Gość: czerniakowianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:59 Już widzę te dzikie tłumy na koncercie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukas77 Re: Guns N' Roses w Polsce IP: 85.219.245.* 02.03.06, 21:45 Witam, Jestem oburzony brakiem profesjonalizmu w notce na temat koncertu Guns N' Roses Nie wiem kim jesteś autorze tekstu ale dziwi mnie że w takiej poważnej gazecie rozpowszechniane są niczym nie potwierdzone plotki że wokalista Axl Rose powiedział iż "nie zagra dla Polaków i Żydów". To plotka a takie słowa nigdy nie padły z ust Axla Rose. Uważam że gazeta.pl powinna zamieścić sprostowanie gdyż jako wielkiego fana Guns N' Roses od ponad 10 lat, boli mnie gdy takie plotki są powtarzane, powielane etc... Nie zdziwiłbym się gdyby to zostało napisane w takim np. Super Express'ie, ale uważam że "GAZETA" nie powinna narażać się na takie "wpadki" Pozdrawiam i mam nadzieję na sprostowanie, bo raczej źródła pan autor tekstu nie poda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:17 Szanowny Panie redaktorze, bardzo ubolewam nad tego rodzaju dziennikarstwem, jeżeli rzuca się na kogoś takie oszczerstawa to bardzo proszę o podanie mi dokładnego źródła, daty oraz miejsca wypowiedzenia przez Axl'a Rose'a takich słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annrose Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 23:37 Od wielu lat jestem fanką gn'r i jestem zbulwersowana tym co przeczytałam. Zastanawiam się kiedy wam znudzą się te PLOTKI na temat Pana Axla Rose Czy mógłbyś Szanowny autorze tego artkułu a dokładnie jednego zdania podać żródło.Grali w Izraelu zagrają w Polsce, czy to nie jest argumen że tak nie powiedział ani AXL ANI SLASH. jeżeli chodzi o kase to na prawdę rozśmieszyła mnie ta inf, sprzedali prawie 70 milionów płyt!!!! gdyby zależało mu na kasie zagrałby w reklamie udziela się charytatywnie:] do końca życia może nic nie robić Zastanawiam się dlaczego i9ch tak nienawidzicie? get in the ring Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJA Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 15:42 Tlyko to nie CI Gunsi Sprzedali te płyty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 00:00 słyszałem,że Axl na śniadanie jada małe pieski i popija krwią A Slash z Duffem nie trzeźwieją od 2 lat a i to najlepsze duff przerżnął krowę. tylko nie znam źródła do zobaczenia 15. czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 15:40 ja tam uważam że jak ktoś jest fanem gunsów ot niech się modli o KOncert Vlvet Revolver bo Axl rozwalił Gunsów a to już nie gunsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axelkawawa Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 00:05 get in the ring - posłuchaj autorze tego artykułu bo jest napisany specjalnie dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 01:09 do dupy z taką prasą co brednie pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKA Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:45 Uważam że to jest świetny zespół rock & rollowy i jego piosenki są zarąbiste ale mam nadzieje że ceny biletów nie będóą kosmiczne gdyż każdy fan chciałby iść na koncert :) Co do Żydów i Polaków - niech nikt ich nie łączy bo dużo nas dzieli... to mnie oburzyło.... ale wierzę w święto ść Gunsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:03 Obrzydliwe kłamstwa,pomówienia i totalny brak profesjonalizmu anonimowego autora tego paszkwila poraża.Miej odwagę się podpisać! Znalazłoby się kolejne nazwisko do piosenki Get in the ring,której przesłuchanie polecam autorowi/autorce tego czegoś,czego w żadnym wypadku nie nazwę artykułem. Jestem oburzony,że taki śmieć prasowy znalazł się na portalu Wyborczej,którą do tej pory ceniłem za rzetelność.Tym razem nie ma to nic wspólnego z faktami,a autor,autorka przed napisaniem tego artykułu nie raczył sprawdzić podstawowych informacji.Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuJu_Hound Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.wci.univ.szczecin.pl 03.03.06, 13:14 28 maja 1991 roku podczas koncertu w amerykańskim Noblesville w swym ojczystym stanie Indiana, Axl Rose opisał swoje przeszłe życie w Indianie jako egzystencja w Auschwitz (Oświęcim). Następnego dnia media rozpętały burzę jakoby wokalista Guns N' Roses był antysemitą - wszystko to było oczywiście błędnym (możliwe celowym) sformuowaniem wysuniętym przez media światowe a przez media polskie przechwycone i przekazane szerokiej publiczności jako przesłanie antypolskie i antysemickie. Z ust do ust przekazywano że wokalista zespołu "Nie gra dla Żydów ani Polaków" - stek bzdur... Za każdym razem kiedy grupa fanów odpierała ataki, zadawała jednocześnie pytanie - kiedy Rose powiedział wyżej wymienione zdanie? Odpowiedzi padały różne - koncert w Pradze lub w Budapeszcie itd itp. Fani zespołu są w posiadaniu zapisów dźwiękowych jak również telewizyjnych koncertów (lub relacji fanów będących na danych występach zespołu), które są dowodami na to że słowa te nie padły z ust wokalisty i są wyłącznie wymysłem najprawdopodobniej polskich mediów, które przekazały to dalej i dalej, aby dziś po ponad dziesięciu latach każdy fan noszący koszulkę z podobizną wokalisty lub zespołu słyszał zewsząd "dlaczego słuchasz kogoś kto nie gra dla Polaków?". 15 czerwca 2006 pytanie to będzie już zbędne i nie na czasie... albowiem wszyscy obchodzić będziemy święto Bożego Ciała, a wieczorem dla relaksu udamy się na stadion warszawskiej Legii na ulicę Łazienkowsą, aby posłuchać muzyki tego kontrowersyjnego artysty, który przecież od wielu lat próbuje pokazać nam swoje dziecko, dzieło... Chinese Democracy Ja tam będę... Spooky, Gisu, Lukas, Wosh, Curac i Soag też... I'm Happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matin Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 03.03.06, 13:23 debile w tej gazecie pracują i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieFan Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 15:44 Ja nie widze nawet czy przyjada bo axl ostanio ma talent do niekonczenia tras (potwierdzone moji drodzy fani;)) plus co to za gunsi nie licząc nazwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.chello.pl 03.03.06, 17:05 Hmmphhh......To nie jest GNR tylko gó.. które stworzył Axl.....Jeżeli chce se wracać to niech przynajmniej zmieni nazwę zespołu bo to niewiele ma wspólnego ze starym dobrym GNR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it me Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 18:00 ivan, a jaki jest twój ulubiony zespół?podejrzewam,że ivan i delfin hahaha jak mnie jakiś zespół "gów...":interesuje to się nie wypowiadam Po co tracisz czas i czytasz o zespole którego nie lubisz guns n' roses najlepszym zespołem na świecie!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazpio Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.03.06, 18:40 jednak z przykroscią musze przyznac troche racji IVANowi... to już nie to samo, lekki psychol Axel troche namieszal.... Gunsi byli najlepszym zespolem... no wlasnie zespolem, sam Axel rose to tylko Axel rose a nie guns 'n roses... a watpliwosc czy koncert sie odbedzie :D.. bardzo uzasadnione :]... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guns'eska Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:02 Szkoda tylko że juz bez Slasha :( ale cóz ważne że wogóle są :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Widow Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:59 Artukuł jest bardziej niż żałosny... Rozumiem, że dziennikarzyna poleciał za tanią sensacją, ale nie musieli tego publikować. Plotki bardzo szkodzą zespołowi jak i nam, fanom od wielu lat. Ja i moi przyjaciele pojedziemy na ten wymarzony koncert. Bo Gunsi to legenda, ze Slashem i resztą, czy też nie. Przez takie artykuły wielu ludzi wierzy w brednie o Polakach i Żydach... na szczęście to jeszcze potęguje wartość bycia fanem, mimo wszystkich przeciwności. Pozdrawiam :) See ya at the concert!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłek Re: Guns N' Roses w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:01 Wal się pedale naczelny. Co za pi.. pisała ten tekst.... Axl ma tyle kasy że mógłby mały kraj nakarmić i tyle fanów że sprostal by ich wszystkich zobaczyć na oczy. SUCK MY FUCKING DICK. z powarzaniem Miłek Odpowiedz Link Zgłoś