Gość: k. IP: 217.76.116.* 29.01.06, 21:12 FABRYKA w Łodzi to jest fajne miejsce na piątkową imprezę :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k. FABRYKA w Łodzi to jest fajne miejsce na imprezę IP: 217.76.116.* 29.01.06, 21:13 Zgodzicie się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Fabryka - TAK! - jeśli jesteś pedofilem IP: *.toya.net.pl 30.01.06, 01:56 albo masz 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kawulec warszawa 13.02.06, 09:54 warszawskie kluby sa rozne i kazdy znajdzie cos dla siebie..Autorka artykulu ma racje..przydalo by sie znac barmanow,bo czasem zamiast wodki dostaje sie sok z lodem clubbing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidok WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:21 W ZYCIU NIE DALEM WIECEJ!! JESTEM STUDENTEM ALE NAWET 50 ZYDLI ZA JEDEN WIECZOR TO TROCHE DUZO. NIE WIEM CO WY KUPUJECIE ZA TYLE SIANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:53 poza piwem sa i drinki a te sa duzo drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 30.01.06, 01:50 jesli ktos lubi drinki. ja wypije z przyjemnoscia ale tylko, jezeli wiem, jakie proporcje w nich zastosowano. Bo zdarzaja sie hardkorowi barmani, ktorzy nie szczedza wodki i potrafia jej nalac 3/4 kubka do 1/4 soku. Jak ktos ma slaba glowe, to mu taki wystarczy, aby reszte imprezy spedzic siedzac na lawce i gapiac sie w stol:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko.stary Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.dsl.pipex.com 29.01.06, 22:01 30 zł odjebało Ci - co chcesz osiągnąć za tą imponującą kwotę Odpowiedz Link Zgłoś
insular Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 29.01.06, 22:08 Gość portalu: spoko.stary napisał(a): > 30 zł > odjebało Ci - co chcesz osiągnąć za tą imponującą kwotę NIE ODJEBAŁO TYLKO NA TYLE MNIE STAĆ!! PEWNIE ZE WOLAŁBYM WPADAĆ Z NAPAKOWANYM PORTFELEM I STAWIAC DRINKI WSZYSTKIM LASKOM NA OKOŁO ALE TEGO NIE ROBIE BO NIE MAM ZA CO... A CO JA ZA TO KUPUJĘ? JAKIES 3-4 BROWCE I NA JAKIEGOS DRINKA TEZ STARCZY ALE TO RZADKO BO WOLE CHMIEL. A W TRAKCIE TEGO LECE "W TANY" LUB GADKI ZE ZNAJOMYMI. I TAK ZLECI PARE GODZIN. TERAZ ZRESZTĄ MAM LZEJ BO LASKA MNIE RZUCILA. FAJEK NIE PALE WIEC PARE ZLOTYCH W KIESZENI ZOSTAJE. DO DOMU JAKIS TRANSPORT TEZ SIE ZNAJDZIE A NAWET JESLI NIE TO IDE PIESZO. (GORA 2 KM). STAC CIE NA WIECEJ TO SIE CIESZ I WIĘCEJ ZROZUMIENIA BO ZNAM LUDZI KTORZY MAJA DUZO GORZEJ NIZ JA. NA PRAWDE. Odpowiedz Link Zgłoś
insular Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 29.01.06, 22:08 NO... MAŁE WYJAŚNIENIE.. TEN "BIDOK" TO JA. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE 30.01.06, 00:33 po pierwsze - masz calkowita racje:) po drugie - wylacz caps locka, plis:) po trzecie - po co odpowiadasz na zaczepki? uzywanie wulgarnych slow nie jest akceptowane na forum gazeta.pl, nie wiem czemu nie ma automoderacji (np. 'wygwiazdkowywania'), wiec po co odpowiadac na tego rodzaju trolling? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student <> Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 01:11 W warszawie: 4 browce to 4x9zł=36 1 zwykły drink = 20 razem 56zł. Plus wstęp oczywiście. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: same Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:55 W POZNANIU: BROWAR TO JAKIES 6-7 ZYDLI... WCHODZE TAM GDZIE JEST WSTĘP JEST FREE... SĄ TAKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 01:13 to ceny są piekne.... w wałbrzychu piwo kosztuje 4-5 zł w kanjpach w sródmieściu drinki od 5 zł się zaczynaja do 10 (w lokalach gdzie ja przebywam) pozdr mieszczuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: WYDAJE GÓRA 30 ZŁ I DOBRZE SIE BAWIE IP: *.chello.pl 29.01.06, 22:02 Przepraszam , a "Zydor" jeszcze szaleje w klubach Warszawy, pytam bo straciłem z kolega kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja studenci zostawią 50 złotych? IP: *.net.autocom.pl 29.01.06, 22:02 w czasie jednej imprezy? HA HA HA! Bardziej skąpej grupy społecznej nigdzie nie spotkamy. Typowy student siedzi całą imprezę przy jednym browarze a do dmu wraca piechotą (czy mróz, czy słota, nawet odległość 7 kilometrów od akademika nie przeszkadza :D) 50 złotych w miesiącu przeznaczą na rozrywkę a i to wszystko "spożyją" w krzakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. T.Alent Re: NIE SKĄPI, ALE UBODZY!!! ZABAWA TEŻ IM SIE NA IP: 212.180.160.* 29.01.06, 22:29 Jak ubodzy, to niech siedza przed komputerem w akademiku. Zostawcie miejsca dla ludzi, ktorzy chca sie pobawic i maja za co, brudni i leniwi studenci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nchamstein SIEDZIELIBY ALE WOLĄ KLUBY.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:26 WLASCICIELE TEZ ICH CHCA BO TO W KONCU TEZ ZAROBEK. TYM BARDZIEJ ZE STUDIUJE TERAZ "WYZ DEMOGRAFICZNY", WIEC KLIENTELA JEST TO NIE DO POGARDZENIA. A JAK TAKIŚ WYBREDNY HRABIA TO WYP..LAJ DO LUKSUSOWYCH KLUBOW I TAM POKAZUJ JAKI MASZ SZMAL I REPUTACJE Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: SIEDZIELIBY ALE WOLĄ KLUBY.. 30.01.06, 00:38 daj spokoj, on pewnie chodzi do podrzednych dyskotek z disco-polo i rozcienczanym piwem, do ktorych uczesczaja 'karki' i 'plastikowe' panienki, a co drugie slowo to k...wa, tylko tutaj zgrywa 'szpanera'. Czlowiek na poziomie bawi sie tak, jak lubi i nie obraza z tego powodu innych osob na forum. Takich jak on selekcjonerzy pewnie nie wpuszcza do klubu, wiec chce sie wyzyc choc tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: SIEDZIELIBY ALE WOLĄ KLUBY.. 30.01.06, 00:41 ... z calym szacunkiem dla osob, ktore sluchaja disco-polo, ale sa na poziomie (jest to mozliwe). Ten okaz to typowy troll, nie warto go karmic odpowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartekpawel Re: NIE SKĄPI, ALE UBODZY!!! ZABAWA TEŻ IM SIE NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:02 Gość portalu: Prof. T.Alent napisał(a): > Jak ubodzy, to niech siedza przed komputerem w akademiku. > > Zostawcie miejsca dla ludzi, ktorzy chca sie pobawic i > maja za co, brudni i leniwi studenci! Tak. Brudni i leniwi studenci zostawcie miejsca dla czystych i pracowitych dresiarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: studenci zostawią 50 złotych? 29.01.06, 22:35 > spotkamy. Typowy student siedzi całą imprezę przy jednym browarze a do dmu > wraca piechotą (czy mróz, czy słota, nawet odległość 7 kilometrów od akademika > nie przeszkadza :D) 7 km? a co to jest 7 km dla kogos, kto jest turysta pieszym i przechodzi na rajdzie po 20-30 km i to czesto niezaleznie od pogody, a poza tym czesto wedruje sam (rowniez niezaleznie od pogody) ?? ja do pracy mam 6km i prawie zawsze chodze piechota (no chyba ze sie spiesze), tyle samo z powrotem do domu... nie z biedy, bo karta miejska kosztuje jedyne 66 zl i zawsze ja kupuje, ale z wyboru - dla zdrowia i czystej przyjemnosci:) w dziedzinie 'klubow tanecznych' sie nie wypowiadam, bo nie chodze na takie imprezy - wole koncerty i puby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powD Ja wydaje 10 zeta i sie dobrze bawie IP: 82.177.98.* 29.01.06, 22:34 litr wodki na trzech + to co sie wypije kolegom :P Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Ja wydaje 10 zeta i sie dobrze bawie 29.01.06, 22:37 a ja nie lubie duzo pic, bo wole sie delektowac alkoholem - pic go powoli, rozsmakowujac sie w kazdym lyku... Ciezko to robic w przypadku wodki, bo ona nie ma smaku - juz whisky jest lepsza, nie mowiac o rumie. Ja i tak preferuje dobre wino czy miod pitny, a ze slabszych rzeczy - piwo (pils albo ciemne). Vivat kultura picia, Pozdrawiam, Critto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROSPERO JAK SIE BAWIC, TO NAJLEPIEJ W ŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:34 Zapraszamy na Piotrkowska! Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: JAK SIE BAWIC, TO NAJLEPIEJ W ŁODZI 30.01.06, 00:40 popieram, fajne miejsce (jesli chodzi o puby, bo glownie te mnie interesuja). A w Warszawie najfajniejsze sa te puby, do ktorych przychodza studenci i studentki (zwlaszcza lokale polozone blisko uczelni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Wroclaw IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 01:20 "wrocławskie kluby są demokratyczne" ...bo sa wroclawskie :) wroclawski = demokratyczny. bardzo fajnie mi sie tu mieszka. duzo tolerancji, zieleni i oddechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katii Re: Wroclaw IP: 217.153.225.* 30.01.06, 09:23 Poszukuję odjazdowego klubu we Wrocławiu, Łodzi i Trójmieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebeek Re: Wroclaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.06, 09:39 Wroclaw - FUZON THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hex Re: Wroclaw IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.01.06, 12:55 No chyba ci sie ziomek cos powaliło..Fuzon...buahahahah dobre sobie.:) FUN CLUB DAYTONA i P 1 ale tylko kiedy sa imprezy dla studentow.My sie potrafimy bawic:) a w inne dni to raczej sam Fun Club .Dlaczego ?? obadaj a zrozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MELAA Re: ŁÓDŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:32 Łódź Kaliska, Jazzga, Piotrkowska 97 - zależy, czego szukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18.latek Warszawskie klubowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:58 Ja wydaję co wyjście ~50pln, zawsze jakiś before w pubie (2 browarki po 7 złotych), wstęp do klubu 5-15, do tego jeden bronx lub jedna wódka już na miejscu (to jakieś 9pln).. jak już wracam to obowiązkowo jakiś kebab (~7pln), zależnie od miejsca w jakim jestem.. jeśli już jest krucho z kasą to w ostateczności tani turek (4pln) z Cepelii w centrum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Mój sposób na udany wieczór IP: *.dolsat.pl 30.01.06, 16:05 Mój sposób na udany wieczór: Na rozgrzewkę 2 x tania litrowa nalewka za 5,50zł, a potem pub; 2x browar w pubie za 6zł; Kebab za 6zł. Razem 23zł. Tanio i solidnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator__ Re: Mój sposób na udany wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:04 i za 5 lat bebechy do wymiany ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlamandy Re: Mój sposób na udany wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:02 łódź: łódź kaliska, fanaberia, 97, Lizard king... i wiele wiele innych! Odpowiedz Link Zgłoś
c_22 Re: Mój sposób na udany wieczór 31.01.06, 00:14 Wroclaw-najlepiej zacząć,albo skończyć,albo zorganizować imieniny,urodziny,poprawiny,albo i tak dlugo dlugo w pubie Drukarnia.Spróbujcie,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś