Gość: PiTT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:06 A moża zrobić coś takiego u nas??? Na kogo byście głosowali? www.dynamiczni.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lopek Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi lud... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:07 A ja jestem 1598456-ty na liście najprzystojniejszych i sobie to chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna cudów Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:22 byłem dwa miejsca przed tobą ale dziś rano sie zaciąłem przy goleniu i poleciałem w dół troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen Michael Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:25 ...o nim zapomnieli, powinien być na pierwszym. A na poważnie, jestem hetero, a najbardziej mi sie chyba Pitt z tej listy podoba. A poważnie już na poważnie, to nie wiem czemu czytam i komentuję ten artyku. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Michael Jackson 29.04.05, 18:10 Jesteś w błędzie, ponieważ akurat kiedy się podbywał ten sondaż, akurat zgubił kawałek twarzy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi lud... 29.04.05, 10:23 No ładnie, jestem taki piękny a na listę nie trafiłem... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jowisz-21 Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l 29.04.05, 10:57 Zastanawia mnie tylko jedno : dlaczego to jest lista 50 najpiękniejszych ludzi NA ŚWIECIE, skoro zawiera nazwiska ludzi znanych głównie z kręgów amerykańskiego rynku muzycznego i filmowego. Na świecie żyją miliardy ludzi, gdyby pomysłodawcy rankingu chcieli obejrzeć ich wszystkich, życia by im nie starczyło, ale dopiero wtedy można mówić o świecie, choć wybór nadal byłby subiektywny. Może jednak należałoby troszkę skromniej nazwać ranking najpiękniejszymi np. w "fabryce snów". Nie żebym się czepiał, ale prawda stara jak świat - " piękne nie jest to, co jest piękne, tylko to, co się komu podoba" Odrobina skromności jeszcze nikomu nie zaszkodziła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 29.04.05, 16:54 Uważanie się za pępęk świata to cecha narodowa amerykanów. Jak jest z Oskarami? Też niby wybierają najlepszy film na świecie, a w istocie wybierają najlepszy film amerykański, który dodatkowo bywa kiepskiej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_p11 Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l 29.04.05, 12:55 Kurcze, tak patrze w lustro. Ladny calkiem jestem. Patrze w liste. Nie ma mnie. To na pewno jest jakies oszustwo ta lista. -- Wygraj www.fajnekonkursy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasheq Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: 83.70.182.* 29.04.05, 13:29 na Dode i Radzia Majdana oczywiscie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Julia Roberts piękna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:57 Chyba na tej samej zasadzie co Barbara Streisand, im brzydsza tym ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrywus Polscy najpiekniejsi IP: 62.69.67.* 29.04.05, 15:13 Ja bym glosowal na Witolda z Rzeszowszczyzny nie pamietam nazwiska ale zapewniam ze sie nada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odczyn sodu wybory IP: 62.69.67.* 29.04.05, 15:17 proponuje jako kandydatkie pania Zyte Gilowska a po druge moja laske Walczaka ktory jest jeszcze bardziej efektowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Brzydki;))) IP: *.aster.pl 29.04.05, 15:28 CZY MOŻNA ZROBIĆ LISTĘ NAJBRZYDSZYCH??? wTEDY BY O MNIE NAPISALI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener zwirski Re: Brzydki;))) IP: 62.69.67.* 29.04.05, 15:42 Lista najbrzydszych : 1. Boy George Michael Jackson Pollock 2. Lech Kaczynski 3. Piotr 4. Smutny Zniwiarz Andrzejewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicioso Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 16:30 Najpiękniejsi, to moja sąsiadka i ja.Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Jest Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.abhsia.telus.net 30.04.05, 15:30 Tak powinno byc, Brawo. Dla mnie : Mona Lisa Gioconda oraz Venus z Milo, cusowny David Michala Aniola, oraz medrzec Rodina. Lusia P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.wp.shawcable.net 29.04.05, 16:50 Osobiscie dziwi mnie ze gazeta wyborcza drukuje taka szmire jak "lista najpiekniejszych ludzi na swiecie"......."People Magazine" jest typowym komercjalnym brukowcem ktory jest kupowany w krajach angielsko-jezycznych i dlatego tez wszyskie czy tez wiekszosc tak zwanych najpiekniejszych ludzi na swiecie to musza byc ludzie znani amerykanskiego filmu czy tez telewizji............."People" chce sprzedawac swoj czasopismo i tym samym zarabiac peiniadze. Wybiarajac do ich listy najpiekniejszych ludzi swiata kogos kogo nikt nie zna, amerikanska/kanadyjkska czy tez angielska publika lubujaca sie w brukowych gazetach pewnie by tego czasopisma nie kupowala. Takze popatrzmy na ta liste z rezerwa, i dziwmy sie dlaczego w miare powazna gazeta jak gazeta wyborcza take liste w ogole umieszcza w swoim internetowym wydaniu........... P.S.......nie zapomnijmy ze Angelina Jolie ma na swoim ciele sporo nie ciekawych tatuazy..........Angelina and Brad musieli byc wybrani przez "People" bo podobno sa ze soba.........sex i sensacja sprzedaja gazety........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.c3-0.wtr-ubr1.sbo-wtr.ma.cable.rcn.com 29.04.05, 17:36 Julia Roberts pokazywała się po porodzie jak najbardziej - np. na rozdaniu Oscarów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.crowley.pl 29.04.05, 18:41 pieknie sa zrobieni zwlaszcza ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ive Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.czest.enion.pl 29.04.05, 18:46 A Rysio z "Klanu" ? Dlaczego o nim zapomnieli... żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliamia Angelina??? 29.04.05, 19:30 Pitt - Okay!, ale A. Jolie??? Ona nie jest ładna! No, moze torchę, ale na pewno jest dużo piękniejszych od niej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura... Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.abhsia.telus.net 30.04.05, 06:16 Najpieknijsza jest Marysia Jozwiak z Nysy i Janek Pocienek z Prudnika. Dlaczego akurat najladniesi sa wylansowani przez CNN i Gazete Wyborcza? Dlaczego CNN i Gazeta Wyborcza maja prawo na prawde wybierania najpiekniejszych, prawda jest taka ze to jes byznes? Lusia P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:18 Najpiękniejsi? Rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały pindolek Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:10 Moja Kobieta twierdzi, że Brad Pitt "ma większego pindolka" (niż ja, rzecz jasna)! Jestem załamany, popełnię samobójstwo! Straciłem libido. Nie jestem już mężczyzną. Ona mnie nie chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlaczego Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.abhsia.telus.net 30.04.05, 15:33 Mlozy zolnierz sie klania i jego myslenie. Pan to chyba to taki jak Pana list. Lusia P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KosmicznyWinnetou Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:19 kobieta-Renata Beger,mężczyzna-Lech Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi l IP: *.do.pl / *.generacja.pl 30.04.05, 19:41 To wszystko,bzdury. JA JESTEM NAJPIĘKNIEJSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Oni najpiekniejszymi??? To ja chce byc brzydka :) IP: *.offnoise.com 01.05.05, 08:56 Odpowiedz Link Zgłoś
zwieracz Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi... 01.05.05, 11:03 Angelina Jolie jest boska! Jej usta mnie powalają! Zdecydowanie zgadzam się i uważam, że Angie w 150% zasługuję na miano najpiękniejszej! :-*** Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Angelina Jolie i Brad Pitt najpiękniejszymi.. 01.05.05, 13:47 Stary, przecież to kaszalot! Widziałeś ją kiedyś bez centymetrowej warstwy makijażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_jacek! Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 15:23 Jak mozna udgornie uznac kogoś za najpiękniejszego? Przecież to jakieś gigantyczne nieporozumienie. Dla mnie najpiekniejsza jest np. Uma Thurman. Ale przeciez _dla mnie_ i nikt nie musi mojego pogladu podzielać. Jak mozna powiedzieć że ktos jest najpiekniejszy na swiecie? Po1:nie na swicie, tylko w Hollywood. A po2: według, przepraszam, czyjej oceny? Odpowiedz Link Zgłoś