Dodaj do ulubionych

Jak się uczą politycy

16.12.05, 07:47
Szkolenie już im na tym poziomie z jakim objęli stanowiska na nic im nie
pomoga.Ci ludzie biorą przykład z chamstwa,butności samozachwytu z PISu i
KACZYNSKICH.Od chwili przejęcia rzadów w POLSCE to każdy obywatel to dla nich
SMIEC,żadnego dialogu.DEMOKRACJA dla nich to słowo PISANE a nie
ROZUMIANE.SPRAWIEDLIWOSC DLA NICH a nie dla POILAKOW.Z zachwytu nad dorobkiem
Kaczynskiego w WARSZAWIE bije rekordy ,i tu prawda v-ce jego tak sie
poprawili ze az tryska z ich twarzy miłośc do niego.Bardzo wielka szkoda ze
WARSZAWIACY nie okazuja tego samego,szkoda tych lat pieniedzy polakow ktore
poszly w rece tych ludzi.Mamy nadzieję ze WARSZAWIACY POJDA PO ROZUM DO GLOWY
I WYBIORA MADREGO CZLOWIEKA DLA SIEBIE DLA GOSCI I DLA SWIATA.To co bylo i
jeszcze jest to MIERNOTA.
Obserwuj wątek
    • gobi03 nie do nauki dostali mandat, tylko do roboty 16.12.05, 10:34
      Dobrze, że się uczą, ale nie po to startowali w wyborach. Niech dbają o dobry
      kontakt z wyborcami - to ich zadanie. Chcę widzieć nazwiska polityków na
      forum.gazeta.pl, chcę widzieć publiczne fora na partyjnych stronach WWW z
      udziałem "gospodarzy".
      Jasne, niech się uczą, niech dbają o wizerunek, niech tworzą ustawy itd. ALE
      NIECH TEŻ POKAZUJĄ SIĘ MIĘDZY LUDŹMI, zamiast siedzieć schowani w gabinetach...
      • Gość: Paweł Wykurzmy eSBeka z Policji ! IP: *.kompania.net 16.12.05, 13:21
        /// Wykurzmy eSBeka z Policji !
        pl.indymedia.org/pl/newswire/hidden.shtml
        Dokonania eSBeka Andrzeja Skowrońskiego :
        www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=347
    • Gość: anna jak beger skonczy studia... IP: *.ruhr / *.rz.ruhr-uni-bochum.de 16.12.05, 10:40
      ...i dostanie magistra, to ja swoj dyplom jeden z drugim oddam na cele
      charytatywne. ciekawam, jak ona sie znalazla na drugim roku... wstyd dla uam!
      • Gość: Lilia Re: jak beger skonczy studia... IP: 158.75.4.* 16.12.05, 13:08
        Poza tym wydaje mi sie, ze owsikowa nie wie, ze jej uczelnia to Uniwersytet
        Adama Mickiewicza, a nie Uniwersytet im. Adama Mickiewicza. Subtelna roznica,
        ale roznica.
        • Gość: Sceptyk Re: jak beger skonczy studia... IP: *.pbern.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:38
          > Poza tym wydaje mi sie, ze owsikowa nie wie, ze jej uczelnia to Uniwersytet
          > Adama Mickiewicza, a nie Uniwersytet im. Adama Mickiewicza. Subtelna roznica,
          > ale roznica.

Przepraszam - JAK wg Ciebie się ten uniwersytet nazywa???

Sceptyk
        • Gość: seleneinet Re: jak beger skonczy studia... IP: *.internet.v.pl 16.12.05, 14:47
          UAM - Uniwersytet im. Adama Mickiewicza - to poprawna nazwa, nie ma się co
          czepiać!!
          • Gość: LZ Re: jak beger skonczy studia... IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:11
            www.uam.edu.pl/index.php - Uniwersytet IMIENIA Adama Mickiewicza, Pyry -
            nieuki, ćwierćinteligenci.
      • mobisek Re: jak beger skonczy studia... 16.12.05, 15:08
        Gość portalu: anna napisał(a):

> ...i dostanie magistra, to ja swoj dyplom jeden z drugim oddam na cele
        > charytatywne. ciekawam, jak ona sie znalazla na drugim roku... wstyd dla uam!

Boże, jak się cieszę, że nie kończyłem tego uniwersytetu, na którym teraz
        odsiaduje tyłek pani Beger! Uważam, że to maksymalny obciach, być kojarzonym z
        tą kretynką.
      • Gość: Mikus Pani Renata nieźle sobie radzi IP: *.pu.kielce.pl 16.12.05, 15:29
        Pani Renata Beger nieźle sobie radzi na studiach. To nic, że najpierw została posłanką a później zaczęła studiować. Trzeba ją podziwiać za wytrwałość i odwagę. W końcu wyjdzie z przedsionka polityki na prawdziwe salony.
        • yanca3 Re: Pani Renata nieźle sobie radzi 16.12.05, 20:55
          w myśl zasady ,że po wirzchu pływa bo letkie ?
      • Gość: absolwent UAM Re: jak beger skonczy studia... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:32
        Jak studiowałem Politologie na UAM-ie to pierwszym tematem profesorów żeby
        rozluźnić atmosferę była opowiastka związana z Posłanką Beger. Jestem ciekaw co
        teraz opowiadają. Renata studiuje ze swoim synem (ciekawe czy chodza na
        studenckie imprezki w Poznaniu?).
    • Gość: fakopis A NIE POWINNI ZAPIERD.. W SEJMIE ZAMIAST DO SZKOLY IP: *.chello.pl 16.12.05, 11:14
      to wybralismy ich zeby sobie do szkolek chodzili ??????
      • Gość: gosc Re: A NIE POWINNI ZAPIERD.. W SEJMIE ZAMIAST DO S IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 16.12.05, 13:23
        sluszna uwaga
        • Gość: gosc LA Re: nie rozumiem IP: *.ventca.adelphia.net 16.12.05, 13:52
          stwierdzenia 'znaja jezyki ale maja problemy na poziomie konwersacji'.Niestety
          muze potwierdzic ze czesto sie zdarza ze Polacy mowia ze znaja jezyk angielski
          i po przyjezdzie do USA prawie nic nie rozumieja a poziom jezyka w konwersacji
          jest bardzo podstawowy.
          • yanca3 Re: nie rozumiem 16.12.05, 17:16
            i z ojczystym najbardziej
    • tzetze1 BOSAK MENDO 16.12.05, 13:49
      jak cie spotkam na SGH to masz wpier... za glupote
    • padliniarz Bosak ty tepy zomowski ryju, rychlo w czas... 16.12.05, 14:06
    • Gość: Renata Fryz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:55
      Ta pani się brzydko uczesała, brzydko jej w tej grzywce, wygląda jak lwica, powinna iść do fryzjerki...
    • mobisek Beger: "Szlifuję angielski..." 16.12.05, 15:06
      Powinna ciut popracować nad akcentem, bo moim zdaniem daje się momentami
      wychwycić niewielki nalot wschodnich dzielnic londyńskich - ale to już naprawdę
      drobnostka. Praktycznie oksfordzka angielszczyzna.

;o)
      • Gość: Mikus Co w tym dziwnego? IP: *.pu.kielce.pl 16.12.05, 15:32
        Co w tym dziwnego, że pani Beger szlifuje angielski. I bardzo dobrze. Wreszcie zrozumiała, że języki są najważniejsze. Ja ją podziwiam za odwagę i cierpliwość. Nie każdemu się chcę uczyć w takim wieku. A ona ma mnóstwo obowiązków na głowie i jakoś sobie radzi.Nic, tylko pogratulować i życzyć dalszych sukcesów. Pani Renato trzymam kciuki.
        • yanca3 Re: Co w tym dziwnego? 16.12.05, 16:30
          ano to ,że w pewnym wieku mózg nie przyjmuje już wiadomości w takich ilości jak
          u młodego człowieka i p.Berger mimo najlepszych chęci niewiele osiągnie.Wobec
          tego nie ma co podziwiać .Jest czas siania i czas zbiorów .A p.Berger najlepiej
          o tym wiedzieć powinna.
    • Gość: na temat czytajac i sluchajac naszych politykow mozna miec IP: *.fbx.proxad.net 16.12.05, 15:22
      wrazenie, ze nauka im szkodzi.
      Ilosc posiadanych polskich (i nie tylko) dyplomow rzadko idzie nie tylko u nich
      w parze z umiejetnoscia myslenia.
      Mysle, ze gdyby zrobic egzamin w postaci testu IQ to przy zalozeniu progu
      egzaminacyjnego dajmy na to na wysokosci 80 punktow (co jest wynikiem raczej
      umiarkowanym) nasz Sejm musialaby opuscic wiekszosc poslow.
    • yanca3 Re: Jak się uczą politycy 16.12.05, 16:09
      dyslektycy bez krzepy fizycznej , no ja osobiście bardzo dziękuję ! W
      przyszłości ( np.w następnych wyborach ) niech czytają bajki ( publicznie )
      dzieciom ( to nam nie będą ich wciskać ) i biora udział w maratonach (w biegach
      nie uśmiechu ).
    • Gość: Bromberg Pierarska: "Zamierzam odświeżyć rosyjski"- ciągnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 16:31
      wilka do lasu ;)
      • Gość: Delfina Beger-magistrem? Hehe;) IP: 217.197.76.* 16.12.05, 17:04
        Jeśli ten tłuczek zostanie magistrem to wszystkim ludziom na poziomie
        pozostanie zrobienie co najmniej doktoratu żeby się jakoś odróżnic od tej
        kretynki
        • yanca3 Re: Beger-magistrem? Hehe;) 16.12.05, 17:15
          zrobi i weżmie się za doktorat .Korupcja jest wszędzie
    • Gość: uważny Re: Jak się uczą politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:46
      wygląda na to, że znów do sejmu i senatu trafiła się nam większość
      niedouczonych, którzy kosztem pieniędzy podatników postanowili trochę
      podciągnąć się w nauce, aby brylować po "salonach"...Wielka szkoda, że nie
      potrafią rozmawiać po "ludzku" i nie mają czasu na rozwiązywanie społecznych
      problemów i bolączek swoich wyborców..Żenujące i godne ubolewania
      Nie matura, lecz chęć szczera....powraca w nowej formie stare przysłowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka