Gość: pau IP: 193.151.38.* 21.04.06, 08:56 po imprezach kulturalnych w Twoim mieście, dodatek/strona/informator/nie-wiadomo-co zapowiadane od dwóch dni na łamach "Dziennika". Znaleźliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzwr Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.06, 09:11 Ja znalazłem. Było w dodatku kultura. To spis wszystkich imprez w mieście i reperturary kin i teatrów. Książeczka ma mały format, więc łatwo może się zgubić np. w kiosku. Ale też dzięki temu formatowi jest bardziej przejrzyste niż CJG w Wyborczej i można zabrać ze sobą do kieszeni, gdy się wychodzi wieczorem z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:15 kto szuka ten znajduje... kto chce pluć... zawsze znajdzie pretekst do plucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: [...] IP: 193.151.38.* 21.04.06, 09:17 nie bardzo rozumiem tę sugestię. pytam, bo nie znalazłam dodatku, a byłam go bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t8000 chacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:06 Piszesz, że szukałaś dodatku "po imprezach w twoim mieście"... Imprezy bywają najczęściej w weekendy... więc szukaj po... weekendzie chacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:21 Dodatku (Wrocław) tez nie dostałem - mysle ze póki co "lokalność" to bedzie kula u nogi tej gazety. Dla czytelników "siostrzanego" "Fucktu" nie był to problem bo kto chodzi do kina czy teatru jak ma taka fajną gazetę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: *.chello.pl 21.04.06, 11:29 Mam wrażenie, że dodatek pojawił się tylko w Warszawie. Na śląsku mimo informacji na okładce "Dziennika" tez nie mam tego "cuodwnego" dodatku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: 193.151.38.* 21.04.06, 11:38 o to właśnie chodziło. w Poznaniu też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
beret_z_moheru Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... 21.04.06, 12:14 Ja ten dodatek znalazłem w... "Gazecie Telewizyjnej". W pierwszej chwili pomyślałem, że to ulotka reklamowa, bo nie przypuszczałem, że tak reklamowany dodatek "Dziennika" może być aż taki badziewiem. Zawartość merytoryczna także słaba - mam dodatek z województwa śląskiego i brak w nim kinowych repertuarów z tak dużych miast jak Sosnowiec i Zabrze. W ogóle nie ma także repertuarów innych multipleksów niż Cinema City. Gdzie są Heliosy i Multikina? To nie jest rzetelny informator tylko kryptoreklamowa ulotka. Wkładając tę ulotkę do "Gazety Telewizyjnej" drukarnia, czy też kolporterzy zrobili "Dziennikowi" krecią robotę. Może to była celowo zaplanowana akcja Axela Springera, żeby dotrzeć do czytelników "GW", ale oglądając ten dodatek można się tylko zniechęcić i informacji szukać w o niebo lepszym "Gazetowym" "Co jest grane" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:16 Ja kupiłam "Dziennik" w Warszawie i dodatku też nie znalazłam :-( Nie było, wypadł - nie wiem. Napiszcie coś o nim, udany? Ile stron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEX Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:20 W Częstochowie też go nie znalazłem !!! Za co dałem te 1,5 ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: w Gdyni też był IP: *.chello.pl 22.04.06, 21:51 Jest OK, niewielki formatowo ale wszystko. I papier super. Z Rzepy przechodzę na Nowy Dziennik. Wstyd mi że prenumerowałem ja juz bez Wildsteina i Rybińskiego. Gauden to powolne umieranie Rzepy i zjazd na 80 tys.... Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... 22.04.06, 10:51 Znakomity dodatek. Tak właśnie powinien wyglądać informator kulturalny, który jest znakomitym uzupełnienim tego, co było wczoraj w dodatku z programem telewizyjnym. Już parę lat temu pisałem, że CJG jest produktem szaleńca. Nieporęczne, nieczytelne, koszmarne pod wględem graficznym i edytorskim brzydactwo. Ale jak "Gazeta" nie słucha to ma. Teraz szybciutko będzie musiała podążyć za konkurencją, ale zarzut "papugowania" się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geek Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.06, 13:31 W Poznaniu jest dzisiaj w gazecie. Musze przyznac, ze dobry pomysl: poreczny-pasuje do kieszeni :) , kompletny, no fajny pomysl. Oprocz tego i tak jest codziennie strona lokalna, z repertuarem kin, teatrow, koncertami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu "7 dni" w Olsztynie 22.04.06, 16:29 W Olsztynie dodatek był w piątkowym wydaniu. Odbierając gazetę w kiosku sądziłem, że jest to jakaś ulotka reklamowa. Dobrze, ze nie wyrzyciełm do kosza. Pomysł bardzo ciekawy, wygodny format, ale... ale 1) Mamy repertuar kina "Helos", a gdzie kino "Awangarda"??? ale 2) W Olsztynie nie mamy "Multikina". Zapewne chodziło o Elbląg. ale 3)Dodatek dzieli informacje na Białystok i Olsztyn/Elbląg. Z lektury dodatku wynika, ze w Elblągu mają tylko kina. Nie przeczytamy nic o elblaskich teatrach, muzeach czy wystawach ale 4) Niedokładne informacje o koncertach. Przy Białymstoku - wg. dodatku - Olsztyn wypada blado. Ani słowa o koncertach * Lipali * Niki Jager *Armii *Etny ale 5) Brak informacji o innych imprezach: * "Nocy grozy" w Heliosie * przedpremiera "Jasminum" w Awangardzie". * "Tydzień Mlodego Teatru" - jedynie wzmianki w repertuarze Pierwsze koty za płoty. Będe co jakiś czas sledził. Póki co CJg "GW" niezagrożone. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra W Bydgoszczy był :) 24.04.06, 08:02 I co najważniejsze, o mojej wystawie w Toruniu napisali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: W Bydgoszczy był :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:32 W moim warszawskim wydaniu dodatku też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Śląska Re: "Dziennik" 7 dni - przewodnik ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:21 bardzo mi odpowiada dodatek 7 dni.Taki mały,uwzglednia wszystkie imprezy w moim miescie.I oto chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś