Dodaj do ulubionych

Nauczyciel tak nie wrzeszczy

07.12.05, 09:02
Woźna? Sprzątaczka? Z dziennikiem pod pachą? Wolne żąrty. :))))
Obserwuj wątek
    • potomar Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy 08.12.05, 09:25
      "To może być sprzątaczka albo ktoś inny - podkreśla"

No to teraz oburzą się sprzątaczki.
    • Gość: Panie "sprzątaczki Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 10:41
      Nie wiem dlaczego pani Sadowska obraża sprzątaczki.Poza tym,w szkołach nie
      pracują sprzataczki tylko wozne.Zapomniała rowniez jak niektorzy z gorna
      pedagogicznego,pilnuja dzieci na szkolnych przerwach.Przepraszam wszystkie
      sprzatajace panie,ale watpie zeby ktras z nas wiedziala tyle o promocjach
      plusa.My sprzatamy ,czyli wykonujemy swoja prace,a nie rozmawiamy przez telefony
      komurkowe w godzinach pracy.Zreszta z reklamy wynika jasno,ze pani rozmawaijąca
      przez telefon jest niewątpliwie nauczycielką,poniewaz trzyma pod pacha
      dziennik.Nie wiem czemu takie zachowanie przyjemniej bylo paNI Sadowskiej
      zrzucic na tę grupę społeczna.Gdyby nie my to nie mialaby pani posprzatanego
      swojego cieplutkiego stanowiska pracy.Moze pani rzecznik SADOWSKA CHODZIłA DO
      TAKIEJ SZKOłY W KTOREJ NAUCZAłY PANIE SPRZATACZKI...W TAKIM RAZIE TRUDNO JEJ SIE
      DZIWIC ZE ZOSTALA T Y L K O RZECZNICZKą PLUSA...:):):):)
      • Gość: mietoli Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.05, 17:45
        ja piorkuje, zero poczucia humoru w tym kraju
        • Gość: bylam nauczycielką Re: Nauczyciel tak nie wrzeszczy IP: 85.219.140.* 20.12.05, 23:34
          Pewnie ,że wrzeszczy inikt mi nie powie, że tylko niektórzy.Nauczyciel nie
          wrzeszczy bez potrzeby , i tylko wtedy jak nie ma innego wyjścia, a często nie
          ma.Nawet wrzeszczący kocha dzieci.I to bardzo.Czasem krzyczałam , nawet
          mocno.Jednak po latach kochamy się bardzo. I wcale mi się nie wydaje,bo
          widujemy się często.
          Kocham swoich uczniów.Wielkie dzięki jeśli mnie lubią chociaż.ta co krzyczała!
          Sławka Z.
          • Gość: byl@gazeta.pl WRZESZCZY, WRZESZCZY IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.05, 00:12
            w każdej szkole na kazdej przerwie znajdzie sie taka dyzurna pani, ktorej nie
            nauczono na studiach emisji glosu, wiec cwiczy sama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka