio TOK FM Pierwsze Radio
      Informacyjne (sic!) starannie konczylo retransmisje przed glownymi informacjami
      BBC, a teraz to zmieni i bedzie zaczynalo retransmisje po informacjach.

Drogie Radio, jesli juz transmituja Panstwo BBC, to niech to bedzie ich
      najlepszy program informacyjny! Please...
    • Gość: leoo Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:24
      Mimo, że moja uwaga dotyczy konkretnej osoby, to nie jest to wycieczka
      personalna, lecz bardziej ogólna: czy Pan Kamil Wróblewski mógłby nie budzić
      mnie słowami, że mamy dziś np. poniedziałek dwudziestEGO czwartEGO stycznia,
      tylko bardziej po polsku: dwudziesty czwarty stycznia?
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 24.01.05, 16:20
        ups, to się juz nie powtórzy
        Pozdrawiam EW
        • Gość: leoo Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:26
          Bardzo było mi miło usłyszeć rano, że dzisiaj jest dwudziesty piąty stycznia.
          Mała rzecz a cieszy. Dzięki za reakcję. Pozdrawiam.
          • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 31.01.05, 16:38
            :))
    • Gość: plumsky Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.238.64.10.adsl.inetia.pl 24.01.05, 14:57
      Witam serdecznie! Radio informaczjne jest potrzebne i slucham toku, pomimo że ponarzekać lubię na wyjątkową stronniczość Anny Laszuk (chociaż, przyznać trzeba, jest inteligentna). Dla kogoś takiego jak ja - nie posiadającego telewizora - przydałoby się wieczorne pasmo informacyjne. Czy są plany wprowadzenia takiego pasma, np. w godz. 20 - 22? W tych godzinach przeważnie nie ma czego słuchać, a jest głód na dobre podsumowanie wydarzeń dnia. pozdrawiam p. Ewę Wanat.
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 24.01.05, 16:21
        Będzie takie pasmo od lutego ale od 19.00 do 20.00, powoli przedłużamy programy
        informacyjne i za parę miesięcy będzie ich mozna posłuchać równiez później.
        Również podrawiam - EW
        • tees1 pasmo informacyjne 24.01.05, 16:37
          Jeszcze raz wnoszę o włączenie do tego pasma informacyjnego retransmisji głównej
          audycji informacyjnej serwisu swiatowego BBC "Newshour" w godz. 22:00-23:00.
          • tok.fm Re: pasmo informacyjne 24.01.05, 17:36
            Transmisja BBc będzie od 23.do 24 - w tej godzinie jest równiez serwis i raporty
            Prosze wybaczyć, ale nie moge dostosowywać ramówki naszego radia do ramówki
            BBC. Zostawiamy naszym słuchaczom możliwośc posłuchania o tym, co dzieje się na
            świecie z innej niż polska perspektywy, posłuchania audycji po angielsku, a
            godzina, w której BBc będzie na naszej antenie wynika z "logiki" naszej nowej
            ramówki. Pozdrawiam EW
          • Gość: brrr Re: pasmo informacyjne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 10:26
            Informacje coraz gorzej redagowane. Jakby nie było redaktora odpowiedzialnego!
            Dlaczego nie ma Daniela Kondraciuka? Nie mogłam słuchać ostatnio radia, podobno
            nie będzie już Rybińskiego. Coraz rzadziej słychać Żakowskiego. Czy radio
            pozostanie przy przepojonych profesjonalizmem głębokich wypowiedziach Marcina
            Wojciechowskiego??? Czy tendencja, która zdominowała informacje "o rety pali
            się" ma być kultywowana jako odkrycie toku - pierwszego w Polsce tabloidu w
            eterze. Na marginesie czy jako program minimum można oczekiwać, że w toku nie
            będzie padało dziwne "łał" oraz nie mniej dziwaczne "dokładnie".
      • Gość: pole Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:10
        > pomimo że ponarzekać lubię na wyjątkową stronniczość Anny Laszuk (chociaż,
        > przyznać trzeba, jest inteligentna)

Jaka jest pani aktorko-piosenkarko-ekonomistko -politologo-socjolozka? GOOD JOKE!
    • Gość: qwerty Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: 5.1.* / *.kuleuven.ac.be 24.01.05, 17:37
      Oj, jakiez to zmiany wielkie szykuja sie w ramowce TOK-u?? Perspektywa zmian
      mnie przeraza - TOK w wersji online to moje jedyne towarzystwo i okno na swiat.
      Jestem swiezo upieczona mama, poza Polska (mam nadzieje chwilowo), siedze w
      domu z malenstwem, maz w pracy, znajomych garstka, o czytaniu ksiazek z
      przyczyn technicznych nie ma mowy. Tylko sluchanie TOKu jakos jeszcze stymuluje
      moj umysl i pozwala mi poczuc sie "u siebie", nawet daleko od domu. Chcialabym
      niezmiernie, zeby tak pozostalo..
      • Gość: LukaszS Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.bci.net.pl 24.01.05, 19:17
        W sierpniu 2004 p.Ewa Wanat kilka razy odpowiadala na forum na zarzuty, ze w
        radiu nie ma audycji z rozmowami na zywo ze sluchaczami, ze owszem jest 1 godz.
        Hyde Parku u M.Rybinskiego. Teraz kiedy, zeby sie go pozbyc zlikwidowano caly
        Tok o'clock, nie ma juz tej godziny. Czy przewidywana jest stworzenie audycji
        wracajacej do najlepszych czasow tego pasma?
        • Gość: pawel Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 18:50
          lkglff
        • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 31.01.05, 16:36
          Witam, nadal są wszystkie audycje weekendowe, są audycje wieczorne, w których
          rozmawiamy ze słuchaczami - w sumie ok 26 godzin tygodniowo - porównujac to z
          innymi stacjami radiowymi to chyba najwyzszy wynik. Nie liczac oczywiscie Radia
          Maryja :)
          pozdrawiam Ewa Wanat
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 31.01.05, 16:30
        Witam, mam nadzieję, że TOK nadal będzie Pani towarzyszył i stymulował.
        Wszystkie zmiany sa na naszej stronie internetowej (ramówka) i ich krótki opis
        w naszym newsletterze - mozna go równiez zamówic na naszej stronie. Zapraszam
        do słuchania i czytania. Pozdrawiam Ewa Wanat
    • Gość: fan starego tokFM Do red. Ewy Wanat IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 20:45
      Gratuluję polityki prorodzinnej w radiu. Czy dalsi kuzyni również mogą liczyć
      na zatrudnienie?
      • tok.fm Re: Do red. Ewy Wanat 31.01.05, 16:37
        Czy chodzi Panu i Patrycje Wanat? To nie jest moja rodzina. Jest w Polsce
        jeszcze pewnie z paru Wanatów. Pozdrawiam EW
    • Gość: Jola Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:30
      Pani Ewo nie lubię niespodzianek i bardzo proszę o podzielenie się z nami
      wiedzą na temat nowej ramówki. Czego możemy się spodziewać w paśmie Marka Pyzy?
      Czy powstaną jakieś nowe audycje z rozmowami słuchaczy? Jakoś luty w moim
      ulubionym radiu kojarzy się ze zmianami i to nie zawsze na lepsze. Pozdrawiam
      • Gość: pesymista Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:52
        Zmiany w TOK-u jakoś nieodparcie kojarzą mi się ze zmianami w PR III, które z
        najlepszego radia (jeszcze w czasach prehistorycznych, kiedy było tylko radio
        publiczne)zeszło całkiem na psy (pod każdym względem - prowadzący, warstwa
        muzyczna itp.)- widzę tu analogię, choć stacje są oczywiście inne.
        Ludzie! Opamiętajcie się z tymi zmianami, jeżeli zależy Wam na słuchaczach. A
        jeżeli zależy Wam tylko na własnych interesach to długo nie pociągniecie, czego
        z całego serca Wam nie życzę.
        • Gość: steed Pasmo popołudniowe IP: *.sggw.waw.pl 26.01.05, 09:48
          Ze względów czasowych nie słuchałem Tok o'clocku więc nie mogę powiedzieć, czy
          to dobrze czy źle się stało, że zdjęto pasmo z anteny.

Od 16h00 dobrze "wyglądałby" program w stylu dawnego "Zapraszamy do Trójki"
          prowadzonej przez Kube Strzyczkowskiego - Trochę muzyki, wydarzenia dnia +
          trochę rozmów ze słuchaczami.

Nie wydaje mi się, żeby p. Pyza miał takie dyspozycje ani takie zamiary, żeby
          podobny program stworzyć...
          Wydaje mi się, że będzie to Anna Laszuk'' Bis

Co nie zmienia faktu, że trzymam kciuki za TOk FM.

pozdrawiam
          • tok.fm Re: Pasmo popołudniowe 31.01.05, 18:25
            Prosze dac nam szansę :) Pozdrawiam EW
        • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 31.01.05, 18:24
          Wszystkie zmiany w naszym radiu sa robione z myśla o tych, którzy są w radiu
          najważniejsi, bez których radio by nie istniało, bez których jego istnienie nie
          miałoby żadnego sensu - z myśla o słuchaczach. Każda zmiana ramówki w każdym
          medium wzbudza emocje odbiorców, programy maja swoich zwolenników i
          przeciwników - to kwestia gustu, a z tym trudno dyskutować. Prosze dac szanse
          nowemu programowi. Pozdrawiam Ewa Wanat
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 31.01.05, 16:44
        Witam Panią, opis programu jest w naszym Newsletterze i na naszej stronie
        internetowej - zapraszam do czytania i do słuchania. W skrócie: "Popołudnie
        radia TOk FM" to pasmo podsumowujące dzień - wszystkie wazne sprawy, które
        wydarzyły się tego dnia powinny znaleźć swoją pointę w tym programie, a poza
        tym ciekawe i ważne wydarzenia spoza oficjalnego nurtu "warszawskiego" czyli
        to, co wynajdą nasi korespondenci w Polsce i zagranicą. I więcej o kulturze,
        sporcie, gospodarce. Pozdrawiam - Ewa Wanat
    • Gość: ciekawski Re: co sie dzieje z nadajnikiem w Opolu ??? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 26.01.05, 14:12
      już drugi dzień z rzędu niema na falach TOK FM w Opolu. czyżby nastąpiła
      poważna awaria nadajnika ?
      • tok.fm Re: co sie dzieje z nadajnikiem w Opolu ??? 31.01.05, 18:25
        Jest jakas powazna awaria, technicy twierzdą, ze w ciagu kilku dni powinna
        zostac usunięta EW
        • Gość: biurek Re: co sie dzieje z nadajnikiem w Opolu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:53
          już mamy 6 lutego.. nadajnik w opolu nadal nie pracuje - a szkoda!!! Zróbcie
          coś! Może trzeba wymienić techników??
          • Gość: ?? Re: co sie dzieje z nadajnikiem w Opolu ??? IP: 172.16.2.* 06.02.05, 13:33
            Musielismy wyłaczyc nadajnik bo okazało się, że nie mamy decyzji KRRiTV na
            papierze - ale lada dzień podobno mamy byc właczeni. To był niestety falstart.
            EW

• tok.fm Re: co sie dzieje z nadajnikiem w Opolu ??? 14.02.05, 12:56
            Witam, to nie wina naszych techników, lecz biurokracji - i to nie tej wewnątrz
            naszej firmy. Proszę o cierpliwość, czekamy na pismo z KRRiTV
            EW
    • Gość: bilberry71 probl.techn. W-w - sygnał RDS synchronizacji czasu IP: *.vulcan.pl 26.01.05, 15:05
      Słucham TOKFM w samochodzie na radiu z RDS, które synchronizuje zegarek z
      sygnałem synchronizacji czasu nadawanym w RDS. Niestety TOKFM nadaje tu sygnał
      różniący się od właściwego czasu o ok. pół godziny, a mnie szlag trafia... Inne
      rozgłośnie nadają dobry sygnał czasu więc godzinę mam ok, ale jak się przełączę
      na TOKFM to za chwilę zegar się przestawia i nie wiem która jest godzina, aż
      się przełączę np na RMF i poczekam chwilkę aż wróci na czas polski...
      Można by coś z tym zrobić - tzn. przestawić ten zegarek w nadajniku?
      Odbieram TOKFM we Wrocławiu na 95,8.
      • Gość: Preslaw Re: Gdzie jest nowa ramówka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:24
        A ja mam pytanie o tę nową ramówkę. czy ona gdzieś jest zamieszczona? Na
        stronie internetowwej TOK FM kiedy klikam w "naszą ramówkę" wyświetla się stara
        jeszcze ramówka.
        • Gość: Zbylut Brak szacunku dla słuchaczy TOK FM IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 10:32
          Szanowna Redakcjo,
          Odpowiedzi w stylu: "to się zobaczy", niektórzy lubią być zaskakiwani" itp. są
          naprawdę niepoważne. Gracie ze słuchaczami w kotka i myszkę. W każdej
          normalnej, sznującej klienta (słuchacza) instytucji, poprawna komunikacja (w
          obydwie strony) to podstawa sukcesu. Czy przeciętny słuchacz długo ma jeszcze
          czekać aż raczycie podać nową ramówkę. Pasmo Tok o'clock zniknęło wczoraj a
          informacji o nowej ramówce jak nie było tak nie ma.
          Gratuluję polityki informacyjnej i pozdrawiam.

Jeden z wielu lekceważonych słuchczy !!!
          • tok.fm Re: Brak szacunku dla słuchaczy TOK FM 31.01.05, 18:34
            Liczyłam nma odrobine poczucia humoru, ale cóż, widac się przeliczyłam.
            Informacje na temat zmian w progarmie zamiesciłam w zeszłym tygodniu w
            newsletterze, który mozna zamówic na naszej stronie, a nowa ramówka została
            wstawiona po ostatniej emisji TOk o'cloka. Jeżeli ktoś poczuł się urażony forma
            mojej odpowiedzi to serdecznie przepraszam.
            EW
            • Gość: Bolesław DO PANI WANAT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:46
              Ogólnie mówiąc większość pani odpowiedzi jest nie do przyjęcia, te buźki, jakaś
              beznadziejna ironia, wyśmiewanie się z Radia Maryja. Komu jak komu, ale chyba
              pani nie przystoi tak postępować. Myślę, że dział PR radia lub Agory, jeśli
              radio takiego nie ma, powinien panią nauczyć jak odpowiadać na pytania
              słuchaczy, bo zdecydowanie nie jest pani na to przygotowana. Przepraszam, że
              mówię to wprost ale mam już dość czytania odpowiedzi w stylu ":))" lub tekstów
              że; "Niektórzy lubią niespodzianki:)".

Bolesław Nyczyn

> Liczyłam nma odrobine poczucia humoru, ale cóż, widac się przeliczyłam.
              > Informacje na temat zmian w progarmie zamiesciłam w zeszłym tygodniu w
              > newsletterze, który mozna zamówic na naszej stronie, a nowa ramówka została
              > wstawiona po ostatniej emisji TOk o'cloka. Jeżeli ktoś poczuł się urażony
              forma
              >
              > mojej odpowiedzi to serdecznie przepraszam.
              > EW
        • tok.fm Re: Gdzie jest nowa ramówka? 31.01.05, 18:27
          Nowa została tam umieszczona w piatek po południu, kiedy skończylismy emitowac
          TOk o'clock
          EW
    • h2so41 Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 26.01.05, 16:42
      zcy to prawda czy tylo sie przesłyszalem ze dzisiaj jest ostatni odcinek tok o
      clock z markiem konradem jesli tak to czy bedzie mozna go gdzies jeszcze
      posłuchac ja czekam na jego audycje przez caly tydzien to bylaby wielka strata
      jestem nowym uzytkownikiem forum czy mozna gdzies spotkac marka kondrada
      • Gość: gość na eurodolarze, do eurodolara, eurodolarem IP: 212.191.169.* 27.01.05, 10:13
        Czy jakaś nowa waluta powstała? Takiego określenia używają tzw. specjaliści,
        występujący w trakcie EKG z tekstami, których i tak nie sposób zrozumieć, ale
        to słowo akurat wpada w ucho. Może redakAcja ;-) podejmie się wyjaśnienia?
        • Gość: gość Szirak w Auschwitz - prośba o wyjaśnienie IP: 212.191.169.* 27.01.05, 10:16
          A co on tam robi? Czy to ze względu na tych homoseksualistów, którzy tam
          zginęli?
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 31.01.05, 18:29
        Byc może będzie go mozna usłyszeć jeszcze w naszym radiu. Na pewno będzie
        gosciem Marcina Wojciechowskiego i Piotra Adamczewskiego w programie "Kuchnie
        Świata". Na razie przez kilka miesięcy Marek Kondrat jest bardzo zajety, kreci
        dwa filmy.
        EW
    • Gość: Tomek TOK o'clock IP: *.chello.pl 27.01.05, 17:45
      Czy Michał Ogórek zostanie?
      W końcu to "lokomotywa" stacji...

Pozdrawiam,
      • Gość: gość Lokomotywom już dziękujemy - dzisiaj sie pożegnał. IP: 212.191.169.* 27.01.05, 19:12
        .
      • tok.fm Re: TOK o'clock 31.01.05, 18:31
        Niestety nie wtym paśmie, ale napewno jeszcze bedzie się pojawiał :)
        EW
    • Gość: Zbylut Brak szacunku dla słuchaczy TOK FM IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 10:38
      Szanowna Redakcjo,
      Odpowiedzi w stylu: "to się zobaczy", niektórzy lubią być zaskakiwani" itp. są
      naprawdę niepoważne. Gracie ze słuchaczami w kotka i myszkę. W każdej
      normalnej, sznującej klienta (słuchacza) instytucji, poprawna komunikacja (w
      obydwie strony) to podstawa sukcesu. Czy przeciętny słuchacz długo ma jeszcze
      czekać aż raczycie podać nową ramówkę. Pasmo Tok o'clock zniknęło wczoraj a
      informacji o nowej ramówce jak nie było tak nie ma.
      Gratuluję polityki informacyjnej i pozdrawiam.

Jeden z wielu lekceważonych słuchczy !!!
      • Gość: gość Ale może w nagrodę nie będzie już PARADOWSKIEJ???? IP: 212.191.169.* 30.01.05, 12:35
        .
        • Gość: gość I nie było nagrody - znów ten upojny, radiowy głos IP: 212.191.169.* 31.01.05, 15:27
          i lewackie komentarze...
          • Gość: LukaszS Re: I nie było nagrody - znów ten upojny, radiowy IP: *.bci.net.pl 01.02.05, 16:13
            A może B.Wildstein w poniedziałki rano. Teraz ma więcej wolnego czasu :-(.

• andrzejszewczyk Redakacja nie odpowiada słuchaczom 01.02.05, 19:21
      Czy fakt odpowiadania słuchaczom wyłącznie w ramach jednego - bałaganiarskiego -
      posta na forum jest wynikiem niezrozumienia zasad publikowania treśći w sieci
      Internet?

Bo argument, że dzięki temu dyskusja jest uporządkowana możemy odrzucić od razu.
      • tok.fm Re: Redakacja nie odpowiada słuchaczom 03.02.05, 16:14
        Wynika przede wszystkim z tego, że nie mam czasu czytac wszystkich wątków, więc
        jeżeli ktoś ma jakies pytania dotyczące programu - może je tu napisac,a ja
        odpowiem. Jesteśmy mała redakcją wszyscy tu mają dośc dużo pracy - nikt nie
        jest w satnie na bieżaco sledzic i moderować forum
        EW
    • Gość: Michu Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.spm.pl / *.spm.pl 02.02.05, 02:49
      Mam pytanie: Piszecie, że jesteście w Opolu na częstotliwości 96,9 MHz, a na tej
      częstotliwości słychać tylko szum. O co tu chodzi?
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 03.02.05, 16:20
        Musielismy wyłaczyc nadajnik bo okazało się, że nie mamy decyzji KRRiTV na
        papierze - ale lada dzień podobno mamy byc właczeni. To był niestety falstart.
        EW
    • marekzwawy Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 02.02.05, 22:23
      Uważam, że bardzo słusznie powiedział jeden z rozmówców o szacunku dla innych
      artystów nawet gdy nie reprezentują tego samego nurtu lub opcji artystycznej.
      Chciałbym aby to motto przyświecało niektórym moderatorom przy omawianiu
      • Gość: gość Powinni tego zabronić-Paradowska 2 razy w tygodniu IP: 212.191.169.* 03.02.05, 14:23
        .
        • Gość: ina Re: Powinni tego zabronić-Paradowska 2 razy w tyg IP: w3cache.* / *.2-0.pl 03.02.05, 18:26
          a cos ty sie tak przyczepil tej Paradowskiej? To tylko 2 godziny w tygodniu i w
          dodatku poniedzialek rano. Nie sluchaj i tyle
    • viking73 Kiedy mocniejszy nadajnik w Krakowie? 06.02.05, 19:23
      Bo na razie na 102.9 FM dość mocno szumi :-(((

• Gość: marq Re: DRUGI LUTY IP: *.wne.uw.edu.pl 07.02.05, 10:38
        Szanowny Kamil Wróblewski dnia 02.02 powitał słuchaczy mówiąc, że jest DRUGI
        LUTY. Myślałem, że to przypadek, ale niestety KW dziś obudził mnie mówiąc że
        mamy SIÓDMY LUTY. Zdaje się, że ten problem był już tu kiedyś podnoszony, więc
        proszę go podnieść jeszcze raz.
        • Gość: ech 400 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 11:34
          TOK FM kłamie !!!
          • Gość: Dormibar Re: 400 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:50
            akcja lobbingowa trwa nie chcemy paradowskiej !!!
            Czy redakcja ma gdzieś glosy krytyki pod jej adresem ?
            • Gość: alexa Re: 400 IP: *.nowytarg.pl 12.02.05, 15:05
              Pani Janina jest w porzo.........ale p.Ziemkiewicz.....poniżej krytyki :-(
              • Gość: ech Re: 400 IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 18:10
                chyba sama janina to napisla....
          • anna451 Re: 400 21.02.05, 19:51
            Gość portalu: ech napisał(a):

> TOK FM kłamie !!!
            --------------------------------------------------------------------------------
            ja w sprawie ogólnej ale wydaje mi się ważnej.Od paru lat jestem stałą
            słuchaczką waszego radia jednak mam parę uwag po pierwsze b.mnie denerwują
            tak częste serwisy wiadomości/co 20 min/ uważam ze podawanie wiadomości w
            taki sposób odstręczy wielu słuchaczy od tego radia.Ostatnio coraz częsciej
            zaczynam słuchać stacji konkurencyjnych takich jak pierwszy program, 3
            program . Może po prostu nie wytrzymuję tego natłoku wiadomości
            • tok.fm Re: 400 28.02.05, 17:50
              To jest radio informacyjne, adresowane do ludzi, którzy oczekują częstego
              podawania wiadomości. Wszystkie radia tego formatu w USA i w Europie mają
              serwisy informacyjne albo co 15 albo co 20 minut. Chodzi między innymi o to, że
              jeżeli ktokolwiek włączy radio choćby tylko na 15, 20, 30 minut (jak się bardzo
              często dzieje w wypadku stacji informacyjnych - nieważne czy jest to radio, czy
              telewizja) zawsze miał pewność, że w tym krótkim czasie dostanie pełen serwis
              informacyjny + komentarz publicystyczny
              Pozdrawiam EW
        • Gość: obserwator Re: KIEDY WRESZCIE WRÓCI TOK FM W OPOLU ??? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.02.05, 15:06
          mija drugi już tydzień z rzędu a radia jak nie było tak niema.falstart ok ale
          dlaczego przynajmniej nie ma informacji na stronie o tym co właściwie się
          stało.pozdrawiam.wasz (jeszcze) słuchacz z opola.
        • tok.fm Re: DRUGI LUTY 14.02.05, 13:06
          Przyzwyczajenie drugą naturą... ale walka trwa:)
          Ew
      • tok.fm Re: Kiedy mocniejszy nadajnik w Krakowie? 14.02.05, 12:59
        My nieustannie od lat występujemy do KRRiTV o zezwolenie na mocniejsze
        nadajniki, lub tak, jak w Krakowie o zmianę częstotliwości ale Rada odrzuca
        wszystkie nasze wnioski.
        EW
        • viking73 Re: Kiedy mocniejszy nadajnik w Krakowie? 14.02.05, 15:21
          Mam nadzieję, że w końcu się uda. Na razie na 102.9 nadaje ze słabiutkego
          nadajnika TOK FM, a na 103.0 odbiera Radio Katowice, które jest lepiej
          słyszalne niż TOK FM nadawany z nadajnika w Krakowie. Najczęściej jest jednak
          tak, że obie stacje nakładają się na siebie i żadnej z nich nie da się słuchać
          w pełnym komforcie. A szkoda, bo obie kwalifikują się jako «stacje nadające się
          do słuchania».

PS. Duży plus dla TOK FM za audycję "Z niejednego pieca" (sobota od 20:00 do
          23:00) i transmitowaną tuż potem listę Radia BBC - TOP OF THE POPS.
    • pafcio.gazeta Pytanie o zapis audycji w mp3 07.02.05, 14:33
      Dzien dobry,
      mam pytanie/postulat - mozna juz sciagac sobie w mp3 wywiady poranne (wlasnie
      slucham hausnera:), ale przydaloby sie (jesli to Wam oczywiscie nie psuje
      jakichs zalozen marketingowych) moc odsluchiwac cale ranne audycje - szczegolnie
      dyskusje dziennikarzy. Czy niedaloby sie po prostu zgrywac audycje do szesciu
      mptrojek z grubsza 15minutowych - z wylaczeniem newsow, i udostepniac je na
      stronie? Gdyby sie udalo - byloby ekstra:)
      pozdrawiam i czekam na odpowiedz
      pawel.
      • tok.fm Re: Pytanie o zapis audycji w mp3 14.02.05, 13:14
        sprawdzę, czy się da
        EW
        • Gość: Benek Re: Pytanie o zapis audycji w mp3 IP: 193.0.236.* 16.02.05, 10:11
          niech się da, popieram postulat.
          BTW
          radio schodzi na psy, na pocieszenie dodam tylko, że juz w starożytnym Egipcie
          (na odnalezionych tabliczkach) narzekano, że świat schodzi na psy, młodzi nie
          słuchają starszych itd :(
    • Gość: malg Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.crowley.pl 11.02.05, 10:46
      bardzo lubie Wasze radio, ale czy naprawdę muszę się dowiedzieć, że pani
      redaktor Laszuk ma inne zdanie niż zaproszony przez nią rozmówca? Mnie zdanie
      pani redaktor nie interesuje.
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 14.02.05, 13:18
        Nasi prowadzący są dziennikarzami-publicystami, a nie tylko radiowymi DJ-ami i
        ich zadaniem jest prowadzenie rozmowy, dialog z rozmówcą, a nie proste
        odpytywanie. A dialog polega na wymianie myśli i poglądów, często różnych.
        Takie jest założenie programowe wszystkich audycji publicystycznych w radiu TOK
        FM.
        Pozdrawiam EW
        • Gość: jużniesłuchacz Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:03
          Właśnie wymiany myśli brakuje gdy w studiu pojawia sie jeden redaktor co w
          soboty i niedziele zawraca ludziom głowę. Mnie się znudziło łał, które pada
          zbyt często jak na radio działające w Polsce. Informacje są do niczego. NIe ma
          Rybińskiego, nie ma Welman, nie ma Ogórka, nie ma nikogo ciekawego. Ja mam to
          radio z głowy. Pa. Już Was nie słucham.
      • Gość: ech Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 18:13
        to pani laszuk ma jakies zdnie ??? brawo jasiu :)
        myslalem ze ona wszystko co mowi to wyczytala w jedynej slusznej gazecie
        wybiórczej...
    • Gość: zazu Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.kosson.com 12.02.05, 17:09
      Jaki jest rzeczywisty powód zamiany studentów bez kitu na Podolską i
      Wojciechowskiego w walentynki?? Słuchałem ich poprzedniej audycji i obiecywali
      specjalny program w ten wieczór. Już nawet prawie wysłałem im zyczenia dla
      mojej ukochanej. Żeby je usłyszeć w radiu.
      A tu Podolska.
      Ble.
      Mało jej dłuuuuugiego weekendu?? Dzisiaj też miała jakiś program o milosci.
      • Gość: basia Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:17
        Słucham Waszego radia niemal od początku, jeszcze z p.waldkiem Ogińskim, p.
        Marysią Czarnecką (chyba)z p.Huberte, Urbańskim. Obecna ramówka jest zupełnie -
        przepraszam za wyrażenie - do kitu! Nudne powtórki, ciągle Ci sami lektorzy, a
        Pani Ewa Podolska może konkuroważ z Agatą Mły narska albo z Torbicką. Wszędzie
        i w każdym temacie. Bardzo żle sie stało,że zlikwidowaliście Tok o`clock. Tak
        jak audycje poranne, kazdy poranek ma swego komentatora, tak było popołudniami.
        Wspanialiprowadzący: p.Maciej, P.Dorota, p. Ogórek, p.Materna, a ostatnio
        p.Kondrat - wspaniały !!!. Wracałam z pracy słuchając tych audycji i
        oodreagowywałam cały trudny dzień pracy. A teraz co? Znowu powtórki. Przecież
        radio musi być żywe, bieżące. Kogo interesuje wieczorem co było rano?
        Przywróćcie koniecznie Tok o`clock. I bardzo proszę trochę mniej p. Ewy. Jest
        wspaniała w audycji o zwierzetach, o roślinach. I wystarczy.w wielu tematach
        jest niewiarygodna, nieprawdziwa, bo nie na wszystkim musi sie znać. Acha! i
        Jeszcze bardzo ciekawa i świetnie prowadzonon audycja " Z archiwum
        p.Biernatowicza. Pozdrawiam.
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 14.02.05, 13:29
        Ewa Podolska i Marcin Wojciechowski poprowadzą program dwie godziny dłużej i
        będzie on przeznaczony i dla młodszych i dla starszych, dla szczęsliwie
        zakochanych i dla samotnych. Ale za tydzień Bez Kitu wraca na antenę!Będzie
        mozna zrobic sobie postwalentynki, albo Walentynki 2 :)Pozdrawiam EW
        • Gość: zgrad Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:57
          Pani Ewo czy pani kpi??
          To jakieś żarty!
          Pytanie było proste, a pani odpowiada jak dziecko w przedszkolu.
          "zazu" pytał dokładnie "Jaki jest rzeczywisty powód zamiany studentów bez kitu
          na Podolską i Wojciechowskiego w walentynki??"
          Może przetłumacze, bo chyba nie dotarło do pani. Innymi słowy pytanie brzmi
          DLACZEGO NIE MA DZIŚ NORMALNEJ STUDENCKIEJ AUDYCJI, NA DODATEK ZAPOWIADANEJ JUŻ
          WCZEŚNIEJ? Zrozumiała pani? No, to świetnie, a teraz prosimy o odpowiedź.

tok.fm napisał:

> Ewa Podolska i Marcin Wojciechowski poprowadzą program dwie godziny dłużej i
          > będzie on przeznaczony i dla młodszych i dla starszych, dla szczęsliwie
          > zakochanych i dla samotnych. Ale za tydzień Bez Kitu wraca na antenę!Będzie
          > mozna zrobic sobie postwalentynki, albo Walentynki 2 :)Pozdrawiam EW
          • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 16.02.05, 11:24
            Powód jest dokładnie taki jak napisałam - postanowilismy że tego akurat dnia
            będzie zamiast Bez Kitu audycja Ewy i Marcina, którzy zrobią walentynkowy temat
            nie tylko dla studentów, ale również dla wszystkich innych słuchaczy -
            niezaleznie od wieku
            EW

Gość portalu: zgrad napisał(a):

> Pani Ewo czy pani kpi??
            > To jakieś żarty!
            > Pytanie było proste, a pani odpowiada jak dziecko w przedszkolu.
            > "zazu" pytał dokładnie "Jaki jest rzeczywisty powód zamiany studentów bez
            kitu
            > na Podolską i Wojciechowskiego w walentynki??"
            > Może przetłumacze, bo chyba nie dotarło do pani. Innymi słowy pytanie brzmi
            > DLACZEGO NIE MA DZIŚ NORMALNEJ STUDENCKIEJ AUDYCJI, NA DODATEK ZAPOWIADANEJ
            JUŻ
            >
            > WCZEŚNIEJ? Zrozumiała pani? No, to świetnie, a teraz prosimy o odpowiedź.
            >
            > tok.fm napisał:
            >
            > > Ewa Podolska i Marcin Wojciechowski poprowadzą program dwie godziny dłuże
            > j i
            > > będzie on przeznaczony i dla młodszych i dla starszych, dla szczęsliwie
            > > zakochanych i dla samotnych. Ale za tydzień Bez Kitu wraca na antenę!Będz
            > ie
            > > mozna zrobic sobie postwalentynki, albo Walentynki 2 :)Pozdrawiam EW
        • Gość: zgrad Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:07
          Dwie godziny czyli chyba od 21 do 23?? To czemu nie ma BBC tylko nadal te
          beznadziejne walentynki. I moze jeszcze powtorek nie będzie bo Ewa z Marcinkiem
          mają ochote posiedzieć do rana. Po cholere macie ramówke skoro i tak jej nie
          przestrzegacie i nadajecie audycje jaką chcecie i kiedy chcecie.
          Mam już dość tego Waszego lekceważenia słuchaczy.

tok.fm napisał:

> Ewa Podolska i Marcin Wojciechowski poprowadzą program dwie godziny dłużej i
          > będzie on przeznaczony i dla młodszych i dla starszych, dla szczęsliwie
          > zakochanych i dla samotnych. Ale za tydzień Bez Kitu wraca na antenę!Będzie
          > mozna zrobic sobie postwalentynki, albo Walentynki 2 :)Pozdrawiam EW
          • Gość: ech Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 00:53
            ależ żenująca audycja !!!! ratunku... choć musze przyznac ze nawet to lepsze od
            towarzyszki janiny ... !!!
            ale pitula bez sensu i skladu !!! rozczulajaco i ladnie... szkoda ze wrozki nie
            ma.. ;(
            • Gość: basia Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:25
              Po raz drugi piszę: obecna ramówka jest bez sensu, radio stało sie nudne,
              ciągle te same osoby, nie wnoszące nic ciekawego, bezsensowne powtórki, ciekawa
              Anka Gupińska, p.Bernatowicz, - to z popołudnia. Nie wiem dlaczego ale
              likwidując TOK o.clock pozbyliście sie ludzi z charyzmą, mających wiele
              ciekawego do powiedzenia i to w niebanalny sposób. Szkoda. Tak jak kiedys
              p.LAskowski, korespondent Moskwy zmarnował Trójkę, tak teraz zmarnowało sie
              TOK.FM. Jeszcze p.Gawryluk i Ziemkiewicz ratują sytuacje. Bez sensu.
              • Gość: gość Równamy do średniej - ma być miło i miałko :-((((( IP: 212.191.169.* 15.02.05, 17:22
                .
          • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 16.02.05, 11:35
            Ramówka to niekoniecznie dzisięc przykazań, bywają dni, kiedy ją zmieniamy
            informujac o tym słuchaczy - zapowiedź była na stronie internetowej, mówili o
            zmianach prowadzący. Ramówka ulega też zmianie w święta - tak się dzieje nie
            tylko u nas. Przykro mi, że czuje się Pan zawiedziony. Do audycji dzwoniło
            mnóstwo ludzi, przyszło wiele mejli chwalących pomysł.
            EW
    • Gość: słuchacz Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 22:52
      Moja prywatna ocena zmian ramówki:

przedpołudnie - jest jak było - całkiem przyzwoicie
      popołudnie (redaktor Pyza) - wcześniej było lepiej - redaktor niezbyt sobie
      daje radę (problemy z językiem polskim, dobór newsa dnia jest cokolwiek
      zaskakujący, redaktor sam od siebie niewiele wnosi do audycji)
      wieczór (tramwaj) - jest zaskakująco dobrze - młodziaki radzą sobie zaskakująco
      dobrze
      sobota i niedziela - cały czas trzyma sie nieźle

pozdrawiam
      • Gość: ech Re: redakacja odpowiada słuchaczom:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 00:15
        co to za tybet zamiast powtorki
        ziemkiewicz ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radio kicha !
        • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:( 16.02.05, 11:39
          Mieliśmy poważną awarie w ciagu dnia, dwie godziny nie nadawaliśmy od 8.40
          czyli w trakcie Poranka. Pomimo tego, że wrócilismy na antenę, nie udało sie od
          razu usunąc kilku usterek - nie weszło BBC, powtórka zaczęła się wczesniej.
          Dzisiaj juz nareszcie wszystko działa jak należy. EW
          • Gość: Ble ble Re: redakacja odpowiada słuchaczom:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:17
            Proszę więc dzisiaj po północy powtórzyć wtorkowego Ziemkiewicza. Zapewniam, że
            warto.
          • Gość: kasia Re: redakacja odpowiada słuchaczom:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:56
            Szanowna Pani Ewo!
            Czy audycja Roberta Bernatowicza nie mogłaby trwać dłużej? Przecież wie pani,
            że ludzie Go słuchają, a jak mówi żeby dzwonić, to dopiero okazuje się jak duże
            ta audycja ma powodzenie. Jednak przez 45 minut nie sposób poglębic tematu.
            Bardzo proszę w imieniu tej rzeszy słuchaczy, która nie ma dostępu do
            komputera:)
            • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:( 28.02.05, 17:34
              Witam Panią, audycja trwa prawie godzinę - tak jak i inne tematyczne audycje w
              naszym radiu. Jest strona Bernatowicza www.nautilus.pl, gdzie są zapisy
              dźwiekowe audycji i na naszej stronie, kiedy wejdzie Pani w: nasze
              programy/archiwum Roberta Bernatowicza/archiwum audycji znajdzie Pani zapisy
              najnowszych programów
              Pozdrawiam Ewa Wanat
    • bankotravel Zanikanie sygnału TOK FM 18.02.05, 18:17
      Od pewnego czasu obserwuję zanikanie sygnału TOK FM pdczas jazdy samochodem na
      terenie dawnego woj. Wrocławskiego szczegulnie na trasie Sobótka - Wrocław.
      wykluczam awarję radia gdyż podużuję 3 różnymi samochodami z inną instalacją
      radiową.
      • tok.fm Re: Zanikanie sygnału TOK FM 28.02.05, 17:36
        Mamy słabe nadajniki, koncesję przyznaną na małą moc - staramy się o pozwolenie
        na zwiekszenie mocy nadawania, ale to sa sprawy, które z KRRiTV ciagna się
        latami. Zgłoszę problem naszej technice. Pozdrawiam EW
    • Gość: życzliwy who is who IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:37
      czy patrycja wanat to pani córeczka?
      • Gość: kasia Do życzliwego: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:13
        Przeczytaj wszystkie odpowiedzi pani Wanat, a dowiesz się, że nie. Trochę
        więcej kultury...
        • Gość: życzliwszy dramat rodziny wanat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:54
          dziękujem pani rzecznik, bardzo dziękujem zwłaszcza za pouczenie w temacie
          kultury :)

a tak swoją drogą pani rzecznik "kasiu": jak słuchacz zadaje pytanie do
          redakcji to bardzo uprzejmię proszę nie wpier.dalać się z tak straszliwie
          wazeliniarsko-czereśniackimi pościkami co? trochę kultury...
          • Gość: Do życzliwedo Re: dramat rodziny wanat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:03
            Świr z Ciebie:)
      • tok.fm Re: who is who 28.02.05, 17:39
        Juz odpowiadałam na to pytanie. Nie, to nie jest moja córeczka, ani siostra,
        ani kuzynka, ani żadna rodzina, ani powinowata - zbieżność nazwisk. Jest
        jeszcze Ewa Wanat - piosenkarka z Novi Singers - tez nie moja rodzina, Ewa
        Wanat - właścicielka restauracji w Warszawie - tez nie rodzina, i pewnie
        kilkuset innych Wanatów, o których nie wiem.
        Pozdrawiam EW
    • Gość: Shanti BBC World Service IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 21.02.05, 16:54
      Ponawiam moje pytanie, czy naprawde nie da sie wydluzyc godzin transmisji BBC?
      Sadze, ze jest naprawde wielu sluchaczy, przywiazanych do tej stacji na Waszej
      antenie i byla ona bardzo silnym punktem TOk FM. Wiem, ze studenci ze
      Szczecina, a przynajmniej spora ich grupa, wolalaby sluchac BBC niz nadawanej w
      poniedzialki audycji studenckiej, ktorej poziom, przynajmniej moim zdaniem nie
      jest najwyzszy, a tematyka niestety czesto dostosowuje sie do gazet w stylu
      Bravo.
      • Gość: parobek z iławy Re: BBC World Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:09
        no właśnie pani redaktór to jest ważki problem, i jeszcze ta zadufana fraza
        iż :"reszta może spać", a ta niby elita żaków to owi infatylni kretynkowie z
        nocnych "audycji"??? sie pytam???
        • tok.fm Re: BBC World Service 28.02.05, 17:54
          To jest taki żart, dowcip, "puszczenie oka" do słuchaczy, łagodna prowokacja.
          Jak do tej pory nie spotkałam się z inną interpretacją. Jest Pan pierwszy.
          Pozdrawiam EW
      • tees1 Re: BBC World Service - popieram 23.02.05, 10:22
        Transmisja BBC WS powinna KONIECZNIE obejmowac czas 22:00-23:00, tj. glowna
        audycje informacyjna BBC WS. Tymczasem w tej godzinie w radiu "informacyjnym"
        nadawane sa jakies podspiewywania.

Panstwo naprawde poruszaja sie z ta transmisja BBC od sciany do sciany. Najpierw
        trzy godziny transmisji konczace sie PRZED glowna audycja informacyjna BBC, a
        teraz jedna godzina zaczynajaca sie PO tej audycji.

I nie jest argumentem stwierdzenie, ze "Prosze wybaczyć, ale nie moge
        dostosowywać ramówki naszego radia do ramówki BBC". Tu nie chodzi o ramowke,
        tylko o sens Panstwa dzialania, o priorytety - informowac czy nie informowac.
        • tok.fm Re: BBC World Service - popieram 28.02.05, 17:55
          W odpowiedzi zacytuję sama siebie:

Witam, BBC jest od 23.00 do 24.00 i tak juz zostanie. Zgadzam się z Panem, że
          jest wielu słuchaczy, którzy byli przywiązani do tych godzin, ale
          określenie "wielu" w tym wypadku jest relatywne i nieprecyzyjne. My się
          opieramy również na badaniach słuchalnośći i są one jednym z czynników, wg
          których ustalam ramówkę. Bardzo mi przykro, że niektórzy słuchacze są tymi
          decyzjami zawiedzeni, taką mam niewdzieczną rolę - kazda decyzja, którą
          podejmuję, jednych zadowala, a innych nie. Pociesza mnie tylko, że to wspólny
          los wszystkich szefów wszystkich mediów - proszę poczytać inne fora
          internetowe. Pozdrawiam EW
      • tok.fm Re: BBC World Service 28.02.05, 17:46
        Witam, BBC jest od 23.00 do 24.00 i tak juz zostanie. Zgadzam się z Panem, że
        jest wielu słuchaczy, którzy byli przywiązani do tych godzin, ale
        określenie "wielu" w tym wypadku jest relatywne i nieprecyzyjne. My się
        opieramy również na badaniach słuchalnośći i są one jednym z czynników, wg
        których ustalam ramówkę. Bardzo mi przykro, że niektórzy słuchacze są tymi
        decyzjami zawiedzeni, taką mam niewdzieczną rolę - kazda decyzja, którą
        podejmuję, jednych zadowala, a innych nie. Pociesza mnie tylko, że to wspólny
        los wszystkich szefów wszystkich mediów - proszę poczytać inne fora
        internetowe. Pozdrawiam EW
    • Gość: Shanti BBC Worl Service IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 21.02.05, 17:02
      Witam, chcialabym ponowic pytanie na temat wydluzenia godzin transmisji BBC.
      Mysle, ze jest naprawde wielu ludzi przywiazanych do tej stacji na waszej
      antenie i World service byla audycja pozyteczna i przyciagajaca, a takze
      stanowila mocny punkt w programie TOK FM. Przynajmniej w Szczecinie jest wielu
      studentow, ktorzy zamienili by chetnie 'audycje studencka', ktorej poziom,
      przynajmniej moim zdaniem, zbyt czesto dopasowuje sie do Bravo, na BBC. Innym
      wyjsciem jest retransmisja w godzinach nocnych.
      • Gość: ech CO na to REDakcja ? IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 23:25
        mam pytanie do redakcji i prosze o szczera odpowiedz...
        Czy mozecie skomentowac jakkolwiek ranking prowadzacych i wciaz powiekszajaca
        sie ilosc krytyki pod adresem Paradowskiej i Zakowskiego?
        • tok.fm Re: CO na to REDakcja ? 28.02.05, 17:51
          Już na początku zatrzegłam, że o personaliach nie dyskutuję.
          Podrawiam EW
    • Gość: Stalinizm żyje Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:36
      Jesteście trąbą propagandową Agory. Śmieszni i żałośni niczym Radio Erewań.
      • Gość: Preslaw Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:40
        Gość portalu: ech napisał(a):

> mam pytanie do redakcji i prosze o szczera odpowiedz...
        > Czy mozecie skomentowac jakkolwiek ranking prowadzacych i wciaz powiekszajaca
        > sie ilosc krytyki pod adresem Paradowskiej i Zakowskiego?

A to jest bardzo dobre pytanie! Bardzo bym chciał aby redakcja wypowiedziała
        się na ten temat.

• tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 28.02.05, 17:52
          Jak wyżej (albo jak niżej:)
          Pozdrawiam EW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka