Gość: czopper IP: *.aster.pl 26.04.06, 09:09 ale paszczak z otyłoscia twarzowa , miss sajgon ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoo_keeper Re: Wolna jak miss 26.04.06, 09:13 Eee, tam, nieznaszsię. Ładna jest. -- fotografia cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarecki8 Re: Wolna jak miss 26.04.06, 09:13 nie przesadzaj ładna jest:) ciag dalszy rzekomego bezpieczeństwa?? bezpieczne korzystanie z internetu? darmowy ebook o bezpieczeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid miss IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 26.04.06, 09:15 Jaka ładna niunia i do tego skromna. W polsce takich dziewczyn nie ma, jak jest jakaś ładna, chce mieć cały świat u stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billups Re: Wolna jak miss IP: *.nmcc.sprintspectrum.com / 68.28.243.* 26.04.06, 09:26 Chyba startowala w konkursie dla slepych i gluchych, z taka morda to mozna cegly na budowie przewracac, kto ja wogóle wybral, chyba wszyscy byli nacpani jak zwykle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khaern Re: Wolna jak miss IP: *.gazownia.szczecin.pl 26.04.06, 09:37 o gustach sie nie dystkutuje, albo sie go ma albo nie, tobie najwyrazniej go zupelnie brakuje i tyle, a poza tym ton wypowiedzi wskazuje na poziom kultury i edukacji, "powodzenia" w zyciu zycze ... dziewczyna jest bardzo ladna, moze co najwyzej podobac sie komus lub nie byc w typie urody innego faceta ... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wolna jak miss 26.04.06, 09:53 daj spokoj, przecie widac ze burak, pewnie milosnik barbirelli z karta stalego klienta w solarium :) a dziewczyna rzeczywiscie bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) ladniejsza od wszystkich polek razem wzietych IP: 170.65.192.* 26.04.06, 10:00 ladniejsza od wszystkich polek razem wzietych. Polki to morusy i brudaski, do tego pasztety. Ta kobieta jest sliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: ladniejsza od wszystkich polek razem wzietych IP: *.chello.pl 26.04.06, 10:13 ja nie jestem pasztetem i brudasem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariotka Re: ladniejsza od wszystkich polek razem wzietych IP: *.bu.amu.edu.pl 26.04.06, 10:19 Ładna, skromna, Islandka i woli niebieski od różowego czyli umyta a nie przypudrowana. Zazdroszczę, a jak! Ale ja już sobie zostanę brudnym pasztetem jeśli łaska. Chyba mi wiosna uderza, że piszę o takich idiotyzmach i czas marnuje na www. Pozdrawiam wszystkie hipopotamy hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ropniak1 Re: ladniejsza od wszystkich polek razem wzietych 26.04.06, 12:40 kolego pomyś 10000000 razy zanim coś napiszesz, nie będę się wypowiadała na temat urody miss, ponieważ gustuje w płci przeciwnej, ale Twój poziom intelektualny pozostawia wiele do zyczenia. Współczuję szczerze współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: ladniejsza od wszystkich polek razem wzietych IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 26.04.06, 16:24 To, że twoja matka i siostra to brudaski nie oznacza, że musisz przenosić swoją traumę na wszystkie piękne kobiety w tym kraju:) Pozdrawiam sympatycznych facetów bez kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Jest boska!!! W Polsce tak ładnych dupeczek IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 26.04.06, 10:32 niestety brak...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza wreszcie wybrali Kobiete a nie wieszak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:12 ja uwazam ze jest ladna...moze nie zaraz jakas pieknosc ale dzieki temu moza sobie ja wyobrazic jako znajoma a nie krolowe ktora wytwarza wielki dystans w kontaktach z reszta swiata wyglada jak kobieta ma bodra, ma biust,talie. nie jest androgenicznym potworem... kobiecosc wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wolna jak miss IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.04.06, 11:51 Bez kitu... zdarzyło mi się na ulicy widzieć ładniejsze dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: Wolna jak miss IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 26.04.06, 16:27 Nie wszystkie piękne dziewczyny startują w konkursach piękności... Niemniej jednak brawo dla niej za odwagę, i za urodę również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek Re: Wolna jak miss IP: *.ip.fastwebnet.it 26.04.06, 11:55 Gość portalu: czopper napisał(a): > ale paszczak z otyłoscia twarzowa , miss sajgon ! he he pewnie jestes zakompleksiona, brzydka baba, ktora w ten sposob moze sie wreszcie powyzywac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Wolna jak miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:00 Unnur... ooooch... więcej nie powiem ;) (a jakby tatuś pytał, to brzyyyydal ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norweg z rozsądku Jest super! IP: 80.51.245.* 26.04.06, 13:32 Laska jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Wolna jak miss IP: *.aster.pl 26.04.06, 12:20 zaloze sie, ze wszyscy Ci ktorzy pisza, ze to paszczak, ze ma oklapniete cycki, albo inne rzeczy sami piszac to wierrdzielaja kolejnego hamburgera, zwisa im w pasie i pod pasem, polowa zebow do wymiany a erekcje osiagaja tylko ogladajac 'rozowa landrynke'. Jestescie ciency chopacy ;)))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Wolna jak miss IP: *.prio138.trustnet.pl 26.04.06, 13:33 ładna dupeczka, piękna twarz i figura, nie wiem tylko skąd na Islandii takie cudo, od roku tam pracuję i jakoś widze same małe grube i brzydkie kobitki, może nie ten rejon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Wolna jak miss IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.06, 13:51 sliczna z tej Islandki dziewczyna a ty czopeer daj swoja fote to sie posmiejemy,jaka piekna jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he? Re: Wolna jak miss IP: *.ghnet.pl 26.04.06, 14:01 cale szczescie ze Ty jestes piekny(a?) z nawiazka. tylko ze nawiazke moglbys sobie usunac bo zle z nia wygladasz. nie nie nie, nie bede po Tobie jechal bo mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maR Bardzo ladna. IP: *.ghnet.pl 26.04.06, 14:06 Bardzo ladna dziewczyna. Przemily usmiech i ogolnie mozna wywnioskowac ze "normalnosc" idzie u niej w parze z niesamowita uroda. Naturalizowac natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcometoDisneyPL Dla islandki PL to jak Kanary ! :)) IP: *.era.pl 26.04.06, 14:17 nawet półnago w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icelandmaniak Re: Dla islandki PL to jak Kanary ! :)) IP: 213.199.204.* 26.04.06, 14:40 a mnie sie podoba bo jest z Islandii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloo Zazwyczaj nie lubimy tego, co w nas samych nam IP: *.b-m.pl 26.04.06, 15:34 się nie podoba. Czyżbyś też cierpiał/a na tego typu otyłość i próbował/a to odreagować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloo Powyższy post skierowany jest do Czoppera IP: *.b-m.pl 26.04.06, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Ta Islandka nie jest gruba.... IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 26.04.06, 16:25 www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=51629 Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: Wolna jak miss 26.04.06, 16:06 Nie ma otyłości tylkonie wygląda jak pogięty wieszak. Po prostu jest kobieca i dobrze ze wreszcie zauwazono że chłopięca figura u kobiety to lekka pomyłka. Koniec z chudymi szkapami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Wolna jak miss IP: *.chello.pl 26.04.06, 16:26 popieram kobiece kształty górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajbol Na sztos z czopkiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:32 czopper napisał(a): > ale paszczak z otyłoscia twarzowa , miss sajgo Spaliłbym cię na stosie za to, nawet jeśli uważasz swoją wypowiedź za prowokację, a siebie za mądrzejszego niż to, co napisałeś... a jeśli napisałaś, to nie byłbym tak miłosierny i kazałbym dożywotnio odpisywać na wszystkie komentarze na onecie (z możliwością ubiegania się o garotę po 15 latach) ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
dawny_wuuj W koncu miss zostala kobieta, a nie anorektyczny 26.04.06, 16:42 szkieleton. Milo patrzec na kobite, ktora ma np. tylek, a nie kawalek deski. Jeszcze bardziej byloby mile co innego, ale coz, za wysokie progi :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk Re: Wolna jak miss IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.06, 13:03 chcialabym zapytac czy ostatnie zdjecie z galerii to fotomontaz??jesli tak to nieudany:D Odpowiedz Link Zgłoś