Dodaj do ulubionych

z Szał nagich ciał

• Gość: Staszek_szybki_jes Re: z Szał nagich ciał IP: *.kielce.net.pl 02.03.06, 14:12
      Spokojnie - tak jak napisali w artykule - wystawianie ciała na mrozy może
      skończyć się problemami z jajnikami i całą resztą co doprowadzi do bezpłodności
      - glupie osobniki same się wyeliminują - nie będą się rozmnażać i przekazywać
      tej głupoty swojemu potomstwu - jedno pokolenie i będzie spokój... Ewolucja może
      się nie śpieszy ale jest wytrwała i konsekwentna :-)
    • Gość: marcin1 Re: z Szał nagich ciał IP: *.douglaswallace.com 02.03.06, 14:53
      jak zwykle za reszta swiata. w dublinie moda na nagie pepki byla 3 lata temu
    • Gość: PrezydentPraktyk Re: z Szał nagich ciał IP: *.acn.waw.pl 02.03.06, 15:04
      Nie mylmy dwóch różnych systemów walutowych.
      Te dziewczyny imho wyglądają sexy i można je puknąć.
      Żenić się z nimi nikt Wam nie każe, bo już dziś widać, że głupiue.
      Wiec co Was obchodzi, że w przyszłości będą chore.
    • pani_y Re: z Szał nagich ciał 02.03.06, 15:05
      Wspaniała moda!
      współczuję, już niemal 2 lata mam chore nerki, i za każdym razem, gdy widzę taką
      "modną" dziewczynę chce mi się na nią krzyczeć.
      • el_p Re: z Szał nagich ciał 02.03.06, 15:18
        I kto za to placi?? Ja place, Pan placi... Spoleczenstwo :)
        Szkoda tylko ze 3/4 tych lasek wystawia wielkie bandziory z celulitem. Bueee az
        sie niedobrze robi. Powinny placic jakis podatek estetyczny czy cus.
        • Gość: ... Re: z Szał nagich ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:32
          Tylko po co drukować ich fotki.. Jeszcze pomyślą, że jak są w gazecie to są
          "trendi gruwi dżezi onlajn ..." co jeszcze? Głupie to strasznie, wstyd
          powiedzieć że "należymy do tego samego pokolenia". Na szczęście znam wiele
          naprawdę atrakcyjnych dziewczyn które pępki pokazują co najwyżej na basenie czy
          plaży.
          A nie w środku zimy. Niestety gimnazjalistki są w tak perfidnie szczylowym
          wieku, że muszą się dowartościowywać nieestetyczną i nienormalną golizną. Tylko
          czemu rodzice nie reagują na tępotę swojego potomstwa?
    • Gość: Californios Re: z Szał nagich ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:25
      Niestety media promuja roznego rodzaju pomysly, ktore do naszej rzeczywistosci
      pasuja jak piesc do oka. Gole brzuchy sa dobre w poludniowej Kalifornii i tez
      nie przez caly rok. W polskim klimacie moden powinny bcy barchany i walonki.
    • gaiaa masochizm? 02.03.06, 15:25
      Chyba tak. A może zainicjonować nową modę, kożuchy na 30-stopniowe upały? :)
      • Gość: FRN Re: masochizm? IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 02.03.06, 21:28
        pare zdjec w kolorowych pisemkach, pare migawek w telewizorze i juz, moda
        wylansowana, masy polkna haczyk... gdyby paru dziennikarzy sie zmowilo bez
        problemu by to przepchneli...
        to nic ze glupio - grunt ze "modnie"
        oprocz tych golych pepkow mamy teraz mode na takie koszmarne walonki ozdobione
        sztucznym futrem (najczesciej w odcieniach rozu) i z dyndajacymi na sznurkach
        pomponami - wyglada toto nad podziw idiotycznie ale ze modne jest to tabuny w
        tym pomykaja po miescie...
        najlepiej to wyglada w zestawieniu z krotka spodnica... zal patrzec normalnie...
        • Gość: oum Re: masochizm? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 23:16
          Nie patrz więc kolego, po prostu nie patrz.
          I spróbuj sobie znaleźć jakieś twórcze hobby. Coś zrobić.Coś samemu stworzyć.
          Zobaczysz, okaże się wtedy, że te wszystkie pompony, różowe walonki i gołe
          pępki na które tak zioniesz 'słusznym' gniewem nie mają większego znaczenia.
          Życie jest o wiele ciekawsze.
          Poprostu zajmij się sobą.
    • Gość: dresik Fajne laseczki! W sam raz dla mnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:27
      Ja tam zawsze chodzę w moim ulubionym dresiku z PUMY z zajebistym paskiem na
      spodniach i adidaskach. Wiadomo, każda laska pęka z dumy gdy ją bzykasz w dresie
      z Pumy.
      • el_p Re: Fajne laseczki! W sam raz dla mnie. 02.03.06, 15:36
        > Ja tam zawsze chodzę w moim ulubionym dresiku z PUMY
        z ktorej czesci Pumy ten dresik? Nie linieje?
      • Gość: Ania I jeszcze poeta! Warto pomarznąć... IP: *.chello.pl 02.03.06, 16:37
      • Gość: dresik Laski, nie przejmujcie się! Te stare rury tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:42
        pieprzom bo wam zadroszczom. Dajcie jakies namiary, chetnie siem spotkam. Acha,
        adidaski to są oryginalne, rzadne tam podruby. Jak podejdziesz w adidasie karzda
        laska zrobić da sie.
        • Gość: jo Re: Laski, nie przejmujcie się! Te stare rury tak IP: *.tvk.torun.pl 02.03.06, 19:59
          Kiepsko z tą stylizacją: powinno być "orginalne".
        • Gość: :) Re: Laski, nie przejmujcie się! Te stare rury tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:58
          Facet, zastanów sie co ględzisz :D
          Że laska nie pokazuje brzucha w zimie to od razu stara rura albo zaniedbany
          pasztet :))))))))))))
          Buahaha, żeby wymyśleć coś takiego to trzeba mieć nieźle zryty baniak :)))))))
    • Gość: the bill Re: z Szał nagich ciał IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 02.03.06, 15:31
      Pępki pępuszki ja wszystkie Was dziewuszki caałooować chce!
      s5.bitefight.pl/c.php?uid=29382
    • Gość: JUTKA Re: z Szał nagich ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:41
      Żegnaj macierzyństwo. Te małe "seksowne" kurteczki nastawione są na podobanie
      się chłopakom. Super podobacie się. Jesteście obiektem westchnień rówieśników i
      chłopców nieco starszych, ale... Za 10-15 lat każdy z tych wielbicieli będzie
      chciał mieć swoje dziecko. Wtedy podobać się będą dziewczyny, które teraz
      olewaja zapędy młodych rozchwianych hormonalnie chłopaków dla, których goły
      pępek jest wykładnikiem łatwej dziewczyny. Przecież same prowokują, pokazała
      brzuch pokaże i resztę. Pogratulować inteligencji panienki.
    • Gość: peupek Re: z Szał nagich ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:54
      hehe sina z zimna to jeszcze nic, tylko zeby te wszystkie "panny" jeszcze mialy
      co pokazac, juz nie prosze o plaski brzuch ale o zeby tych opon z biodrowek sie
      wylewajacych nie bylo widac, bo mialem na tym punkcie kompleksy (chodzi o
      "oponke") ale jak sie popatrzylem na te mlode to szybciutko sie wyleczylem z
      kompleksu, pozdro ....
    • Gość: N.S. Re: z Szał nagich ciał IP: *.crowley.pl 02.03.06, 15:57
      Jak ktoś głupi to aż przykro patrzeć. Przekonają się o tym za parę lat
    • Gość: centuria Re: z Szał nagich ciał IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.06, 16:34
      ja tez kiedys eksperymentowalam z nieodpowiednia odzieza w zimie, teraz mam
      problemy ze zdrowiem a lekarze nie wieda jak mi pomoc. Moja mama tez mnie
      ostrzegala a ja zapatrzona bylam w mode- i to jak slepo! podsumowanie- glupota!
    • Gość: usa Polacy to malpy sterowane moda IP: 207.152.116.* 02.03.06, 17:08
      jak jest na cos moda to w polsce wszyscy chodza tak samo ubrani jak armia - po
      tym poznac Polki w samolotach za granice, ze wszystkie sa ubrane tak
      samo...zerop oryginalnosci, wszystko zmalpowane..a jak nie jestes ubrany wedlug
      obowiazujacej mody w polsce, to patrza na ciebie pogardliwym wzrokiem...jakbys
      byl nagi...typowo polskie szpanerstwo malpiaste...wszystko zerzniete, szoly w
      TV, moda, muzyka...wszystko...polak to malpa i plagiator na codzien..
      • milena.rl Re: Polacy to malpy sterowane moda 02.03.06, 21:10
        Niewielu Polaków ma odwagę na oryginalność - to nietakt. Pełne kompleksów
        poPRLowskie spoleczeństwo zrównuje jak walcem do jednego poziomu. Nienawidzi
        odmienności. Gdy jest moda na czerń, a wyjdziesz w zieleniach pierwsze co
        pomyślą "Chce być lepsza od nas". A może wcale nie chce. Może ma świra na
        punkcie zielonych ciuchów.
        • Gość: elo Zebys wiedziala... IP: *.eranet.pl 03.03.06, 13:11
          Co ja sie nawysluchiwalem za ubieranie sie inaczej - wszyscy wiedza ze jestem
          hetero ale o pedalskie ubieranie to bylem posadzony setki razy...

Ale kij im w oko - pokazuje ze jestem inny
    • aniaczepiel To obleśne! 02.03.06, 17:15

• Gość: Hajduczek Re: z Szał nagich ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:49
      Boże dobrze że już nie jestem nastolatką, a nawet jak jaeszcze byłam to mam
      nadzieję że nie taką głupią. Dziwią mnie tylko producenci tych "kurteczek", że
      wypuszczają taki niebeezpieczny dla zdrowia chłam
    • Gość: jorge.martinez Re: z Szał nagich ciał IP: 83.238.225.* 02.03.06, 18:09
      A niech się rozbierają. Teoria Darwina działa i naturalna selekcja idiotek tyż.
      • Gość: darek Durne, az sine.... IP: *.home1.cgocable.net 02.03.06, 18:25
        No ale coz, wiekszosc chce byc "trendowata", tak bylo, jest i bedzie! Zdrowia
        zycze...
    • irini Re: z Szał nagich ciał 02.03.06, 18:37
      No a my po 40 możemy sobie pokazać zęby w uśmiechu. Nadal szukam męża przez
      internet.
      irenka40.blog.onet.pl/
    • Gość: tomusfl dzieci ktore mysla ze sa dorosle IP: *.tampabay.res.rr.com 02.03.06, 19:01
      normalny facet przeciez nie spojrzy na taka idiotke inaczej niz z rozbawieniem.
      Zaimponowac to one moga swoim kolegom z podstwowki :)))
    • Gość: Piotrrr Micheliny :-) IP: *.krakow.pl 02.03.06, 19:33
      Jak widzę takiego Michelina jednego z drugim (opona z tłuszczu na brzuchu
      sięgająca pleców) to nie wierzę, żeby takiem kaszalotowi zimno było - sadło ją
      ochroni.
      • Gość: wladBaran21 Re: Micheliny :-) IP: *.chello.pl 04.03.06, 00:24
        Pokaż może, przystojniaku, swoje zdjęcie!
        Co za jakieś typy piszą w tym wątku?
        A w dodatku o czym ta dyskusja? Ile ostatnio widzieliście dziewczyn z
        odsłoniętym brzuchem na ulicy? W ciągu ostatniego miesiąca (a korzystam z
        kom.miej. codziennie) widziałem może 2.
        W UK o tej porze zdecydowanie więcej niż u nas dziewczyn nosi się kuso (zresztą
        chłopaki też sobie nie żałują, brrr...), a mogę was zapewnić, że brzuszki
        naszych dziewcząt zdecydowanie lepiej się prezentują niż ichnie...

baran
    • Gość: BuRzUj Re: z Szał nagich ciał IP: *.ds.ae.wroc.pl 02.03.06, 19:46
      niedaleko mojego bloku jest liceum ekonomiczne,gdzie prawie wszystkie panny
      chodza tak ubrane.Pomijam fakt,ze wszystkie wygladaja identycznie,co moim
      zdaniem jest smieszne!Mnie osobiscie nie rusza to,ze kiedy normalni ludzie
      chodza cieplo ubrani,laski chodza w krotkich kurteczkach-na brzuszki wole
      popatrzec na plazy albo w klubie, a ich zdrowie to ich sprawa-mnie to bolec nie
      bedzie!Smiac mi sie tylko chce, jak takie panny wysiadaja z beemek (oczywiscie
      rocznik 89,pol tony szpachli i LPG) swoich chlopakow, ktorzy zrywaja sie ze
      swojej pracy przy lopacie zeby odwiezc je do szkoly.
      To dla takich panienek nasi "madrzy" rzadzacy wymyslili becikowe-przeciez taka
      jak dupy nie da i nie zlapie faceta na dziecko to nigdy z kims nie bedzie na stale.
      Prawdziwie ladne,inteligentne dziewczyny potrafia sie ubrac sexownie i stosownie
      do pogody i okazji!I tylko z takimi chce miec do czynienia :)
    • langston Nie placic za leczenie idiotek!!!!!!!!! 02.03.06, 19:47
      Dlaczego panstwo ma placic za leczenie tych kretynek?
    • ezpa7z9 Kroczem do socjalizmu..hasło ,,panieniek''PRL! 02.03.06, 19:48
    • Gość: Litus Re: z Szał nagich ciał IP: 82.139.11.* 02.03.06, 19:51
      Niektórzy bystrzy gracze już zastanawiają się nad przyszłymi inwestycjami w
      prywatne kliniki nefrologiczne. Paradujcie, idiotki, dalej z nerkami na wierzchu...
    • Gość: erwin Ale durne te polki buahahah IP: 212.106.147.* 02.03.06, 19:51
      tyle w temacie
    • Gość: norbertrabarbar Ale przyznajmy się... IP: 193.24.196.* 02.03.06, 20:02
      Młode laski nigdy nie grzeszyły rozumem (naiwniacy, którzy myślą inaczej niech
      się wpiszą...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka