Dodaj do ulubionych

Koniec hip-hopu!

IP: 82.177.97.* 25.04.06, 17:52
I DOBRZE!
Obserwuj wątek
    • Gość: Darajavahus Re: Koniec hip-hopu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:32
      Genialnie, nareszcie koniec z tym shitem! Koniec z dresami, koniec z faszyzmem :D niech żyje anarchia!
    • Gość: msp Re: Koniec hip-hopu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:31
      Ziomuś. W dzisiejszym show-biznesie liczy się przede wszystkim kasa, więc nie
      ściemiaj tu o jakiś modach czy tronach - po prostu można na tym zarobić więc to
      jest wydawane. Czy naprawdę jesteście aż tak ślepi????????????????????????
    • Gość: prawdziwa fanka Re: Koniec hip-hopu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:01
      na maxa mnie wkurza to co sie dzieje wsrod dzisiejszej mlodzierzy. bo oni
      ubieraja sie jak punki nie wiedziac nic o tej subkulturze. chca byc "modni". a
      prawdziwi fani punk rocka gina w tlumie.
      • Gość: Jumper Re: Koniec hip-hopu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 20:52
        Witam wszystkich po przeczytaniu tego tekstu i waszych opinii aż mi się was żal
        robi to ze hip hop upadnie było już wiadomo kiedy w Francji weszła nowa
        subkultura TECKTONIK wraz z nowym oszołamiającym tańcem
        elektro który wypromował JEY JEY młody fracuz tańczący tecktonik przez filmik
        nakręcony w garażu . Drugim zabójczym stylem jest po prostu coś
        nowego co podbija makabrycznym tempie pozostał kraje europy w tym również Polskę
        wystarczy wpisać w google JUMPSTYLE a co do tej waszej muzyczki HIP HOP shitu do
        i tak na większości radiostacji muzyka związana z jumpstylem i tecktonikem typu
        MONDOTEK ALIVE przebija tego waszego żałosnego murzyneczka 50 centa. A co do
        stylu w jumpie nosi
        się spodnie obcisłe u góry na udach i proste na łydkach a nie rury!!!!!!!!!!!!!
        frajerzy i są to spodnie klubowe z wyżej pułki wystarczy luknąć na allegro od
        najdroższych spodni np: cipo baxx
        a co do włosów nosi się irokeza z dłużym tyłem albo dłuższe grzywki
        poszarpane kozacko anie tak jak wy brudas dresiarze tniecie się na pałę bo
        szkoda wam szamponu na włosy i na żel was nie stać :D i tym optymistycznym
        akcentem zakończę swoją wypowiedź pozdro acha a to link który pokazuje nowy styl
        HIP HOP vs JUMPSTYLE

images29.fotosik.pl/180/16694620f3a31dbf.jpg
    • Gość: Wu Re: Koniec hip-hopu! IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 09.06.06, 19:05
      Hip-Hop a raczej Rap to nie jest moda. To jest gatunek muzyczny tak jak rock czy
      pop. Rap nie zginie dopuki będą ludzie zafascynowani tą muzyką. To, że hip-hop
      to są chłopcy w przydużych spodniach lub pseudo-gangsterzy wzorujący się na
      Ameryce, jest wypaczonym poglądem ale można wybaczyć, bo co pismaki mogą
      wiedzieć o Hip-Hopie lub Rapie? To co usłyszą w TV? - czyli nic. A jak ktoś
      sugeruje się 50Centem, który robi z Rapu szopkę i na tym wzoruje się pisząc o
      Rapie jest po prostu kretynem i szkoda mi na to słów. Tak na marginesie to wole
      chodzić w dresie niż ubierać się latem na czarno, pocić się, chodowac długie
      kudły (powodzenia w zakładaniu kolonii pcheł) oraz chodzić w glanach lub innym
      glanogennym obuwiu (powodzenia w zakładaniu uprawy grzybków na stopach). Tyle.
      Odnosząc się do autora artykułu chciałbym powiedzieć, że przez takich właśnie
      ludzi, wypisujących bzdury o tym czego nie znają, ludzie mają wypaczony
      wizerunek pojęcia, w tym przypadku Hip-Hopu.
      • Gość: punk idiota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:54
        idiota...punk to nie są czarne ciuchy i długie włosy. to niekoniecznie są też
        glany - równie dobrze mogą to być jasne ubrania, jakieś krótkie modne fryzurki
        i trampki albo inne zwyczajne buty...mylisz człowieku pojęcia! za to hh to
        zawsze spodnie spadające z d*** i snobizm, materializm - byle tylko była
        firma:|:|:|
        punk to jest cała kultura, której hiphopowiec pojąć nie zdoła, bo jest zbyt
        denny, pochłonięty gołymi laskami i dramatycznymi tekstami, w których - choćbyś
        nie wiem, jak się starał, i tak krzty sensu nie znajdziesz...
        powodzenia życzę w osiąganiu czegokolwiek, fascynując się takim stylem życia...
        • Gość: Wu Re: idiota! IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 25.06.06, 01:05
          A czy ja użyłem słowa "punk" odnosząc się do czarnych ubrań, długich włosów itp?
          Nie wydaje mi się. Jeżeli według Ciebie hh to "zawsze" spadające z dupy spodnie
          to również mylisz pojęcia człowieku. Mówisz że hiphopowcy są pochłonięci gołymi
          laskami i razi Cię to? Jesteś pedałem? Zdecydowana większość mężczyzn jest
          pochłonięta kobietami. Mówisz, że w rapie nie da się znaleźć sensu? I vice
          versa, ja to samo mogę powiedzieć o punku.
        • Gość: tata misiaczka misiaczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:34
          nie daleko pada punk od rapu \
          poszerz horyzonty a pozniej sie wypowiadaj

i nie etykietuj

dziecinna ta twoja wypowiedz

"punk (rap) to jest cała kultura, której hiphopowiec(punk) pojąć nie
          zdoła, bo jest zbyt
          > denny, pochłonięty (oddawaniem naturalizmu, krzyczeniem o
          pogowaniem) gołymi laskami i dramatycznymi tekstami, w których -
          choćbyś
          >
          > nie wiem, jak się starał, i tak krzty sensu nie znajdziesz...
          > powodzenia życzę w osiąganiu czegokolwiek, fascynując się takim
          stylem życia...
    • Gość: punk Re: Koniec hip-hopu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:40
      i BARDZO dobrze..bo już nie można zdzierżyć tych ciągłych bezsensownych
      tekstów, które nie tworzą nawet porządnego, zrozumiałego zdania...
      nadzieja, jakieś światełko się pojawiło - PUNX NOT DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ready4freddy Re: Koniec hip-hopu! 25.06.06, 17:30
      przednie brednie poobiednie. jak mawial moj matematyk na Pol.Sl., "mylisz pan
      fakty z zyczeniami". autor dziarsko odtrabil juz "koniec hiphopu na swiecie",
      tymczasem moze najwyzej chodzic o koniec masowego zainteresowania tym gatunkiem
      przez mainstreamowe media, i to w Polsce, bo co do swiata to juz inna historia.
      swoja droga jako wielkiego fana wcale mnie to nie martwi, ten spadek
      zainteresowania, wrecz przeciwnie. nagle skupienie uwagi przekaziorow (a
      wczesniej wielkich wytworni, natomiast zaraz potem - reklamodawcow) na jakims
      gatunku, pozostajacym dotad "w podziemiu", a przynajmniej poza glownym nurtem
      popkultury owocuje lawina mialkich, plastikowych podrobek i zwyczajnej szmiry
      dziarskich rzemieslnikow, lapiacych sie na najmodniejszy trend. klasyczny
      przyklad to niejaki Fatboy Slim, drugorzedny DJ obwolany niemal bogiem
      konsolety. to samo w electro - Music Instructor czy Bomfunk MC's, eksploatujacy
      "nowy trend" (nowy dla specow od "nowych trendow" w ich wytworniach). hiphop ma
      ponad trzydziesci lat i nie skonczy sie z dnia na dzien dlatego, ze oglosi to
      redaktor "metro" :) a ze bedzie go mniej w mediach? nie ma nic gorszego dla
      prawdziwych fanow danego gatunku, jak slyszec ulubione brzmienia przerobione na
      komercyjny muzak do reklam.
      • Gość: Wu Re: Koniec hip-hopu! IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 28.06.06, 21:12
        Dobrze prawi, polać mu.
    • Gość: huhuhu Koniec hip-hopu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:53
      ja bym tego modą nie nazwała, ale lepsze to niż era hip- hopu... Tylko wkurza
      mnie pozerstwo troszkę (blog 27 :P nbuhuhehehhe)
    • Gość: Ktoś. Koniec hip-hopu! IP: *.chello.pl 27.09.06, 15:46
      Ta.. niby to dobrze, ale tak blizej przyjzec się tej młodzieży, to praktycznie
      same 13 letnie,ex-lalki barbie, które założyły bluzkę w paski i słuchają Maj
      kemikal romans, i myślą że są fajne.. Szpan i nic więcej. Nie ma już tych
      prawdziwych klasycznych punków. Teraz to jakas gównażeria się za to bierze..
      Nie mówię o tych którzy na serio kochają tą muzykę i wiedzą cos o tym stylu, bo
      tacy są ok.
      Co do śmierci hip hopu? Nie sądze. Zgadzam się z przedmówcą w kwestii tego ze
      moze juz hh nie jest na samym szczycie, ale całkowite wyginięcie tego gatunku
      muzyki jest nie możliwe. Przynajmniej teraz. Pozdrawiam prawdziwych punków.
    • Gość: Ja Koniec hip-hopu! IP: 82.139.28.* 04.11.06, 20:03
      Tak naprawdę każda muzyka się skończyła, gdyż każdej słuchają małolaty, które nie potrafią jej pojąć.
    • Gość: punks not dead Koniec hip-hopu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 01:46
      no i ku.. gra gitara;)
    • Gość: . Koniec hip-hopu! IP: *.rene.com.pl 28.06.07, 10:14
      Za jakiś czas przyjdzie do nas nowa moda i sie wszystko zmieni.Bo punk to nie
      styl ubiernia tylko poglady na swiat.
    • lambert77 Re: Koniec hip-hopu! 29.06.07, 07:43
      jeżeli to ma być koniec hip hopu w obecnej postaci to ja się jak najbardziej
      zgadzam. Zebrać wszystkie płyty szczególnie z tym naszym krajowym hip hopem i
      do najgłębszej kopalni wrzucić :)
      • Gość: fanka hip hop Re: Koniec hip-hopu! IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.07, 19:55
        nie zgadzam sie z opiniemi ktore sa przeciwko tej muzyki. jestem ulubienica
        czarnego rapu i hip hopu.jrezeli wydaje sie wam ze to koniec mozecie sie
        mylic.powiedziales ziomku ze hip hop lepiej spalic w kopalni.mylisz sie ktos
        napisal ze hip hop jest mada ( co prawda tak nie jest)ale dla nieznjacych sie
        ok.wybaczam.przykro mi jednak widocznie ktos sie na modzie nie zna.otoz moda wraca
    • Gość: GIEKSIARZ Re: Koniec hip-hopu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:31
      WEDŁUG mnie to nie prawda teraz siedzie na komputerze i ciągle
      słucham hip hop
      • Gość: HIP HOP KILLER Re: Koniec hip-hopu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:54
        YEAH!! JUMPSTYLE RULEZ!!! A TY SOBIE NADAL HIP CHŁOPU GŁUPI CHŁOPKU
        ITS TIME TO LOL ERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • potomar Koniec hip-hopu! 26.03.08, 10:57
      NARESZCIE. Lepiej późno niż wcale.
      • Gość: Jeanne Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 21:27
        To co przeczytałam w artykule - to nie jest hip-hop, to jest tylko
        komercha, jezeli ktos zaczyna pisac artykul niech dokladnie zna
        srodowisko, niech przeslucha podziemia oraz wielu nadziemnych
        zespolow, duetow, solowek... Jezeli chociaz jedna osoba bedzie nadal
        sluchala HH to on nie zginie, on tylko ustepuje pierwszenstwa w show
        biznesie punk rockowcom. Zobaczcie, kiedy zaczeliscie slychac PR?
        Gdy stal sie slawny? Na pewno 3/4 ludzi.. obecnych "wielkich"
        sluchaczy. Podobnie bylo z HH. Teraz na szczescie zrobi sie czystka,
        pozstana najwierniejsi i najlepsi.
        • Gość: BASS MASTER Re: Fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 03:14
          Ale wy jesteście dziwni fakt hip hop ustępuję miejsca bardzo undergroundowej
          muzyce zwanej HARDSTYLE na pewno każdy z was
          słyszała takom piosenkę jak "Starsplash - Hardstyle is my style"
          i widzieliście wideoklip skutera z tym chłopkami tańczącymi jumpa
          to jest właśnie nowa subkultura która zmieni wszystko dlaczego bo
          nie myślicie że tym razem metale i pancury pokonają hip hop śmie śni
          jesteście________ wygrać morze coś nowego tak jak patrze opisał to kolega ALTAIR
          powyżej czyli Jumpstyle to kultura a HARDSTYLE to muzyka tylko tutaj nikt nie
          śpiewa o kozaczeniu sie po bloku i napie..niu wszystkiego co sie rusza i
          jaraniu zioła a to przykład nuty z hardstylu a co do czego niema tutaj tych
          pieprzonych bitów które już w dupę nie wchodzą tylko są zajebiste bassy i
          kopnięcia
          prozack.wrzuta.pl/audio/p2tX2YLQAc/headhunterz_-_end_of_my_existence
    • Gość: Alatair Re: Koniec hip-hopu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 03:21
      Chee fajnie morze wreszcie sie coś zmieni i będzie spokój i morze te pieprzone
      drechy się zmienią chociaż trochę bo kiedy zabraknie hip hopu to skończy się w
      końcu to po..e kozaczenie się .A stery przejmie jumpstyle zajebista
      subkultura i ta nowa muzyka zajebista sprawa polecam wszystkim JUMPING IS NOT A
      CRIME :!!!!!!!!!! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka