Gość: alek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 04:20 Znowu za głupkowaty uśmieszek czy może opowiedział jakiś nowy dowcip o futbolu, którego nie słyszałem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neon Re: Towarzysze wzajemnej adoracji IP: *.wlan.pl 25.04.06, 09:32 Te same grono, zawsze ci sami, dla niepoznaki - parę nazwisk zaskoczonych nagrodą. Wiktory stają się obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtek Re: Za co durczok dostał Wiktora? IP: 87.207.17.* 25.04.06, 09:48 A za co Turski? Jakoś niczym się nie wybija ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Turski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:10 > Gość portalu: majtek napisał: > A za co Turski? Jakoś niczym się nie wybija ;) -------------------------------------------------------------------------------- Za życiowy surwiwal. Poza tym jego "7 dni świat" jest całkiem przyzwoitą rzeczą. W tym oceanie telewizyjnego prostactwa to w "7 dni świat" jest jednak inne powietrze do oddychania. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Turski 25.04.06, 12:22 Właśnie. Czekam z utęsknieniem na jakiś 7 dni -kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy Re: Za co durczok dostał Wiktora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:33 czy bede bardzo złosliwy i nietaktowny jezeli odpowiem "za chorobe" (dodam,tez jestem chory więc nie jest to wyśmiewanie sie z choroby) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Za co durczok dostał Wiktora? 25.04.06, 14:54 Gość portalu: złośliwy napisał(a): > czy bede bardzo złosliwy i nietaktowny jezeli odpowiem "za chorobe" (dodam,tez > jestem chory więc nie jest to wyśmiewanie sie z choroby) A patrząc na Twój nick, to intencje są inne. Odpowiedz Link Zgłoś