Gość: Staszek_szybki_jes Re: z Szał nagich ciał IP: *.kielce.net.pl 02.03.06, 14:12 Spokojnie - tak jak napisali w artykule - wystawianie ciała na mrozy może skończyć się problemami z jajnikami i całą resztą co doprowadzi do bezpłodności - glupie osobniki same się wyeliminują - nie będą się rozmnażać i przekazywać tej głupoty swojemu potomstwu - jedno pokolenie i będzie spokój... Ewolucja może się nie śpieszy ale jest wytrwała i konsekwentna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin1 Re: z Szał nagich ciał IP: *.douglaswallace.com 02.03.06, 14:53 jak zwykle za reszta swiata. w dublinie moda na nagie pepki byla 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrezydentPraktyk Re: z Szał nagich ciał IP: *.acn.waw.pl 02.03.06, 15:04 Nie mylmy dwóch różnych systemów walutowych. Te dziewczyny imho wyglądają sexy i można je puknąć. Żenić się z nimi nikt Wam nie każe, bo już dziś widać, że głupiue. Wiec co Was obchodzi, że w przyszłości będą chore. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_y Re: z Szał nagich ciał 02.03.06, 15:05 Wspaniała moda! współczuję, już niemal 2 lata mam chore nerki, i za każdym razem, gdy widzę taką "modną" dziewczynę chce mi się na nią krzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: z Szał nagich ciał 02.03.06, 15:18 I kto za to placi?? Ja place, Pan placi... Spoleczenstwo :) Szkoda tylko ze 3/4 tych lasek wystawia wielkie bandziory z celulitem. Bueee az sie niedobrze robi. Powinny placic jakis podatek estetyczny czy cus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: z Szał nagich ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:32 Tylko po co drukować ich fotki.. Jeszcze pomyślą, że jak są w gazecie to są "trendi gruwi dżezi onlajn ..." co jeszcze? Głupie to strasznie, wstyd powiedzieć że "należymy do tego samego pokolenia". Na szczęście znam wiele naprawdę atrakcyjnych dziewczyn które pępki pokazują co najwyżej na basenie czy plaży. A nie w środku zimy. Niestety gimnazjalistki są w tak perfidnie szczylowym wieku, że muszą się dowartościowywać nieestetyczną i nienormalną golizną. Tylko czemu rodzice nie reagują na tępotę swojego potomstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Californios Re: z Szał nagich ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:25 Niestety media promuja roznego rodzaju pomysly, ktore do naszej rzeczywistosci pasuja jak piesc do oka. Gole brzuchy sa dobre w poludniowej Kalifornii i tez nie przez caly rok. W polskim klimacie moden powinny bcy barchany i walonki. Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa masochizm? 02.03.06, 15:25 Chyba tak. A może zainicjonować nową modę, kożuchy na 30-stopniowe upały? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRN Re: masochizm? IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 02.03.06, 21:28 pare zdjec w kolorowych pisemkach, pare migawek w telewizorze i juz, moda wylansowana, masy polkna haczyk... gdyby paru dziennikarzy sie zmowilo bez problemu by to przepchneli... to nic ze glupio - grunt ze "modnie" oprocz tych golych pepkow mamy teraz mode na takie koszmarne walonki ozdobione sztucznym futrem (najczesciej w odcieniach rozu) i z dyndajacymi na sznurkach pomponami - wyglada toto nad podziw idiotycznie ale ze modne jest to tabuny w tym pomykaja po miescie... najlepiej to wyglada w zestawieniu z krotka spodnica... zal patrzec normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oum Re: masochizm? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 23:16 Nie patrz więc kolego, po prostu nie patrz. I spróbuj sobie znaleźć jakieś twórcze hobby. Coś zrobić.Coś samemu stworzyć. Zobaczysz, okaże się wtedy, że te wszystkie pompony, różowe walonki i gołe pępki na które tak zioniesz 'słusznym' gniewem nie mają większego znaczenia. Życie jest o wiele ciekawsze. Poprostu zajmij się sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresik Fajne laseczki! W sam raz dla mnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:27 Ja tam zawsze chodzę w moim ulubionym dresiku z PUMY z zajebistym paskiem na spodniach i adidaskach. Wiadomo, każda laska pęka z dumy gdy ją bzykasz w dresie z Pumy. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Fajne laseczki! W sam raz dla mnie. 02.03.06, 15:36 > Ja tam zawsze chodzę w moim ulubionym dresiku z PUMY z ktorej czesci Pumy ten dresik? Nie linieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresik Laski, nie przejmujcie się! Te stare rury tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:42 pieprzom bo wam zadroszczom. Dajcie jakies namiary, chetnie siem spotkam. Acha, adidaski to są oryginalne, rzadne tam podruby. Jak podejdziesz w adidasie karzda laska zrobić da sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Laski, nie przejmujcie się! Te stare rury tak IP: *.tvk.torun.pl 02.03.06, 19:59 Kiepsko z tą stylizacją: powinno być "orginalne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Laski, nie przejmujcie się! Te stare rury tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:58 Facet, zastanów sie co ględzisz :D Że laska nie pokazuje brzucha w zimie to od razu stara rura albo zaniedbany pasztet :)))))))))))) Buahaha, żeby wymyśleć coś takiego to trzeba mieć nieźle zryty baniak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the bill Re: z Szał nagich ciał IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 02.03.06, 15:31 Pępki pępuszki ja wszystkie Was dziewuszki caałooować chce! s5.bitefight.pl/c.php?uid=29382 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUTKA Re: z Szał nagich ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:41 Żegnaj macierzyństwo. Te małe "seksowne" kurteczki nastawione są na podobanie się chłopakom. Super podobacie się. Jesteście obiektem westchnień rówieśników i chłopców nieco starszych, ale... Za 10-15 lat każdy z tych wielbicieli będzie chciał mieć swoje dziecko. Wtedy podobać się będą dziewczyny, które teraz olewaja zapędy młodych rozchwianych hormonalnie chłopaków dla, których goły pępek jest wykładnikiem łatwej dziewczyny. Przecież same prowokują, pokazała brzuch pokaże i resztę. Pogratulować inteligencji panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peupek Re: z Szał nagich ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:54 hehe sina z zimna to jeszcze nic, tylko zeby te wszystkie "panny" jeszcze mialy co pokazac, juz nie prosze o plaski brzuch ale o zeby tych opon z biodrowek sie wylewajacych nie bylo widac, bo mialem na tym punkcie kompleksy (chodzi o "oponke") ale jak sie popatrzylem na te mlode to szybciutko sie wyleczylem z kompleksu, pozdro .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.S. Re: z Szał nagich ciał IP: *.crowley.pl 02.03.06, 15:57 Jak ktoś głupi to aż przykro patrzeć. Przekonają się o tym za parę lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centuria Re: z Szał nagich ciał IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.06, 16:34 ja tez kiedys eksperymentowalam z nieodpowiednia odzieza w zimie, teraz mam problemy ze zdrowiem a lekarze nie wieda jak mi pomoc. Moja mama tez mnie ostrzegala a ja zapatrzona bylam w mode- i to jak slepo! podsumowanie- glupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Polacy to malpy sterowane moda IP: 207.152.116.* 02.03.06, 17:08 jak jest na cos moda to w polsce wszyscy chodza tak samo ubrani jak armia - po tym poznac Polki w samolotach za granice, ze wszystkie sa ubrane tak samo...zerop oryginalnosci, wszystko zmalpowane..a jak nie jestes ubrany wedlug obowiazujacej mody w polsce, to patrza na ciebie pogardliwym wzrokiem...jakbys byl nagi...typowo polskie szpanerstwo malpiaste...wszystko zerzniete, szoly w TV, moda, muzyka...wszystko...polak to malpa i plagiator na codzien.. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Polacy to malpy sterowane moda 02.03.06, 21:10 Niewielu Polaków ma odwagę na oryginalność - to nietakt. Pełne kompleksów poPRLowskie spoleczeństwo zrównuje jak walcem do jednego poziomu. Nienawidzi odmienności. Gdy jest moda na czerń, a wyjdziesz w zieleniach pierwsze co pomyślą "Chce być lepsza od nas". A może wcale nie chce. Może ma świra na punkcie zielonych ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Zebys wiedziala... IP: *.eranet.pl 03.03.06, 13:11 Co ja sie nawysluchiwalem za ubieranie sie inaczej - wszyscy wiedza ze jestem hetero ale o pedalskie ubieranie to bylem posadzony setki razy... Ale kij im w oko - pokazuje ze jestem inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajduczek Re: z Szał nagich ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:49 Boże dobrze że już nie jestem nastolatką, a nawet jak jaeszcze byłam to mam nadzieję że nie taką głupią. Dziwią mnie tylko producenci tych "kurteczek", że wypuszczają taki niebeezpieczny dla zdrowia chłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge.martinez Re: z Szał nagich ciał IP: 83.238.225.* 02.03.06, 18:09 A niech się rozbierają. Teoria Darwina działa i naturalna selekcja idiotek tyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Durne, az sine.... IP: *.home1.cgocable.net 02.03.06, 18:25 No ale coz, wiekszosc chce byc "trendowata", tak bylo, jest i bedzie! Zdrowia zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: z Szał nagich ciał 02.03.06, 18:37 No a my po 40 możemy sobie pokazać zęby w uśmiechu. Nadal szukam męża przez internet. irenka40.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomusfl dzieci ktore mysla ze sa dorosle IP: *.tampabay.res.rr.com 02.03.06, 19:01 normalny facet przeciez nie spojrzy na taka idiotke inaczej niz z rozbawieniem. Zaimponowac to one moga swoim kolegom z podstwowki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrrr Micheliny :-) IP: *.krakow.pl 02.03.06, 19:33 Jak widzę takiego Michelina jednego z drugim (opona z tłuszczu na brzuchu sięgająca pleców) to nie wierzę, żeby takiem kaszalotowi zimno było - sadło ją ochroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladBaran21 Re: Micheliny :-) IP: *.chello.pl 04.03.06, 00:24 Pokaż może, przystojniaku, swoje zdjęcie! Co za jakieś typy piszą w tym wątku? A w dodatku o czym ta dyskusja? Ile ostatnio widzieliście dziewczyn z odsłoniętym brzuchem na ulicy? W ciągu ostatniego miesiąca (a korzystam z kom.miej. codziennie) widziałem może 2. W UK o tej porze zdecydowanie więcej niż u nas dziewczyn nosi się kuso (zresztą chłopaki też sobie nie żałują, brrr...), a mogę was zapewnić, że brzuszki naszych dziewcząt zdecydowanie lepiej się prezentują niż ichnie... baran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuRzUj Re: z Szał nagich ciał IP: *.ds.ae.wroc.pl 02.03.06, 19:46 niedaleko mojego bloku jest liceum ekonomiczne,gdzie prawie wszystkie panny chodza tak ubrane.Pomijam fakt,ze wszystkie wygladaja identycznie,co moim zdaniem jest smieszne!Mnie osobiscie nie rusza to,ze kiedy normalni ludzie chodza cieplo ubrani,laski chodza w krotkich kurteczkach-na brzuszki wole popatrzec na plazy albo w klubie, a ich zdrowie to ich sprawa-mnie to bolec nie bedzie!Smiac mi sie tylko chce, jak takie panny wysiadaja z beemek (oczywiscie rocznik 89,pol tony szpachli i LPG) swoich chlopakow, ktorzy zrywaja sie ze swojej pracy przy lopacie zeby odwiezc je do szkoly. To dla takich panienek nasi "madrzy" rzadzacy wymyslili becikowe-przeciez taka jak dupy nie da i nie zlapie faceta na dziecko to nigdy z kims nie bedzie na stale. Prawdziwie ladne,inteligentne dziewczyny potrafia sie ubrac sexownie i stosownie do pogody i okazji!I tylko z takimi chce miec do czynienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nie placic za leczenie idiotek!!!!!!!!! 02.03.06, 19:47 Dlaczego panstwo ma placic za leczenie tych kretynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litus Re: z Szał nagich ciał IP: 82.139.11.* 02.03.06, 19:51 Niektórzy bystrzy gracze już zastanawiają się nad przyszłymi inwestycjami w prywatne kliniki nefrologiczne. Paradujcie, idiotki, dalej z nerkami na wierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Ale durne te polki buahahah IP: 212.106.147.* 02.03.06, 19:51 tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbertrabarbar Ale przyznajmy się... IP: 193.24.196.* 02.03.06, 20:02 Młode laski nigdy nie grzeszyły rozumem (naiwniacy, którzy myślą inaczej niech się wpiszą...) Odpowiedz Link Zgłoś