Dodaj do ulubionych

Nowa ramówka telewizyjna na jesień

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:13
Jednym slowem dno... Nie ma po co TV wlaczac!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mg wawa J.Bro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:14
      ani nie śpiewa, ani nie tańczy...
      • Gość: starydziat Re: J.Bro? IP: *.chello.pl 26.08.05, 00:30
        Dobrze że mam kabel. A J.B pomimo uśmiechu wygląda na steraną życiem, zmęczoną
        starszą kobietę. A nie ma chyba jeszcze 40 ?
        • chaha Re: J.Bro? 26.08.05, 04:07
          Nie, jest młodsza ode mnie, Stary Dziadu ;-)
          • starydziat Re: J.Bro? 26.08.05, 12:18
            Znaczy od kogo ? a ile ty masz ? A poza tym napisałem że wygląda kiepsko. A
            zresztą niech se wygląda jak chce :)
    • piotr7777 Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień 26.08.05, 00:19
      Gość portalu: Widz napisał(a):

> Jednym slowem dno... Nie ma po co TV wlaczac!!!!!!!
      Dno to ten tekst - jakbym czytał SuperExpress.
      • Gość: Widz Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:55
        To czytaj sobie dalej SE. Cos na twoim poziomie...
    • Gość: manio DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.chello.pl 26.08.05, 00:26
      to bede ogladać na pewno. dzieki ci polsat!
      • Gość: molpyd Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.08.05, 04:01
        mowisz prawde?, jejku jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! a skad masz takie informacje?
      • Gość: daki Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 07:51
        jupi ja tez bede to ogladac.. ogladam po niemiecku a teraz bede mogla po
        polsku!! dzieki ci polsat!!!:]
        • Gość: ptyś Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:30
          "Gotowe na wszystko", to polska wersja amerykanskiego tytulu, obawiam sie
          tylko, ze nie wszystkie nawiazania i aluzje nie beda zrozumiale dla wielu
          polskich widzow
      • Gość: Andy Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.chello.pl 26.08.05, 13:10
        premiera 8 września o 21:15 !!!
    • Gość: bzdet wchodzę do łazienki, a tam brodzik! IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 00:41
      • Gość: widz Brodzik przereklamowana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:31
        • Gość: ja Ja tam do Brodzik nic nie mam ale innych nie znam. IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 13:48
    • czajek76 Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień 26.08.05, 00:50
      Ogladajcie "The Contender"
      Jest rewelacyjny! Sly Stallone i Sugar Ray sa naprawde super :)
      Polecam goraco!
      • Gość: ptyś The Contender IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:29
        Szkoda tylko, ze jeden koles popelnil samobojstwo, jak odpadl z programu w
        amerykanskiej edycji
    • Gość: bombi Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 01:06
      macie racje, wszystko w telewizji polskiej to ch..owian tatrzenska, przerywana
      strasznie slabymi reklamami, które nie rzadako sa bardziej wartosciowe dla
      widza niz wszystkie pozycje poprzestawiane w "niby nowej ramowce"
    • Gość: Sylwia ramówka dla emerytek IP: *.iim.pl / *.iim.pl 26.08.05, 07:23
      Czyli telewizja przygotowała ramówkę dla staruszek, dobrze że mam blisko
      wypożyczalnie DVD
    • Gość: danka Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:52
      "Niania " też na TVN - to tak tylko gwoli ścisłości. Ale tak na prawdę to
      DNO !!!!!!!!!!
    • Gość: lol Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 09:10
      j. bro i ta fota na glownej. nie moge muahahah. tylko smiac sie do rozpuku.
      polskie pseudogwiazdy sprzedajace sie w reklamach kostek zapachowych do srocza
      i farby do wlosow - to sie teraz ceni
      • Gość: Oleńka Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:26
        no tak...nawet nie sprawdzili info..niania ma byc na tvn
        • Gość: el Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.icpnet.pl 10.09.05, 10:47
          a właśnie że nie ma być tylko na polsacie i już była reklama na polsacie angielska wersja była zajebista zobaczymy czy polska jej dorówna...
      • icegirl Zęby J. Bro 26.08.05, 15:37
        Kto jej tak beznadziejnie poprawił te zęby? Jedynki górne wybielone, a reszta
        bez większych zmian. Istny bóbr. A szkoda, bo Brodzik jest śliczna...
    • Gość: Omega Warszafka i mentalna prowincja IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:59
      ubawią się świetnie, reszta nie ma czego szukać. No, może te "Desperate
      housewives" dadzą się oglądać. Reszta wygląda na mutacje "Kasi i Tomka", jest
      formatem (pytanie: po co mam oglądać jakąś "Nianię", skoro mogę obejrzeć
      oryginał), albo zwyczajnie kiepska ("Kryminalni").

Mam nadzieję, że te wybitne "dzieła" nie wywalą z ramówki "Monka" czy "Dowodów
      zbrodni". Bo już naprawdę nie będzie czego oglądać.
    • Gość: piter Niania IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.08.05, 10:35
      Niania bedzie w tvn a nie na polsacie ;)
    • Gość: Suboptymista Nie oglądam telewizji IP: *.dashofer.pl / 212.160.156.* 26.08.05, 10:38
      Uważam, że oglądanie szkodzi zdrowiu. Powinny być plansze ostrzegające, jak
      przy papierosach. "Oglądanie TV zabija". Albo "Telewizja może powodować
      zaburzenia emocjonalne i zaburzyć proces myślenia".
      A poza tym "Telewizja kłamie" :)
    • Gość: Monika Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.05, 11:15
      A co z tymi, co w serialach nie gustuja????????????????? Ani akurat
      nieszczególnie w J.B.?
    • Gość: fanisko Brytyjski serial "Coupling" - nastepca "Friends" IP: *.ericsson.net 26.08.05, 11:33
      Naprawde niesamowity serial. Okrzyknieto go brytyjska odpowiedzia na
      amerykanskie "Friends". Naprawde obejrzalbym go z checia jeszcze raz bo warto.
      Byle tylko nie zarzneli humoru jakims glupawym tlumaczeniem. Te nierzadko
      przydlugawe riposty Jacka Davenporta w ktorych probuje udowodnic swoje racje
      wynikajace z jego 100%-towo meskiej filozofii zyciowej pogladow sa po prostu
      genialne i boje sie, ze po tlumaczenie straca swoj charakter.
    • gniewek.113 Śliczna jest ta Bro :) 26.08.05, 12:01
      yhh :]
      • block-buster W zenujacym Metrze zenujaca tv i zenujaca J.Bro 26.08.05, 12:46
        Syf,malaria i Kazachstan-to w skrocie PGR-owskie Metro/kto to redaguje?/robione
        na poziomie gimnazjum,promujace najgorsza telewizje swiata,robiona przez takich
        samych"Fachowcow",narzucajaca zalosna i naduzywana aktoreczke,jako polska
        Marylin Monroe.
        Ja telewizji nie ogladam w Londynie w ogole.Chadzam tu i owdzie,czesto do
        kina,czesto do pubu,rzadziej na koncerty i do klubow.Natomiast widze,ze w moim
        ukochanym kraju nadal syf i malaria.Nadal seriale decyduja,co sie nosi,jak sie
        mowi,kogo sie oglada...Zalosne to,jak stara gazeta,poplamiona sledziami.Jak
        mozna promowac Koko Figure,ktora wszedzie moglaby jedynie magiel prowadzic lub
        miesem handlowac w sklepie komercyjnym za komuny.Jak mozna promowac J.Bro,ktora
        nigdy nic nie zagrala,nie ma nigdy nic do powiedzenia i wyglada,jak pracownica
        agencji towarzyskiej.A juz podawanie zapowiedzi brazylijskich seriali,ktore
        tylko troglodyta i obloznie chorzy MUSZA ogladac,jest zerowaniem na najnizszych
        instynktach ludzkich...
        • gniewek.113 Na obczyżnie tylko żółcią karmią, jak widać.. 26.08.05, 13:47
          Jak to jest, że każdy ex-Polak pluje na swój kraj.. Seriali nie ogladam (nie
          mam na to ani czasu, ani ochoty). Widziałem kilka (dosłownie) odcinków "Tomek i
          Kasia"(czy jak to się zwie..) i nie bylem zdegustowany. Joasia jest genialna.
          Śliczna, piękna, urocza, zabawna, polska, nasza :) [dobrze, że moja żona nie
          będzie tego czytała;) ].
          Facet, wyluzuj, bo nikomu już nie imponują "przemądrzałe polonusy".
          • block-buster My sie Gniewek nie rozumiemy... 26.08.05, 16:17
            Ja oceniam pania Bro.Metro i polska telewizje.To nie jest zolc.Ja odpadow nie
            ogladam.Ja kocham Polske niemniej od Ciebie,panie Gniewek.Nawet moze
            bardziej,bo tuz po Sierpniu 80 dostalem bylem od SB paszport w jedna strone,za
            maczanie palcow w stoczni.Nawet mialem telewizor i ogladalem,co sie dalo,ale po
            paru latach zrozumialem,ze tam leci/za wyjatkiem dziennikow i co dziesiatego
            filmu/sam chlam,robiony przez amatorow i z amatorow udzialem.Tu mloda aktorka
            tlumaczy Ci co nieco.Kiedys lansowalo sie aktorki w Lozku lub na podlodze/co
            kto woli/.Teraz narzucaja ci jakas zalosna,nieudana,przecietnie ladna
            dziewczyne,ktora po oparu reklamach stala sie podpaskiem,a nie aktorka.Sharon
            Stone czy Nicole Kidman nie zagra reklamy nawet za sto milionow.Bo to jest
            klasa.Ta lalunia a magla klasy nie ma,jak wszystkie seriale dla babc i
            dziadkow.Spiesz sie koles kochac swoja piekna zone,ktora na bank jest sto razy
            ladniejsza od J.Bro/kradzione od J.Lo/.Moja przynajmniej jest...
    • Gość: młoda aktorka Te same twarze IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 12:42
      To co myślę o telenowelach to jedna sprawa... a to że jestem aktorką i chcę
      wykonywać swój zawód to druga.
      Dla mnie jest śmieszne, że oglądając serial widzę aktorkę lub aktora, którzy
      występują jeszcze w kilku innych równocześnie. Podobnie jest z filmami ale to
      mogę prędzej zrozumieć ze względu na chęć zaangażowania gwiazd. Seriale powinny
      rządzić się trochę innymi prawami niż kino.
      A tak poza tym, to jako aktorka mogę śmiało powiedzieć, że szansa zagrania
      przeze mnie w jakimś filmie czy serialu jest praktycznie równa zeru.
      Aktorów bieże się albo znanych albo z polecenia. Ci z polecenia robią się
      znani... itd. Żeby być aktorem z polecenia oprócz koneksji rodzinnych,
      łóżkowych, towarzyskich... można trafić na profesora w szkole teatralnej, który
      ma dobre układy i ciebie na przykład uznaje. Najlepiej żeby to był znany aktor
      lub reżyser wykładający w Warszawie, ewentualnie w Łodzi, niektórzy w Krakowie.
      Jeżeli trafiłeś na nieodpowiedniego profesora, albo zagrałeś u bojkotowanego
      przez środowisko reżysera to praktycznie nie masz szans.
      Podobnie jest z wszystkimi festiwalami, np. Wrocławskim...
      Może to pesymistyczne podejście wg Was ale dla mnie to po prostu chleb
      powszedni. A kiedyś wierzyłam, że samym talentem i pracowitością coś będę mogła
      zdziałać.
      I tak zdziałam... zarobię kasę na innym polu i sama wyprodukuję. Jestem na
      dobrej drodze.
      A tak wracając do tematu - czy nie nudzi Was oglądanie ciągle tych samych
      twarzy. Może to tylko moje zdanie...
      • Gość: Reżyser Re: Te same twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:29
        młoda aktorka napisała :
        koneksji rodzinnych, łóżkowych, towarzyskich...
        A co masz przeciwko koneksjom łózkowym ???
        Wszystkim wam się wydaje że macie talent - a ja widzę w telewizji że to nie
        prawda.
        • Gość: młoda aktorka Re: Te same twarze IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 13:39
          ciekawe... Właśnie o tym napisałam... że te które być może mają talent a nie
          mają koneksji w telewizji nie występują
          Więc drogi Reżyserze, pamiętaj, że Twój zawód również podlega tym samym zasadom
          rynku - koneksje m.in. łóżkowe. Spora część reżyserów musi szukać poparcia u
          znanych aktorów, więc proszę nie wywyższaj się nad aktorami o których nic nie
          wiesz - jedziemy na tym samym wózku.
          Patrząc na produkcje telewizyjne mogę powiedzieć o reżyserach to, co Ty o
          aktorkach... "wszystkim Wam się wydaje, że macie talent - a ja widzę w
          telewizji, że to nie prawda" - ale tego nie powiem, bo do telewizji dostęp mają
          tylko nieliczni
      • Gość: Omega Pół biedy, że te same twarze IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:43
        Cała bieda jest w tym, że wszyscy dobrzy scenarzyści - zakładając, że tacy byli
        - gdzieś poznikali. Nie ma ich. Po prostu. Nie wiem... może chałturzą w
        telenowelach (to sztuka ciagnąć ten sam wątek przez 10 odcinków - ale chyba to
        jednak "wypala" tych ludzi); może nie mieli koneksji i pracują w reklamie; a
        może ich nigdy nie było.

W każdym razie, nie ma czego oglądać. A aktorom (nawet nie tym Wielkim - tym
        zwykłym, solidnym rzemieślnikom ekranu) współczuję, bo nie mają czego grać.
    • aniaczepiel Zlikwidowali "Prześwietlenie" 26.08.05, 13:53
      Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
    • Gość: Baska Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:50
      Wlaczalam, wlaczam i bede wlaczac TV tylko na serial Kryminalni. Reszta ramowki
      TVN, TVP, Polsatu nie zasluguje na uwage....
    • Gość: BEBE Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.lublin.mm.pl 26.08.05, 18:06
      po co taki komentarze wszystko jest dla ludzi...co kto lubi a ja nie mam tv i
      sobie czytam piątkową telewizyjną i wiem wszystko co w której telenoweli a w
      czasie emisji idę na spacer albo na zakupy nikt nikomu nie każe ogladać wieć po
      co te krytyki?
    • Gość: Robo A jednak! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.05, 15:31
      Słyszalem ze Warto Kochać ma być całkiem dobrze zrobionym serialem!
      Premiera 1 pażdziernika o 17.15. zobaczymy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka