Dodaj do ulubionych

Habemus Papam!

19.04.05, 18:34

Obserwuj wątek
    • marianna.rokita Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 18:46
      Chwala Bogu,ze nie Tettamanzi - po wlosku glowa wolu.
      • david.locke Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 18:58
        Mariann vel Paulina
        Prosze zamilknij juz.
        A jesli juz musisz to w tej wkestii produkuj sie na innych forach. Po pierwsze
        to dotyczy mediow. Tego co po drugie, trzecie i czwarte nawet nie chce mi sie
        juz wymieniac.
        A o Twoim stanie umyslowym juz i tak swiadczy dobitnie sygnaturka
        • marianna.rokita Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 20:29
          Davidku, poczytaj forum a dowiesz sie, o co chodzi. Nie moja wina,ze tak rzadko
          bywasz i czytasz forum:) Moja sygnaturka jest moja osobista sprawa.Rozumiem,ze
          w demokratycznym kraju Marianna Rokita nie moze zabrac glosu na temat nowego
          papieza? Och, ciekawe...
          Ja Cie nie atakuje na forum prawda? Nie kaze ci zamilknac,nie pisze o Twoim
          stanie ducha.
          Proponuje,zebys dodal mnie do nickow wygaszonych, wtedy mnie nie bedziesz
          widziec. Jako i ja to teraz czynie :) Po prostu Ty i Twoje odpowiedzi nie
          bedzia dla mnie istniec :)

Bez odbioru, bo i tak nie przeczytam.
          • david.locke Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 22:41
            Po pierwsze jest to oftopiczne i raczej na priv miedzy dwoma osobami - ew. forum
            religia.
            Po drugie wcale Cie nie atakuje. (gdybym chcial to moglbym - uwierz mi - jak
            pewnie zauwazylas sporo wiem o Twojej dziennikarskiej przeslopsci ;) w sumie
            znamy sie z reala ale to dawne czasy. W kazadym razie nie mam powodow zeby Cie
            atakowac.

Paulino - wole Twoje prawdziwe imie forum czytam codziernnie jako przerywnik w
            pracy, Udzielam sie rzadko bo pytania jalk zaczac pisac do gazet powtarzane po
            raz setny denerwuja.
            A intelektualny poziom wielu watkow tez sporo zostawia do zyczenia.

Co do sygnaturki. To jest po troszke bez sensu. Ale kazdy ma to co lubi ;)
            • marianna.rokita Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 23:55
              Sporo wiesz o mojej dziennikarskiej przeszlosci, ale widac mnie znasz slabo.
              Nie sadze, zebysmy znali sie lepiej niz na "czesc"i "co tam" w redakcji.
              I chyba tak jest dobrze :)
              Piszesz o stanie mojego umyslu,ktory, no sorki, nie moze byc ci znany,skoro
              m.in sie nie widujemy, a na podstawie forumowych kreacji, mozna wysnuc milion
              wnioskow a takze slyszac roznego rodzaju plotki, tudziez pomowienia.
              Spokojnie David, ja juz slyszalam wiele na swoj temat m.in to :
              1. ze jestem psychicznie chora
              2. ze jestem alkoholiczka
              3. ze jestem narkomanka
              4. ze sie puszczam za 10 zl itp.itd.
              Widzisz, trudno by bylo narkomance,alkoholiczce,osobie psychicznie chorej
              prowadzic 3 firmy,swietnie prosperujace rownolegle.A po co mam sie puszczac
              nawet za ilestam, skoro stac mnie na to, na co aktualnie mam ochote ?
              Pracujesz w Buissnesweeku, moze mialabym ze 100 prowodow,zeby cie zaatakowac,
              bo np.wytknales mi pare dziennikarskich wpadek, ale jakos tego nie
              zrobilam.Wiesz czemu ? Bo mamy tu innego chorego dyzurnego od
              atakowania "Wprost", Marka Krola, Pauliny Krol itd.
              A nie dlatego ,ze boje sie prawdy.
              Poza tym, o bylym pracodawcy mowi sie albo dobrze, albo wcale. Wiec badz laskaw
              ignorowac moje jestestwo, jako i ja postaram sie zniesc Twoje, mimo,ze moze ze
              2 Twoje posty, sprawily mi przykrosc.
              I na koniec zycze Ci,jak kiedys stracisz kase, prace, chalupe ( naprawde nie
              zycze Ci tego,bo jesli slusznie sie domyslam jak masz na imie,to nie zrobiles
              mi w pracy w redakcji nigdy nic zlego )zeby mial kto powiedziec ze
              znajomych : "Stary pomoge Ci, czy Wam"

I tyle.Zycze poza tym, wiekszej wiary w ludzi, dobrej sprzedazy Buissnesweeka i
              samych sukcesow osobistych.
        • kingakunowska Re: Ratzinger - czekam shock G na peany :) 19.04.05, 22:13
          Ale o co Ci chodzi? Jest off-topic, czy co? Zeby kazdy tu pisal tak sensownie
          jak Marianna, to zaraz by forum inaczej wygladalo. Natomiast uwaga o stanie
          umyslowym ma sie nijak do tematu - zarowno watku, jak i forum.
    • shock-g Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:25
      Dobra, zakład to zakład.

Może być tutaj, bez osobnego tematu?
      • marianna.rokita Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:35
        No niestety poprosze bezczelnie o osobny temat :)
        • shock-g Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:41
          ale jesteś świadoma, że go skasują? :]
          • marianna.rokita Re: Habemus Papam! 19.04.05, 23:55
            Zalezy co napiszesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka