Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE PRACY W TV

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:33
Poszukuje pracy w tv - nie mam znanego nazwiska i znajomosci.
Mam doswiadczenie, jestem pomyslowy, kreatywny, wykształcony...

Bardzo prosze osobe ktora moglaby choc wskazac mi gdzie szukac o pomoc.
Dzialy kadr itd to ostatnie miejsce gdzie pomagaja znalezc prace mlodym
zdolnym osobom.

adres mail: tryme@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 18:44
      chcialbym zaznaczyc ze to nie ja jestem tym id*** co pisal ten post :P
      • pressforum Re: POSZUKUJE PRACY W TV 03.11.05, 20:42
        widzimy po IP
    • Gość: :) Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 01:00
      Jak zwykle rzeczowe wypowiedzi.
      Moze jednak jest ktos rozsadny...
      • Gość: :))))))) Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 07:09
        Rozsądnie byłoby zaciągnąć Ninę do łózka,w tej sytuacji:)
      • Gość: GSM Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:27
        Tutaj się spodziewasz rzetelnej odpowiedzi i porady? Zapomnij! Środowisko
        dziennikarskie to najgorsze hieny, w którym tzw. wyścig szczurów i walka z
        konkurencją (innymi dziennikarzami) jest najbardziej widoczna. Po co mają Ci
        pomagać, żebyś im odkroił kawałek torta z wierszówki?
        Mam nadzieję, iż polskie społeczeństwo po ostatnich manipulacjach
        przedwyborczych tzw. "niezależnych" dziennikarzy, przestanie kupować gazety, a
        sami manipulatorzy pójdą " z torbami". Mam także nadzieję, iż nowe propolskie
        władze uwolnią polski "eter" od hegemonii jedynie słusznych stacji radiowych i
        telewizyjnych.
        • Gość: ed Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.acn.waw.pl 04.11.05, 13:35
          Właśnie, właśnie! Ja się już do propolskich zapisuję, gdzie te zapisy? Dajcie
          mi tylko więcej wierszówki! Ja mogę produkować, redagować, cenzoworać i
          nadzorować! Już dawno brałbym 10000 na rękę plus premia, gdyby nie ten cwaniak
          z haczykowatym nosem, który podstępnie mnie podgryza! Bo przecież każdy
          przyzna, że jestem wspaniały i teraz to ja dopiero im wszystkim pokażę!:)
          • Gość: GSM Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:38
            No właśnie. Uderz w stół.....
            • Gość: :) Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:11
              Pisałem do tvn już ponad 10 razy byłem osobiście dzwoniłem i nic.
              Nawet po wysłaniu maili na widzowie@tvn.pl - brak szacunku dla zwykłego widza.
              Przykro mi i to jest przykre.

TVN często w programie Uwaga atakuje innych za ich złe uczynki.
              Warto byłoby nakrecic material u siebie np: o wiecznych stazystach.

tryme@op.pl czekam
              • Gość: GSM Re: POSZUKUJE PRACY W TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:47
                Niestety, w tym kraju nie liczy się człowiek, tylko zysk. I nie dotyczy to
                tylko pracy w mediach. Po co mają dawać komuś umowę na stałe, skoro można mieć
                stażystę za 460 PLN miesięcznie? Całe szczęście, że PO nie wygrała, bo
                pracowalibyśmy za 200 zł miesięcznie, jak znieśliby ustawową płacę minimalną.
                Tak znienawidzona przez usłużne media koalicja PiSu- Samoobrony- LPRu i PSL-u
                ma szanse coś z tym zrobić i raz na zawsze zlikwidować wyzysk- nowoczesne
                niewolnictwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka