isa.stern prawo wg PiS, z etyką i moralnością też mają tyle 28.12.05, 13:37 wspólnego co Samoobrona (kobieta udzielająca wywiadu jest rewelacyjna: "Zofia Grabczan: Nie wiem. Ale dobrze, że głosowaliśmy "za". :D) Podoba mi się, że takie samo zdanie ma p. Mężydło, który mężnie wyznał: "Choć rzeczywiście z punktu widzenia poprawności legislacyjnej najlepiej byłoby go wyrzucić" (zapis o etyce). No i p. Więcławska, która udzieliła wypowiedzi w stylu p. Grabczan (mówiąc o śmierci, czyżby miała jakieś przeczucia?!). Proponuję PiS wcielić do Samoobrony, do tych ludzi lepiej pasuje styl parti Leppera, "prawo i sprawiedliwość" (sic!) - wyjątkowo nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher.jasny Re: prawo wg PiS, z etyką i moralnością też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:43 przynajmniej kobieta szczera jest - do bolu Odpowiedz Link Zgłoś
buras303 Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy 28.12.05, 13:39 Co????!!!! Pani Redaktor Agnieszko KUBIK. Co Pani najlepszego narobiła!!! Jeśli nie ma Pani dowodów na to co Pani napisała to ma Pani poważny kłopot. Jeśli jednak przytoczyła Pani prawdziwe wypowiedzi prawdziwych posłanek to myślę, że mamy bardzo, ale to bardzo poważny problem. Panie zacytowane prze red. Kubik, były prawdopodobnie nietrzeźwe, albo nie są w pełni władz umysłowych!!! Albo, co nie daj boże jest to maszyna do głosowania ( i nie tylko). Zacytowane rozmówczynie sa zakodowane do pewnych zachowań. Jakiekolwiek pytania wykraczające poza ich „program” nie sa po prostu „odbierane”!!! To nie ten system operacyjny komputera osobistego zwanego mózgiem!!! Boże mniej nas w Swojej opiece. Kto decyduje o naszym kraju!!!! Kto decyduje o naszym losie!!! Kto to w ogóle jest te „rozmówczynie”???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
system77 Apokalipsa intelektualna 28.12.05, 13:47 No to jest jakiś horror!!!!! Na dokładkę proponuję : www.e-teatr.pl/pl/artykuly/20018.html Ameryka będzie walczyć z Iranem, a tu w Europie jej sojusznik tworzy nowe państwo wyznaniowe... To już chyba tak zostanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Nie zadawaj głupich pytań, Buras! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.05, 16:19 Te "rozmówczynie", to posłanki, wybranki narodu. Czytać nie umiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepperofob Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 28.12.05, 13:54 Etyka i lepperowcy,chyba skonam ze śmiechu!Jeśli ktoś pisze o kimś nieprawdę to są sądy. Czyżby lepperowcy nie znali takiego pojęcia?A tak cenzura zatacza coraz większe kregi. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.f Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy 28.12.05, 14:16 Mnie raczej załamuje co innego: Skoro tacy ludzie reprezentują nas w Sejmie to co powiedzieć o tych którzy na nich głosowali..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:33 Boże, jaka tumanka! Kto tych ludzi wybierał? Kolejny sejm beznadziejny, a my musimy płacić za te prymitywne mendy! Odpowiedz Link Zgłoś
oko21 Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy 28.12.05, 14:39 niech sie cieszom rze niema Świentej Inkwizycji boby ich spalili a tak to przynajmiej bendom ciho siedzieci w kiciu, a jak swoje odbembniom to wyjdom albo wczesiniej. A w wienzieniu mogom oglondaci telewizje, graci wpingla i takie tam i czytaci gazety to niech sie nauczom jak pisaci. Bo karzdy siem uczy na błendah a oni mysilom rze wszysko im wolno wygadywaci. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher.jasny Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:40 ha skoro nie przeszkadza to kaczorom to nie przeszkadza tez jego wyborcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpek Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:04 Proponuje wprowadzić prawo karzące partię za przestępstwa, zniesławienia i niedotrzymuwanie obietnic wyborczych prezentujących ją posłów. Myśle, że odebranie mandatów jej posłom i senatorom oraz pozbawienie dożywotnie praw obywatelskich wszystkich członków partii będzie wyjątkowo łagodną acz skuteczną karą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Gebels wiecznie żywy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:07 Kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą. Jak słyszę o moralności, prawdzie i uczciwości serwowanej przez komunistów, faszystów, kryminalistów i różne menty społeczne, to siem wzruszam z żałości :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher.jasny Re: Gebels wiecznie żywy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:43 no wlasnie twoj poziom widoczny jest od razu - bo dla mnie klamstwo i glupota spoleczna ma taka sama wartosc denna niezaleznie od tego czy serwuje go tzw czlowiek prawicy czy lewicy - a to ze PIS sie pod takimi wymiocinami podpisuje to tylko hucznie wspolczuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:44 Coraz bardziej jestem zdania że należałoby wprowadzić odpowiedzialność karną wobec posłów głosujących za rozwiązaniami prawnymi z pełną świadomością że są one wadliwe. Oby tak dalej partio "i Sprawiedliwość". Z Prawem to wy już nie macie nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher.jasny Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:48 niewykonalne - moze raczej obowiazkowe testy IQ dla poslanek i (p)oslow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 28.12.05, 16:20 Bardzo dobra inicjatywa! Za wykonywaną pracę dziennikarza, jak każdą inną, trzeba też odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzący Radio Maryja będzie bulić!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Radio Maryja będzie bulić!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.05, 16:26 Akurat! Maluczko, a Radio Maryja oraz TV Trwam pozostaną jedynymi koncesjonowanymi środkami audiowizualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher.jasny Re: Radio Maryja będzie bulić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:32 chyba jednak nie bo tamtejsi redaktorzy podobnie jak ojciec dyrektor robia to za darmo dla idei wiec wielokrotnosc ich pensji nadal jest zerowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN KROLA JAGIELLO Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.range86-130.btcentralplus.com 28.12.05, 17:21 PRAWO DZIENNIKARSKIE POWINNO POZWALAC PISAC POD KAZDYM KONTEM , NIEZALEZNIE OD WOLI POLITYKOW , SYSTEM POLITYCZNY W POLSCE ZA BARDZO OPARTY JEST NA RELIGII i ZABOBONACH , NIESTETY WIELE ZECZY NALEZY ZMIENIC . PILKA NOZNA JEST NAJWIEKSZA PROMOCJA DLA KAZDEGO KRAJU I REGIONU , W POLSCE JEDNAG POZOSTAJE W CIENU PRZEZ CO NASZ KRAJ JEST LEKCEWAZONY ZAROWNO PRZEZ FIFA i UEFA , JAK ROWNIEZ NA ARENIE POLITYCZNEJ , NA CO POLSKA NIE MOZE SOBIE POZWOLIC !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta04 Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy 28.12.05, 17:26 Samoobronna w swoich działaniach jest tak śmieszna ,że aż mi jej żal. Co jakiś czas jeden z jej członków uprawia głupote publicznie , począwszy od samego lidera a skończywszy na narybku .A z artykułu wynika to najlepiej. Przeraża mnie zasób słów jakim dysponują jak również postrzeganie problemów typu"...czy prostytutkę można zgwałcić ..".Jednym słowem jak zwykle cuchnąca i nie tylko paloną gumą sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Samoobrona - to wariaci 28.12.05, 17:42 myślę że pomysłów wariatów z samoobrony nikt nie bierze na serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:58 Najlepiej karać-dziennikarzy, policjantów a dlaczego nie prokuratorow,sędziów, polityków,z art.tzw.złej lub dobrej woli.Przekroczył uprawnienia lub niedopełnił obowiązku ,wykazał złą wolę.Odbierać nabyty majątek, odbierać nabyte uprawnienia, wsadzić na nie mniej niż na 5 lat do ZK.Nie jeden z obecnych politykow zastanowiłby się nad swoimi wypowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat A kiedy SAMOOBORA ukarze weterynarza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:12 No wiecie, tego co w Brukseli wzial francuska dziewczynke za krowe? Albo te kryminalistke z ku..kami w oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta04 Re: do Kuby 28.12.05, 18:16 nie sądzisz ,że dobrze byłoby rozliczać polityków za ich działalność > Nie ma pracy efektywnej to i pieniążków. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 moze..... 28.12.05, 18:13 ukazemy dziennikarzy mowiacucch nie po pollsku ale bedacych polskojzycznymi jak za adolfa Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy 28.12.05, 18:46 kamcia_79 napisała: > Cóz za inteligencja bije z wypowiedzi posłanki Samoobrony, no ludzie znowu sie > załamałam, skoro tacy ludzie reprezentują nas w sejmie to wcale się nie dziwie > sytuacji w naszym kraju. wręcz cepem wali... głupota??? Nie! Solidarnośc... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy 28.12.05, 19:14 Solidarność to wymówka. Bidulka jest zastraszona. Spróbowała by zrobić coś niezgodnie z instrukcją Wodza. Pół miliona w plecy :-) sclavus napisał: > kamcia_79 napisała: > > > Cóz za inteligencja bije z wypowiedzi posłanki Samoobrony, no ludzie znow > u sie > > załamałam, skoro tacy ludzie reprezentują nas w sejmie to wcale się nie d > ziwie > > sytuacji w naszym kraju. > > wręcz cepem wali... głupota??? > Nie! Solidarnośc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandruś45 Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: 193.28.0.* 28.12.05, 18:47 Widziały gały co wybierały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEZELI............ Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: *.w86-197.abo.wanadoo.fr 28.12.05, 18:49 Polska jest nawet za krajami afrykanskimi za wolnoscia .......mediow..To dlaczego nie domagac sie wolbnosci.To nieduzo......moze az 56 miejsce w w swiecie a moze az tyle demokracji za Afryka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kpiarz Prawda w oczy kole! IP: *.chello.pl 28.12.05, 18:55 Golik byłby z tego rad. Złotousty Lepper chce prasie zamkąć usta. Jak można zgwałcić prostytutkę? Koń w oborze Leppera by się uśmiał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Samoobrona chce karać dziennikarzy IP: 212.160.134.* 28.12.05, 19:11 PRZERAŻA MNIE WYPOWIEDŹ POSŁANKI...!!!! Ale w sumie czemu ja sie dziwię - przeciez to reprezentantka samoobrony!!! Inteligencja na poziomie pantofelka - tylko w naszym sejmie mozliwe sa takie przypadki...!!!!!! KARYGODNE... A na miejscu posłanki za takie debilizmy sam zrzekłbym sie pełnienia funkcji publicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrLusiek Re: Samoobrona tak trzymać IP: *.smgr.pl 28.12.05, 19:25 zabierać im długopisy i chałupy też, toż to dla dobra narodu ! przecież oni to nie naród a elyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo72 "Please explain" IP: 5.5R* / 207.37.89.* 29.12.05, 00:06 Klasyk, z mojego podwórka przypomina mi to wywiad z panią Pauline Hanson (takie australijskie skrzyżowanie Leppera z Giertychem) w programie "60 minutes", na pytanie dziennikarki: "Are you a xenophobe?" (czy jestes ksenofobem?) odpowiedziala "please explain" - "proszę mi wytłumaczyć co to znaczy..." Odpowiedz Link Zgłoś