Dodaj do ulubionych

Nauczycielce zamknęli usta

• Gość: mumio niepotrzebna jest reklama-samo życie...to kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:58
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3075135.html
      bez komentarza
    • Gość: mike Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:20
      A ja jestem młodym nauczycielem - polonistą i mnie ta reklama tylko i wyłącznie
      śmieszy, bo ja się z takimi paniami nie identyfikuję. Ale uderz w stół... wiem,
      że takie nauczycielki rzeczywiście istnieją, i jest ich sporo, i nie dziwię
      się, że im taka reklama przeszkadza.
    • Gość: Arthas Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.tychy.telexispl.com 20.12.05, 17:25
      A mnie dla mnie ta nauczycielka, jest dokładnie żywcem wyrwana ze szkoły. Tu
      muszę zaznaczyć, że do podstawówki uczęszczałem w latach 80. Obecnie wielu
      moich znajomych jest pedagogami. Wiem, że w szkole wiele sie zmieniło i z
      pewnością nie krzyczy się już na dzieci jak kiedyś. Pewnie dla nich ten obraz
      jest jest krzywdzący. Mnie jednak miło kojarzy się z beztroskim dzieciństwem.
      Pewnie, że gdy byłem mały to wcale nie było mi do śmiechu gdy dostałem burę. No
      ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Teraz wspominam to z uśmiechem.
      Konkludując, autorem tej reklamy był ktoś z mojego pokolenia, kto na codzień z
      pewnością nie zajmuje się wychowaniem dzieci. Pozdrowienia dla mojej
      nauczycielik rosyjskiego. Do dziś słyszę jej głos w moich uszach . :)
    • Gość: karol-ek Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.ae.poznan.pl 20.12.05, 17:28
      Ja uwazam ze ta reklama,dla ludzi inteligentnych , jest smieszna i w pelni
      odzwierciedla sytuacje w polskich szkolach, ja przez swoje lata szkoly
      spotkalem moze 2 nauczycieli ktorzy tak nie robili i byli naprawde dobrzy w tym
      co robia, a ta awantura o reklame dala jeszcze wiekszy rozglos sieci PLUS GSM i
      polcomtel moze byc zadowolony z tej kampanni, nawet jesli beda musieli przerwac
      jej nadawanie przed czasem...dobra robota...
    • Gość: ja Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:35
      Jestem nauczycielką i ta reklama mi się podoba. Samo życie ! :)))) Jest dowodem na to ,że belfer powinien iść na wcześniejszą emeryturę.
    • Gość: MARIA Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.aster.pl 20.12.05, 17:54
      MOŻE PLUS I(A ZA NIM INNI ) ZASTANOWIŁBY SIE NAD NASTĘPNYMI REKLAMAMI GDYBY
      SOLIDARNIE NAUCZYCIELE ZREZYGNOWALI Z USLUG TEJ SIECI.SĄ INNE KTORE NIE
      REKLAMUJĄ SIE W TAKI SPOSÓB I NIE WPROWADZAJĄ WRZASKÓW DO NASZEGO DOMU
    • Gość: kaz Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:58
      ee tam przesada. wiadomo ze to jest absurd i ze tak sie nie robi to mialo byc
      smieszne i jest.. to tak jak przemoc w kreskowkach.. no, ale to jest polska..
    • Gość: maria Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.aster.pl 20.12.05, 18:03
      kazku nie wziełam pod uwagę ze ktoś moze kochać wrzaski dla takiej osoby to
      moze i smieszne
    • Gość: osa Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.aster.pl 20.12.05, 18:06
      Bojkot sieci przez ludzi którzy poczuli się urazeni to dobra nauczka dla PLUSA
    • Gość: mm Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.chello.pl 20.12.05, 18:19
      tak nauczyciele byli oburzenie wiec sciagneli reklame a gdy tysiace kobiet jest
      oburzone reklama gdzie w sposob seksistowski lub przedmiotowy przedstwaiaja
      kobiete to albo "te feministki" albo "no przeciez cialo kobiety jest pikne.."
      albo "tak juz jest" albo "bo to sie podoba" tylko komu... no ale jaka firma taka
      reklama prymitywna reklama prymitywna firma i jej produkty najwyrazniej
      adresowane sa do prymitywow ktorych w naszym kraju niestety wiele..
    • Gość: eliza orzeszkowa a to ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:38
      bo moje wspomnienia z podstawowki to wlasnie nauczyciele zywcem wzieci z tej reklamy
      (podstawowka koniec lat siedemdziesiatych wczesne lata osiemdziesiate).
      mnie to bawi.
      ciekawa jestem czy teraz nauczyciele sa inni?? pewnie nie skoro sie tak buntuja :-).
    • Gość: bera Re: Prawda boli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:50
    • Gość: Grzegorz Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.devs.futuro.pl 20.12.05, 18:58
      To zobacz tu:
      ,,Kara dla nauczyciela, który krzyczał na ucznia''
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3075135.html
      Jest nawet film (zrobiony za pomoca komorki zreszta :) ):
      www.gazeta.pl/pub/nowydzien/nauczyciel-wrzeszczy.wmv
    • Gość: zakrzewski.blox.pl Oj i prawda znowu upadla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:00
      przez prawie 10 lat uczylem w szkolach i sam do niechchodzilem lat o wiele
      wiecej..ta pnaiusia draca jape na korytarzu to light pod wzgledem tego co robia
      panie zfrustrowane zawodem...krzyki, popychania uczniow, zniewazanie,
      ingerowanie w prywtanosc, trzaskanie nimi o tablice, ponizanie werbalne to tylko
      maly wyjatek z bujnej "reklamy" szkolnych pań !!!!!
    • ab08 Re: Nauczycielce zamknęli usta 20.12.05, 19:07
      Cudna była. Na szczęście mam nagrane.
      • Gość: ***** Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:22
        Bez kometarza....
    • Gość: marcin Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.05, 19:48
      uderz w stół... dla mnie ta belfrzyca była wcieleniem realizmu - świetna
      reklama legła w boju z polityczną poprawnością.
    • Gość: ilbelfero Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.crowley.pl 20.12.05, 19:59
      u mnie w szkole tak sie wydzierają woźne, nie nauczyciele i mówiąc szczerze bardziej mnie to frustruje niż uczniów; mam ochote palnąc każdą z nich w łeb po prostacku; im kto mniejszą rangę ma, tym bardziej chce podkreślić swoje znaczenie... a reklama hmm taka sobie, średnio śmieszna, po prostu; wolę Mumio
    • Gość: Igor klika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:09
      nauczyciele mogą dziś wiele
    • Gość: Melchior Zakłamani nauczyciele IP: *.chello.pl 20.12.05, 20:15
      Dokładnie, wszystko się zgadza. W polskich szkołach nauczyciele rzadko zauważają
      co się wokół nich dzieje. Nie istnieją ich zdaniem takie problemy jak przemoc i
      narkotyki. No i po raz kolejny wygrali...
    • Gość: Zażenowany Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.chello.pl 20.12.05, 20:47
      Zdaje się, że ZNP odnalazło swoją misję, powód istnienia oraz ściągania składek
      członkowskich od nauczycieli, bo sukcesów na innym polu szukać w ZNP
      próżno!!!
    • slawkoju25 Re: Nauczycielce zamknęli usta 20.12.05, 21:08
      Nie wrzeszczą? Proponuje obejrzec filmik dostepny na stronach gaZety o
      nauczycielu który wali pięcha w stół i wydziera morde na uczennicę!
    • mrlusiek dystansu brak do siebie, łoj łoj co to bedzie 20.12.05, 21:19
      reklama fajna, nauczycieli szkoda, boże co tu wybrać
    • Gość: alina majherek genialna, jakbym sie przeniosla w czasie do mojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:29
      podstawowki.
      • Gość: ida Re: genialna, jakbym sie przeniosla w czasie do m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:53
        popieram ach rozbawiła mnie...
        • Gość: Iryda Re: genialna, jakbym sie przeniosla w czasie do m IP: 80.51.186.* 20.12.05, 23:17
          Tak - najbardziej śmieszne czasy miałyście w podstawówce - potem już było tylko
          gorzej...
    • Gość: marta Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:35
      oj,jacy ci nauczyciele biedni i pokrzywdzeni bleee
      • Gość: ewelina Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 20.12.05, 21:49
        Ten caly problem dosłownie "zwalił" mnie z nóg!
        Jestem nauczycielką, i chcę być nauczycielką!
        Bez komentarza.
        Chce mi się nic tylko płakać.
        Ludzie, kto będzie WASZE dzieci uczył?
        Marzyłam o tej pracy i co????
        Umiecie zniszczyć wszystko , .Nawet marzenia
    • Gość: ewusia Re: Nauczycielce zamknęli usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:36
      A może zamiast dyskutowac niech Sejm wprowadzi ustawę, aby każda kobieta w
      ciąży przepracowała chociaż 4 m-ce w szkole lub w przedszkolu. Wtedy, na pewno
      nie słychac by było" moja corka to taka wspaniała......., a moj syn to taki
      cudowny......" każdy ma kłopoty z własnym dzieckiem . Nie obrażajmy n-li Oni
      też są rodzicami. powiedzmy szczerze ile im zawdzięczamy. Nie bojcie się
      przypomnie sobie tego. Najłatwiej krytykowac ale dajcie receptę i sprobujcie
      isc na kilka godzin do szkoły....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka