Dodaj do ulubionych

Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi lud...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:06
A moża zrobić coś takiego u nas??? Na kogo byście głosowali?
www.dynamiczni.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: lopek Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi lud... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:07
      A ja jestem 1598456-ty na liście najprzystojniejszych i sobie to chwalę.
      • Gość: wiosna cudów Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:22
        byłem dwa miejsca przed tobą ale dziś rano sie zaciąłem przy goleniu i
        poleciałem w dół troche
        • Gość: biznesmen Michael Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:25
          ...o nim zapomnieli, powinien być na pierwszym.

A na poważnie, jestem hetero, a najbardziej mi sie chyba Pitt z tej listy podoba.

A poważnie już na poważnie, to nie wiem czemu czytam i komentuję ten artyku.
          • konread Re: Michael Jackson 29.04.05, 18:10
            Jesteś w błędzie, ponieważ akurat kiedy się podbywał ten sondaż, akurat zgubił
            kawałek twarzy;-)
    • szkodnik Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi lud... 29.04.05, 10:23
      No ładnie, jestem taki piękny a na listę nie trafiłem... :(((
    • jowisz-21 Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l 29.04.05, 10:57
      Zastanawia mnie tylko jedno : dlaczego to jest lista 50 najpiękniejszych ludzi
      NA ŚWIECIE, skoro zawiera nazwiska ludzi znanych głównie z kręgów
      amerykańskiego rynku muzycznego i filmowego. Na świecie żyją miliardy ludzi,
      gdyby pomysłodawcy rankingu chcieli obejrzeć ich wszystkich, życia by im nie
      starczyło, ale dopiero wtedy można mówić o świecie, choć wybór nadal byłby
      subiektywny. Może jednak należałoby troszkę skromniej nazwać ranking
      najpiękniejszymi np. w "fabryce snów".
      Nie żebym się czepiał, ale prawda stara jak świat - " piękne nie jest to, co
      jest piękne, tylko to, co się komu podoba"

Odrobina skromności jeszcze nikomu nie zaszkodziła!
      • Gość: Zenek Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 29.04.05, 16:54
        Uważanie się za pępęk świata to cecha narodowa amerykanów. Jak jest z Oskarami?
        Też niby wybierają najlepszy film na świecie, a w istocie wybierają najlepszy
        film amerykański, który dodatkowo bywa kiepskiej jakości.
    • Gość: zadowolony na siebie. qrwa :] IP: *.szuwarowa.krakow.pl 29.04.05, 12:12
    • michal_p11 Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l 29.04.05, 12:55
      Kurcze, tak patrze w lustro. Ladny calkiem jestem. Patrze w liste. Nie ma mnie.
      To na pewno jest jakies oszustwo ta lista.

--
      Wygraj
      www.fajnekonkursy.pl
    • Gość: stasheq Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: 83.70.182.* 29.04.05, 13:29
      na Dode i Radzia Majdana oczywiscie ;-D
    • Gość: ? Julia Roberts piękna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:57
      Chyba na tej samej zasadzie co Barbara Streisand, im brzydsza tym ładniejsza.
    • Gość: zgrywus Polscy najpiekniejsi IP: 62.69.67.* 29.04.05, 15:13
      Ja bym glosowal na Witolda z Rzeszowszczyzny nie pamietam nazwiska ale zapewniam
      ze sie nada.
    • Gość: odczyn sodu wybory IP: 62.69.67.* 29.04.05, 15:17
      proponuje jako kandydatkie pania Zyte Gilowska a po druge moja laske Walczaka
      ktory jest jeszcze bardziej efektowny.
    • Gość: piotr Re: Brzydki;))) IP: *.aster.pl 29.04.05, 15:28
      CZY MOŻNA ZROBIĆ LISTĘ NAJBRZYDSZYCH??? wTEDY BY O MNIE NAPISALI!
      • Gość: trener zwirski Re: Brzydki;))) IP: 62.69.67.* 29.04.05, 15:42
        Lista najbrzydszych :
        1. Boy George Michael Jackson Pollock
        2. Lech Kaczynski
        3. Piotr
        4. Smutny Zniwiarz Andrzejewski
    • Gość: vicioso Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 16:30
      Najpiękniejsi, to moja sąsiadka i ja.Zapewniam.
      • Gość: Tak Jest Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.abhsia.telus.net 30.04.05, 15:30
        Tak powinno byc, Brawo. Dla mnie : Mona Lisa Gioconda oraz Venus z Milo,
        cusowny David Michala Aniola, oraz medrzec Rodina. Lusia P.
    • Gość: JK Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.wp.shawcable.net 29.04.05, 16:50
      Osobiscie dziwi mnie ze gazeta wyborcza drukuje taka szmire jak "lista
      najpiekniejszych ludzi na swiecie"......."People Magazine" jest typowym
      komercjalnym brukowcem ktory jest kupowany w krajach angielsko-jezycznych i
      dlatego tez wszyskie czy tez wiekszosc tak zwanych najpiekniejszych ludzi na
      swiecie to musza byc ludzie znani amerykanskiego filmu czy tez
      telewizji............."People" chce sprzedawac swoj czasopismo i tym samym
      zarabiac peiniadze. Wybiarajac do ich listy najpiekniejszych ludzi swiata kogos
      kogo nikt nie zna, amerikanska/kanadyjkska czy tez angielska publika lubujaca
      sie w brukowych gazetach pewnie by tego czasopisma nie kupowala.

Takze popatrzmy na ta liste z rezerwa, i dziwmy sie dlaczego w miare powazna
      gazeta jak gazeta wyborcza take liste w ogole umieszcza w swoim internetowym
      wydaniu...........

P.S.......nie zapomnijmy ze Angelina Jolie ma na swoim ciele sporo nie
      ciekawych tatuazy..........Angelina and Brad musieli byc wybrani
      przez "People" bo podobno sa ze soba.........sex i sensacja sprzedaja
      gazety...........

• Gość: macio Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.c3-0.wtr-ubr1.sbo-wtr.ma.cable.rcn.com 29.04.05, 17:36
      Julia Roberts pokazywała się po porodzie jak najbardziej - np. na rozdaniu
      Oscarów...
    • Gość: jjj Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.crowley.pl 29.04.05, 18:41
      pieknie sa zrobieni zwlaszcza ona
    • Gość: ive Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.czest.enion.pl 29.04.05, 18:46
      A Rysio z "Klanu" ? Dlaczego o nim zapomnieli... żal..
    • ameliamia Angelina??? 29.04.05, 19:30
      Pitt - Okay!, ale A. Jolie??? Ona nie jest ładna! No, moze torchę, ale na pewno
      jest dużo piękniejszych od niej!!
    • Gość: Bzdura... Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.abhsia.telus.net 30.04.05, 06:16
      Najpieknijsza jest Marysia Jozwiak z Nysy i Janek Pocienek z Prudnika. Dlaczego
      akurat najladniesi sa wylansowani przez CNN i Gazete Wyborcza? Dlaczego CNN i
      Gazeta Wyborcza maja prawo na prawde wybierania najpiekniejszych, prawda jest
      taka ze to jes byznes? Lusia P.
    • Gość: dragon Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:18
      Najpiękniejsi? Rzecz gustu.
    • Gość: mały pindolek Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:10
      Moja Kobieta twierdzi, że Brad Pitt "ma większego pindolka" (niż ja, rzecz
      jasna)! Jestem załamany, popełnię samobójstwo! Straciłem libido. Nie jestem już
      mężczyzną. Ona mnie nie chce!!
      • Gość: Dlaczego Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.abhsia.telus.net 30.04.05, 15:33
        Mlozy zolnierz sie klania i jego myslenie. Pan to chyba to taki jak Pana list.
        Lusia P.
    • Gość: KosmicznyWinnetou Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:19
      kobieta-Renata Beger,mężczyzna-Lech Kaczyński
    • Gość: Wacław Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.do.pl / *.generacja.pl 30.04.05, 19:41
      To wszystko,bzdury.
      JA JESTEM NAJPIĘKNIEJSZY!!!
    • Gość: terefere Oni najpiekniejszymi??? To ja chce byc brzydka :) IP: *.offnoise.com 01.05.05, 08:56
    • zwieracz Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi... 01.05.05, 11:03
      Angelina Jolie jest boska! Jej usta mnie powalają! Zdecydowanie zgadzam się i
      uważam, że Angie w 150% zasługuję na miano najpiękniejszej! :-***
      • ciumcia Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi.. 01.05.05, 13:47
        Stary, przecież to kaszalot! Widziałeś ją kiedyś bez centymetrowej warstwy makijażu?
    • Gość: ja_jacek! Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 15:23
      Jak mozna udgornie uznac kogoś za najpiękniejszego?
      Przecież to jakieś gigantyczne nieporozumienie.
      Dla mnie najpiekniejsza jest np. Uma Thurman. Ale przeciez _dla mnie_ i nikt nie musi mojego pogladu podzielać. Jak mozna powiedzieć że ktos jest najpiekniejszy na swiecie? Po1:nie na swicie, tylko w Hollywood. A po2: według, przepraszam, czyjej oceny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka