marianna.rokita Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 18:46 Chwala Bogu,ze nie Tettamanzi - po wlosku glowa wolu. Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 18:58 Mariann vel Paulina Prosze zamilknij juz. A jesli juz musisz to w tej wkestii produkuj sie na innych forach. Po pierwsze to dotyczy mediow. Tego co po drugie, trzecie i czwarte nawet nie chce mi sie juz wymieniac. A o Twoim stanie umyslowym juz i tak swiadczy dobitnie sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 20:29 Davidku, poczytaj forum a dowiesz sie, o co chodzi. Nie moja wina,ze tak rzadko bywasz i czytasz forum:) Moja sygnaturka jest moja osobista sprawa.Rozumiem,ze w demokratycznym kraju Marianna Rokita nie moze zabrac glosu na temat nowego papieza? Och, ciekawe... Ja Cie nie atakuje na forum prawda? Nie kaze ci zamilknac,nie pisze o Twoim stanie ducha. Proponuje,zebys dodal mnie do nickow wygaszonych, wtedy mnie nie bedziesz widziec. Jako i ja to teraz czynie :) Po prostu Ty i Twoje odpowiedzi nie bedzia dla mnie istniec :) Bez odbioru, bo i tak nie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 22:41 Po pierwsze jest to oftopiczne i raczej na priv miedzy dwoma osobami - ew. forum religia. Po drugie wcale Cie nie atakuje. (gdybym chcial to moglbym - uwierz mi - jak pewnie zauwazylas sporo wiem o Twojej dziennikarskiej przeslopsci ;) w sumie znamy sie z reala ale to dawne czasy. W kazadym razie nie mam powodow zeby Cie atakowac. Paulino - wole Twoje prawdziwe imie forum czytam codziernnie jako przerywnik w pracy, Udzielam sie rzadko bo pytania jalk zaczac pisac do gazet powtarzane po raz setny denerwuja. A intelektualny poziom wielu watkow tez sporo zostawia do zyczenia. Co do sygnaturki. To jest po troszke bez sensu. Ale kazdy ma to co lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 23:55 Sporo wiesz o mojej dziennikarskiej przeszlosci, ale widac mnie znasz slabo. Nie sadze, zebysmy znali sie lepiej niz na "czesc"i "co tam" w redakcji. I chyba tak jest dobrze :) Piszesz o stanie mojego umyslu,ktory, no sorki, nie moze byc ci znany,skoro m.in sie nie widujemy, a na podstawie forumowych kreacji, mozna wysnuc milion wnioskow a takze slyszac roznego rodzaju plotki, tudziez pomowienia. Spokojnie David, ja juz slyszalam wiele na swoj temat m.in to : 1. ze jestem psychicznie chora 2. ze jestem alkoholiczka 3. ze jestem narkomanka 4. ze sie puszczam za 10 zl itp.itd. Widzisz, trudno by bylo narkomance,alkoholiczce,osobie psychicznie chorej prowadzic 3 firmy,swietnie prosperujace rownolegle.A po co mam sie puszczac nawet za ilestam, skoro stac mnie na to, na co aktualnie mam ochote ? Pracujesz w Buissnesweeku, moze mialabym ze 100 prowodow,zeby cie zaatakowac, bo np.wytknales mi pare dziennikarskich wpadek, ale jakos tego nie zrobilam.Wiesz czemu ? Bo mamy tu innego chorego dyzurnego od atakowania "Wprost", Marka Krola, Pauliny Krol itd. A nie dlatego ,ze boje sie prawdy. Poza tym, o bylym pracodawcy mowi sie albo dobrze, albo wcale. Wiec badz laskaw ignorowac moje jestestwo, jako i ja postaram sie zniesc Twoje, mimo,ze moze ze 2 Twoje posty, sprawily mi przykrosc. I na koniec zycze Ci,jak kiedys stracisz kase, prace, chalupe ( naprawde nie zycze Ci tego,bo jesli slusznie sie domyslam jak masz na imie,to nie zrobiles mi w pracy w redakcji nigdy nic zlego )zeby mial kto powiedziec ze znajomych : "Stary pomoge Ci, czy Wam" I tyle.Zycze poza tym, wiekszej wiary w ludzi, dobrej sprzedazy Buissnesweeka i samych sukcesow osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 22:13 Ale o co Ci chodzi? Jest off-topic, czy co? Zeby kazdy tu pisal tak sensownie jak Marianna, to zaraz by forum inaczej wygladalo. Natomiast uwaga o stanie umyslowym ma sie nijak do tematu - zarowno watku, jak i forum. Odpowiedz Link Zgłoś
shock-g Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:25 Dobra, zakład to zakład. Może być tutaj, bez osobnego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:35 No niestety poprosze bezczelnie o osobny temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
shock-g Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:41 ale jesteś świadoma, że go skasują? :] Odpowiedz Link Zgłoś