Dodaj do ulubionych

Sejmowe naj... naj... naj...

IP: *.acn.waw.pl 19.09.05, 10:20
I CO TU DODAĆ? Dlatego nie ide głosować!!!Mam ich wszystkich w ......
Obserwuj wątek
    • Gość: jaca4o Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:23
      CYRK- nieubliżajac cyrkowcą
      • Gość: darek Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.home1.cgocable.net 19.09.05, 10:33
        jaca4o napisał(a): nieubliżajac cyrkowcą

Nie ublizaj "cyrkowca", polonisto ....
        • Gość: Oliveira Kochani populitycy, proszę, wyzdychajcie... IP: *.atman.pl / *.atman.pl 19.09.05, 11:06
          Jakiś wąglik, dżuma, bo ja wiem...
        • panswann Re: Sejmowe naj... naj... naj... 19.09.05, 12:23
          Gość portalu: darek napisał(a):

>> jaca4o napisał(a): nieubliżajac cyrkowcą
          >
          > Nie ublizaj "cyrkowca", polonisto ....

rtfl, smiac sie czy plakac?
          zamienil stryjek siekierke na kijek
      • elfhelm Uwagi 19.09.05, 14:24
        - skoki Janowskiego to poprzednia kadencja
        - a zmian jest trochę więcej np. Zielonka - Samoobrona, PBL, SGosp. i znowu
        Samoobrona
    • Gość: Zdegustowany Moja opinia IP: *.access.telenet.be 19.09.05, 10:24
      Nie dziwmy się, że pozytywnych ocen działalności sejmu jest tak mało, to co
      posłowie robą woła o pomstę do nieba. Ale widzę też tutaj manipulację
      "kochanej" GW, gdyby tak raz napisała co sejm zrobił dobrze (chociaż jedna
      ustawa na pewno się znajdzie),ponadto jak widać w powyższej rubryce GW nie
      jest w stanie ośmieszyć PO, za to stara się to robić na pierwszych stronach
      dzisiejszego wydania (i nie tylko). To się nazywa manipulacja przez duże M!
      Wstyd panie M....
      • Gość: Burek Re: Moja opinia IP: *.pekao.com.pl 19.09.05, 10:55
        Kiedyś chyba nawet zrobili podsumowanie "zysków" i "strat", czyli napisali, co
        było dobre (ustawy itp.).
        Takie mam przynajmniej wrażenie, że to oni :)
        A do tych, co nie idą głosować, to polecam artykuł o łojcu derektorze :)
        Może lepiej zagłosować na "mniejsze zło".

Rozsądku życzę

burek
      • Gość: OLEK TO ZDJĘCIE MÓWI WSZYSTKO!! ŻENADA!! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 19.09.05, 11:18
      • Gość: Bea Re: Moja opinia IP: 194.16.175.* 19.09.05, 16:04
        poczekajmy jeszcze troche to jakas aferka sie znajdzie.. koryto jak wiadomo
        pozostaje to samo tylko swinie sie zmieniaja
      • elfhelm no parę dobrych jest rzeczy 19.09.05, 16:54
        nowelizacja prawa pracy, nowelizacja kpk z 2003 r., wielka nowelizacja kodeksu
        cywilnego i ostatnia nowelizacja kpc - ustawy przyzwoite
        ustawodawstwo europejskie - w miarę ok
        jest nowe prawo upadłościowe - nie wiadomo po co
        kodeks morski - taki sobie
        wszystko to można było zrobić i w innych kadencjach
      • Gość: Kuba Re: Moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:41
        Nie jestem fanem pani Beger ale z tego co pamiętam to na maturze miała co
        najmniej jedną 5 i 4. Gazeto
        więcej obiektywizmu !
    • Gość: weron Gabriel Podskakiwał w poprzedniej kadencji IP: 80.55.158.* 19.09.05, 10:29
      ale plama GW! Gabriel Janowski podskakiwał w trakcie III kadencji sejmu, a
      nie obecnej
    • maalza Re: Sejmowe naj... naj... naj... 19.09.05, 10:51
      genialne.......
    • Gość: obywatelka Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:02
      Stary, właśnie nie idąc głosujesz na nich !!!!!
      • Gość: mlody junak Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.crowley.pl 19.09.05, 11:18
        dokladnie!
        bojkotując wybory dajecie przyzwolenie na rzady głupków!
        apeluję o wysoka frekwencję! wszyscy do urn! a jak nie macie na kogo glosowac,
        to oddajcie nieważny głos.
        a tym bardziej idźcie głosować jeśli wasza partia w sondażach jest poniżej
        progu!

w Polsce należy wprowadzić obowiązek głosowania. albo ulgę podatkową dla
        głosujących!
    • at_work Nie na temat... 19.09.05, 11:10
      Przepraszam, ale mam jednak nieodparte wrażenie, że Lepper po wygranych
      wyborach uczyniłby swoją trzodę chlewną posłami/senatorami, jak to zrobił
      Kaligula ze swoim wiernym rumakiem.

To tylko, tak a propos owsa i dziwnego wzroku posłów Samoobrony.

_
      Pies, czyli kto?
      • Gość: ankecenamon Re: Nie na temat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:02
        napisz jeszcze coś śmiesznego
    • Gość: prawnik Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:22
      No to narodzie głosuj a sam zdychaj za minimalną!
    • Gość: Gosc Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:30
      To swietny artykul, przeczytalem caly w dzisiejszym metrze i niezle sie
      usmialem, zwlaszcza z "pierwszego mulata RP" - czyli Andrzeja Leppera :)
      Ale moze przyadlby sie teraz tak dla odmiany artykul o tym co kto zrobil
      dobrego? Jakie ustawy kto prtzygotowal, jakie ciekawe oswiadczenia i zapytania
      oglosil z mownicy... tak dla odmiany :)
      Chociaz pewnie artykul bylby nieco krotszy niz tez :)
    • wroclawianka2 DLACZEGO POMINIĘTO HANNĘ GUCWIŃSKĄ ? 19.09.05, 12:02
      Gość portalu: wojtacki napisał(a):

> I CO TU DODAĆ? Dlatego nie ide głosować!!!Mam ich wszystkich w ......

Złotousta Hanna Gucwińska zapytana przez dziennikarza dlaczego w Sejmie zajmuje się samolotami wielozadaniowymi z dziecinną otwartością odpowiedziała, że nie widzi różnicy między bocianem, a samolotem, bo to i to ... lata.
      Wybrać Gucwińską do Sejmu, niech dalej plecie głupstwa!
    • niewir FENOMENI POLSKIEGO SEJMU 19.09.05, 12:39
      Hanna i Antoni Gucwińscy powionni znaleźć swoje miejsce w księdze Guinnesa. Startowali już chyba ze wszstkich mozliwych opcji politycznych w Polsce. Antoni Gucwiński, jako działacz wojewódzkiej egzekutywy PZPR startował z tej, jedynie słusznej opcji. Potem, gdy górę wzięli opozycjoniści, wyprosił dla siebie miejsce na liscie Kongresu Liberalno-Demokratycznego. Następnie wrócił na łono lewicy i w objęciach Unii Pracy i Sojuszu Lewych Dochodów tez próbował... Udało się tylko Hannie Gucwińskiej - zdobyła mandat z lewicowej Unii Pracy. Nawet wstąpiła do partii. Ale szybko zrezygnowała, gdyż trzeba było... płacić składki członkowskie. Dopóki za Gucwińską jej składki regulował pracownik jej biura poselskiego - wszystko grało. Gdy tenże osobnik stracił zaufanie do swojej pryncypałki i przestał za nią płacić składki... Hanna Gucwińska zrezygnowała z przynależności do Unii Pracy. Dając wzorowy przykład pracy poselskiej nigdy nie przychodziła do swojego biura poselskiego w poniedziałki, gdyż to był dzień przyjęć wyborców. Nic nie robiąc dla wyborców, nie miała też czym się pochwalić przed dziennikarzami... W sumie NIGDY z nimi sie nie spotkała. Bo po jaką cholerę? Przecież pieniądze na prowadzenie biura poselskiego można w odpowiedni sposób przelać na konto rodzinne Gucwińskich. Choćby przez przyznanie swojemu mężowi ryczałtu na samochód ZOO, którym dowoził ją (aż dwa razy w miesiącu) na lotnisko. Była to intratna sprawa - Gucwiński otrzymywał ponad półtora tysiąca złociszów miesięcznie. Teraz już wiadomo dlaczego Gucwińscy razem startują do Sejmu - można wydoić sejmową kasę na dwa biura poselskie!
    • dm117 NIESTETY JAK NARÓD TAKI SEJM............ 19.09.05, 12:49
      i to jest tak naprawde smutne!!!!!!!!!! Prawda jest taka ze nasz kraj jest
      ciemnogrodem pod tym wzgledem!!!!
    • Gość: Spoonman Bronisław Komorowski rulez IP: *.pld2.root4.net / 213.17.194.* 19.09.05, 13:22
      „Proszę Państwa! Jest takie powiedzenie, że polski lotnik to jest taki, że jak
      trzeba będzie, to nawet poleci na drzwiach od stodoły [...] ”.

Ble, ble, ble...
      Louis Bleriot: "Z dobrym silnikiem polecą nawet wrota od stodoły" Tak to brzmi w
      oryginale...
      Niechby i nawet o tym wiedział 1 promil ludzi w Polsce, ale to nie zwalnia
      ministra od nie opowiadania głupot.
    • Gość: mara Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.crowley.pl 19.09.05, 13:27
      a ja dlatego ide glosować na mądrych i pracowitych (też tacy sie jeszcze w
      POLSCE uchowali).
    • Gość: Lehoo Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.internet.v.pl 19.09.05, 13:59
      Czasy są tak zadziwiające, że patrząc na wyczyny deputowanych opbecnej kadencji
      z łezką wspominamy tych z poprzedniej jako wzór umiarkowania.
    • Gość: jack Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:32
      Głosować trzeba ! "Na złość tacie nasram w gacie" w tym przypadku nie
      działa.Ktoś i tak wejdzie i będzie stanowił dla ciebie prawo,a ty będziesz klął
      i płacił.Wybierz normalnych ludzi.Ja głosuję na Korwina żeby przepędzić
      koryciarzy i rozwalić wreszcie krwiopijców z ZUS
    • Gość: jack Głosować trzeba ! "Na złość tacie nasram w gacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:34
      W tym przypadku nie
      działa.Ktoś i tak wejdzie i będzie stanowił dla ciebie prawo,a ty będziesz klął
      i płacił.Wybierz normalnych ludzi.Ja głosuję na Korwina żeby przepędzić
      koryciarzy i rozwalić wreszcie krwiopijców z ZUS
    • Gość: nati Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:38
      I o czym tu rozmawiać? Oto cały i dokładny obraz naszej polskiej "sceny
      politycznej". Ani wybory parlamentarne, ani też prezydenckie niczego nie
      zmienią. Sytuacja jest beznadziejna. Wstyd mi za nasz kraj:(
    • granit-ex Re: Sejmowe naj... naj... naj... 19.09.05, 15:47
      jaki pan taki kram. kwachu podobalo ci sie.
    • kabaty2004 Sejm2005 ShootOut 19.09.05, 15:48
      www.gra.mkombinat.com
    • Gość: X Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.09.05, 17:39
      Świetny artykuł - ciekawe zestawienie
    • nessuno Re: Sejmowe naj... naj... naj... 19.09.05, 19:08
      I masz stuprocentową rację,oby takich ludzi jak najwięcej.Czas najwyższy
      przestać robić dobrze zgraji sku..synów,nierobów i obiboków!$ lata kadencji,to
      1461 dni z czego oni przepracowali aż 333.Ku.. żesz ich w mordę wyje..a mać!I
      za takie opie..nie się jeszcze biorą taką kasiorę.Pies jebał takich
      pOsłów,taki parlament.Żenada i wstyd.Ja też mam ich głęboko w dupie a 25
      września jadę na ryby.Przepraszam za wulgarny język,ale trudno sie
      powstrzymać,by inaczej skomentować całe to barachło.
      • Gość: Demolish Man 52°19' N, 20°57' E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:21
        A te namiary na Warszawkę to po co? Podajesz namiary na Wiejską, coby ktoś się
        zlitował i zrzucił małą wodorówkę?
        • nessuno Re: 52°19' N, 20°57' E 20.09.05, 17:07
          Niestety,nie podaję namiarów na Wiejską,przecież chyba kazdy wie,gdzie mieści
          się największy cyrk.Zrzut wodorówki niewiele by dał moim zdaniem,raczej poważne
          zastanowienie się wszystkich,czy wogóle warto iść głosować.Być może samo pójście
          i oddanie GŁOSU NIEWAŻNEGO też jest jakims rozwiązaniem,ja jednak już dawno
          postanowiłem,że tego dnia(25.09)olewam całą tą parodię demokracji,również
          dokładnie mi wisi,czy nowym preziem będzie Tusk,Kaczka,czy ktoś inny.Smutne
          to,ale zero we mnie wiary,że ktoś z obecnych kandydatów na tzw.pOsła lub prezia
          zrobi cos dla tego kraju,dla zwykłych ludzi.NIE WIERZĘ w to i namawiam
          wszystkich,by się jeszcze zastanowić.Już widzę te głosy oburzenia....
    • Gość: Zeniu Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.09.05, 03:15
      ....A moj wujek tez byl w Sejmie. To byl dopiero cyrk.
    • Gość: kewah Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.05, 08:54
      W d... to ich mozna miec. Tyle tylko, ze oni zyja z naszych podatkow. A to juz
      nie jest mi obojetne.
      • makary21 Re: Sejmowe naj... naj... naj... 20.09.05, 10:09
        no coz z popisow krasmowczych to:

pionowe korytarze i poziome klatki schodowe :)

• Gość: obrokon Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:28
        Więc wybieraj.
        A oni podzielą się stołkami.
        Czym większy oszust tym większe szanse.
    • Gość: michal Re: Sejmowe naj... naj... naj... IP: *.158.78.254.Dial1.Chicago1.Level3.net 22.09.05, 00:25
      Polska warcholstwem stoi,biedna nasza Ojczyzna,kiedy ma takich parlamentariuszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka