gaiaa 07.12.05, 09:02 Woźna? Sprzątaczka? Z dziennikiem pod pachą? Wolne żąrty. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potomar Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy 08.12.05, 09:25 "To może być sprzątaczka albo ktoś inny - podkreśla" No to teraz oburzą się sprzątaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie "sprzątaczki Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 10:41 Nie wiem dlaczego pani Sadowska obraża sprzątaczki.Poza tym,w szkołach nie pracują sprzataczki tylko wozne.Zapomniała rowniez jak niektorzy z gorna pedagogicznego,pilnuja dzieci na szkolnych przerwach.Przepraszam wszystkie sprzatajace panie,ale watpie zeby ktras z nas wiedziala tyle o promocjach plusa.My sprzatamy ,czyli wykonujemy swoja prace,a nie rozmawiamy przez telefony komurkowe w godzinach pracy.Zreszta z reklamy wynika jasno,ze pani rozmawaijąca przez telefon jest niewątpliwie nauczycielką,poniewaz trzyma pod pacha dziennik.Nie wiem czemu takie zachowanie przyjemniej bylo paNI Sadowskiej zrzucic na tę grupę społeczna.Gdyby nie my to nie mialaby pani posprzatanego swojego cieplutkiego stanowiska pracy.Moze pani rzecznik SADOWSKA CHODZIłA DO TAKIEJ SZKOłY W KTOREJ NAUCZAłY PANIE SPRZATACZKI...W TAKIM RAZIE TRUDNO JEJ SIE DZIWIC ZE ZOSTALA T Y L K O RZECZNICZKą PLUSA...:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietoli Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.05, 17:45 ja piorkuje, zero poczucia humoru w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylam nauczycielką Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy IP: 85.219.140.* 20.12.05, 23:34 Pewnie ,że wrzeszczy inikt mi nie powie, że tylko niektórzy.Nauczyciel nie wrzeszczy bez potrzeby , i tylko wtedy jak nie ma innego wyjścia, a często nie ma.Nawet wrzeszczący kocha dzieci.I to bardzo.Czasem krzyczałam , nawet mocno.Jednak po latach kochamy się bardzo. I wcale mi się nie wydaje,bo widujemy się często. Kocham swoich uczniów.Wielkie dzięki jeśli mnie lubią chociaż.ta co krzyczała! Sławka Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byl@gazeta.pl WRZESZCZY, WRZESZCZY IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.05, 00:12 w każdej szkole na kazdej przerwie znajdzie sie taka dyzurna pani, ktorej nie nauczono na studiach emisji glosu, wiec cwiczy sama Odpowiedz Link Zgłoś