utopia7 30.11.04, 16:56 Na okres 1-2 tyg szukam dziewczyny,ktora pisze szybko i zna dobrze MS Word.Jezeli nadazysz pisac jak ktos wolno dyktuje to napisz na ponizszy e-mail randolf@septenarium.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Violka Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: *.NET / *.stella.net.pl 01.12.04, 11:41 a musi byc ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 06.12.04, 00:04 Jezeli jest piekna a umie szybko pisac na Word to moze byc,ale jest to niebezpieczne poniewaz okaze sie ze dyskryminuje brzydkie. Jezeli zatrudnie brzydka to ladna tez mi skoczy do oczu A wiec najlepiej jak bedzie miala w granicach 80- tki ok 140 kg o kulach.Moze miec reumatyzm,ale zeby w czasie pracy conieco jej nie poodpadalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: 80.244.140.* 01.12.04, 18:25 1 a może być "mówione" przez internet 2 na forum komputerowym może się ktos znajdzie 3 a prędzej to na kobiecym 4 a co będzie robione w przerwach? Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 06.12.04, 00:06 W przerwach bede jej opowiadal twoje dowcipy (to sie pisze razem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan On Mężczyzna Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:28 A czemu tylko dziewczyny? To dyskryminacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 06.12.04, 00:01 Ty tez masz obsesje na punkcie dyskrymianacji A wiesz co to byc demonkracja? To takie cacy znaczace prawo wyboru. To znaczy np.ze jeszcze..... dziewczyna ma prawo wyboru i moze jeszcze wyjsc za maz np za faceta oczywiscie dyskryminujac swoje kolezanki. Niedlugo w przepisach znajdziesz ze kobieta i mezczyzna to zoboczenie A mezczyzna majacy zone to paranoik dyskryminujacy kozy. Daruj wiec sobie paranormalne wywody poniewaz lat xxxxxxx z nich wyroslem Innymi slowy.... nie ze mna te numery Bruner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: *.NET / *.stella.net.pl 02.12.04, 23:03 a ja nadal nie wiem czy musi być ładna Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 06.12.04, 00:08 Jezeli bede pisal o "parametrach" to nie bedzie to praca a ogloszenie towarzyskie.Po takim ogloszeniu musze dezynfekowac komputer z monitorem. To jest praca ...... bez zadnych podtekstow Ale najwazniejsze ze was to ogloszenie bawi Konczac jest to pisanie pracy naukowej i kilku artykulow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:07 Piszę z prędkością 320 znaków na minutę (jeśli tekst nie jest skomplikowany). Znam wyśmienicie worda. Mogę robić kawę i obiad jak trzeba. Potrafię nucić znane przeboje z lat 70-90. Mam umiejętność słuchania drugiego człowieka bez okazywania znudzenia i robienia głupich min. O jaką kasę chodzi i skąd jesteś? ps. jestem facetem, ale panuję nad swoimi portkami. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 06.12.04, 15:00 Jest duzo ogloszen tego typu o prace.... Starsza pani szuka przystojnego ktory umie nucic,spiewac robic kawe,dogadzac a w dodatku pisze. Nie wiem czy wspominaja o portkach,chyba ze ta babcia jest krawcowa Natomiast jezeli ty otworzysz wlasny biznes (o ile go nie masz) jestem pewny,ze na sekretarke zatrudnisz ladnie spiewajacego,dobrze zbudowanego. Ja jestem zboczony i prowadzac przez 15 lat biznes zawsze zatrudnialem sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stówa Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 19:23 Ja piszę błyskawicznie i bez błędów, ale chciałabym wiedzieć, na jaki temat jest ta praca. Bo niektóre tematy mnie nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 06.12.04, 22:26 Mam w takim razie jedyne rozwiazanie. Napisanie pracy na temat ktory cie interesuje i na tyle krotka,zeby cie nie znudzila. Ale ta propozycje przemysle na przelomie przyszlego roku (dla ciekawskich - piramidologia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledziu Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:08 Byłem pewny, że autorem postu jest kobieta. Przecież utopia7 jest rozdzaju żeńskiego. Dziwne i ciekawe. Dlaczego faceci ukrywają się pod żeńskimi nickami? Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 07.12.04, 09:30 To proste.Miedys mialem przez dlugi okres server "Utopia" Rok temu ktos go wykupil i doszedlem az do nr 7 www.luxorex.com nastepny po utopii Odpowiedz Link Zgłoś
iguana100 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 07.12.04, 10:42 Piszę szybko, bezwzrokowo i bezbłędnie. Gramatyka, stylistyka,interpunkcja, ortografia bez zarzutu. Studiuję dziennikarstwo. Mam 22 lata. Jestem chętna ale proszę o szczegóły na maila.W jakich godzinach i w jaki sposób to dyktowanie miałoby się odbywać? Zastrzegam, że pracuję na cały etat i w grę wchodziłyby godziny po 16. lub weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 11.12.04, 21:51 Wszystko OK ! ale nie wyobrazam sobie przez kilka godzin dyktowac przez telefon.W sumie ma powstac praca z dziedziny piramidologii.A wiec klapa.A szkoda. Po trzecie jest to w Saczu. Pozdrawiam Randolf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rik Re: Dla szybko piszacej na MS Word IP: 194.204.171.* 16.12.04, 00:08 Nie jestem tym zainteresowany,ale wystarczyloby to co masz do poduyktowania nagrac spokojnie na compa(nie musialbys np.czekac az piszacy zdazy) oczywiscie w mono na czestotliwosci probkowania 11khz(wystarczy),zkompresowac do mp3 coby plik byl mniejszy i przeslac mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Dla szybko piszacej na MS Word 28.12.04, 00:49 Myslalem tez o Twojej wersji.Jest rozsadna.Problem polega na tym ze nie za bardzo chce komus x przekazac wszelkie dane o pracy a najczesciej jest to prezent friko.Wazniejszy problem.Moge nagrac na tasmie czy cd,ale bedzie to raczej audycja tresc raczej beletrystyczna a nie praca. Wlasnie z tego belkotu ktory mowie (nagram) ktos powinien zlozyc sensowna tresc i wiedziec co na smietnik a co jest sensowne,ect,ect. Takie cos bede mogl robic przy pisaniu np.artykulow Odpowiedz Link Zgłoś