Gość: Widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:13 Jednym slowem dno... Nie ma po co TV wlaczac!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mg wawa J.Bro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:14 ani nie śpiewa, ani nie tańczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starydziat Re: J.Bro? IP: *.chello.pl 26.08.05, 00:30 Dobrze że mam kabel. A J.B pomimo uśmiechu wygląda na steraną życiem, zmęczoną starszą kobietę. A nie ma chyba jeszcze 40 ? Odpowiedz Link Zgłoś
starydziat Re: J.Bro? 26.08.05, 12:18 Znaczy od kogo ? a ile ty masz ? A poza tym napisałem że wygląda kiepsko. A zresztą niech se wygląda jak chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień 26.08.05, 00:19 Gość portalu: Widz napisał(a): > Jednym slowem dno... Nie ma po co TV wlaczac!!!!!!! Dno to ten tekst - jakbym czytał SuperExpress. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:55 To czytaj sobie dalej SE. Cos na twoim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.chello.pl 26.08.05, 00:26 to bede ogladać na pewno. dzieki ci polsat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molpyd Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.08.05, 04:01 mowisz prawde?, jejku jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! a skad masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daki Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 07:51 jupi ja tez bede to ogladac.. ogladam po niemiecku a teraz bede mogla po polsku!! dzieki ci polsat!!!:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:30 "Gotowe na wszystko", to polska wersja amerykanskiego tytulu, obawiam sie tylko, ze nie wszystkie nawiazania i aluzje nie beda zrozumiale dla wielu polskich widzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: DESPERATE HOUSEWIVES IP: *.chello.pl 26.08.05, 13:10 premiera 8 września o 21:15 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ja tam do Brodzik nic nie mam ale innych nie znam. IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 13:48 Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień 26.08.05, 00:50 Ogladajcie "The Contender" Jest rewelacyjny! Sly Stallone i Sugar Ray sa naprawde super :) Polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś The Contender IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:29 Szkoda tylko, ze jeden koles popelnil samobojstwo, jak odpadl z programu w amerykanskiej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombi Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 01:06 macie racje, wszystko w telewizji polskiej to ch..owian tatrzenska, przerywana strasznie slabymi reklamami, które nie rzadako sa bardziej wartosciowe dla widza niz wszystkie pozycje poprzestawiane w "niby nowej ramowce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ramówka dla emerytek IP: *.iim.pl / *.iim.pl 26.08.05, 07:23 Czyli telewizja przygotowała ramówkę dla staruszek, dobrze że mam blisko wypożyczalnie DVD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:52 "Niania " też na TVN - to tak tylko gwoli ścisłości. Ale tak na prawdę to DNO !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 09:10 j. bro i ta fota na glownej. nie moge muahahah. tylko smiac sie do rozpuku. polskie pseudogwiazdy sprzedajace sie w reklamach kostek zapachowych do srocza i farby do wlosow - to sie teraz ceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:26 no tak...nawet nie sprawdzili info..niania ma byc na tvn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.icpnet.pl 10.09.05, 10:47 a właśnie że nie ma być tylko na polsacie i już była reklama na polsacie angielska wersja była zajebista zobaczymy czy polska jej dorówna... Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Zęby J. Bro 26.08.05, 15:37 Kto jej tak beznadziejnie poprawił te zęby? Jedynki górne wybielone, a reszta bez większych zmian. Istny bóbr. A szkoda, bo Brodzik jest śliczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Warszafka i mentalna prowincja IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:59 ubawią się świetnie, reszta nie ma czego szukać. No, może te "Desperate housewives" dadzą się oglądać. Reszta wygląda na mutacje "Kasi i Tomka", jest formatem (pytanie: po co mam oglądać jakąś "Nianię", skoro mogę obejrzeć oryginał), albo zwyczajnie kiepska ("Kryminalni"). Mam nadzieję, że te wybitne "dzieła" nie wywalą z ramówki "Monka" czy "Dowodów zbrodni". Bo już naprawdę nie będzie czego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Niania IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.08.05, 10:35 Niania bedzie w tvn a nie na polsacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suboptymista Nie oglądam telewizji IP: *.dashofer.pl / 212.160.156.* 26.08.05, 10:38 Uważam, że oglądanie szkodzi zdrowiu. Powinny być plansze ostrzegające, jak przy papierosach. "Oglądanie TV zabija". Albo "Telewizja może powodować zaburzenia emocjonalne i zaburzyć proces myślenia". A poza tym "Telewizja kłamie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.05, 11:15 A co z tymi, co w serialach nie gustuja????????????????? Ani akurat nieszczególnie w J.B.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanisko Brytyjski serial "Coupling" - nastepca "Friends" IP: *.ericsson.net 26.08.05, 11:33 Naprawde niesamowity serial. Okrzyknieto go brytyjska odpowiedzia na amerykanskie "Friends". Naprawde obejrzalbym go z checia jeszcze raz bo warto. Byle tylko nie zarzneli humoru jakims glupawym tlumaczeniem. Te nierzadko przydlugawe riposty Jacka Davenporta w ktorych probuje udowodnic swoje racje wynikajace z jego 100%-towo meskiej filozofii zyciowej pogladow sa po prostu genialne i boje sie, ze po tlumaczenie straca swoj charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster W zenujacym Metrze zenujaca tv i zenujaca J.Bro 26.08.05, 12:46 Syf,malaria i Kazachstan-to w skrocie PGR-owskie Metro/kto to redaguje?/robione na poziomie gimnazjum,promujace najgorsza telewizje swiata,robiona przez takich samych"Fachowcow",narzucajaca zalosna i naduzywana aktoreczke,jako polska Marylin Monroe. Ja telewizji nie ogladam w Londynie w ogole.Chadzam tu i owdzie,czesto do kina,czesto do pubu,rzadziej na koncerty i do klubow.Natomiast widze,ze w moim ukochanym kraju nadal syf i malaria.Nadal seriale decyduja,co sie nosi,jak sie mowi,kogo sie oglada...Zalosne to,jak stara gazeta,poplamiona sledziami.Jak mozna promowac Koko Figure,ktora wszedzie moglaby jedynie magiel prowadzic lub miesem handlowac w sklepie komercyjnym za komuny.Jak mozna promowac J.Bro,ktora nigdy nic nie zagrala,nie ma nigdy nic do powiedzenia i wyglada,jak pracownica agencji towarzyskiej.A juz podawanie zapowiedzi brazylijskich seriali,ktore tylko troglodyta i obloznie chorzy MUSZA ogladac,jest zerowaniem na najnizszych instynktach ludzkich... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Na obczyżnie tylko żółcią karmią, jak widać.. 26.08.05, 13:47 Jak to jest, że każdy ex-Polak pluje na swój kraj.. Seriali nie ogladam (nie mam na to ani czasu, ani ochoty). Widziałem kilka (dosłownie) odcinków "Tomek i Kasia"(czy jak to się zwie..) i nie bylem zdegustowany. Joasia jest genialna. Śliczna, piękna, urocza, zabawna, polska, nasza :) [dobrze, że moja żona nie będzie tego czytała;) ]. Facet, wyluzuj, bo nikomu już nie imponują "przemądrzałe polonusy". Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster My sie Gniewek nie rozumiemy... 26.08.05, 16:17 Ja oceniam pania Bro.Metro i polska telewizje.To nie jest zolc.Ja odpadow nie ogladam.Ja kocham Polske niemniej od Ciebie,panie Gniewek.Nawet moze bardziej,bo tuz po Sierpniu 80 dostalem bylem od SB paszport w jedna strone,za maczanie palcow w stoczni.Nawet mialem telewizor i ogladalem,co sie dalo,ale po paru latach zrozumialem,ze tam leci/za wyjatkiem dziennikow i co dziesiatego filmu/sam chlam,robiony przez amatorow i z amatorow udzialem.Tu mloda aktorka tlumaczy Ci co nieco.Kiedys lansowalo sie aktorki w Lozku lub na podlodze/co kto woli/.Teraz narzucaja ci jakas zalosna,nieudana,przecietnie ladna dziewczyne,ktora po oparu reklamach stala sie podpaskiem,a nie aktorka.Sharon Stone czy Nicole Kidman nie zagra reklamy nawet za sto milionow.Bo to jest klasa.Ta lalunia a magla klasy nie ma,jak wszystkie seriale dla babc i dziadkow.Spiesz sie koles kochac swoja piekna zone,ktora na bank jest sto razy ladniejsza od J.Bro/kradzione od J.Lo/.Moja przynajmniej jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda aktorka Te same twarze IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 12:42 To co myślę o telenowelach to jedna sprawa... a to że jestem aktorką i chcę wykonywać swój zawód to druga. Dla mnie jest śmieszne, że oglądając serial widzę aktorkę lub aktora, którzy występują jeszcze w kilku innych równocześnie. Podobnie jest z filmami ale to mogę prędzej zrozumieć ze względu na chęć zaangażowania gwiazd. Seriale powinny rządzić się trochę innymi prawami niż kino. A tak poza tym, to jako aktorka mogę śmiało powiedzieć, że szansa zagrania przeze mnie w jakimś filmie czy serialu jest praktycznie równa zeru. Aktorów bieże się albo znanych albo z polecenia. Ci z polecenia robią się znani... itd. Żeby być aktorem z polecenia oprócz koneksji rodzinnych, łóżkowych, towarzyskich... można trafić na profesora w szkole teatralnej, który ma dobre układy i ciebie na przykład uznaje. Najlepiej żeby to był znany aktor lub reżyser wykładający w Warszawie, ewentualnie w Łodzi, niektórzy w Krakowie. Jeżeli trafiłeś na nieodpowiedniego profesora, albo zagrałeś u bojkotowanego przez środowisko reżysera to praktycznie nie masz szans. Podobnie jest z wszystkimi festiwalami, np. Wrocławskim... Może to pesymistyczne podejście wg Was ale dla mnie to po prostu chleb powszedni. A kiedyś wierzyłam, że samym talentem i pracowitością coś będę mogła zdziałać. I tak zdziałam... zarobię kasę na innym polu i sama wyprodukuję. Jestem na dobrej drodze. A tak wracając do tematu - czy nie nudzi Was oglądanie ciągle tych samych twarzy. Może to tylko moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reżyser Re: Te same twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:29 młoda aktorka napisała : koneksji rodzinnych, łóżkowych, towarzyskich... A co masz przeciwko koneksjom łózkowym ??? Wszystkim wam się wydaje że macie talent - a ja widzę w telewizji że to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda aktorka Re: Te same twarze IP: *.77.classcom.pl 26.08.05, 13:39 ciekawe... Właśnie o tym napisałam... że te które być może mają talent a nie mają koneksji w telewizji nie występują Więc drogi Reżyserze, pamiętaj, że Twój zawód również podlega tym samym zasadom rynku - koneksje m.in. łóżkowe. Spora część reżyserów musi szukać poparcia u znanych aktorów, więc proszę nie wywyższaj się nad aktorami o których nic nie wiesz - jedziemy na tym samym wózku. Patrząc na produkcje telewizyjne mogę powiedzieć o reżyserach to, co Ty o aktorkach... "wszystkim Wam się wydaje, że macie talent - a ja widzę w telewizji, że to nie prawda" - ale tego nie powiem, bo do telewizji dostęp mają tylko nieliczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Pół biedy, że te same twarze IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:43 Cała bieda jest w tym, że wszyscy dobrzy scenarzyści - zakładając, że tacy byli - gdzieś poznikali. Nie ma ich. Po prostu. Nie wiem... może chałturzą w telenowelach (to sztuka ciagnąć ten sam wątek przez 10 odcinków - ale chyba to jednak "wypala" tych ludzi); może nie mieli koneksji i pracują w reklamie; a może ich nigdy nie było. W każdym razie, nie ma czego oglądać. A aktorom (nawet nie tym Wielkim - tym zwykłym, solidnym rzemieślnikom ekranu) współczuję, bo nie mają czego grać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Zlikwidowali "Prześwietlenie" 26.08.05, 13:53 Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:50 Wlaczalam, wlaczam i bede wlaczac TV tylko na serial Kryminalni. Reszta ramowki TVN, TVP, Polsatu nie zasluguje na uwage.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEBE Re: Nowa ramówka telewizyjna na jesień IP: *.lublin.mm.pl 26.08.05, 18:06 po co taki komentarze wszystko jest dla ludzi...co kto lubi a ja nie mam tv i sobie czytam piątkową telewizyjną i wiem wszystko co w której telenoweli a w czasie emisji idę na spacer albo na zakupy nikt nikomu nie każe ogladać wieć po co te krytyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo A jednak! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.05, 15:31 Słyszalem ze Warto Kochać ma być całkiem dobrze zrobionym serialem! Premiera 1 pażdziernika o 17.15. zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś