Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel

• Gość: AAA Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:51
      Nie no! Ja się nie zgadzam!!! Tokio Hotel to fajowy zespół i oni wcale nie sż
      wystylizowani! Ten gość co pisał ten artykół chyba udarzył się w głowę!!!!!
      Jestem 100% fanką! Precz z takimi debilami!!
    • Gość: Nicola Re: Tokio Hotel IP: 82.160.16.* 14.02.06, 14:14
      Tak masz racje mimo że lubie Tokio Hotel to zdaje sobie sprawe z tego ze z
      uplywem czasu bedzie o nich coraz ciszej az w koncu odejda w zapomnienie ale tu
      chodzie o dzisiaj a teraz oni sa bardzo popularni pokazali ze zwykli
      nastolatkowie z jakiejs malej wioski tez maja marzenia a co wazniejsze osiagaja
      to co sobie zamierzylia to ze maluja oczy czy tym podobne to ich sprawa a
      wielu Polaków wyzywa ich za to i to jest dowód na to że nie jesteśmy
      tolerancyjni!!!!!!!! a przynajmniej wiekszosc!!!!
    • Gość: denwer Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:05
      mam iich w dupie wyglądają jak narkomani a szczegulnie bill
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: denwer Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:10
      to
      huje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: PAULA Re: Tokio Hotel IP: 82.177.1.* 15.02.06, 19:47
      tokio jest spoko.lubię ich A widzieliscie nowy fryz BILLA
    • Gość: ja Re: Tokio Hotel IP: *.olkusz.pl / 83.238.85.* 15.02.06, 22:55
      Zgadzam się z większością tokio hotel jest bardzo fajnym zespołem Jak ktoś
      nielubi tego zespołu to niech go niesłucha!! gazety kupywać niemusi a jak kupi
      to niema tam tylko jednej strony ( jak ktos nielubi to po co takie kupuje )
      tylko i wyłoncznie o TH tylko jest ich wiele i niech poszuka w gazecie inneo
      tematu a na www poco szuka TH ?? w telewizji jest wiele kanałów jak cos sie
      komus niepodoba to niech przełączy.. A co do ich wyglądu to mogą mieć kolczyki i
      tatuaże gdzie zechcą (ale ja wiem że są przystojnu!!)!!! tu sie liczy głos ,
      talent oni go mają np. bliźniacy juz od młodego wieku go rozwijali i dobrze
      Niech trzymają tak dalej i niezdziwie sie ze nikt ich potem nielubi jak te
      głupie wpisy i obelgi na TH są wszędzie Ja jakbym mogła napisać smsa do Billa
      lub Toma albo jakbym mogła im powiedzieć 2 słowa(nie dosłownie) to niebyły by to
      słowa KOCHAM CIĘ lub cos w tym stylu tylko byłyby to słowa TRZYMAJ TAK DALEJ
      NIEPODDAWAJ SIĘ WIERZE W WAS .. czy zgadzacie się ze mną?
    • Gość: @g@ Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:24
      tokio hotel jest the best , i kto ich nielubi jest do dupy, ja kocham tokio
      hotel i będe jechała na ich koncert będzie zajebiście ja już o to zadbam!!!!!!!
    • Gość: Bill Forever!!!!! Re: Tokio Hotel IP: *.ett.net.pl 16.02.06, 19:31
      Co za idiota pisze takie bzdury!!!!!!!!!!!!!!!! To najgorsze brednie jakie
      słyszałam!!!!!!!! Tokio Hotel niekoniecznie musi sie podobać pod względem ich
      stylu(choć według mnie jest zajebisty)ale nietaktem jest czepianie sie ich
      muzyki!!!!!! Są świetną kapelą, cuownie grają, a Bill jest poprostu boski!!!!!

Ich liebe dich Bill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!und Tom.....
    • Gość: tokiopati Re: Tokio Hotel IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 17.02.06, 17:18
      Powiedział co wiedział, i bardzo źle się dowiedział
    • Gość: Marihuana Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:38
      Jesteś idiotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!TH są zajebiści!
    • Gość: Paulusia_22 Re: Tokio Hotel IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:48
      h_u_j wam w dupe do Tokio hotel
      TH Rules! Nie podoba ci sie kolo
      to weź zatkaj uszy a nie pisz takich bzdetów!!
      Bo jestes żałosny!!!!!!!!
    • Gość: Agata_i_Ania Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:39
    • Gość: Agata_i Anka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:42
      Tokio Hotel Jest zajebiste a ten artykuł jest do dupy wszyscy chłopacy są
      poprosty zazdrośni, że laski szalejąza nimi. Świat należy do TH. Kocham
      ich !!!!!!!!!!
    • Gość: Ewcia_fanka_TH Re: Tokio Hotel IP: *.net / 82.160.17.* 20.02.06, 13:24
      Gościu pojebalo cie <lol2> ale jestes przykry buehehehehee
    • Gość: Marta. Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:48
      czytam dalsze wypowiedzi i jestem zażenowana.
      jesteście ŻAŁOSNE, co do sztuki. znając życie każdego dnia każda z was mówi o
      tolerancji, a żadna nie trzyma się jej zasad. podkreślam ŻADNA.
      tym bardziej nie widzę asertywności, wyrażania swojego zdania w sposób poprawny.
      najłatwiej jest kogoś atakować, prawda? nic prostszego.

widać bardzo trudno jest wam zauważyć, że ktoś może mieć odmienne zdanie.
      jeszcze trudniej jest je zaakceptować, ale to naturalna kolej rzeczy. i tak
      pewnie będzie z wszystkim, w miare upływu czasu - coraz gorzej, w coraz
      poważniejszych sprawach. bo TH to nic poważnego, zwykła bzdura, zabawa, nic
      nieznaczący epizod, który JUŻ zaczyna przemijać, bo jest coraz mniej
      interesujący (jeśli kiedykolwiek był)

ciekawe, czemu mnie nigdy coś takiego nie spotkało? taki fanatyzm muzyczny?
      normalnie słucham muzyki, teledysków właściwie nie oglądam, kolorowych pisem
      nie czytam i mam spokój. wy też tak nie możecie? zamiast patrzeć na ten ich
      STYL, na dobry początek po prostu posłuchajcie. czegokolwiek. bo jestem pewna,
      że gdyby nie środki masowego przekazu i mydlenie oczu przez gazety
      serii 'bravo' pewnie nigdy nie słyszałybyście o TH. smutna prawda.

i jeszcze raz zwracam się do waszej kultury. bo kuleje tak samo jak wasza
      zdolność normalnego myślenia.
    • Gość: Marta. Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:50
      i myślę, że TH nie chciałoby takich fanek jak wy ;) rozchamione, wulgarne
      fanatyczki.
    • Gość: Wkuzona Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 05:44
      Ale mnie facet wkużyłeś!!! nie znasz sie i tyle, poprostu zazdrość cię zżera!
      Powinieneś być trochę do przodu bo oni śą do przodu a ty do tyłu ćwoku! Pozatym
      kto pozwolił ci to oceniać? Tokio Hotel jest the best a ty jesteś zerem na
      które nikt nie powinien zwracać uwagi, bo teraz mógł sobie wziąć te bzdety do
      serca i uwierzyć w to co tam napisałeś, jakiś ojciec czy matka i może teraz
      zabronić słuchać tego zespołu, a co to da? To że nie posłucha jednej czy dwóch
      piosenek? Myślisz że świat zmieniasz? Nie!! Ty tyklo unieszczęśliwiasz ludzi.
      Weż sie lecz! Poza tym co ztego że sie maluje? Dużo SŁAWNYCH chłopaków w
      telewizji się maluje, a ty robisz z tego sęsacje, a ten z dredami chce mnieć
      swój styl, chce się wyróżniać, nie chce być taką szarą myszką jak ty, która
      tylko krytykować w gazetach potrafi, w ogóle wstyd się przyznać do takiego
      polaka... pozatym więcej tolerancji co? Wkużyłeś mnie na maksa gó..arzu!!!
      Wstyd.. normalnie wstyd ty i te z blogu 27... one też są debilkami... fu! Mam
      nadzieje że z wami polski porównywać nie będą bo jesteście cioty... już nie che
      mi sie pisać bo szkoda klawiatury na taką szmate
    • Gość: Zła Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:04

Facet wsadź se kij do dupy i zacznij pchać! nie rozumiesz że oni do czegoś
      doszli??? zaczynali od zera i potrafili to obrócić w światową skale, a ty
      szmato nie potrafisz zawiązać sobie buta, dlatego masz żepy.... ogol dupe bo
      fanki th są lepsze i jest ich tak dużo że teaj dupy już byś nie miał!!!
    • Gość: ZAGOŻAŁA FANKA TH Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:06
      skożystam izrobie sobie reklame:
      www.moje-opowiadanie-o-chlopcach-z-th.blog.onet.pl
      a tego palanta który to napisał POWIEŚIĆ
    • Gość: DO PACANA Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:11
      TY DUPKU.. NIE MASZ CO ROBIĆ???
      ŚMIERDZISZ I PEWNIE MIŁO CI SIE CZYTA TE OPINIE...
      NAPEWNO
      OGÓREK CI W KARTOFEL ZAMIENIŁ I SIE PRZYZWYCZAJ SKUNKSIE
      TY GÓWNIARZU ZASRANY, TY PUCYBUCIE JE..Y
      UMYJ SIE W ZLEWIE
    • Gość: Ania www.moje-opowiadanie-o-chlopcach- z-th.blog.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 06:13
      Wejdźcie na mojego bloga
      www.moje-opowiadanie-o-chlopcach-z-th.blog.onet.pl
      a ty wal sie skunksie
    • Gość: jaga Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:55
      co za palant to wymyslił, jakis jasnowidz czy co, jak jasnowidz to do mnie
      prosze chetnie sie dowiem co bede robic w 2030, zazrosnik i tyle...
    • Gość: Kocham Toma :*:*:* Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:23
      jak mozna obrazać w ten sposób TH??!! Ten kolo co pisał jest poje****ny ! ! ! to
      najlepszy zepół !!! a pozatym bardzo fajni boysy Tom i Billuś:* Nie chce mi sie
      nawet patrze na twója opinie! Co prawda kAZDY ma prawo wyrażać swoja opinie,ale
      to było jednym słowem chamskie! nie pozwole na obrazanie Tomusia i Bilusia I
      LOVE YOU TOM:*
    • Gość: Kosynierka Re: Tokio Hotel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.06, 16:39
      Ta recenzja jest subiektywna. A przecież sa gusta i guściki... a autor nie
      ocenił zespołu obiektywnie tylko pojechał po nim równo. Ludzie , nie TĘDY
      droga !! Nie i jeszcze raz nie dla tego artykułu (powiem kulturalnie i bez
      wyzwisk. A niby ludzie są wykształceni i nie wiedzą o takich rzeczach.

A i jescze jedno :) Nie jestem żadnym filozofem :
      Chodżę do 3 gimnazjum i kończe w tym roku 16 lat :)
      A poza tym :
      bliźniaki konczą 17 lat w tym roku
      Gustav 18
      Georg 19

A i zuletzt : Lubię TH ... www.tokiohotel34.eblog.pl
    • Gość: mantikora Re: Tokio Hotel IP: *.3.pl 24.02.06, 10:22
      szczerze - nie chce mi sie tego wszykiego czytac od poczatku. Nie mam zamiaru
      przedstawiać argumentów dlaczego nie lubie TH bo bedzie jedna wielka burza i
      nagonka, ze ja jestem taka ble, fe, zla, mroczna i mało dżezi.
      Ale najbardziej smiesza mnie wypowiedzi wszystkich zaciekle walczacych 14-
      letnich fanek.
      "blablabla... kocham ich... blablabla... sa wspaniali... blablabla... a co z
      tolerancja?! blablabla... autorzy to wsiury i ku.. powinni krowy pasc"

Taka mala propozycja dla tych wszystkich fanatycznych dziewczynek -> do szkoly
      i sie uczyc co dokladnie oznacza pojecie "tolerancja"!!
      No nie wydaje mi sie zeby to mialo jakis swiazek z wyzywaniem autora bo (teraz
      uwaga) tolerancja to rowniez tolerowanie zdania, wypowiedzi i pogladow innego
      czlowieka. Przy okazji sprawdzcie sobie "konstruktywna krytyka" i "kultura
      osobista".

• Gość: dark fury Re: Tokio Hotel IP: *.3.pl 24.02.06, 10:35
        odkad pojawilo sie cudowne i boskie TH nastapil nagły i jakze niebezpieczny
        wysyp kindermetalstwa i kinderrockerstwa. Przykre to jest, tak szczerze mowiac.
        A juz wogole ręce i cycki opadają, gdy się czyta jak to pseudofanatyczki bronią
        jak lwice swoich idoli przed jakimkolwiek złym słowem. Nie pomaga jak powołują
        sie na tolerancję? To porzucaja ku..mi. Nie pomogą przeklenstwa? To stwierdzą
        że i tak ich prawda jest prawdziwsza i odejdą zfochowane. To tak z własnej
        wielomiesiecznej praktyki.

A teraz uwaga - slucham Marilyn'a Mansona. Dla niewtajemniczonych, kategoria -
        rock. I co? I fama niesie ze TH to tez rock (poniekad). A teraz nurtujacy mnie
        problem - jak to jest ze wymalowani, wytatuowani, wykolczykowani TH sa taaaacy
        słitaśni i przytulaśni, a wymalowany, wytatuowany i wykolczykowany manson jest
        zlem wcielonym? czyzby byl za malo zniewiescialy? Nie wyglada jak stworek rodem
        z mangi? No coż... ale to walsnie jest prawdziwy rock... Nie roumiem pojmowania
        13-letnich smarkow. Wogole dzieciarstwo teraz cholernie szybko dorasta (dodam,
        ze mam 21 lat).

Na koniec dodam ze chetnie uscisnelabym reke szykanowanemu autorowi artykulu,
        bo sie z nim w 100% zgadzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka