Dodaj do ulubionych

Szacunek dla Tok fm

09.10.18, 21:00
Jest to radio stronnicze i przypisane do konkretnej lewicowoateistycznego nurtu ale .... bardzo dobrze, najlepiej robią debaty o wyborach samorządowych w miastach. Aż miło słuchać opanowanej i tzw merytorycznej dyskusji prowadzącego i słuchaczy. Opanowane wypowiedzi bez nienawiści i krzyku. Jeszcze nie wszystko stracone w tym piekle.
Szacunek dla tych co to robią. Samorządówkę bo przecież nie dla starych i strusrowanych przegrańców WOłka , Lisa itd
Obserwuj wątek
    • 141288bs Re: Szacunek dla Tok fm 20.10.18, 20:50
      Masz dziwne upodobania ktore nie toleruja innych upodoban niz twoje.
      • klodawa1952 Re: Szacunek dla Tok fm 21.10.18, 18:21
        141288bs napisał:

> Masz dziwne upodobania ktore nie toleruja innych upodoban niz twoje.
        Po pierwsze pokaż, wyjaśnij , uzasadnij w jaki sposób wyciągnąłeś taki wniosek, że nie toleruję innych upodobań nić moje, z tego właśnie postu. Czego nie toleruję?
        Po drugie i dalsze napiszę jak odpowiesż
        • adria231 Re: Szacunek dla Tok fm 29.11.18, 18:12
          Mam 3 odbiorniki- wszystkie nastawione na Tok fm. Lubię dyskusje toczące się na antenie, zresztą słyszę tam ludzi, których poglądy zbliżone są z moimi.. Jest tylko jedno "ale" : Dość często działają tam jakieś szumidła( to chyba domena pewnego
          ugrupowania). Podobno za komuny tak zagłuszano Wolną Europę.
          • no-popis Re: Szacunek dla Tok fm 10.04.25, 01:42
            adria231 napisała:

> Mam 3 odbiorniki- wszystkie nastawione na Tok fm. Lubię dyskusje toczące się na
            > antenie, zresztą słyszę tam ludzi, których poglądy zbliżone są z moimi.. Jest
            > tylko jedno "ale" : Dość często działają tam jakieś szumidła( to chyba domena
            > pewnego
            > ugrupowania). Podobno za komuny tak zagłuszano Wolną Europę.
            Stacja ma profil polityczny wyraźny ale nie sieje nienawiści. Ogólnie pozytyw!
    • ghooost99 Re: stronnicze, ale dobre 09.04.25, 14:40

Nie ma to jak obiektywna ocena ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka