Dodaj do ulubionych

Reklamodawcy badają kluby

IP: 217.76.116.* 29.01.06, 21:12
FABRYKA w Łodzi to jest fajne miejsce na piątkową imprezę :D
Obserwuj wątek
    • Gość: k. FABRYKA w Łodzi to jest fajne miejsce na imprezę IP: 217.76.116.* 29.01.06, 21:13
      Zgodzicie się?
      • Gość: ert Fabryka - TAK! - jeśli jesteś pedofilem IP: *.toya.net.pl 30.01.06, 01:56
        albo masz 16 lat
        • kawulec warszawa 13.02.06, 09:54
          warszawskie kluby sa rozne i kazdy znajdzie cos dla siebie..Autorka artykulu ma
          racje..przydalo by sie znac barmanow,bo czasem zamiast wodki dostaje sie sok z lodem

clubbing
    • Gość: bidok WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:21
      W ZYCIU NIE DALEM WIECEJ!! JESTEM STUDENTEM ALE NAWET 50 ZYDLI ZA JEDEN WIECZOR
      TO TROCHE DUZO. NIE WIEM CO WY KUPUJECIE ZA TYLE SIANA
      • Gość: bleh Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:53
        poza piwem sa i drinki a te sa duzo drozsze.
        • critto Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 30.01.06, 01:50
          jesli ktos lubi drinki. ja wypije z przyjemnoscia ale tylko, jezeli wiem, jakie
          proporcje w nich zastosowano. Bo zdarzaja sie hardkorowi barmani, ktorzy nie
          szczedza wodki i potrafia jej nalac 3/4 kubka do 1/4 soku. Jak ktos ma slaba
          glowe, to mu taki wystarczy, aby reszte imprezy spedzic siedzac na lawce i
          gapiac sie w stol:)
      • Gość: spoko.stary Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.dsl.pipex.com 29.01.06, 22:01
        30 zł
        odjebało Ci - co chcesz osiągnąć za tą imponującą kwotę
        • insular Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 29.01.06, 22:08
          Gość portalu: spoko.stary napisał(a):

> 30 zł
          > odjebało Ci - co chcesz osiągnąć za tą imponującą kwotę

NIE ODJEBAŁO TYLKO NA TYLE MNIE STAĆ!! PEWNIE ZE WOLAŁBYM WPADAĆ Z NAPAKOWANYM
          PORTFELEM I STAWIAC DRINKI WSZYSTKIM LASKOM NA OKOŁO ALE TEGO NIE ROBIE BO NIE
          MAM ZA CO... A CO JA ZA TO KUPUJĘ? JAKIES 3-4 BROWCE I NA JAKIEGOS DRINKA TEZ
          STARCZY ALE TO RZADKO BO WOLE CHMIEL. A W TRAKCIE TEGO LECE "W TANY" LUB GADKI
          ZE ZNAJOMYMI. I TAK ZLECI PARE GODZIN. TERAZ ZRESZTĄ MAM LZEJ BO LASKA MNIE
          RZUCILA. FAJEK NIE PALE WIEC PARE ZLOTYCH W KIESZENI ZOSTAJE. DO DOMU JAKIS
          TRANSPORT TEZ SIE ZNAJDZIE A NAWET JESLI NIE TO IDE PIESZO. (GORA 2 KM). STAC
          CIE NA WIECEJ TO SIE CIESZ I WIĘCEJ ZROZUMIENIA BO ZNAM LUDZI KTORZY MAJA DUZO
          GORZEJ NIZ JA. NA PRAWDE.
          • insular Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 29.01.06, 22:08
            NO... MAŁE WYJAŚNIENIE.. TEN "BIDOK" TO JA.
          • critto Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 30.01.06, 00:33
            po pierwsze - masz calkowita racje:)
            po drugie - wylacz caps locka, plis:)
            po trzecie - po co odpowiadasz na zaczepki? uzywanie wulgarnych slow nie jest
            akceptowane na forum gazeta.pl, nie wiem czemu nie ma automoderacji (np.
            'wygwiazdkowywania'), wiec po co odpowiadac na tego rodzaju trolling?
          • Gość: student <> Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 01:11
            W warszawie:
            4 browce to 4x9zł=36
            1 zwykły drink = 20
            razem 56zł.
            Plus wstęp oczywiście.
            Pozdro
            • Gość: same Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:55
              W POZNANIU:
              BROWAR TO JAKIES 6-7 ZYDLI...
              WCHODZE TAM GDZIE JEST WSTĘP JEST FREE... SĄ TAKIE
              • Gość: mj Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 01:13
                to ceny są piekne.... w wałbrzychu piwo kosztuje 4-5 zł w kanjpach w sródmieściu
                drinki od 5 zł się zaczynaja do 10 (w lokalach gdzie ja przebywam) pozdr
                mieszczuchy
      • Gość: smutny Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.chello.pl 29.01.06, 22:02
        Przepraszam , a "Zydor" jeszcze szaleje w klubach Warszawy, pytam bo straciłem
        z kolega kontakt
    • Gość: baraja studenci zostawią 50 złotych? IP: *.net.autocom.pl 29.01.06, 22:02
      w czasie jednej imprezy? HA HA HA! Bardziej skąpej grupy społecznej nigdzie nie
      spotkamy. Typowy student siedzi całą imprezę przy jednym browarze a do dmu
      wraca piechotą (czy mróz, czy słota, nawet odległość 7 kilometrów od akademika
      nie przeszkadza :D) 50 złotych w miesiącu przeznaczą na rozrywkę a i to
      wszystko "spożyją" w krzakach.
      • insular NIE SKĄPI, ALE UBODZY!!! ZABAWA TEŻ IM SIE NALEZY 29.01.06, 22:09
        J.W.
        • Gość: Prof. T.Alent Re: NIE SKĄPI, ALE UBODZY!!! ZABAWA TEŻ IM SIE NA IP: 212.180.160.* 29.01.06, 22:29
          Jak ubodzy, to niech siedza przed komputerem w akademiku.

Zostawcie miejsca dla ludzi, ktorzy chca sie pobawic i
          maja za co, brudni i leniwi studenci!

• Gość: nchamstein SIEDZIELIBY ALE WOLĄ KLUBY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:26
            WLASCICIELE TEZ ICH CHCA BO TO W KONCU TEZ ZAROBEK. TYM BARDZIEJ ZE STUDIUJE
            TERAZ "WYZ DEMOGRAFICZNY", WIEC KLIENTELA JEST TO NIE DO POGARDZENIA. A JAK
            TAKIŚ WYBREDNY HRABIA TO WYP..LAJ DO LUKSUSOWYCH KLUBOW I TAM POKAZUJ JAKI MASZ
            SZMAL I REPUTACJE
            • critto Re: SIEDZIELIBY ALE WOLĄ KLUBY.. 30.01.06, 00:38
              daj spokoj, on pewnie chodzi do podrzednych dyskotek z disco-polo i
              rozcienczanym piwem, do ktorych uczesczaja 'karki' i 'plastikowe' panienki, a co
              drugie slowo to k...wa, tylko tutaj zgrywa 'szpanera'. Czlowiek na poziomie bawi
              sie tak, jak lubi i nie obraza z tego powodu innych osob na forum. Takich jak on
              selekcjonerzy pewnie nie wpuszcza do klubu, wiec chce sie wyzyc choc tutaj.
              • critto Re: SIEDZIELIBY ALE WOLĄ KLUBY.. 30.01.06, 00:41
                ... z calym szacunkiem dla osob, ktore sluchaja disco-polo, ale sa na poziomie
                (jest to mozliwe). Ten okaz to typowy troll, nie warto go karmic odpowiedziami.
          • Gość: Bartekpawel Re: NIE SKĄPI, ALE UBODZY!!! ZABAWA TEŻ IM SIE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:02
            Gość portalu: Prof. T.Alent napisał(a):

> Jak ubodzy, to niech siedza przed komputerem w akademiku.
            >
            > Zostawcie miejsca dla ludzi, ktorzy chca sie pobawic i
            > maja za co, brudni i leniwi studenci!

Tak. Brudni i leniwi studenci zostawcie miejsca dla czystych i pracowitych
            dresiarzy...
      • critto Re: studenci zostawią 50 złotych? 29.01.06, 22:35
        > spotkamy. Typowy student siedzi całą imprezę przy jednym browarze a do dmu
        > wraca piechotą (czy mróz, czy słota, nawet odległość 7 kilometrów od akademika
        > nie przeszkadza :D)

7 km? a co to jest 7 km dla kogos, kto jest turysta pieszym i przechodzi na
        rajdzie po 20-30 km i to czesto niezaleznie od pogody, a poza tym czesto wedruje
        sam (rowniez niezaleznie od pogody) ?? ja do pracy mam 6km i prawie zawsze
        chodze piechota (no chyba ze sie spiesze), tyle samo z powrotem do domu... nie z
        biedy, bo karta miejska kosztuje jedyne 66 zl i zawsze ja kupuje, ale z wyboru -
        dla zdrowia i czystej przyjemnosci:)

w dziedzinie 'klubow tanecznych' sie nie wypowiadam, bo nie chodze na takie
        imprezy - wole koncerty i puby.
    • Gość: powD Ja wydaje 10 zeta i sie dobrze bawie IP: 82.177.98.* 29.01.06, 22:34
      litr wodki na trzech + to co sie wypije kolegom :P
      • critto Re: Ja wydaje 10 zeta i sie dobrze bawie 29.01.06, 22:37
        a ja nie lubie duzo pic, bo wole sie delektowac alkoholem - pic go powoli,
        rozsmakowujac sie w kazdym lyku... Ciezko to robic w przypadku wodki, bo ona nie
        ma smaku - juz whisky jest lepsza, nie mowiac o rumie. Ja i tak preferuje dobre
        wino czy miod pitny, a ze slabszych rzeczy - piwo (pils albo ciemne).

Vivat kultura picia,
        Pozdrawiam,
        Critto
    • Gość: PROSPERO JAK SIE BAWIC, TO NAJLEPIEJ W ŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:34
      Zapraszamy na Piotrkowska!
      • critto Re: JAK SIE BAWIC, TO NAJLEPIEJ W ŁODZI 30.01.06, 00:40
        popieram, fajne miejsce (jesli chodzi o puby, bo glownie te mnie interesuja). A
        w Warszawie najfajniejsze sa te puby, do ktorych przychodza studenci i studentki
        (zwlaszcza lokale polozone blisko uczelni).
    • Gość: atx Wroclaw IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 01:20
      "wrocławskie kluby są demokratyczne"
      ...bo sa wroclawskie :) wroclawski = demokratyczny. bardzo fajnie mi sie tu
      mieszka. duzo tolerancji, zieleni i oddechu.
      • Gość: katii Re: Wroclaw IP: 217.153.225.* 30.01.06, 09:23
        Poszukuję odjazdowego klubu we Wrocławiu, Łodzi i Trójmieście
        • Gość: sebeek Re: Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.06, 09:39
          Wroclaw - FUZON THE BEST
          • Gość: hex Re: Wroclaw IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.01.06, 12:55
            No chyba ci sie ziomek cos powaliło..Fuzon...buahahahah dobre sobie.:)
            FUN CLUB DAYTONA i P 1 ale tylko kiedy sa imprezy dla studentow.My sie potrafimy
            bawic:) a w inne dni to raczej sam Fun Club .Dlaczego ?? obadaj a zrozumiesz:)
        • Gość: MELAA Re: ŁÓDŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:32
          Łódź Kaliska, Jazzga, Piotrkowska 97 - zależy, czego szukasz
    • Gość: 18.latek Warszawskie klubowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:58
      Ja wydaję co wyjście ~50pln, zawsze jakiś before w pubie (2 browarki po 7
      złotych), wstęp do klubu 5-15, do tego jeden bronx lub jedna wódka już na
      miejscu (to jakieś 9pln).. jak już wracam to obowiązkowo jakiś kebab (~7pln),
      zależnie od miejsca w jakim jestem.. jeśli już jest krucho z kasą to w
      ostateczności tani turek (4pln) z Cepelii w centrum:)
    • Gość: andrew Mój sposób na udany wieczór IP: *.dolsat.pl 30.01.06, 16:05
      Mój sposób na udany wieczór:

Na rozgrzewkę 2 x tania litrowa nalewka za 5,50zł, a potem pub;
      2x browar w pubie za 6zł;
      Kebab za 6zł.

Razem 23zł. Tanio i solidnie. Polecam.
      • Gość: observator__ Re: Mój sposób na udany wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:04
        i za 5 lat bebechy do wymiany ...
        • Gość: zlamandy Re: Mój sposób na udany wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:02
          łódź:
          łódź kaliska, fanaberia, 97, Lizard king...

i wiele wiele innych!
          • c_22 Re: Mój sposób na udany wieczór 31.01.06, 00:14
            Wroclaw-najlepiej zacząć,albo skończyć,albo zorganizować
            imieniny,urodziny,poprawiny,albo i tak dlugo dlugo w pubie
            Drukarnia.Spróbujcie,polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka