Gość: AAA Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:51 Nie no! Ja się nie zgadzam!!! Tokio Hotel to fajowy zespół i oni wcale nie sż wystylizowani! Ten gość co pisał ten artykół chyba udarzył się w głowę!!!!! Jestem 100% fanką! Precz z takimi debilami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: Tokio Hotel IP: 82.160.16.* 14.02.06, 14:14 Tak masz racje mimo że lubie Tokio Hotel to zdaje sobie sprawe z tego ze z uplywem czasu bedzie o nich coraz ciszej az w koncu odejda w zapomnienie ale tu chodzie o dzisiaj a teraz oni sa bardzo popularni pokazali ze zwykli nastolatkowie z jakiejs malej wioski tez maja marzenia a co wazniejsze osiagaja to co sobie zamierzylia to ze maluja oczy czy tym podobne to ich sprawa a wielu Polaków wyzywa ich za to i to jest dowód na to że nie jesteśmy tolerancyjni!!!!!!!! a przynajmniej wiekszosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denwer Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:05 mam iich w dupie wyglądają jak narkomani a szczegulnie bill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denwer Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:10 to huje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULA Re: Tokio Hotel IP: 82.177.1.* 15.02.06, 19:47 tokio jest spoko.lubię ich A widzieliscie nowy fryz BILLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tokio Hotel IP: *.olkusz.pl / 83.238.85.* 15.02.06, 22:55 Zgadzam się z większością tokio hotel jest bardzo fajnym zespołem Jak ktoś nielubi tego zespołu to niech go niesłucha!! gazety kupywać niemusi a jak kupi to niema tam tylko jednej strony ( jak ktos nielubi to po co takie kupuje ) tylko i wyłoncznie o TH tylko jest ich wiele i niech poszuka w gazecie inneo tematu a na www poco szuka TH ?? w telewizji jest wiele kanałów jak cos sie komus niepodoba to niech przełączy.. A co do ich wyglądu to mogą mieć kolczyki i tatuaże gdzie zechcą (ale ja wiem że są przystojnu!!)!!! tu sie liczy głos , talent oni go mają np. bliźniacy juz od młodego wieku go rozwijali i dobrze Niech trzymają tak dalej i niezdziwie sie ze nikt ich potem nielubi jak te głupie wpisy i obelgi na TH są wszędzie Ja jakbym mogła napisać smsa do Billa lub Toma albo jakbym mogła im powiedzieć 2 słowa(nie dosłownie) to niebyły by to słowa KOCHAM CIĘ lub cos w tym stylu tylko byłyby to słowa TRZYMAJ TAK DALEJ NIEPODDAWAJ SIĘ WIERZE W WAS .. czy zgadzacie się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @g@ Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:24 tokio hotel jest the best , i kto ich nielubi jest do dupy, ja kocham tokio hotel i będe jechała na ich koncert będzie zajebiście ja już o to zadbam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill Forever!!!!! Re: Tokio Hotel IP: *.ett.net.pl 16.02.06, 19:31 Co za idiota pisze takie bzdury!!!!!!!!!!!!!!!! To najgorsze brednie jakie słyszałam!!!!!!!! Tokio Hotel niekoniecznie musi sie podobać pod względem ich stylu(choć według mnie jest zajebisty)ale nietaktem jest czepianie sie ich muzyki!!!!!! Są świetną kapelą, cuownie grają, a Bill jest poprostu boski!!!!! Ich liebe dich Bill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!und Tom..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokiopati Re: Tokio Hotel IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 17.02.06, 17:18 Powiedział co wiedział, i bardzo źle się dowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marihuana Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:38 Jesteś idiotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!TH są zajebiści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulusia_22 Re: Tokio Hotel IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:48 h_u_j wam w dupe do Tokio hotel TH Rules! Nie podoba ci sie kolo to weź zatkaj uszy a nie pisz takich bzdetów!! Bo jestes żałosny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata_i Anka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:42 Tokio Hotel Jest zajebiste a ten artykuł jest do dupy wszyscy chłopacy są poprosty zazdrośni, że laski szalejąza nimi. Świat należy do TH. Kocham ich !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia_fanka_TH Re: Tokio Hotel IP: *.net / 82.160.17.* 20.02.06, 13:24 Gościu pojebalo cie <lol2> ale jestes przykry buehehehehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta. Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:48 czytam dalsze wypowiedzi i jestem zażenowana. jesteście ŻAŁOSNE, co do sztuki. znając życie każdego dnia każda z was mówi o tolerancji, a żadna nie trzyma się jej zasad. podkreślam ŻADNA. tym bardziej nie widzę asertywności, wyrażania swojego zdania w sposób poprawny. najłatwiej jest kogoś atakować, prawda? nic prostszego. widać bardzo trudno jest wam zauważyć, że ktoś może mieć odmienne zdanie. jeszcze trudniej jest je zaakceptować, ale to naturalna kolej rzeczy. i tak pewnie będzie z wszystkim, w miare upływu czasu - coraz gorzej, w coraz poważniejszych sprawach. bo TH to nic poważnego, zwykła bzdura, zabawa, nic nieznaczący epizod, który JUŻ zaczyna przemijać, bo jest coraz mniej interesujący (jeśli kiedykolwiek był) ciekawe, czemu mnie nigdy coś takiego nie spotkało? taki fanatyzm muzyczny? normalnie słucham muzyki, teledysków właściwie nie oglądam, kolorowych pisem nie czytam i mam spokój. wy też tak nie możecie? zamiast patrzeć na ten ich STYL, na dobry początek po prostu posłuchajcie. czegokolwiek. bo jestem pewna, że gdyby nie środki masowego przekazu i mydlenie oczu przez gazety serii 'bravo' pewnie nigdy nie słyszałybyście o TH. smutna prawda. i jeszcze raz zwracam się do waszej kultury. bo kuleje tak samo jak wasza zdolność normalnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta. Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:50 i myślę, że TH nie chciałoby takich fanek jak wy ;) rozchamione, wulgarne fanatyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkuzona Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 05:44 Ale mnie facet wkużyłeś!!! nie znasz sie i tyle, poprostu zazdrość cię zżera! Powinieneś być trochę do przodu bo oni śą do przodu a ty do tyłu ćwoku! Pozatym kto pozwolił ci to oceniać? Tokio Hotel jest the best a ty jesteś zerem na które nikt nie powinien zwracać uwagi, bo teraz mógł sobie wziąć te bzdety do serca i uwierzyć w to co tam napisałeś, jakiś ojciec czy matka i może teraz zabronić słuchać tego zespołu, a co to da? To że nie posłucha jednej czy dwóch piosenek? Myślisz że świat zmieniasz? Nie!! Ty tyklo unieszczęśliwiasz ludzi. Weż sie lecz! Poza tym co ztego że sie maluje? Dużo SŁAWNYCH chłopaków w telewizji się maluje, a ty robisz z tego sęsacje, a ten z dredami chce mnieć swój styl, chce się wyróżniać, nie chce być taką szarą myszką jak ty, która tylko krytykować w gazetach potrafi, w ogóle wstyd się przyznać do takiego polaka... pozatym więcej tolerancji co? Wkużyłeś mnie na maksa gó..arzu!!! Wstyd.. normalnie wstyd ty i te z blogu 27... one też są debilkami... fu! Mam nadzieje że z wami polski porównywać nie będą bo jesteście cioty... już nie che mi sie pisać bo szkoda klawiatury na taką szmate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zła Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:04 Facet wsadź se kij do dupy i zacznij pchać! nie rozumiesz że oni do czegoś doszli??? zaczynali od zera i potrafili to obrócić w światową skale, a ty szmato nie potrafisz zawiązać sobie buta, dlatego masz żepy.... ogol dupe bo fanki th są lepsze i jest ich tak dużo że teaj dupy już byś nie miał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGOŻAŁA FANKA TH Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:06 skożystam izrobie sobie reklame: www.moje-opowiadanie-o-chlopcach-z-th.blog.onet.pl a tego palanta który to napisał POWIEŚIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO PACANA Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:11 TY DUPKU.. NIE MASZ CO ROBIĆ??? ŚMIERDZISZ I PEWNIE MIŁO CI SIE CZYTA TE OPINIE... NAPEWNO OGÓREK CI W KARTOFEL ZAMIENIŁ I SIE PRZYZWYCZAJ SKUNKSIE TY GÓWNIARZU ZASRANY, TY PUCYBUCIE JE..Y UMYJ SIE W ZLEWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania www.moje-opowiadanie-o-chlopcach- z-th.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:13 Wejdźcie na mojego bloga www.moje-opowiadanie-o-chlopcach-z-th.blog.onet.pl a ty wal sie skunksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:55 co za palant to wymyslił, jakis jasnowidz czy co, jak jasnowidz to do mnie prosze chetnie sie dowiem co bede robic w 2030, zazrosnik i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham Toma :*:*:* Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:23 jak mozna obrazać w ten sposób TH??!! Ten kolo co pisał jest poje****ny ! ! ! to najlepszy zepół !!! a pozatym bardzo fajni boysy Tom i Billuś:* Nie chce mi sie nawet patrze na twója opinie! Co prawda kAZDY ma prawo wyrażać swoja opinie,ale to było jednym słowem chamskie! nie pozwole na obrazanie Tomusia i Bilusia I LOVE YOU TOM:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynierka Re: Tokio Hotel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.06, 16:39 Ta recenzja jest subiektywna. A przecież sa gusta i guściki... a autor nie ocenił zespołu obiektywnie tylko pojechał po nim równo. Ludzie , nie TĘDY droga !! Nie i jeszcze raz nie dla tego artykułu (powiem kulturalnie i bez wyzwisk. A niby ludzie są wykształceni i nie wiedzą o takich rzeczach. A i jescze jedno :) Nie jestem żadnym filozofem : Chodżę do 3 gimnazjum i kończe w tym roku 16 lat :) A poza tym : bliźniaki konczą 17 lat w tym roku Gustav 18 Georg 19 A i zuletzt : Lubię TH ... www.tokiohotel34.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantikora Re: Tokio Hotel IP: *.3.pl 24.02.06, 10:22 szczerze - nie chce mi sie tego wszykiego czytac od poczatku. Nie mam zamiaru przedstawiać argumentów dlaczego nie lubie TH bo bedzie jedna wielka burza i nagonka, ze ja jestem taka ble, fe, zla, mroczna i mało dżezi. Ale najbardziej smiesza mnie wypowiedzi wszystkich zaciekle walczacych 14- letnich fanek. "blablabla... kocham ich... blablabla... sa wspaniali... blablabla... a co z tolerancja?! blablabla... autorzy to wsiury i ku.. powinni krowy pasc" Taka mala propozycja dla tych wszystkich fanatycznych dziewczynek -> do szkoly i sie uczyc co dokladnie oznacza pojecie "tolerancja"!! No nie wydaje mi sie zeby to mialo jakis swiazek z wyzywaniem autora bo (teraz uwaga) tolerancja to rowniez tolerowanie zdania, wypowiedzi i pogladow innego czlowieka. Przy okazji sprawdzcie sobie "konstruktywna krytyka" i "kultura osobista". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark fury Re: Tokio Hotel IP: *.3.pl 24.02.06, 10:35 odkad pojawilo sie cudowne i boskie TH nastapil nagły i jakze niebezpieczny wysyp kindermetalstwa i kinderrockerstwa. Przykre to jest, tak szczerze mowiac. A juz wogole ręce i cycki opadają, gdy się czyta jak to pseudofanatyczki bronią jak lwice swoich idoli przed jakimkolwiek złym słowem. Nie pomaga jak powołują sie na tolerancję? To porzucaja ku..mi. Nie pomogą przeklenstwa? To stwierdzą że i tak ich prawda jest prawdziwsza i odejdą zfochowane. To tak z własnej wielomiesiecznej praktyki. A teraz uwaga - slucham Marilyn'a Mansona. Dla niewtajemniczonych, kategoria - rock. I co? I fama niesie ze TH to tez rock (poniekad). A teraz nurtujacy mnie problem - jak to jest ze wymalowani, wytatuowani, wykolczykowani TH sa taaaacy słitaśni i przytulaśni, a wymalowany, wytatuowany i wykolczykowany manson jest zlem wcielonym? czyzby byl za malo zniewiescialy? Nie wyglada jak stworek rodem z mangi? No coż... ale to walsnie jest prawdziwy rock... Nie roumiem pojmowania 13-letnich smarkow. Wogole dzieciarstwo teraz cholernie szybko dorasta (dodam, ze mam 21 lat). Na koniec dodam ze chetnie uscisnelabym reke szykanowanemu autorowi artykulu, bo sie z nim w 100% zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś