Dodaj do ulubionych

Dziś najbardziej dołujący dzień roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 08:32
A ja qrwa mam dzisiaj egzamin. Co za beznadziejny dzień!
Obserwuj wątek
    • Gość: wm Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.pronet.lublin.pl 24.01.05, 09:10
      ja tez mam!
      • Gość: pobre diablo Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:53
        a dzis musze skonczyc prace zaliczeniowa na 20 stron i na dodatek naj...lo
        sniegu i musze odsniezac
        • Gość: . zacznij się wspinać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:11
          wspinanie jest dobre na wszystko
          wracasz do domu jak nowonarodzony
          openmind.desk.pl ekstrema dla każdego !
          • Gość: Miś Zaczelo mi sie zaziebienie IP: *.client.comcast.net 25.01.05, 07:04
            A mi zaczelo sie wlasnie zaziebienie. A moj szef, ktory wczesniej zlapal
            zaziebienie dzisiaj nie przyszedl w ogole do pracy. Moze popelnil samobojstwo?
    • Gość: rybula5 Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.ocean.tuniv.szczecin.pl 24.01.05, 09:11
      a ja wstałam dzis rano i zastanawiałam sie dlaczego u licha czuję sie
      takaociężała jakbym ze sto kilo ważyła. I czemu tak mi cholernie źle i cos
      takiego sama nie wiem co. A to wszystko przez ten dzień.
      • Gość: pobre diablo Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:02
        proponuje wykreslic ten dzien z kalendarza. Najlepiej, zeby w tym roku 24.01
        byl dwa razy i dzis bylaby znowu niedziela i nie trzebaby wstzawac skoro swit
    • Gość: Oliveira Dla mnie to 24 XII IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 09:12
      Nie dość, że nie ma wolnego, a nikt i tak niczego sensownego nie robi i trzeba
      bez sensu siedzieć w pracy albo brać wolny dzień; nie dość, że w telewizji na
      okrągło katoland na wszystkich kanałach; nie dość, że trzeba się zgrupować z
      rodziną, której niektóre fragmenty się lubi, a niektórych nie i fałszywie się do
      wszystkich uśmiechać; nie dość, że wydaje się qpę kasy na prezenty, a dostaje
      się tanią wodę po goleniu, kalesony w kolorze sinoburaczkowym i płyty, które już
      się ma; nie dość, że człowiek wiecznie na diecie, a tu same tłuste potrawy...

...to jeszcze autobusy chodzą raz na godzinę :P

Also in the run: 14 II
      • Gość: Piotrek Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.wiwi.uni-rostock.de 24.01.05, 09:36
        Zgadzam sie, nie znosze swiat!! Dobrze ze nastepne prawie za rok:D
        • Gość: czu Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.bj.uj.edu.pl 24.01.05, 10:43
          ej,wy chyba nie macie za dobrych relacji z rodzina i byc moze jestescie samotni
          a do tego obojetni religijnie lub nawet ateistyczni bo najwyrazniej nie
          potraficie przezyc milo tego dnia!w tym dniu bowiem ludzie dokonuja bilansu
          swojego zycia i relacji z innymi,podwojnie odczuwajac swa samotnosc ktora mozna
          odczuwac nawet pozornie bedac na codzien szczesliwym i z kims przy boku.Jesli
          na dodatek nie widzi sie w tym dniu czegos duchowego{bo przeciez BOZE
          Narodzenie-a nie tylko okazja do wyzerki i prezentow],to rzeczywiscie
          klops.Zycze wam,zebyscie nie zyli samym chlebem-to metafora,mam nadzieje,ze
          zrozumiecie o co idzie,o wasze wnetrze,dusze,nie o sama fizycznosc czlowieka...
          • Gość: pobre diablo Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:56
            z pewnoscia nie zyje samym chlebem a mimo to swieta mam gdzies bo sa nudne
          • Gość: Przemo Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.01.05, 11:00
            Jak ktos sie chce zdolowac , to i gora wymarzonych prezentow pod choinka nie
            wprawi nikogo w dobry nastroj.
      • Gość: gosia Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.tchr.org 24.01.05, 10:21
        a to po jaką cholerę jeszcze sie męczysz ze sobą???? dzisiaj możesz podjąć
        męską decyzję. zmień wszystko. w holandii - w protestlandzie dokonują darmowej
        eutanazji. powodzenia.
      • Gość: dantor Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.01.05, 11:01
        Dlaczego tak pesymistycznie młodzi ludzie podchodzą do świat?
        Wigilia dla minie od dzieciństwa to czas radości, zapachu pomarańczy i
        suszonych grzybów. To ciężko MŁODYM teraz sobie wyobrazić a co dopiero
        zrozumieć. Po co urządzać wigilię w dużym gronie rodzinnym? Można tylko wśród
        domowników. Po co niepotrzebne prezenty, jak cię dobrze nie na upodobań drugiej
        osoby? Wystarczą serdeczne życzenia a w ostateczności praktyczne przydmioty
        codziennego użytku. Mimo, że Cię nie znam, życzę Ci wielu pomyślnych dni nie
        tylko w 2005 roku ale w caym Twoim życiu.
        • Gość: Oliveira Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 19:13
          No i bardzo chętnie bym spędził Wigilię w gronie *najbliższych* osób i darował
          sobie prezenty... tylko tak się składa, że moja rodzina nie chce słyszeć o
          takich pomysłach :( Pozdrawiam wzajemnie, również pozytywnego komentatora
          powyżej, który życzy mi śmierci.
          • Gość: zoba Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.chello.pl 26.01.05, 07:53
            On 24 of january woman trapped by foot massager

A woman who tried out a foot massager in a Hong Kong shop had to be rescued by
            firefighters.

The woman, 44, was 15 minutes into the trial when she realised her foot was
            stuck, reports the South China Morning Post.

Staff spent 30 minutes trying to free her but eventually had to call
            firefighters who released her by dismantling the machine.

The woman was taken to Hong Kong's Queen Mary Hospital where she was examined
            and discharged after the bizarre incident.
          • Gość: zoba Re: Dla mnie to 24 XII IP: *.chello.pl 26.01.05, 07:54
            on24 of january woman trapped by foot massager

A woman who tried out a foot massager in a Hong Kong shop had to be rescued by
            firefighters.

The woman, 44, was 15 minutes into the trial when she realised her foot was
            stuck, reports the South China Morning Post.

Staff spent 30 minutes trying to free her but eventually had to call
            firefighters who released her by dismantling the machine.

The woman was taken to Hong Kong's Queen Mary Hospital where she was examined
            and discharged after the bizarre incident.
    • Gość: ZL nie najwiekszego dola, a najwieksze IP: *.kl.amwaw.edu.pl 24.01.05, 09:14
      prawdopodobienstwo, ze bedziemy mieli dola
    • Gość: Michał Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:14
      No właśnie, dzisiaj jest początek sesji, tego nikt nie wziął pod uwage a
      najprawdopodobniej o to chodzi..
      Pozdrowienia dla wszystkich z egzamami!
    • Gość: lix Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 09:16
      jak to dzisiaj? no to rozumiem, mi zaczęło się już w piatek wieczorem a dzisiaj
      to chyba będzie kumulacja. idę kupić broń
    • Gość: Lehoo Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: 212.14.31.* 24.01.05, 09:26
      Ja też mam. Muszę przepytać ze dwudziestu. I każdemu poswięcić kwadrans.
      Najchętniej postawiłbym samie piątki, niech mi tylko pretekst dadzą.
    • Gość: Gość Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 24.01.05, 09:34
      A ja mam randkę-chyba nie pójdę!
    • Gość: Krysia Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.01.05, 09:43
      ale głupoty, czy matematycy naprawde nie mają się czym zajmować? jak ktoś sobie
      wmówi że ma doła dziś to go będzie miał chodźby nie wiem co, a oni jeszcze
      mówią ludziom że to na pewno dziś. Poza tym jeśli ktoś ma doła z powodu kredytu
      czy powrotu do nałogu to chyba nie przez jeden dzień, bo jutro te problemy
      nadal będą istnieć, bezsensu. To wszystko dowodzi, że matematyczni naukowcy już
      wszystko wyliczyli co się da i teraz wymyślają jakieś sztuczne i niepotrzebne
      nikomu teorie!
    • Gość: Dersan E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: *.demo.pnet.com.pl 24.01.05, 09:56
      • Gość: ziuta Re: E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: 62.29.137.* 24.01.05, 10:33
        Naprawdę?? super!! Nareszcie znalazł się ktos, kto ma urodziny tego samego
        dnia, co ja!! Wszystkiego najlepszego!!
        • Gość: Dersan Re: E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: *.demo.pnet.com.pl 24.01.05, 12:08
          Wszystkiego najlepszego i Tobie, Ziuto :)
          A tym wszystkim Smutasom dookoła mówię - Have a nice day :)))
        • Gość: aska Re: E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 14:58
          tez mam dzis urodziny!!!!
          Pozdrawiam Aska
        • Gość: margrab Re: E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 15:32
          ja też mam dzis urodziny i smieszy mnie to matematyczne szukanie przyczyny
          złego nastroju. na dodatek wmawianie innym że dzis jest zły dzień!
        • Gość: duck Re: E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:39
          ja tez mam dzisaj urodzinki. pozdro 4 all! wcale nie mamy dola,
          co?!:))))))))))))))))))))))))
          • Gość: yui WHO CARES? IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.01.05, 18:21
            Wszystkiego najlepszego ;-P
      • Gość: ja22 Re: E tam - ja mam dziś urodziny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:45
        a ja imieniny i dzien był super! pozdrawiam wszystkich :)
    • Gość: DziuDooL prawdopodob.doła IP: *.uni.lodz.pl 24.01.05, 10:11
      Jest DZIS STATYSTYCZNIE WYŻSZE, JA WŁAŚNIE JESTEM PO EGZAMINIE, ECH, ŻYĆ, NIE
      UMIERAC...
    • Gość: minna a ja jutro mam obronę :( IP: 80.51.234.* 24.01.05, 10:17
      czy ten najbardziej dołujący dzień w roku aby na pewno skończy się po 24
      godzinach? I czy moja komisja o tym wie? :((
    • Gość: ziuta Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: 62.29.137.* 24.01.05, 10:31
      No, a ja mam dzisiaj urodziny - no i teraz nie wiem jak mam sie czuć!!!
    • Gość: Fred Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:37
      Przestańcie się mazać... Chłopaki nie płaczą.
      www.geocities.com/livmanfc/cnp8.jpg
      • win98etu Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku 24.01.05, 10:43
        cos w tym jest co roku o tej porze jestem chory i wogole kanal wziasc i
        zastrzelic sie :D
        ale ze niema szkoly niema pracy i tylko sie ucze na egz w CZERWCU to git
        spoko luzzz zawsze moze byc gorzej
        moj znajomy ma sklep z bronia piszcie do mnie heheee
        najlepsze zyczenia dla solenizantow
    • Gość: euterpe Święta prawda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:52
      ja mam straszliwego doła już od wczoraj, tak że nie wiedzialam juz co ze soba
      zrobic.I tu - prosze - jak tylko przeczytalam,ze to normalne i wrecz naukowo
      uzasadnione - od razu humor mi sie poprawil ;-)
      Biegiem do pracy wiec :-D
    • Gość: ja Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:22
      ja też ochyda nie ma słońca i jest zimno i nie mam nic w lodówce... trzeba sie
      napić;)
    • Gość: b, Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:26
      jak tak poczytać te wasze wywody to można dojść do wniosku że nie ma
      szczęśliwych ludzi na tym świecie.no bo egzamin, bo praca, bo to czy tamto. a
      co za różnica czy to 24 czy 30.
    • Gość: Joanka Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: 62.233.176.* 24.01.05, 11:30
      Ot i mam wytłumaczenie mojego wspaniałego humoru :)
    • andrzej80 Ferie w pełni 24.01.05, 11:52
      A ja mam ferie i jest w ogóle super. Nie ma się czym przejmować, hehe.Ale
      szkoda że jeszcze tylko tydzień tych ferii, a wtedy znów do szkoły.
    • Gość: Optymista Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 11:54

Gość portalu: Pesymista napisał(a):

> A ja qrwa ...

Fe!!
      Nie wstyd Ci tak publicznie i szczerze przyznawać się żeś qrwa???
    • Gość: Ergo Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 24.01.05, 12:25
      heh mialem piekny sen dzis, snilo mi sie ze jest piatek. i jak wstalem i sie
      okazalo ze jednak nie, to poszedlem dalej spac i olalem dzisiejsza szkole:)
      • Gość: jup Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: 195.47.201.* 24.01.05, 12:31
        a ja miałem wczoraj takiego doła...prawdziwego
        to ciekawe co bedzie dzis... a juz miałem nadzieje, ze po dole już może być
        tylko górka... hhehhe
    • Gość: Pierre do Le Perra Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.bremultibank.com.pl 24.01.05, 12:44
      A ja mam dzis urodziny i nic mnie nie ma prawa dolowac. Jasne?
      Powtorze inaczej: jak cos/ktos mnie dzis zdoluje to sie z nim policze osobiscie,
      bo mam dzis urodziny i ma byc bez dolow - i juz.
    • Gość: marcin Re: Dziś najbardziej dołujący dzień roku IP: *.arc.intra.tut.fi 24.01.05, 13:30
      a ja sie dziwilem dlaczego tak paskudnie sie czuje no ale jutro bedzie duzo
      lepiej :)
    • Gość: barbapapa do red. Michala S.! IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 24.01.05, 13:44
      Z przykroscia musze zauwazyc, ze zdarza mi sie na portalu GW czytac glupoty. I
      sa to debilizmy pisane przez dwie grupy: redaktorow i forumowiczow. O ile w
      przypadku tych drugich nalezy byc wyrozumialym i pozostaje jedynie smutno
      pokiwac glowa nad ich kondycja psychiczna, to dla pierwszych taryfy ulgowej byc
      nie moze! Nie rzecz w tym, by kazdy tekst traktowal o sensie zycia i zajmowal
      sie rozstrzasaniem problemow natury filozoficznej! Ale zagadnienia ktorymi
      zajmuje sie pan red. Michal S. sa z najnizszej polki. Panie Michale! (Zakladam,
      ze jest Pan postacia ze swiata rzeczywistego, a nie jedynie pseudonimem pod
      ktorym ukrywaja sie osoby rozne, wstydzace sie firmowac pierdoly wlasnym
      imieniem i nazwiskiem) Jesli drzemia w Panu resztki rozsadku, prosze albo
      zmienic zawod, albo odejsc do redakcji, gdzie panskie talenty (?) beda lepiej
      wykorzystywane, albo pojsc do redaktora naczelnego i zazadac zmiany w podejsciu
      do Pana osoby. Czyba, ze pana metroseksulnosc odebrala Panu rozum. Ale to juz
      nie moj problem.
      • Gość: mrozosia Re: do red. Michala S.! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.01.05, 15:44
        Droga Pani,
        dziennikarze zajmuja sie roznymi rzeczami. I aby moc zajac sie wielkimi
        tematami, czesto musza przebrnac przez pierdoly. A powyzsza informacja zostala
        podana we wszystkich wazniejeszych serwisach informacyjnych.
        Wiec prosze sie tak nie nadymac, bo moze pani peknac;-))
        I pozytywnego dnia zycze , a nie mega dola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka